Totul despre noi Anul Questuri

Totul despre noi Anul Questuri

În zilele de sărbătoare de Anul Nou, toată lumea se împreună cu rudele și prietenii apropiați de distracție. Prepararea poate fi placuta, si nu suntem doar despre alimente delicioase, dar, de asemenea, despre programul de divertisment. De ce nu aranja un drept misiune la domiciliu pentru a obține o taxa de emoții pozitive, face suficient pentru a râde și de a experimenta puterea ta! Pentru a face acest lucru, este suficient să luați în considerare mai multe opțiuni interesante și să alegeți ceea ce vă place personal.

Particularități

Anul Nou este una dintre acele sărbători atunci când rudele îndepărtate merg la aceeași masă. De data aceasta așteaptă nu numai copii, ci și adulți, deoarece în atmosferă, sunt simțite fluide speciale, magia este simțită, starea de spirit se ridică și doriți să vă distrați până dimineața. Dacă există membri de vârstă diferită în familie, puteți veni cu ceva interesant pentru toată lumea interesantă.

Căutarea de Anul Nou poate fi la diferite subiecte, astăzi există o mulțime de idei pe care trebuie să le pre-exploreze pentru a găsi ceva original.

Ideea principală a unui astfel de joc este, Să efectueze o serie de sarcini pentru a obține un scop specific. Și din moment ce vorbim despre Anul Nou, mesajul poate fi de la Santa Claus și asistenții echipei sale.

Pentru a obține un cadou de la un personaj fabulos, va trebui să treceți printr-o mulțime de obstacole, să ghiciți ghicitori, să rezolvați sarcinile dificile, care uneori nu iese nu prea mult timp. Va fi interesant, fascinant și foarte distractiv, astfel încât rudele și cei dragi vor aprecia această idee și vor fi amintite pentru Revelion Anul Nou.

Reguli de creație

Organizarea căutării casei de Anul Nou poate fi o sarcină serioasă, care va trebui să-și petreacă un anumit timp. Este necesar să se gândească cu atenție peste, vopsea fiecare pas și de a decide cu privire la premiul final, astfel încât participanții să aibă motivația și dorința de a ajunge la linia de sosire.

În ciuda faptului că de Anul Nou de pre-Justa include prepararea diferitelor feluri de mâncare, pregătirea căutarea poate fi angajată cu mult timp înainte: să recuzită de cumpărare, premii, pregăti costume și t. D.

Home Quest include diverse puzzle-uri ascunse în plicuri care trebuie găsite prin îndeplinirea sarcinilor. Fiecare notă se ascunde într-un loc clar în apartament. De îndată ce unul dintre jucători găsește un card, unde este scrisă următoarea sarcină, începe să caute mai departe. Uneori în interior poate fi un rebus, un mister sau un puzzle, care va fi necesar pentru a rezolva să meargă la următorul articol în căutare.

La un moment dat, jocul poate fi transferat pe stradă și ascunde solicitările acolo – va ajuta la eliminarea, respirați aerul proaspăt, după care vă puteți întoarce acasă.

Lanțul de activitate trebuie să fie asociat și, eventual, duce la o memorie cache unde premiul principal va fi ascuns. Este imperativ să luați în considerare toate sarcinile, astfel încât participanții să poată face față cu ei. Pregătirea la domiciliu nu va fi dificilă dacă începeți în avans.

Pentru a face totul la cel mai înalt nivel, Trebuie să luați o bucată de hârtie și să scrieți toate locurile universale din casă unde puteți ascunde sfaturile viitoare. Cu toate acestea, ar trebui să ridice mai atent o memorie cache pentru un cadou, astfel încât să nu fie descoperită imediat. Nu respecte în mod necesar secvența de sarcină, pot fi așezate în moduri diferite, principalul lucru este că toată lumea este îndeplinită.

Desigur, înregistrarea cu propriile mâini joacă un rol important, și din moment ce avem subiecte de Anul Nou, va trebui să achiziționați un beteala, diverse decorații și decor pentru a prezenta totul cu multă culoare și luminos.

Ideile de poveste panza

Linii de scenă pot fi după cum doriți. Găsirea comori pirat pe o insulă pustie, rătăcind peste misterioasa pădure sau de a vizita un sistem de blocare misterios cu fantome – aceasta este doar o mică parte din idei pentru Quest Anul Nou. De asemenea, pe baza complotului, puteți pune desene animate pentru copii preferate sau film popular.

În timpul căutării premiului principal, puteți utiliza puzzle-uri. Poate fi cărți cu modele diferite care se ascund în sine anumite cuvinte. Va dura pentru a colecta toate notele cu astfel de solicitări pentru a face o ofertă completă și poate chiar o poveste fabuloasă pentru a fi mai interesantă. Aceste cărți pot fi făcute sub formă de fulgi de zăpadă, pom de Crăciun, atribute de Anul Nou. Pentru a colecta toate notele, este mai bine să numerotați – va fi mai ușor să găsiți o listă completă.

Pentru organizarea unei căutări luminoase, poate fi necesară o ghirlandă lungă, ceea ce va deveni un labirint. Este interesant, deoarece jocul va avea loc într-o atmosferă fabuloasă sub clipește de becuri colorate.

Girlands pot fi întinși prin toate camerele, dulapurile și pantalonii casei.

Povestea ar trebui creată, luând în considerare cine va participa la Quest și care sunt limitele de vârstă ale jucătorilor. sa nu uiti asta Copiii nu sunt întotdeauna înțeleși cu ghicitori adulți, deci dacă copiii vor fi prezenți în joc, este important să faceți totul, astfel încât ei să fie interesați. În același timp, există o mulțime de modalități de a diversifica căutarea, astfel încât toată lumea să aibă o sarcină proprie și oricine ar putea contribui la scopul lor. Cu toate acestea, se poate face sub forma unei concurențe: cine va trece primul rând, el va primi premiul principal – totul depinde de dorințele personale.

Sarcini interesante

Pentru adulti

Anul Nou pentru părinți implică o mulțime de îngrijorări, căutați cadouri copiilor, astfel încât să puteți spune cu încredere că și ei doresc să se relaxeze și să ajungă din vacanța cel puțin o plăcere. Acesta poate fi aranjat cu eforturi minime, iar în ajunul Anului Nou se va transforma într-o aventură reală, doar pentru a pregăti totul.

Plumbul poate oferi un mesaj de la agentul secret, pe care la trimis o echipă de participanți. Această notă afirmă că undeva în cameră este ascunsă ceva important ca să poată aduce o bucurie uriașă despre cine o va găsi. Agentul nu poate spune ce se află acolo, dar a lăsat diferite sfaturi pentru a vă ajuta să vă apropiați de această memorie cache. Aici va trebui să arătați toate fantezia pentru a crea note cu cifre, puzzle-uri și alte ghicitori într-un stil detectiv. Odată ce participanții găsesc un răspuns, acestea oferă următoarea locație a vârfului. Acesta este un joc de echipă care se împarte și vă permite să lucrați împreună pentru a atinge un singur scop. Pentru a fi mai interesant, puteți stabili o limită temporară asupra executării sarcinii și dacă jucătorii nu fac acest lucru, numiți amenzi suplimentare.

Având în vedere contingentul participanților, puteți face diferite sarcini pentru soția mea, soțul, mama și t. D.

Pentru adolescenți

Organizarea unui astfel de căutare este oarecum mai ușor decât pentru adulți, dar, de asemenea, aici trebuie să arate un amestec. Copiii de adolescenta nu sunt atât de ușor de interes, acestea sunt destul de inteligent, dodgy. Deci, ai nevoie să-și petreacă timp pentru a veni cu ceva special.

Acest joc se poate face prin concurs la adolescenți în plus motiva, fiecare dintre ele va depune eforturi pentru a obține un cadou. Aici va fi necesar pentru a îndeplini anumite sarcini, poate fi necesar pentru a merge chiar la stradă să caute probe și solicitările pe care o căutare câteva diversificat.

Povestea depinde de preferintele – poate fi ceva în stilul „Star Wars“ sau un popular joc de calculator pe care adolescenții iubesc atât de. Fascinanta va fi un test, prin care participanții vor putea primi sfaturi suplimentare, datorită căreia vă puteți face o imagine generală și pentru a găsi premiul principal. Puteți găsi și tipări cărți cu ghicitori și respinși pe diverse subiecte. Întrebările pot fi nu numai serios, dar, de asemenea, amuzant pentru a dilua situația și descărcarea atmosferei.

Locuri unde puteți ascunde sfaturile, destul de multe: dulapuri, valize vechi, rafturi, canapea, usi, vase, pantofi, feluri de mâncare și t. D.

Printre sarcinile, pot exista următoarele: pentru a apela frații străini Moș Crăciun, face un cuvânt scrisori scrise, în ordine aleatorie, ghici logo-urile numele de mărci și t. D.

Pentru copii

Copiii iubesc să joace, iar pentru ei este mai ușor să vină cu ceva interesant. În căutarea, se recomandă utilizarea mâinilor copiilor, astfel încât ei să creeze ceva în sine – Poate fi desene, meșteșuguri stucco, appliqués și multe altele. Pentru fiecare sarcină completat primesc premii mici. Desigur, copiii de până la cinci până la șase ani vor avea nevoie de asistență pentru adulți, dar va fi și mai interesant pentru ei, și totul va avea o mulțime de plăcere.

Puteți face independent puzzle-uri, astfel încât copilul să formeze o imagine completă și, ca urmare, a primit o surpriză.

Pentru toată familia

Nu există practic restricții aici, în plus, căutarea întregii familii este foarte interesantă și distractivă. Desigur, cel care organizează totul în avans cunoaște trucurile și rezolvarea problemelor, dar nu va face rău pentru a obține o mulțime de plăcere și, dacă este necesar, va permite corectarea direcției jucătorilor. Puteți să vă așezați și să veniți împreună cu diverse sarcini pentru a crea o căutare de Anul Nou cu eforturi comune. În ceea ce privește puzzle-urile și misterele, ele sunt suficiente în rețea pentru a face o listă și pentru a ridica povestea. Poate fi o investigație detectivă, căutând comori, ajutați-l pe Santa Claus să găsească o echipă de zăpadă sau să colecteze echipa asistent.

Tot ceea ce este suficient doar de imaginatia ta poate fi realizat în realitate, dacă faci acest lucru în avans.

Exemple de scenarii

Quest-joc cu numele „Aventuri pe basme“ va avea maxim plăcere copiii, vor dezvolta memorie și încântare pentru copii. Scopul este de a colecta o frază-cheie. Pot veni cu numele echipei tale împreună și chiar trage emblema. Sarcinile trebuie să fie imprimate în prealabil, urmând-le pe atributul de Anul Nou. Fraza cheie va fi: „Basmul este o minciună, da, există un indiciu, bun tânăr lecție“. Această afirmație poate fi împărțită în mai multe părți și problema una după fiecare sarcină finalizată.

Prezentați participanților la cursul caz, puteți crea un discurs plin de culoare pe care noi toți așteaptă o călătorie fascinantă în lumea basmelor. Primul punct de plecare va fi „Polyana de Radows“, care va deschide accesul la etapa următoare. Aici va trebui să ghicească personaje fabuloase: Emel, printesa-broasca, blasfemia nemuritor, kolobka, o miniatură și toată lumea, pentru care poți veni în mod independent, cu ghicitori într-o formă Rhymed.

Următoarea etapă este de a determina numele de basme prin trecerea. Desigur, numai cei care cunosc copiii ar trebui să fie utilizate aici, deși adulții pot ajuta copiii găsească un randering. De exemplu: „Am zburat săgeată și a intrat în mlaștină. Și în acea mlaștină a prins-o pe cineva. Cine, după ce sa strecurat cu pielea verde, a fost dragut, frumos, bun?„“ A deschis ușa pentru copii și undeva dispărut „“ a fost confirmat pe fereastră, a luat mai târziu și sa dat pe sine pentru a fura vulpea „și T. D.

Acum ai apropiat de stația de sport, în cazul în care recuzita – găleată și necesitatea de mătură. Într-o mână, participantul deține o mătură, iar piciorul este în găleată. În această poziție, este necesar să se supună la o anumită distanță, ocolind diferite obstacole, iar aici puteți pune o limitare temporară. Odată ce toți membrii Quest îndeplinesc sarcina, o parte din fraza-cheie este emis.

Cu siguranță, fiecare copil a visat de a obține o scrisoare de la un personaj iubit, așa că pregătește telegramelor, și copiii drumul, care este autorul. Una dintre etapele pot oferi puzzle-uri de la care trebuie să adăugați o imagine dintr-un basm.

După cum puteți vedea, totul depinde de propria sa imaginație, orice idei poate fi realizat, principalul lucru este că toată lumea este interesant.

Quest de Anul Nou Exemplu A se vedea următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: