Totul despre stickere de Anul Nou

Totul despre stickere de Anul Nou

La Anul Nou este obișnuit să decoreze casa. Acestea sunt necazuri plăcute care creează o dispoziție de pre-vacanță. Unul dintre decorațiile necomplicate și accesibile sunt tot felul de autocolante cu tema de Anul Nou. Util va afla ce specii vin și unde este mai bine să se folosească.

Particularități

Autocolantele decorative de Anul Nou achiziționate în magazin sunt convenabile pentru că Le permit foarte repede, literalmente pentru a număra minute pentru a decora casa. Lucrul principal, Pentru a-l combina cu interiorul și ideea de an de Anul Nou de la designul apartamentului. Și puteți alege absolut orice parcele – de la atributele tradiționale de Anul Nou la Poze haioase, cu Forme de Comic Dorinces.

Este posibil să se fixeze acest tip de decor pe orice suprafață, metalică, plastic, din lemn, hârtie.

Multe specii sunt convenabile pentru că Ele pot fi îndepărtate de la suprafață pentru numărarea secundelor și, dacă este necesar, pentru a trece cealaltă. În același timp, urme va rămâne pe mobilier sau sticla. Dar sunt acele specii care au nevoie pentru a freca. Aceasta va necesita deja ceva timp.

Ce sunt acolo?

Abțibildurile pot, în primul rând, diferă în mărime. Există destul de mari, care sunt parcele întregi, ele pot fi plasate pe ferestre, suprafețele de sticlă dulapuri. Există autocolante mici acomodarea oriunde.

Puteți achiziționa un întreg set de autocolante de design, care, de obicei, corespund unui anumit subiect.

Ele sunt confortabile pentru a decora un anumit spațiu selectat. Convenabil, de exemplu, opțiuni pentru copii cu motive fabuloase care vor permite copilului de a visa și de a decora propria lor cameră.

specii de silicon sunt foarte confortabile, care sunt ușor separate de bază adezivă și sunt atașate la orice suprafață, acestea au adesea o suprafață convexă și un efect 3D. Se pare foarte festiv și frumos și capabil să transforme casa și de a crea o stare de spirit festiv. Pentru noul an puteți cumpăra întotdeauna autocolante, care descriu o varietate de desene: Moș Crăciun, zăpadă Maiden, pomul de Crăciun, Snowmen, iepuri, căprioare și alte animale diverse.

Nimeni nu a anulat propria sa zbor de fantezie și gherghef. Orice etichete pot fi făcute personal.

Avem nevoie de hârtie colorată numai, de preferință, cu paiete, holograme, cu suprafață lucioasă sau folie. Puteți face chiar fulgi de zăpadă convenționale de hârtie albă, și va fi, de asemenea, frumos.

Opțiuni pentru înregistrare

idei de design pot fi cele mai diverse. Este necesar doar să viseze un pic, și poate undeva la cel mai mare. Principalul lucru este că rezultatul mulțumit.

  • Pe fundalul unui luminos și pom de Crăciun colorat, cerb negru și aceleași fulgi de zăpadă arata foarte elegant pe un perete alb.

  • Vesel Moș Crăciun, case, pomi de Crăciun poate lua perete întreg. Mai ales bun atunci când gama de culori coincide cu culoarea mobilierului.

  • Uită-te frumos la fereastra de autocolante de Anul Nou: bile, cutii cu cadouri și, desigur, Santa Claus. Și dacă plasați toate acestea cu iluminare de fundal și porniți luminile seara, se oferă starea de aniversare.

  • Și astfel de pinguini drăguț amuzant, completat de un pom de Crăciun vesel, va arata bine în anii copiilor. Acestea pot fi, de asemenea, bulgări, și sovuki, și alte păsări și orice animale. Puteți folosi tot ce va încânta copilul.

  • Și puteți face un astfel de copac de Crăciun chic pe perete folosind mici autocolante, desene, fotografii și alte elemente de decor. Îl puteți adăuga de la Santa Claus cu Sanya și doar inscripții cu felicitări.

Ce opțiune a fost aleasă, fiecare dintre ele poate decora orice suprafață și poate crea o atitudine festivă. Da, și procesul de decorare a apartamentului este pasionat de copii și adulți

Unde să utilizați?

Dacă există o dorință de a decora apartamentul, apoi autocolante pot fi lipite pe orice suprafață. În bucătărie, acesta poate fi dulapuri, frigidere, gresie pe pereți. Camera poate fi lipite decorul pe dulapuri de perete, mobilier, sticla, pe geamuri.

Dar indiferent cât de mult a vrut să creeze o stare de spirit festiv pentru noul an, lucrul cel mai important, nu exagerati, în caz contrar nu este departe de a haos și o rachetă complet.

Este recomandabil să se decidă imediat ce teme vor fi autocolante și în cazul în care pentru a le plasa. De exemplu, un luminos Moș Crăciun poate găzdui pe perete lângă pomul de Crăciun și fulgi de zăpadă sau păsările vor arata bine pe ferestre. Poți opri. Dacă în bucătărie se decide să plaseze o fereastră, puteți adăuga mai multe etichete pe dala adecvate pe teme. În pepinieră puteți trimite un perete copil pentru creativitate sau ușa dulapului.

Cum să eliminați și cum să magazin?

La sfârșitul vacanței, se pune o singură întrebare – cum să eliminați autocolante pentru a nu deteriora suprafața. Cel mai bine este de a cumpăra autocolante silicon care, după vacanță, sunt ușor stropite, și pot fi chiar stocate, dacă rămânem pe o suprafață de plastic și ori în caseta. Dar nu este întotdeauna recomandabil să o facă.

Cu toate acestea, autocolante nu sunt atât de scumpe, iar următorul an nou este mai bine pentru a actualiza decorul decât lipici anul trecut.

Pentru a săpa cu atenție autocolante, aveți nevoie pentru a ridica marginile și trageți cu atenție pe tine. De obicei, au săpat fără dificultate. Îndepărtați autocolante de hârtie cu suprafețe de plastic sau de sticlă cu apă caldă și soluție de săpun. Este suficient să umeziți o cârpă curată în soluție, ștergeți de mai multe ori suprafața. Autocolante va începe să se miște, va trebui să le eliminați și apoi se spală suprafața cu apă curată și ștergeți uscat.

Poate fi folosit și detergent lichid și pulbere și spălare a parbrizului. Unele dintre piesele și resturile de evacuare deosebit de evacuare ale bazei adezive pot fi îndepărtate prin acetonă, solvent sau alcool. Nu se recomandă rotirea suprafeței cu cuțit, foarfece și alte obiecte acute. Există riscul de a deteriora suprafața și va rămâne zgârieturi.

Despre cum să faceți independent autocolante de Anul Nou, să priviți în videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: