Alegeți un rucsac pentru primul Greder

Alegeți un rucsac pentru primul Greder

În fața anului școlar în piețe și în magazine, există întotdeauna o emoție pentru rucsaci pentru copii. Părinții sunt importanți să alegeți copilul care merge la prima clasă, cel mai bun model. Ar trebui să fie confortabil și ușor și spațios.

Particularități

Rucsacul școlar este proiectat în mod specific, astfel încât copilul să poată purta accesoriile necesare. Modelele moderne sunt fabricate ținând cont de nevoile copilului, greutatea acesteia și de creștere. Saci sunt produse în diverse culori și cu distracție, care va dori cu siguranta elev de clasa I.

Este important să nu se confunde un rucsac, o ceartă și o servietă.

Spre deosebire de un portofoliu, rucsac nu are nici un mâner cauciucat și pereți solizi. Și în comparație cu epava, acesta este echipat cu un corp mai puțin dens.

Rooks diferă unul de altul, nu numai de stampe și un decor comun, ci și calitatea. Producătorii care apreciază propria reputație sunt încercarea de a face gama lor de la cele mai bune modele. În acest domeniu există un control de calitate foarte greu, se observă tehnologia specială de a crea produse, deoarece este vorba despre sănătatea copiilor.

Revizuirea speciilor

Luați în considerare principalele soiuri de rucsaci școlare.

pungi clasice

Acest lucru nu este nimic vedere vizibil de rucsaci, familiare pentru aproape toată lumea. Cel mai adesea este format din două părți: ramura principală pentru depozitarea consumabilelor educaționale și buzunare suplimentare pentru obiecte contabile mici. Până în prezent, aproape toți producătorii produc rucsacuri în versiunea clasică. El are un număr mare de calități pozitive:

 • Astfel de produse sunt ieftine+
 • Datorită simplității designului, aceste pungi pot fi reprezentate în orice design+
 • Rucsacurile clasice pot fi găsite la orice magazin+
 • Nu deformați când spălați într-o mașină de spălat.

O astfel de varietate de pungi de școală au dezavantaje:

 • Un compartiment intern nu este adesea suficient pentru a sorta lucrurile+
 • Cu o manipulare neconcurentă a produsului, țesătura ei se rupe adesea.

Astfel de rucsacuri pot fi adesea văzute de la clasa întâi, dar experții recomandă părinților de mai multe ori să se gândească înainte de a cumpăra un model în formă de sac. Faptul este că spatele este realizată dintr-un material cu un singur strat moale, care afectează în mod negativ starea de sănătate a spatelui. În plus, notebook-uri și cărți vor se amestecă în mod constant și să se întoarcă peste interiorul.

Un astfel de rucsac este bun pentru drumeții pentru lecții extrașcolare sau unui tutore. Și el este, de asemenea, util într-o călătorie, dar este mai bine să se uite la campaniile de zi cu zi la școală pentru alte opțiuni.

Cadru

rucsaci Frame sunt produse cu un spate ortopedică și fără ea.

Modelele ortopedice sunt cele mai bune pe piața de astăzi. Astfel de saci a început să producă în mod activ după boli masive ale elevilor din SUA. Oamenii de știință au efectuat mai multe studii și au demonstrat că rucsac afectează grav starea de sănătate a coloanei vertebrale: curbura postura, dureri lombare și numerele de amorțeală.

După declarația de medici, toți producătorii au început să caute o soluție la problema impactului negativ pe partea din spate. Deci, a apărut rucsaci cadru cu spatele și fără ele.

O caracteristică este faptul că există mai multe compartimente suplimentare în interior, care ajută la distribuirea uniformă a sarcinii, reducând astfel sarcina de pe partea din spate a copilului.

Luați în considerare părțile pozitive:

 • Framefolders proteja coloana+
 • Acestea sunt prezentate în diverse design și schema de culori bogate+
 • Produsele sunt realizate dintr-un material dens+
 • Există curele suplimentare pentru fixarea saci pe spate.

Neajunsurile rucsaci cadru sunt următoarele:

 • Se spală numai manual, masina de spalat va strica produsul+
 • în greutate mai mult decât alte produse+
 • ocupă o mulțime de spațiu.

Funcţional

Modelul funcțional al rucsaci este adesea mare și echipate cu o multitudine de compartimente și buzunare suplimentare. Acesta găzduiește un număr mare de rechizite școlare pentru intreaga zi.

Plusuri de rucsaci funcționale:

 • Există un organizator separat pentru mânere și creioane+
 • pot fi utilizate în afara instituției de învățământ+
 • Material de înaltă calitate, curele moi.

Minusuri:

 • Datorită cantității mari de spațiu liber, copiii supraîncărcați adesea un rucsac, luați cu ei multe lucruri inutile+
 • Nici o carcasă.

Și pe piață puteți găsi rucsacuri orizontale și rucsacuri-foldere. Primul nu este recomandat pentru cumpărare datorită unui cadru larg, iar al doilea – din cauza lipsei de curele.

Opțiuni de proiectare

Rucsac – un lucru care poate suferi în primul rând, pentru că fiecare prim-grader iubește jocurile zgomotoase. Sacul de școală poate cădea accidental, astfel încât astfel de modele sunt create deosebit de puternice. Sacii de școală sunt creați cu calculul că vor deveni „participanți” ai aventurilor unui copil de șapte ani. Acest producător au avut grijă în avans, astfel încât rucsacurile pentru clasa întâi de ultimele modele nu sunt umflate sub zăpadă sau ploaie, cu ușurință de ștergere.

Rezolvați problema designului celui mai bun rucsac mai bine împreună cu primul Greder. Copiii sunt conștienți de ultimele tendințe de modă și vor fi fericiți să aleagă un model elegant pentru ei înșiși. Copilul va putea să aleagă o imprimare cu un erou al unui desen animat iubit, de exemplu, cu un dinozaur, va putea alege o opțiune pentru hobby-urile dvs. Cu această abordare, primul elev de sortare va adora rucsacul, lucrul va crea asociații plăcute.

Copilul poate chiar să iubească pentru a învăța chiar mai puternic, deoarece la îndemână va exista un rucsac favorit la modă ca simbol al începutului unei vieți școlare adulte.

Branduri populare

Produsele sunt considerate produse de mai multe firme.

 • Erich Krause. Papetărie de marcă rusă și bunuri pentru studiu. Produsele fabricate de acest brand îndeplinesc cu strictețe toate standardele de calitate, igienă și sigură.

 • Oxford. Compania produce rucsaci destul de scumpe în comparație cu competitorii. Cele mai multe modele sunt oferite cu insertii reflectorizante de pe părțile laterale. Astfel de pungi sunt renumite pentru durabilitatea lor.

 • Delune. Rucsaci sunt produse în Italia. Compania acordă o mare atenție la detalii mici: imprimare 3D este aplicat pe rucsaci, iar materialul în sine nu va tam-tam chiar și cu constatarea constantă în lumina directă a soarelui.

Siguranța și puterea de ghiozdane este verificată de către specialiști care fac calculul multor caracteristici. Uneori, chiar și experți independenți, care trebuie să confirme calitatea neîndoielnică a rucsaci școlare.

Criteriile de alegere

Incorect modelul selectat poate provoca dureri în partea din spate a unui copil, o postura poate fi montat datorită distribuției sarcinii necorespunzătoare, articulațiile de multe ori rănit. Din cauza tuturor acest lucru poate dezvolta chiar scolioză. Pentru a alege cea mai bună alegere a ghiozdane pentru copii, este în valoare de a învăța despre recomandările ortopezi.

Material

Materialul din care se face rucsacul are anumite caracteristici. Este mai bine să preferați sintetice dense, deoarece este ușor de îngrijit.

Una dintre cele mai frecvente opțiuni este poliesterul, care se distinge prin rezistența la uzură, trece bine. Poliester este ușor de spălat și se usucă repede. Pe materialul nu există practic spoturi de grăsime, iar orice murdărie poate fi căptușită cu un șervețel.

Este mai bine să nu alegeți produse din țesături adezive sau din nailon, deoarece aceste materiale aproape nu lasă aerul. Rucsacurile din piele sunt destul de durabile, dar și ele pot costa mai mult decât analogi sintetici.

Indiferent de tipul de material, produsul trebuie să aibă o impregnare care nu trece prin umiditate.

Înapoi

Ideal dacă schița sacului de școală va fi un rigid cu coturi de masaj. Baza anatomică va reduce riscul de probleme cu coloana vertebrală. Este mai bine să alegeți opțiuni cu tampoane speciale create din tesatura „respirabil“. Aceste elemente contribuie la susținerea coloanei vertebrale a copilului în poziția corectă și de a ajuta în mod uniform repartiza sarcina.

Cadru și de jos

Cele mai bune prezinta modele cu un cadru greu, acestea sunt cele mai bune dintre toate calei forma. Cadrul unei astfel de configurare va permite o rechizite școlare nu trecerea la o parte, nu va cauza disconfort pentru copil. Rucsac cadru nu va adormi, astfel încât cărțile și notebook-uri nu vor aminti. Partea de jos nu va promite sub manuale grele, iar punga nu va pune copilul la partea din spate inferior.

Schele și ramuri

Raming pe rucsac pentru copii ar trebui să fie larg. De obicei, astfel de curele sunt create dintr-un material foarte rezistent, completate de autoritățile de reglementare înălțime și inserții speciale. Schele nu curg în umerii copilului și nu alunece. Deja în etapa de amenajare trebuie să înțeleagă dacă copilul va fi confortabil să poarte un rucsac. Este mai bine să alegeți modele cu o lățime de curele de la 5 centimetri. Uneori produsele au o curea de talie suplimentară care face ca șoseaua sacului să fie mai confortabilă.

Nu luați pungi fără ramuri, deoarece Young Schoolboy va avea un număr mare de manuale, un album și alte materiale școlare. Mai bine dacă modelul are multe ramuri în care școala poate adăuga tot ce aveți nevoie. Clapeta trebuie să fie durabilă și ușor de deschis.

Dimensiune, greutate și volum

Copilul va fi greu de purtat un rucsac foarte mare și greu. Lățimea produsului nu trebuie să depășească dimensiunile umerilor copiilor. În lungime, sacul ar trebui să ajungă la talia copilului, să nu cadă mai jos. Partea de jos a sacului de suflare nu trebuie să pună presiune pe partea inferioară a spatelui. Punga din poziția înclinată nu ar trebui să fie deasupra nomei copilului. Este mai bine să nu luați un rucsac pentru a crește: dacă copilul pune un model inadecvat, el poate avea probleme de sănătate.

Greutate perfectă – nu mai mult de 1,5 kg. Este o masă de rucsac cu umplere.

Produsul pentru primul element de grad ar trebui să fie de la 7 la 15 litri.

Elemente de securitate

Întâlniți și însoțiți copilul la poarta școlii nu poate toți părinți. Pentru a nu vă faceți griji cu privire la siguranța copilului pe drum, merită să alegeți modele cu inserții reflectorizante.

Aceste elemente sunt vizibile în mod clar chiar și pe timp de noapte, ceea ce este foarte important atunci când copilul va merge în mod independent drumul pe drumul spre școală.

Un rucsac bun trebuie să respecte multe cerințe. Luați în considerare liniile directoare de bază pentru alegerea rucsacului pentru copii.

 • Mai întâi trebuie să vă familiarizați cu ofertele de magazin și să alegeți mai multe opțiuni simultan. Trebuie să citiți recenzii despre modelele care vă plac, aflați mai multe despre marca și caracteristicile tehnice ale rucsacului. După ce trebuie să clarificați angajații magazinului, există vreun model în stoc.
 • Când alegeți un rucsac, este important să acordați atenție atașamentelor și încuietorilor, deschideți-le și închideți-le de mai multe ori. Trebuie să se uite la calitatea cusăturilor. Dacă achiziția este efectuată cu primul element de grad, atunci trebuie să măsurați produsul. Copilul ar trebui să determine dacă va fi confortabil să poarte un rucsac. Copilul poate inspecta în mod independent, sac de școală, deschide și închide fulgerul.
 • Dimensiunea produsului trebuie să fie sub creșterea copilului. Punga trebuie să se potrivească bine în spate, nu ar trebui să existe nici o șurub de epavă sub partea inferioară a spatelui. Dacă rucsacul din starea ignorală este deasupra capului copilului, modelul nu se potrivește.
 • Este mai bine pentru a opri alegerea pe modele cu o bază ortopedică și cu inserții de ventilație.
 • Rucsacul ar trebui să fie impenetrabil pentru umiditate.
 • Greutatea produsului gol nu trebuie să fie mai mare de 1 kg (greutatea sacului umplut nu trebuie să depășească 12% -10% din greutatea totală a copilului).
 • Trebuie să aflați despre caracteristicile spălării pentru un anumit model.
 • Partea de jos a pungii trebuie consolidată.

Rucsacurile ieftine pot fi achiziționate la un preț de 800 la 1000 de ruble. Cu toate acestea, calitatea unor astfel de pungi nu va fi foarte bună. Produsele cu suport solid și costă dens dens aproximativ 2 mii. Rucsacurile din piele finlandeză sunt de obicei estimate în cantitate de 1500 până la 2500 de ruble. Modelele din piele italiene sunt mai scumpe: de la 2500 la 4000 de ruble.

Modelele ușoare care nu oferă o bază anatomică și alte caracteristici importante pot fi achiziționate pentru suma de 2 mii. Analogii ortopedici sunt considerați cei mai scumpi, care oferă un confort maxim atunci când șosete. Gama de prețuri aproximative a acestor modele – de la 3 la 5 mii de ruble.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: