Totul despre felinare de Anul Nou

Totul despre felinare de Anul Nou

Iarna, Revelion atmosfera – cel mai mult timp magic al anului. Decorarea casei de astăzi nu este doar ceva – abundența de opțiuni face de rupere capul peste alegerea de decor. Dar înfrângerea aproape întotdeauna tradiții, cel puțin parțial. felinare de Anul Nou – unul dintre aceste drăguț, win-win tradiții.

Descriere

Decoratiuni sub formă de lămpi au fost în secolul al 19-lea. Este felinarele care a început să fie asociat cu o poveste de iarnă basm – seara acoperite cu zăpadă, lumina blândă de lămpi, calm și confort. Deoarece Anul Nou felinare în tot felul de variații sunt prezente în decorul festiv moderne. Dacă nu există posibilitatea de a cumpăra un suvenir de drag, puteți face o lanternă singură – cu alegerea curentă a materialelor pentru creativitate, rezultatul va fi impresionant.

Ce decorează lanternele de Anul Nou:

 • Zona de fereastră – Doar puneți-o pe ferestre și dați lumina moale la gospodării și un mic trecător+
 • Mediazona – pe pahar la televizor, masa de cafea, teritoriul de lângă canapea+
 • Desktop – ajustați la modul de lucru cu prezența completă a unei dispoziții festive+
 • hol, zonă la oglindă – Imediat stabilește starea de spirit celor care intră în casă.

Lanternele într-un apartament decorat pot fi mai multe: diverse, stilizate, vintage. Apropo, lanterna de Anul Nou este un cadou minunat dacă nu există idei pe tema care dau unui prieten, nu.

Ce sunt acolo?

Aceste atribute de vacanță luminoase și, în același timp, nu sunt disponibile: de la modele muzicale și electrice la felinare din cutii obișnuite cu efect de zăpadă creat. În interiorul modelului pot exista Mos Craciun sau un fel de decor clasic de Crăciun.

Care sunt felinare pentru Anul Nou, prin propriile lor mâini:

 • cu iluminare din spate cu LED-uri sau în interiorul Garland+
 • Cu zăpadă, viscol – zăpadă artificială și au nevoie de câteva trucuri+
 • cu o caracteristică luminoasă a unui om de zăpadă+
 • Lanterns sub forma unui vas exterior cu paiete+
 • În forma unei sfere+
 • felinare decorative din carton, hârtie colorată+
 • Hârtie, stilizată Strip Street Lămpi.

Și aceasta este doar o parte a tuturor ideilor. Nu este nevoie să respingă cele mai simple opțiuni în avans – Hârtie Felinare. concizie lor, fragilitate și unele referințe la copilărie sublinia doar confortul și căldura Anul Nou.

Cum să-l faci singur?

În șabloane și scheme este ușor de a face felinare care par a fi „inexpugnabilă“. De exemplu, ideea unei lămpi destul de nou an de hârtie pentru țigări va fi reprezentat de novice.

Să dăm instrucțiuni pas cu pas.

 1. Un prieten are nevoie pentru a pune 2 foi de hârtie de țigară, plierea-le pe lungimea de jumătate. Este nevoie de pliul.
 2. Lucrarea după care aveți nevoie pentru a implementa, se colectează fără divizare pe foi în harmonica pliurilor. Adâncimea pliului este de aproximativ 1,5 cm.
 3. Dacă vrei să faci o lanternă mai mică, marginile necesitatea harmonica să fie tăiate la egal cu centrul distanței. Apoi hârtia este atât de desfăcută și de cotitură partea convexă a liniei mediane la masă.
 4. Trebuie să luați un ac cu un fir strâns, purtat în ea. Adunati-o parte a foii din acordeonul din nou, care se întinde prin firul de hârtie. Se termină cravată, astfel încât cercul este închis.
 5. Pe de altă parte, frunze face toate la fel.
 6. Falduri distribuie în întreaga circumferință, marginea foii pentru a conecta două sensuri de scotch.

Lanternă Gata!

Și încă o instrucțiune, cu ajutorul careia oricine poate face o lanternă frumoasă (poate deveni o lumânare dacă în loc de ghirlanda din interiorul lumânarea). Apropo, un pescuit „Firefly” poate fi un element luminos într-o lanternă.

Pentru fabricarea sa necesită:

 • jar adecvat în dimensiune+
 • mediu de acril+
 • sare+
 • Adeziv (dacă nu este termopiestol, atunci orice compoziție adezivă a fixării puternice)+
 • burete sau perie rigidă+
 • Scotch, fir, braț și panglică+
 • Orice elemente de decor adecvate.

Procesul de fabricație constă în anumite pași.

 1. Un mediu este aplicat pe bancă, trebuie să dea să se usuce aproximativ o oră.
 2. Un burete de pe suprafață este aplicat de lac, care se usucă și de.
 3. Banda Scotch este blocată că zona de jar, unde zăpada ar trebui să fie mai mică. Și din nou, spațiul rămas acoperit cu lac.
 4. Până când a reușit să usuce lacul, trebuie să împrăștie rapid sare, după ce a intrat în el un strat umed de bănci.
 5. Când totul se usuca, viitorul lampa de Anul Nou este gata pentru a decora. băncile gât cu fir ar trebui să fie înfășurat de mai multe ori. Apoi, aveți nevoie pentru a face un mâner lanterna, atașați-l la gât.
 6. borcane Gorlashko învelite cu o sfoară, atașarea crengi de brad dedesubt. Apoi, totul depinde de imaginatia autorului – fructe de pădure, panglica, margele, chiar și bile mici de brad pot decora acest meșteșug.

În interiorul lanterna acoperite cu zăpadă rezultat, puteți pune orice element în condiții de siguranță. Mânerul produsului poate fi învelit cu fir frumos, panglica, dantelă.

Puteți colecta, de asemenea, o compoziție de abur a lămpilor, care vor decora simetric suprafața pieptului, consola, pervaz și t. D.

Cum de a face felinar un An Nou din borcan, uita-te în video.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: