Totul despre ciocolata pentru fântâni de ciocolată

Totul despre ciocolata pentru fântâni de ciocolată

Ciocolata este una dintre cele mai iubite delicatese, astfel încât popularitatea acestuia rămâne neschimbată. Pentru a diversifica această dulceață, pot fi utilizate diferite forme ale produsului, ingrediente suplimentare, dar fântâna de ciocolată este cea mai eficientă. Masa topită care circulă într-o mașină specială arată foarte apetisantă, interesantă și atractivă. Dacă există o dorință de a face o fântână de ciocolată, trebuie să știți ce ingrediente au nevoie de ea.

Descrierea speciilor

Ciocolata pentru o fântână de ciocolată diferă de ordinea, se topește mai repede și are o consistență mai lichidă, ceea ce îi permite să se grăbească să se grăbească din fântână și să se răspândească în mod egal în jurul produsului. Pentru a face o astfel de frumusețe pe cont propriu, este necesar să alegeți materiile prime potrivite pentru muncă.

Există o specie diversitate de ciocolată, care poate fi utilizată în fântână.

 • De specialitate – compoziția are un număr mai mare de ulei de cacao, datorită căruia masa devine mai lichidă și plastic. Structura mecanismului de fantana de ciocolata implică lucrul cu o substanță lichidă, mai degrabă, pe care le poate ridica și de ieșire prin partea de sus. În cazul în care masa este prea gros, atunci funcționarea dispozitivului va fi efectuată cu dificultate, iar în cele din urmă va eșua. Folosirea unei ciocolate mai gros nu permite materii prime rapid în jos, turnarea frumos pe bolurile, și, prin urmare, ideea principală va fi rupt. Deci, ca ciocolata este bine topit și a fost din plastic, conținutul de ulei de cacao în ea ar trebui să fie de la 30 la 40% din greutatea totală a produsului. soiuri de lapte sunt mai curgător, deoarece există grăsime din lapte. Ciocolata neagra trebuie sa contina mai mult de 40% de unt de cacao pentru a avea aspectul dorit. produse specializate au o etichetă care vă permite să selectați produsul dorit, pot exista notație pe ambalaj: FOUNTAIN, CIOCOLATĂ ȘI FOUNTAIN NOTĂ OPTIUNI. În plus față de utilizarea în fântâni, aceste soiuri pot fi rezolvate într-o formă tare sau se aplică în afaceri produse de cofetărie.

 • Nespecializat – ciocolata, direcția principală, care nu este utilizarea de fântâni de ciocolată. Aceste opțiuni nu au denumiri speciale pe ambalaj, nu au cantitatea dorită de ulei de cacao, prin urmare, mai puțin curge. Puteți găsi un astfel de produs o sub numele de „Ciocolata pentru Callebaut Fântâni“, în instrucțiunile de care va fi un semn cu privire la necesitatea de a face un număr suplimentar de ulei de cacao. Pentru topirea, puteți aplica tipurile obișnuite de ciocolată, aducând-o la starea fluidului dorit. In medie, pentru plăci convenționale, va fi necesară adăugarea de unt de cacao 20-35%, ceea ce este de 200-250 g la 1 kg de ciocolată. Există variante mai scumpe de produse din ciocolată, care au un conținut mult mai mare de ulei de cacao în compoziție, astfel încât este în plus necesar să se facă numai 3-5%, iar acest lucru este de 100-130 grame. Callebaut produce cele mai multe clase adecvate de ciocolata, care sunt utilizate cu succes în fântână, aducând o cantitate mică de unt de cacao. Dacă se dorește, puteți utiliza negru, lapte și soiuri de fructe.
Citește mai mult  Ce este obișnuit să oferiți colegilor pentru noul an?

 • glazură de ciocolată – În plus față de țigle și alte tipuri de ciocolată, constând din unt de cacao, există o oportunitate de a aplica un produs de cofetărie glazura în care sunt utilizate înlocuitori ai principalelor materii prime. producătorii celebre crea glazura de înaltă calitate, care are un gust plăcut și se topește bine. Cele mai cunoscute sunt firmele italiene „Unitront“ și „Italik“, care de mai mulți ani sunt angajate în producția de produse de calitate.

În procesul de creare a unei delicatețe frumoasă și spectaculoasă, este posibil să se bucăți de ciocolată utilizare preparate, plăci întregi sau calenet (picături mici, care rapid și ușor topit și supuse dozare convenabile).

Producatori populari

Pentru a face o fantana de ciocolata, aveți nevoie pentru a găsi o materie primă potrivită pentru el. Cei mai mulți producători de înaltă calitate și dovedite de astfel de produse sunt considerate a fi de mai multe firme.

 • Barry Callebaut – are aspectul unei caultlet, care mărește viteza de topire și face utilizarea materiilor prime mai convenabile. În plus față de speciile de negru și lactate, există încă versiuni de fructe cu arome naturale, nu este dăunătoare. Pentru a proteja mecanismul fântânii, este recomandat pentru a adăuga în plus ulei de cacao 10%. În plus, producătorul produce împingerea produselor de ciocolată cu lapte, care conține 35% din cacao răzuit, iar 20% din lapte, precum și 70 la sută ciocolata amara. Pentru coerența acestor soiuri să fie lichidul maxim, este de asemenea, în valoare de luare a 10% unt de cacao.

 • PURATOS ciocolată belgiană, Având o varietate de produse: alb (28%), produse lactate (34%), negru (56%), amar (72%) „BELKOLAD”, care îi este permis să se aplice pentru o fântână de ciocolată fără aditivi. Pe plan extern, acest produs este similar cu tablete mici, care sunt ambalate în pachete de 5 kilograme.

Citește mai mult  Ce pentru a da o fată de 18 ani?

 • Belgia produce astfel de opțiuni pentru materii prime pentru fântânile Alb „Capul Blanco” (27%), lapte „Maracaibo” (34%), negru „San Felipe” (58%), Cumpărare, care pot fi utilizate în rezervoare 2.5 kg.

 • firma italiană Italik produce alb și întuneric glazură, care este topit saci de hârtie la 1 la 20 kg și.

 • Barry Cacao – ciocolată elvețiană producătoare de firma cu 70-76% cacao. Materii prime se adună în Venezuela, Ecuador, Republica Dominicană, în Cuba și în Mexic.

Utilizarea de materii prime de înaltă calitate pentru fantana de ciocolata vă permite să obțineți un desert frumos și spectaculos, care va încânta adulți și copii. Prezența conținutului dorit al uleiului de cacao vă permite să faceți o consistență suficientă pentru a asigura mecanismul fântânii.

Sfaturi pentru alegerea

Pentru a afla ce versiune de ciocolată este mai potrivită pentru utilizare în fântână, este necesar să analizăm opțiunile bazate pe o serie de criterii.

 1. Sincronizare – Ciocolata proaspătă vă permite să obțineți fluiditate optimă și un gust de neuitat și un parfum. Este important să se evalueze ambalarea produselor, să verifice etanșeitatea. Acest lucru este deosebit de important în versiunile scumpe.

 2. Stat – ciocolata trebuie sa fie solid sau un pic moale, în cazul unei temperaturi ridicate in camera unde este. Cu depozitare corespunzătoare, o înmuiere mică nu afectează calitatea produselor și comoditatea utilizării sale, iar atunci când regimul de temperatură este de încălcări, opțiunile încep să se lipească între ele, formând o masă monolitică, care va trebui să fie tăiate, cheltuielile forțe și timp.

 3. Marcarea Caracteristici – Mulți producători indică ambalajul pe care produsul poate fi utilizat în mecanismele de fântâni de ciocolată, dar, de fapt, este necesar să se introducă ulei de cacao pentru a lucra cu ea, ceea ce crește în mod semnificativ costul tuturor ingredientelor sau poate costa defalcarea dispozitivului, dacă aplicarea de ciocolată fără aditivi.

Citește mai mult  Totul despre Maslenitsa joi

alegerea corectă o mulțime de a crea fântâni de ciocolată, este în valoare de atenție la prospețimea produselor, calitatea și fiabilitatea producătorului.

Cum se utilizează?

Pentru a face o fantana de ciocolata, trebuie să se topească o masă de ciocolată. Printre principalele metode pot fi utilizate:

 • baie de apă+

 • Cuptor cu microunde, topirea materiilor prime, în calitate de specialitate+

 • Cuptor cu microunde lăsând ciocolată într-un ambalaj producător+

 • Tehnica specială pentru fabricarea de ciocolată, care este recomandată pentru profesioniști+

 • Încălzire de ciocolată în cupa inferioară a fântânii, nu este recomandat să facă acest lucru, deoarece o sarcină mare se întâmplă mecanismul în acest caz, și nu va fi capabil să lucreze pentru o lungă perioadă de timp.

Când se utilizează ciocolata de specialitate, este necesar doar să se topească masa și se toarnă în fântână. Dacă se utilizează opțiuni non-specializate în lucrare, atunci în procesul de topire, este necesar să se facă ulei de cacao și să se amestece bine pentru a obține o masă omogenă și plastic, care poate fi turnată într-o fântână.

Pentru a activa funcționarea unui fantana de ciocolata Imediat după intrarea în ea, masele trebuie să fie preîncălzite castronului astfel încât compoziția care a intrat în ea nu începe îngroșarea. Atunci când alegeți o ciocolată cu gresie convențională, este foarte important să se folosească numai opțiuni curate, fără nuci, stafide și alte elemente care sunt în măsură să înscrie mecanismul de fântână sau aduceți-l de ordine.

Consumul de ciocolata din fântâna se realizează cu ajutorul unor bețișoare lungi din lemn sau alte mijloace primare, la care fructele, bezele de mestecat sau alte produse sunt laminate sub masă de ciocolată care curge. Pentru a nu arde, este recomandat pentru a da câteva minute, astfel încât obiectul acoperit cu ciocolată este răcit, iar masa îngroșat.

delicatese Chocolate fântână sunt obținute foarte gustoase și variate.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: