Alegeți un rucsac la școală în clasa 4

Alegeți un rucsac la școală în clasa 4

Adesea vara la pregătirea pentru anul școlar, în fața multor părinți, sarcina de a cumpăra diferite mânere, creioane, notebook-uri, manuale și, desigur, rucsac. Dacă nu există nici o problemă cu alegerea Cancederii Oficiului, atunci este necesar să se apropie de selecția unui rucsac serios, deoarece toată lumea este importantă ca copilul său să fie sănătos și fericit, și purtând epava nu a adus disconfort.

În ceea ce privește aspectul, el joacă, de asemenea, unul dintre rolurile principale atunci când aleg – Din fericire, acum în lumea modernă a magazinelor offline și online din abundență oferă cumpărătorilor diferite modele ale Rangerilor, chiar și pentru cei mai înapoiați copii și părinții lor. Nu vom trage și vom întoarce la criteriile principale de selecție, vom analiza detaliile tipurile de rucsaci de bază pentru clasa a patrulea.

Cerințe primare

Rucsac la școală în clasa 4 care merită să alegi cu mintea, deoarece copilul este încă mic și are cel mai mare risc de a strica postura, așa că va fi ideal dacă portofoliul va respecta următoarele cerințe.

  • Lungimea curelelor trebuie să fie de la 60 la 70 de centimetri, iar lățimea – de la 3,5 până la 4 centimetri. De asemenea, un plus este prezența regulatorului.
  • Dimensiunea rucsacului în sine este de la 30 la 60 de centimetri, lățimea – de la 6 la 10 centimetri, de asemenea, spatele lui ar trebui să fie rigid și format pentru o distribuție adecvată în greutate.
  • Dacă doriți să salvați pe un element școlar, nu este recomandat să îl cumpărați pe cresc, deoarece lățimea sa nu trebuie să fie mai mare lățime a umerilor bebelușului.
  • Deoarece copiii trebuie să poarte o mulțime de manuale, notebook-uri și alte birouri școlare, greutatea fără manuale pentru studenți ar trebui să fie de la 500 la 700 de grame, greutatea manualelor nu depășește 2 kilograme, iar greutatea maximă a rucsacului umplut ar trebui să fie Nu mai mult de 10% din greutatea copilului.

Revizuirea speciilor

Rucsacul școlar pentru sfert de grad trebuie să vă ajute să vă întoarceți drept. Nu uitați de agravare sau posibilă apariție a diferitelor boli asociate cu coloana vertebrală (scolioză, lordoză, kyphoză și t. D.). Pentru a îmbunătăți starea spatelui și prevenirea apariției lor, există modele ortopedice și nu numai ale diferitelor categorii de prețuri.

Rucsacuri de cadre fără ortopedic înapoi

Astfel de modele au costuri reduse și sunt mai potrivite pentru elevii de liceu, deoarece coloana vertebrală nu mai este atât de periculoasă, dar dacă bugetul nu permite achiziționarea unei opțiuni mai scumpe, această apariție poate fi, de asemenea, exclusă din lista de achiziții potențiale.

Rucsacul cadru cu un spate ortopedic

O opțiune mai iubită de a păstra starea sănătoasă a spatelui elevului, recomandată de medici ortopedici. Prețurile pentru astfel de modele, de obicei, „mușcă”, dar dacă încercați, puteți găsi un model potrivit pentru bugetul mijlociu.

Rucsacuri semi-parbriz cu perne compacte, dar fără un cadru rigid

Bucurați-vă de o mare popularitate în ultimii ani. Au o variabilitate uriașă de culori, la modă, la dispoziție și elegantă. Perfect potrivite dacă copilul dvs. nu mai vrea să poarte portofoliu pentru copii. Sprijiniți cu încredere spatele copilului.

Moale cu spătar anatomic

Spatele lor este cel mai confortabil și moale, iar tampoanele situate pe ea sunt de obicei ventilate, ceea ce îi place. De asemenea, astfel de rucsacuri sunt echipate cu un număr considerabil de buzunare, astfel încât să le puteți folosi nu numai pentru școală, ci și pentru orice excursii.

Un astfel de model se va potrivi nu numai copiilor, ci și părinților, datorită versatilității lor și unei varietăți de culori și modele.

Firmele populare

Printre mai multe modele diferite este dificil de a alege unul, pe baza aspectului, care uneori este înșelător. De asemenea, merită conștient de materialul realizat de bunuri și dacă are sens să plătească o plată pentru brand. Subliniem cele mai populare firme pentru a simplifica căutarea, alegerea rămâne și numai pentru dvs.

Pasărea Colibri

Compania foloseste materiale rezistente la apă, care crește termenul de șosete de portofoliu și nu va permite manuale să intre în ÎNCĂLCA. De asemenea, produsele lor sunt echipate cu elemente reflectorizante, astfel încât copilul va fi ușor de observat în ziua întunecată a zilei. Au diferite culori pline de culoare, atât pentru băieți și fete.

Erich Krause

Marca, cunoscut de mulți dintre biroul său de înaltă calitate, creează, de asemenea portofolii non în retragere. Ea produce modele pentru ambele clase tineri și elevi de liceu în atragerea de design.

Produsele lor sunt cel mai usor, poseda un spate anatomice, curele sunt moi și sunt echipate cu un regulator pentru comoditate, reflectoare și de jos obstrucționată.

Herlitz

Prețul lor este de câteva ori mai mare decât modelele anterioare, dar, în ciuda acestor Herlitz germane se intareste au fost în mare a cererii pentru o lungă perioadă de timp din cauza de înaltă calitate și materiale impermeabile lor. De asemenea, produsele lor sunt echipate cu inserții reflectorizante mari și au o gama larga de culori.

Haber

La fel ca Erich Krause, produce articole de papetărie și rechizite școlare. Un avantaj imens este puterea și, în același timp, ușurința de materiale. Frigidere, multe departamente și înapoi ortopedice. Analizând comentarii pe internet, se poate spune că singurul minus semnificativ al acestei companii este serviciul de scurtă durată, care depinde, de asemenea, în mare măsură de modul în care produsul este tratat.

Delune

rucsaci italiene școală de brand și valize. Caracteristica sa distinctivă este imaginea de desene 3D pe supapa de față și un cadou care intră în kit-ul. Un cadou pentru o fată include o mică păpușă-breloc sau un urs, și pentru un băiat – ceas de mână sau de pedeapsă. Marca are prețul său acceptabil și durabil cadru solid. Toate modelele sunt echipate cu elemente reflectorizante și spate ortopedice. De asemenea, producătorul ia în considerare cu atenție toate lipsurile, astfel încât aspectul și respectarea cerințelor principale sunt la înălțime.

Hama

Are un imens sortiment de bunuri de culori diferite: negru, roșu, roz – puteți lista de foarte mult timp. Linia pas cu pas va fi cel mai mult de sfert de grader datorită modelelor sale spațioase, cu multe buzunare, departamente și diverse accesorii, precum și picioarele din plastic. Vederea rucsacului nu poate fi potrivită pentru toată lumea, deoarece pare greoaie, totuși este rezistentă la uzură și rezistentă la uzură.

Criteriile de alegere

Cunoașterea cerințelor de bază și a mărcilor populare, rămâne doar pentru a alege portofoliul.

  • Este important să se acorde atenție materialului și calității sale, de asemenea, nu uitați de fitinguri. Alegerea este de a face în direcția carbinei sau a unui fulger cu două încuietori, deoarece cu ei copilul va deveni mult mai ușor.
  • Cel mai bine este să alegeți un rucsac cu mai multe departamente și buzunare, unde copilul poate pune o sticlă de apă sau alte lucruri mici. De asemenea, nu trebuie să uitați de elemente reflectorizante, dar în cazul absenței lor, puteți achiziționa autocolante reflectorizante care sunt cel mai adesea vândute în magazinele de papetărie.
  • În cele din urmă, alegerea unui rucsac, asigurați-vă că ajustați curelele pentru un set de copil. Cereți-i să spună dacă va experimenta disconfort atunci când șosete.

În acest caz, relaxați-vă o curea mică și verificați-vă că copilul durează la școală cu el – poate problema într-un număr mare de lucruri inutile care dau o sarcină considerabilă pe spate și durere.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: