Totul despre noul an în New York

Totul despre noul an în New York

Anul Nou American este semnificativ diferită de cea rusă. În timpul iernii, sărbătoarea principală din SUA – catolic de Crăciun. Aceasta este o vacanță cu adevărat de familie. În ceea ce privește noul an, acesta poate fi numit publice. De la 31 decembrie, la 1 ianuarie, persoanele cu prietenii merg la baruri și restaurante, cluburi și cazinouri, să participe la festivități pline de culoare. Cele mai frumoase festivitati sunt organizate la New York.

Particularități

Americanii cu mult înainte de sărbătorile de iarnă încep să se pregătească pentru sărbători. În pătrate apar pomi de Crăciun elegant, la domiciliu – ghirlande de la felinare multicolore și pe ușile – coroane de ace. Dacă vă decideți să sărbătoriți Anul Nou în New York, știți că veți ajunge într-un adevărat basm. Orașul din decembrie este îndreptat de părerea că are restul de luni ale anului. Într-un cuvânt, Santa Claus este justificată în Megalopolis cu toate consecințele ulterioare.

Pe străzi sună în mod constant muzică veselă, iluminarea uimitoare a zgârie-norii le transformă în încuietorile magice. Nici o vitrină rămâne fără decorațiuni luminoase și strălucitoare. FALE Eroii sunt observați de pretutindeni: îngeri, cerbi, gnomi și elfi și chiar Santa însuși. Copacii și tufișurile sunt, de asemenea, îmbrăcate pentru sărbători. Ei atârnă ghirlande și becuri colorate. Orașul strălucește din cele mai mari puncte ale zgârie-nori la grădini reduse.

Mai ales cu atenție pentru datele solemne americanii își decorează locuințele.

Fiecare brad casa pune. Adevărat, spre deosebire de frumusetile noastre, plante conifere – un simbol de Crăciun, nu un nou an. Florile sunt instalate aproape o lună înainte de vacanță – la sfârșitul lunii noiembrie. Iar pentru plantele vii, ace nu apar, butoiul este plasat într-un rezervor cu un amestec nutritiv și periodic apă apă.

Este demn de remarcat că Normal, am beteala nu este utilizat în SUA pentru decorarea bradului de Crăciun. Scaunul ei pe conifere americane ocupă cu arcuri și panglici. ghirlande spumante apar pe acoperișurile și fațadele clădirilor. Cifrele frumoase sunt instalate în curțile în fața clădirilor. Toată lumea vrea să facă casa lor cel mai luminos, interesant și atractiv. În această dorință, americanii nu regret fonduri. Costurile energiei electrice crește în mod semnificativ că este mulțumit cu companiile de alimentare cu energie.

Cum să sărbătorim?

Sărbătorește Anul Nou cu o scară puțin mai mică decât de Crăciun. Dar masa americanilor și turiștilor merge la această sărbătoare din New York. Cel mai frumos copac stă pe Centrul Rockefeller. Aici, de la sfârșitul lunii noiembrie, patinoarul este deschis, patinele de rulare. Și vizavi de Centrul Rockefeller de pe fațada celui mai faimos magazin SAKS FIFTH AVENUE vă puteți bucura de spectacol de lumină gratuită.

În prima zi a lunii ianuarie, Times Square deschide o paradă colorată. Cei care nu au putut ajunge la procesiune îl urmăresc la televizor. Se spune că mai mult de un milion de oameni devin spectatori. Anul Nou în miniatură aici se întâlnesc în fiecare oră, menționând sosirea sa în diferite zone de timp.

Cele mai colorate acțiuni se desfășoară pe minut până la miezul nopții. Prin tradiție, care a fost mai mare de 100 de ani, în ultima zi a anului – 31 de numere din partea de sus a clădirii situate în Piața Centrală Times, mingea uriașă de Crăciun este coborâtă de diferite culori.

Interesant despre minge

Pentru prima dată, un castron de Anul Nou sa scufundat din turnul din 1907 îndepărtat. A organizat spectacolul lui Jacob Starr. Greutatea mingii sa făcut din fier și lemn a fost de 318 kg, iar diametrul este de 1,5 metri. În zilele noastre, mingea sa schimbat semnificativ. Acum cântărește până la 6 tone! În acest caz, diametrul este de 3,7 m. Un design unic are 2688 de fețe, și spumante oferă 32256 LED-uri. Mingea face ca ochiul locuitorilor și vizitatorilor locali. Și numai o dată pe an coboară pe pământ.

Pentru a vedea personal coborârea Anului Nou, oamenii sunt pregătiți să stea pe piață în anticiparea unui singur minut al anului de ieșire.

Faptul este că aproximativ 19-00, zona este completă la maxim, astfel încât accesul suplimentar este închis. Cele mai bune locuri pentru revizuirea oamenilor ocupă de dimineața celei de-a 31-a. Se imbraca cu căldură, mizând pe faptul că este pentru un timp foarte lung pentru a sta în continuare.

Stabilit într-un loc convenabil, publicul nu-l mai ladă. Pentru a nu experimenta foamea și sete, trebuie să stocați alimente și băuturi. Rezervele ar trebui să fie în buzunarele sale, deoarece poliția nu va permite poliției cu saci mari și rucsacuri. Apropo, Aduceți-vă cu dvs. alcoolul interzis. Veto este impus chiar și pe șampanie.

Este incredibil de adus la cei care urmează coborârea din ferestrele celor mai apropiate camere de hotel. Și nimeni nu deranjează și nici o împingere și caldă. Astfel de camere sunt rezervate cu mult înainte de sărbători și sunt scumpe. Culminarea are loc în 23-59. Mingea plutește și mii de spectatori încep numărătoarea inversă. După unu „unul!»Salute sunete pe piață, sparge râsul, salutări pline de bucurie și distracție universală.

Unde să se întâlnească mai bine?

Anul Nou nu este doar noaptea de la 31 decembrie până la 1 ianuarie. Toate instituțiile de divertisment lucrează la sărbători. În zilele de vacanță, este obișnuit să vizitați teatre cu performanțe de Anul Nou. artiști, muzicieni, cântăreți, grupuri populare ajung în oraș. Nu știu ce să alegeți? Du-te la muzica Broadway. Prețul minim al biletului pentru „Chicago” este de aproximativ 60 de dolari.

În vacanță, locuitorii locali ai familiei merg la sala muzicală Radio City – poate cea mai renumită în SUA. Fiecare rus în filmele de stat a văzut clădirea de stat Emper – faimosul zgârie-nori. Pentru 25-35 dolari, puteți cumpăra un bilet pentru unul dintre site-urile de vizionare și puteți admira frumusețile nopții din New York.

Este imposibil să renunțăm la inspecția statuii libertății. Turiștii merg la monumentul maiestuos pe feribot. Altfel nu trebuie să ajungeți la el. Iubitorii de relaxare în aer plimbare pe străzile metropolisului, vizitați numeroase cafenele și restaurante, consultați în buticuri și magazine de cumpărături sau doar admirați ferestrele de magazin decorate complicate.

Asigurați-vă că pentru a vizita mai multe târguri festive. Târg în Bronte Park este situat în jurul unui patinoar în partea centrală a Manhattan-ului. skateri figura profesionala sunt realizate pe gheață, inclusiv câștigătorii campionate mondiale. După spectacol de gheață, puteți avea o gustare și de a face cumpărături. Targului Cadouri suveniruri, produse realizate manual, diverse accesorii și bunuri de mărci renumite.

Pentru suveniruri de cumpărături este mai bună decât altele Fair Fair pe Columbus Piața. Nu ca nu este totul atât să se întoarcă acasă cu mâinile goale. Este produse de origine, și produse de designer, și suveniruri colorate potrivite pentru cadouri. Divertisment într-un oraș imens nu contează. Oricine va găsi o opțiune potrivită.

Despre modul în care pentru a sărbători Anul Nou în New York, uite în videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: