Totul despre cerbii de Anul Nou

Totul despre cerbii de Anul Nou

Dacă vă simțiți despre proprietarii fericiți ai casei tale de cabană sau țară, atunci cu siguranță sa gândit să decorați gospodăria și fațada clădirii pentru noul an. Aici va fi ca o figurină de cerb, suplimentată cu o ghirlandă care strălucește – ea, dincolo de orice îndoială, va ajuta la crearea unei atmosfere magice, va îmbunătăți starea de spirit la proprietari și atrage atenția oaspeților. Cu toate acestea, dacă curtea lui nu a fost încă dobândită, puteți pune întotdeauna o figurină mică sub pomul de Crăciun din apartamentul meu.

Descriere

Anul Nou și Zilele de Crăciun aparțin acelor sărbători magice extraordinare, care adesea inspiră oameni la cele mai sălbatice rafale creative. Este pentru această perioadă că vine vorba de crearea numărului maxim de meșteșuguri, care încă mult timp înainte de debutul minutelor solemne aduce un sentiment de basme și magie. Una dintre cele mai populare opțiuni pentru decorarea locuinței și a complotului în apropierea casei sunt cerbi – aceste animale nobile din vest simbolizează debutul de Crăciun.

Desigur, cerbul nu poate fi numit personaje tradiționale rusești.

Potrivit referinței, în sanie acuzată de aceste animale, Santa Claus își oferă darurile, motiv pentru care în SUA, Canada, precum și în statele europene de cerb sunt un atribut indispensabil al decorului festiv.

Cu toate acestea, în ciuda faptului că cerbul aparține eroilor fabuloși „inogeni”, Din ce în ce mai mult, iar în decorarea festivă a rușilor există aceste animale fermecătoare mici, ele alcătuiesc locuitorii noștri din pădure – Moose.

Bineînțeles, astfel de decorațiuni fără multă dificultate pot fi găsite în orice magazin, dar sunt foarte scumpe, în plus, este mult mai fascinant să le facem împreună cu copiii lor mici. Prin urmare, să luptăm cu o prietena simplă și să construim o caracteristică elegantă a unei astfel de căi drăguțe.

Ce sunt acolo?

Faceți o cerb cu propriile mâini destul de simple. În majoritatea covârșitoare a cazurilor de meșteșuguri, nu este nevoie să cumpărați materiale scumpe speciale, iar cifrele decorative de la ieșire sunt obținute neobișnuite, frumoase și cu adevărat magice. În mod tradițional, când vine vorba de cerbii de Anul Nou, prezentăm figuri strălucitoare care pot deveni o decorare decentă a oricărei curți, parc sau pătrat.

Cu toate acestea, modelele de lumină stradală cu becuri luminoase intermitente sunt departe de singura opțiune de utilizare a imaginii unui cerb în casa de decor de Anul Nou.

Figuri mici cu ghirlandă LED Puteți să plasați întotdeauna sub copacul de Crăciun sau puteți pune pe o masă festivă. Pentru a decora sala la celebrarea Anului Nou, puteți face un cerb interesant și amuzant de la simțit, pluș sau alte țesături moi.

Folosirea deosebit de populară tricotate, precum și răchită – Opțiunile pot fi multe.

Pentru decorarea masa de Anul Nou sau de pom de Crăciun, sunt utilizate modele de cerb in miniatura – Acestea pot fi create într-una din următoarele tehnici.

 • Origami – La prima vedere, fabricarea de figuri japoneze incepatoare mesteri poate parea dificil, cu toate acestea, după o anumită practică, puteți fi cu ușurință posibilitatea de a face mai multe meserii originale de Anul Nou, care poate deveni un element demn de decor festiv.
Citește mai mult  Idei de cadouri pentru fete

 • Deer și Moose de la Wat – In acest caz, un cadru de sârmă se face, după care acestea sunt tăiate în dungi mici, unse cu un hubber și generos învelit cu sârmă, cum ar fi Bifuya. În cazul în care piesa de prelucrat se ridică – poate fi vopsit cu acrilic si se stropesc cu paiete.

 • Destul de aspect neobișnuit cerbutul din dopuri de vin. Toate părțile animalului sunt realizate din acest material, conectându-le una cu alta. Ochii și nasul sunt realizate din mărgele.

 • Spear Copiii vor dori, probabil, ideea de a crea un Moș asistent Figurine din hârtie. În acest caz, va fi suficient pentru a găsi imaginea pe care doriți să-l imprimați pe imprimantă și tăiat, înarmați cu foarfece. Astfel de meserii se bazează de obicei pe crearea de ghirlande, ei decora ferestrele, ușile, precum și un șemineu.

 • Și, desigur, appliqué. Acest lucru este cunoscut de la copilarie la toate mod de a crea meserii. Astfel de imagini pot fi introduse în cadru și a pus pe raft.

 • Cifrele miniaturale pentru decorarea unei mese festive pot fi, de asemenea slăbit din plastilină ordinare.

Unde să puneți?

Cifrele mari de animale cu LED-uri amplasate în mod tradițional Pe stradă în apropiere de intrarea în casă – Ei creează o stare de spirit de Crăciun de la proprietarii casei si oaspetii lor. În cazul în propria curte nu aveți, apoi a pus o figurină cerb în sala sau camera de zi – de obicei, animalele pus sub bradul de Crăciun sau de lângă șemineu, totul depinde numai de mărimea camerei.

În cazul în care dimensiunile camerei nu vă permit să plasați o cifră mare, puteți decora întotdeauna cu o ghirlandă distractiv de mai multe meserii. În acest caz, cerb și coase Moose din fetru, confecționate din carton sau de a face Foamiran. În plus, bile de Crăciun de la bec vechi poate merge la mișcare și alte câteva tehnicieni.

Astfel de ghirlande pot fi agățate pe fereastra, utilizați pentru a decora un șemineu, o masă festivă sau ușă – în orice caz, se uita la foarte atmosferic.

Ce se poate face?

Pentru fabricarea de cerb de Anul Nou vă puteți pune în cursul unei varietăți de materiale, Să ne locui pe cele mai populare.

 • Vata. Deer și Moose din bumbac ne amintesc de jucării de Anul Nou, făcute în timpul URSS -, probabil, multe dintre ele cauza nostalgie. Pentru fabricarea unui cadru de astfel de jucării, un fir este utilizat, iar materia primă principală este bumbacul – bucăți mici și rola în bile și fixat la sârmă cu o bandă de vopsire. Pentru jucărie a ieșit colorate și decorative, mai multe bile de bumbac pot fi vopsite cu vopsele multicolore.

 • Carton. Aceasta este una dintre cele mai simple metode de a construi cerb de Anul Nou, în timp ce cheltuielile minime de fonduri, deoarece cutiile sunt disponibile în fiecare casă, și chiar dacă acestea nu sunt, ele vor fi întotdeauna în orice magazin din apropiere. Acest cerb este creat pe baza stencil – semifabricatele sunt tăiate cu un cuțit, conectați elementele unele cu altele și vopsea vopsele. Pentru a da o mai mare colorat, cifrele se presara cu strasuri si paiete sau stea cu jucării de pui. Această metodă este deosebit de bun, dacă sunteți de planificare pentru a crea un cerb întreg șapte. jucării foarte luminoase și elegante pot fi făcute dacă elementele sculptate pot fi salvate prin folie autocolanta.
Citește mai mult  Cadouri de top pentru noul an

 • Sticle de plastic. O altă metodă simplă de a construi un animal nobil, care poate sta lângă copac de Anul Nou pe site-ul de la casa. Pentru a crea acest cerb, două sticle vor fi necesare – ei vor merge la carcasă și a capului, precum și ramurile – dintre ei artizani creaza coarne, gât și picioare. Există un container de 5 litri pe trunchi, se fac găuri în ea și ramuri de inserție. Pentru a crea cap aveți nevoie de o sticlă de 1,5 litri, se formează, de asemenea, găuri și introduceți un băț care va îndeplini rolul de gât. Acest stick de este conectat la trunchi, rezultând într-un corp de cerb. Tot ce va ramane – doar urechile tăiate de la orice altă sticlă, inserați coarne și vopsea cerb dvs. Soluția de culoare în acest caz, depinde numai de fantezie de master.

 • Sârmă și ipsos. Aceste jucării sunt făcute numai pentru utilizarea în interiorul spațiilor de locuit. În acest caz, este foarte important pentru a face un cadru de sârmă în mod corespunzător, care va include un trunchi, cap, picioare și coarne. Cifra pregătită este plasată în două și trei straturi ale leukoplasty și apoi învelite cu un bandaj de gips.

După atingerea volumului dorit, frunzele cerb figurină sa se usuce pentru cateva zile, apoi se pisa șmirghel și dispar.

 • Sârmă și polietilenă. Acest set de materiale vă permite să construiască un cerb sclipire de argint pentru decor stradă. Producerea de o astfel de jucărie va necesita destul de un pic de timp. În primul rând, picioarele din spate se formează din sârmă, apoi burta, după acesta membrele din față, gât și cap. formarea de țesut completă a vertebrelor și a cozii. Rezultând ca urmare a cadrului înfășurată strâns cu polietilenă. Decorarea o astfel de cifră este complet opțională, deoarece se pare, de asemenea, destul de spumant, fără un decor suplimentar.

 • Styrofoam. Pentru a crea un animal de Anul Nou, plăcile sunt de obicei alese de 5-10 cm grosime. Este transferat șablonului ei cu imaginea unui cerb tăiat cu atenție cifra cu un cuțit de papetărie. Cuțitul este de preferință înțeles și cald – în acest caz, locația tăierii va fi netedă. Dacă cifra nu este suficient de stabilă, atunci de la plexiglas, PVC sau orice alt material compozit poate fi realizat dintr-un suport mic și apoi fixați capacul de cerb pe el. La sfârșitul lucrării, crackerul poate fi decorat – vopsea de acoperire, presărați cu paiete sau atârnați pe coarne mici bile de Crăciun.

Dacă marginile sunt neuniforme, le puteți ascunde cu papier-mache.

 • O schemă similară este realizată de cerb de pe plăci de tavan. În acest caz, aveți nevoie pentru a alege cele mai simple panouri ale neutre Spike fără texturi și decorațiuni suplimentare.

Master-class

căprioare an cel mai frumos și elegant Nou sunt realizate din sârmă și Garland de Anul Nou. Aceste cifre au fost distribuite pe scară largă în America și în țările occidentale – o casă rară acolo fără o mare strălucitoare Crăciun decorare. În țara noastră, astfel de produse se găsesc în principal în parcuri, piețe și în zonele urbane, dar nimeni nu interzice începând cu animalele de companie lor personale de pe parcela de uz casnic.

Citește mai mult  Idei de cadouri băiat de 7 ani pentru Anul Nou

Pentru a crea un astfel de animal neobișnuit, veți avea nevoie de:

 • Sârmă durabilă – diametru 6,5-7,5 mm+
 • Banda cu LED-uri sau ghirlanda – este de dorit ca acel straluceasca cu lumina de argint+
 • Scotch / adeziv pistol sau orice alt dispozitiv de reținere+
 • Sclipici sau lurex.

   Tehnica de creare a unui cerb este foarte simplă, astfel încât să puteți atrage chiar și cele mai mici apă de ac. Pas cu pas master class sugerează mai multe etape de lucru.

   1. Pentru a porni de pe foaia de hârtie care aveți nevoie Schematic descriu cerbul, Și apoi, încercând să nu să se retragă de mult din desen, răsuciți-l din sârmă, trebuie să se pregătească 2 astfel de elemente.
   2. Ambele detalii fixa împreună același fir – Este necesar să se facă acest lucru în așa fel încât o mică distanță între resturile semifabricatelor pentru a obține volumul maxim. Același material este destul de lichidare trunchi, picioare, precum și coarne.
   3. Prin găurile mici rămase în interiorul pune ușor Garland, Acesta este strâns legat cu tot corpul și picioarele animalului, iar fixarea folosește o bandă mai mare. Este necesar pentru a remedia problema, direcționarea către corpul între laba. cerb este gata!

   Exemple frumoase

   Mai spectaculos în întuneric cerb luminos uite.

   Cu lumina zilei în care nu arata intotdeauna prezentat, asa Pe fundalul acoperirii de zăpadă strălucitoare vor fi figuri armonioase făcute din placaj. Silueta lor poate fi oricare – de la tradițional la desene animate.

   Este absolut opțional culoarea animalului trebuie să fie albă sau argint, umbra lemnului natural arată, de asemenea, elegant și cu adevărat festiv.

   Cerbul drăguț și atingerea pot fi efectuate de la obișnuit. Câteva elemente de decor suplimentare – și un simbol fermecător de Crăciun va fi gata să se întâlnească cu prietenii acasă.

   Vârsta de acul experimentat poate țese mari despre animale din viță de vie și tije de copaci. Astfel de animale sunt obținute frumos și elegant.

   Dacă dețineți abilități și tăietori de coasere de bază, puteți încerca să construiți un cerb textile, pe care îl puteți agăța pe pomul de Crăciun. Tot ce aveți nevoie este doar să o tăiați pe un model de la cusături mari și flash mari. Chiar și cei mai tineri maeștri vor face față acestei ambarcațiuni.

   Seamstas experimentați adesea creează cerb în tehnica Dolde Doll. Un astfel de decor este foarte amuzant și creativ. Acesta este un animal, fără îndoială, are toate șansele de a deveni un cadou de anul nou pentru prieteni. Și dacă nu aveți timp pentru a face meșteșuguri, pur și simplu împachetați cadourile în pachet cu imaginea de cerb drăguț.

   Asigurați-vă că vor atrage atenția generală în stadiul de prezentare.

   În următorul videoclip veți învăța cum să faceți un cerb de la bucșă cu mâinile proprii cu ușurință și repede.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Narcisa Raescu

   Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: