Alegeți ornamentele de platină

Alegeți ornamentele de platină

Bijuterii din metale prețioase nu vor înceta niciodată să fie populare. Aceasta se aplică nu numai aurului sau argintului, ci și superbului platină. În acest articol învățăm cum să alegem accesorii din acest material.

Particularități

Platinum ornamente în timpul nostru sunt destul de populare. Ei atrag imediat toată atenția asupra lor, deoarece emit strălucire foarte frumoasă și aspect sau bogați.

Decorațiuni similare pot transforma multe imagini, făcându-le mai luxos, scump.

Selectarea decorării de platină de înaltă calitate și originale, Este necesar să se țină seama de caracteristicile distinctive ale acestui material.

 1. Printre toate metalele prețioase existentePlatinum poate fi considerat în siguranță cel mai durabil și mai fiabil. Se mândrește cu rezistență excelentă la uzură. Este aproape imposibil să se zgârie sau să se îndoaie. Platina nu este supusă deformării.
 2. Decorațiile făcute din acest metal elegant pot fi transferate din generație la generație. Chiar și mulți ani mai târziu, ei nu vor pierde atracții și vor continua să strălucească ca la începutul căii lor.
 3. Platinum esteCel mai scump metal prețios, dar este exploatat în volume mai mici decât aurul. În comparație cu ultimul material, este de 13 ori mai puțin. Platina este metalul pur. De regulă, la fabricarea decorațiilor la acesta, nu se adaugă mai mult de 5% din aliaje suplimentare pentru a oferi o forță mai mare.
 4. Platinum este un material care nu conduce căldură.
 5. Din impactul amoniacului considerat prețios metalul nu achiziționează o culoare neagră caracteristică.
 6. Accesoriile de platină sunt foarte scumpe. Cele mai multe dintre ele costă mai mult decât mai scumpe decât produsele clasice de aur.

  Decoratiuni de diferite tipuri sunt fabricate din platina. Poate fi cercei și inele și brățări. Pandantive foarte frumoase sunt obținute din metal.

  O altă caracteristică a platinei este că decorațiunile lui nu sunt aproape niciodată făcute prea mari și voluminoase. Acestea sunt, de obicei, produse miniaturale cu o strălucire alb caracteristică.

  Spectaculos Produsele pot fi utilizate în condiții de siguranță pentru șosetele zilnice, Deoarece nu sunt daune mecanice teribile.

  Tipuri de produse

  Diferitele decorațiuni sunt fabricate din platină.

  • Inele. Poate fi inele de nunta, salveaza si salva „, produse cu gravura, filigran. Astfel de decorațiuni sunt iubite de mulți utilizatori, deoarece rezistentă la uzură și puteți purta în fiecare zi. Inelele frumoase de platină pot fi completate de pietre naturale de diferite culori. Cu astfel de componente decorative, accesoriile arată chiar mai eficient.
  Citește mai mult  inel de aur

  • Cercei. CHIC speciale se mândrește cu cercei frumoși de platină. Produsele pot fi orice: pulberi mici, inele, modele cu inserție de piatră, lanțuri care se încadrează.

  Cearii de platină cu diamante, în special aspect spectaculos.

  • Brățări. Brățări superbe de țesut diferit sunt făcute din platină. Puteți găsi accesorii atractive pentru femei și bărbați la vânzare. Multe branduri celebre recurg la producția de brățări de platină de diferite modele.

  • Coulombes. Decorarea imaginii poate fi corect selectată Pandantiv de platină. După cum sa menționat mai sus, de la acest metal prețios, de obicei, nu face prea mare.

  Coulombul miniatural va completa imaginea, dar nu o va supraîncărca și nu va face un inutil.

  • Colier. Cea mai bună decorare a gâtului doamnei blânde poate fi un colier superb de platină. Foarte des, astfel de produse spectaculoase sunt decorate cu însămânțarea diamantelor, ceea ce le face nu numai uimitor de frumoase, ci și scumpe.

  • Broşă. Decorarea neobișnuită, dar bogată și feminină a imaginii poate fi o broșă de platină rafinată. Adesea, astfel de produse sunt decorate cu diferite pietre de diferite dimensiuni – poate fi o browserie de mici diamante și pot exista inserții mari de culori diferite. Astfel de detalii sunt capabile să introducă o evidențiere specială la imagine, să o decoreze fără să o facă prea distrilă.

  Branduri celebre

  Decorațiile de platină produc multe branduri celebre. Ia în considerare unele dintre ele.

  • Platinum Lab. Producătorul producător de decorațiuni de platină din 2007. Fără consumatorilor un sortiment imens de produse de înaltă calitate – de la cercei la coliere de platină și cruci ortodoxe.

  • Planta de bijuterii „Platinum”. Fondată în 2004. Este unul dintre cei mai mari producători de bijuterii din Platinum în Rusia. În plus față de platină, în sortimentul plantei, puteți găsi bijuterii de aur și argint.
  Citește mai mult  MAGNETITE: Proprietăți și aplicații minerale

  • Bvlgari. Brand renumit producătoare de bijuterii de înaltă calitate din Platinum, multe dintre ele aleg celebrități. Majoritatea produselor sunt proiectate în cheia clasică.

  • Tsustsumi. Oferă bijuterii chic de la maeștri japonezi. Produsele Platinum sunt atât lacologice, cât și drepte originale originale.

  • Io si. Producătorul renumit produce decorațiuni minunate de platină, din care să nu distrugă ochiul. Decorațiile sunt caracterizate de forme interesante. Cele mai multe dintre ele sunt emise cu plăci chic de pietre multicolore scumpe.

  • Harry Winston. Sub acest brand, sunt implementate bijuterii cu adevărat superbe, fără de ce ceremonia de decernare a premiului OSCAR nu este îndeplinită. Harry Winston lansează accesorii spectaculoase de platină care arată ca arte reale de artă cu pietre prețioase luminoase.

  • Buccellati. Fondată în Milano, marca se poate lăuda cu produse spectaculoase de la platină și aur, incompletă de diferite pietre naturale, cum ar fi safire, smaralde verzi verzi și diamante spumante.

  • Tiffany. Decorațiile de platină din Tiffany sunt alegerea multor celebrități. De asemenea, mărci oferă bijuterii de aur sau argint de înaltă calitate. Majoritatea copiilor sunt decorate cu pietre. În același timp, decorațiunile se combină perfect și stilul luminos și concisitatea.

  Cum se distinge de alte metale?

  Luați în considerare pe elementele cum puteți distinge platina din alte metale care pot fi similare cu aceasta.

  1. Aurul alb popular este diferit de platină prin faptul că acesta din urmă esteAlbul de zăpadă din natură. Aurul dobândește o astfel de culoare datorită impurităților speciale (paladiu, nichel, argint). Relativ recent a constatat că nichelul poate provoca reacții alergice, deci este adesea înlocuită de Palladiu. Aurul are adesea o acoperire de la Rhodiu, astfel încât umbra lui era mai argint. În timp, se umple întotdeauna.
  2. Platinum va fi întotdeauna un metal mai curat în comparație cu alte materiale prețioase. Se caracterizează printr-o defecțiune ridicată (950), ceea ce înseamnă că, în compoziția sa, nu există aproape impurități ale altor metale. Acest lucru sugerează că produsele de platină nu pot provoca reacții alergice. Dincă mai puțin de vânzare există 900 sau 850 de eșantioane, caracterizate de suprafețe mai plictisitoare. Aurul este marcat de alte eșantioane – 500, 585 (cel mai bun – 750).
  3. Produsele de aur alb sunt mai ușoare, mai degrabă decât decorațiuni de la platină.
  4. Aurul este un material moale în contrast cu platina.
  5. Distingeți platina de la argintul ieftin. Ultimul metal este plastic și moale (mai moale aur). Platina se dovedește a fi dens de mai multe ori.
  Citește mai mult  coroană

  Cum să determinați autenticitatea platinei?

  Luați în considerare modul în care va fi posibilă verificarea independentă a originii reale a materialului.

  1. Uită-te la ștampila de probă. Pe produs de înaltă calitate va fi întotdeauna prezent.
  2. Decorațiile de platină sunt întotdeauna mai grele, mai degrabă decât produse din alte metale prețioase. Merită să luați decorarea în mână și comparați cu ceilalți să înțelegeți ce opțiune va fi mai greu.
  3. Platinum este material scump, prin urmareProduse mari de la el aproape nu fac. Dacă vi sa oferit un lanț masiv superb, cu o reducere tentantă, sunteți de acord, desigur, nu ar trebui să – Înainte de a nu fi Platinum.
  4. La domiciliu, puteți verifica dintele metalic (literalmente). Același argint se va dovedi a fi atât de moale încât urmele vor fi cu siguranță. Pe platină, nu o singură marcă după ce un astfel de cec va rămâne – este destul de dens și durabil.
  5. Uneori, platina este prezentă o astfel de componentă ca cobalt. Oferă produse o forță mai mare și o densitate. Această componentă este o feromagnet, deci lucrul în cele din urmă poate fi magnetic. Produsele din argint și aur nu vor fi magneți.

  Exemple de bijuterii

  Platina este un metal prețios din care se obțin decorațiuni cu adevărat de neegalat. Luați în considerare câteva exemple de proiectare a bijuterii de platină atractivă.

  • Pe un mâner delicat de sex feminin, va fi destul de aspect Brățară elegantă de platină cu linii elegante și inserții din diamante. Accesorii va deveni o decorare excelentă a imaginii, dar nu o suprasolicită.

  • Decorarea elegantă a unei imagini feminine va fi Inel de platină subțire cu piatră. De exemplu, poate fi rubin natural.

  • Designul chic se mândrește cu Platinum Colier din faimosul brand Tiffany. Aici puteți găsi produse cu lanțuri interesante de țesut original și suspensie expresivă mare, făcută cu aceeași țesătură vicleană.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: