Totul despre proiectoare de stradă de Anul Nou

Totul despre proiectoare de stradă de Anul Nou

Proprietarii de case private în ajunul sărbătorilor de iarnă caută originalul decorarea locuințelor. Proiectoarele de stradă de Anul Nou implică designul neobișnuit în aer liber. Ei dau clădirilor o viziune fabuloasă în întuneric.

Particularități

Proiectorul este un dispozitiv care proiectează raze laser la suprafață, formând diferite imagini. Clădirile, decorate cu lumini, pot fi văzute din Afar. Pachetul de proiectoare cu laser include:

 • emițător+
 • unitate de putere+
 • Fasteners+
 • stand+
 • PEG din plastic pentru instalarea dispozitivului.

  Proiectoarele sunt utilizate din ce în ce mai mult în decorarea străzii, deoarece această metodă de înregistrare are o mulțime de avantaje în comparație cu iluminarea clasică. Imaginile sunt clare, deoarece impulsurile optice nu necesită focalizare. Principalele avantaje ale proiectorilor sunt următorii factori.

  1. Instalare simplă. Ghirlandele trebuie să se disperseze și să fixeze pe fațadele clădirilor, care necesită o cantitate mare de timp. Proiectorul este suficient pentru a repara pe stand și pentru a vă conecta la sursa de alimentare.
  2. Economie. Emițătorii laser consumă energie electrică la un nivel minim.
  3. Control ușor. Dispozitivul este echipat cu o telecomandă pentru modurile de comutare rapidă, activarea proiectorului de la o distanță convenabilă.

  Pentru a activa emițătorul, este suficient să îl instalați în locul potrivit, conectați-vă la rețea dacă dispozitivul nu funcționează din baterii și faceți clic pe butonul situat pe carcasă.

  Soiuri

  Există mai multe tipuri de proiectoare de Anul Nou. Modelele laser sunt cele mai solicitate, ele sunt caracterizate de consumul minim de energie electrică, vă permit să creați o iluminare festivă. Dispozitivele rezistente la îngheț nu se tem de temperaturi negative, destinate operației de iarnă. În vânzare sunt prezentate tractoare ușoare albe și colorate.

  Imaginile create cu ajutorul lor arată mai original în comparație cu ghirlande convenționale.

  La alegerea unui proiector, atenția ar trebui să se concentreze asupra următoarelor caracteristici:

  • Putere+
  • Numărul de moduri disponibile+
  • Tastați becurile de tip+
  • zona acoperita+
  • Caracteristici+
  • Rezistența la influențele externe adverse.
  Citește mai mult  Cum pentru a sărbători ziua de naștere de 13 ani?

  Luminozitatea imaginilor create de putere depinde. Ceea ce este mai mult, cu atât mai confortabil pentru vedere. Optimă este puterea de 4W. Producătorii oferă modele laser și LED de proiectoare. Primele sunt mai economice. Dispozitivele laser trebuie efectuate în conformitate cu standardul IP65, au un caz de umiditate și praf. Funcția neîntreruptă la modul de temperatură de la -30 până la +30 grade. Există modele care funcționează din rețeaua electrică și din baterii. Ce opțiune preferată – decideți pentru dvs.

  Pe numărul de moduri depind de posibilitatea de a crea efecte de animație care convertește iluminarea simplă într-un spectacol festiv care atrage atenția tuturor.

  Plus este un set complet de cartușe suplimentare care dau capacitatea de a schimba imaginile proiectate.

  Dacă nu este nevoie într-un dispozitiv puternic, puteți cumpăra un model pe baterii. Astfel de proiectoare sunt mai puțin puternice, se disting prin operațiune limitată. Emițătorii includ o perioadă scurtă, de exemplu, în timp ce copiii joacă afară. Proiectoarele cu cartușe sunt echipate cu diapozitive înlocuibile, pot fi ușor schimbate în timpul dispozitivului. Avantajele unor astfel de emițători includ posibilitatea utilizării dispozitivelor nu numai pe stradă, ci și în incintă. Procedorii multifuncționali pot fi operați în orice moment al anului, și nu numai în noul an.

  Modele populare

  Următoarele modele de proiectoare sunt cele mai populare:

  • „Fulgi de nea”+
  • „Crăciun”+
  • „Steaua ploaie“.

  Proiectorul „Star ploaie“ se referă la categoria de dispozitive rezistente la îngheț, se proiectează stele mici pe diferite suprafețe. Analog al acestui emițător – „Star House“ – are parametri identici, minciuni singura diferență de culoare albă a imaginii proiectate. Lampa „Crăciun“ recreează în imagini tema de Craciun. Eroii de astfel de imagini devin personaje de iarnă – Moș Crăciun, cerb.

  Citește mai mult  Ce pentru a da tinerilor părinți?

  • LED-proiector LED Slide de stele duș Finalizat 12 slide-uri, ceea ce face posibilă desene de schimbare în fiecare zi.

  • Garden Xmas Rg este un dispozitiv cu două culori, care formele pe suprafețele de peste 1000 de fulgi de zăpadă. Aparatul poate lucra pentru o lungă perioadă de timp, chiar și în cel mai puternic îngheț.
  • Garden zăpadă RGB Echipat cu laser albastru, verde și roșu. Se proiectează dinamic ploaie stele și fulgi de zăpadă.

   Atunci când alegeți un dispozitiv, asigurați-vă că pentru a examina comentarii ale utilizatorilor, cum ar fi modelul pentru a aprecia toate argumentele pro și contra.

   Utilizați opțiunile

   Există mai multe opțiuni pentru utilizarea proiectoare pentru noul an. Aceasta este cea mai bună soluție pentru a decora pe stradă și acasă. Razele de proiectoare sunt îndreptate fațadelor și a pereților, transformându-le în capodopere fabuloase. Dacă decora pe o stradă dintr-o dată câteva clădiri, efectul va fi uimitor. Aceasta este o modalitate ușoară de a crea o atmosferă magică, pentru care toată lumea iubește noul an. În timpul verii, proiectorul poate acoperi casa de țară în seara, desigur, în cazul în care imaginile nu sunt supuse iarna. Cu ajutorul emițătorului este ușor de a crea o atmosferă romantică.

   Exemple frumoase

   Cu ajutorul proiectoarelor, este posibil să se creeze o varietate de picturi în subiect Anul Nou. Acesta poate fi stele, fulgi de zăpadă, puncte multicolore.

   • Mulți ca fulgii de zăpadă pâlpâinde.

   • Se pare foarte frumos iluminare de Crăciun, permițând să vă cufunda în atmosfera unui basm.

   • Una dintre cele mai populare opțiuni este „ploaie de stele“.

    proiectoare de Anul Nou vă permite să creați iluminare colorate festiv, costul unor astfel de emițători este disponibil, pe care o folosesc în mod simplu și convenabil.

    Citește mai mult  Cadouri pentru 23 februarie

    Următoarele prezintă video, o prezentare generală a Era LED-proiector de Anul Nou „Fulgi de nea“.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: