Ametrin: valoare, depozit și proprietăți

Ametrin: valoare, depozit și proprietăți

Despre proprietățile magice ale pietrelor prețioase și semi-prețioase sunt scrise și deja a spus destul de mult. Fiecare piatră are propriile caracteristici, cerințe pentru îngrijirea și „preferințele” în alegerea gazdei. Una dintre cele mai uimitoare pietre pentru a ajuta la stabilirea relațiilor cu oamenii este ametrina.

Descriere

Așa cum se poate vedea din nume, Ametrin va combina proprietățile a două pietre – ametist violet și citrină galbenă. În plus față de culoare, această piatră este, de asemenea, un compus de proprietăți utile Ametist și citrină, ceea ce face foarte util pentru proprietarul său.

În ciuda faptului că Ametrin se referă la rasa larg răspândită a mineralelor cuarț, este foarte rară, astfel încât să puteți întâlni adesea falsuri pentru valoarea imensă.

Culoarea acestei pietre este interpretată în moduri diferite: cineva spune că legătura a două culori simbolizează reunificarea a două inimi iubitoare, iar cineva crede că purpuriu și galben dă o înțelegere a lumii, prin urmare, înțelegerea oamenilor și îmbunătățirea comunicării Capacitățile transportatorului. Cu toate acestea, în favoarea versiunii de conectare a universităților, există o legendă cu privire la originea acestui mineral.

Când conchistadorii au sosit în Bolivia (de aici al doilea nume al mineralelor – Bolivianit), între fiica unuia dintre lideri și cuceritorul principal a strălucit. Aici legendele se diferențiază.

Conform unei versiuni, bolivian a vrut să fugă cu iubitul ei în Europa, dar acest lucru a devenit cunoscut de colegii ei cetățeni și uciși pentru trădarea patria lor. Tot ce ea a plecat de pe memoria de el însuși înainte de a muri – o frumoasă piatră cu două culori, care a prezentat omul ei. După moartea ei, au început revolta de indieni, astfel încât conchistadorii a trebuit să se întoarcă în Spania, unde a fost prezentat cu un mineral uimitor este un cadou pentru Regina.

O a doua variantă a legendei mai puțin sângeroasă și mai puțin tragic. Când conchistadorul și bolivian a înțeles că dragostea unul de altul, ei tată-lider și-a dat consimțământul la nuntă, precum și o zestre pentru fiica sa, și-a dat ametrinovye mea.

ametrin Netratate are un luciu de sticla. Acest mineral este transparent, nu are leziuni interne, policrom, adică având o multitudine de culori, cuarț. Ați descoperit o copie, care ar colora tranzițiile poate fi văzut – o raritate. De regulă, tranziția este mai vizibilă pe pietrele de carat mare, prin urmare, prețul unor astfel de pietre este mult mai mare.

Locul nașterii

În întreaga lume nu există atât de multe locuri în care ametrina este minată. Cel mai mare depozit este în Bolivia, în minele Anahai, numit, pe legendă, în onoarea fiicei șefului, care iubea Conquistador. Există aproximativ 90% din mineralul total din lume.

Nu cu mult timp în urmă, depozitele de piatră și Brazilia au fost deschise, dar calitatea copiilor braziliene este mult mai mică, deci este posibil să le folosiți pentru a crea bijuterii numai după o serie de tratamente suplimentare în scopul rafinării.

În plus față de aceste două țări, piatra se găsește în Rusia și în Statele Unite ale Americii, dar acestea sunt cazuri foarte rare care nu permit să vorbească despre deschiderea de noi depozite.

Proprietăți

Boliviantul are o gamă destul de largă de o mare varietate de proprietăți. Condițional, acestea pot fi împărțite în trei grupe.

Fizic

Proprietățile fizice sunt proprietățile direct piatra în sine, indiferent de cine poartă.

Fiecare exemplar are propria sa culoare unică. Prin Ametrin sale componente chimice – Acesta este unul dintre soiuri de dioxid de siliciu, care este format sub forma unui cristal prismatic. Suficient de solide – pe scara Moos duritatea sa este de 7 puncte.

Datorită durității, mineral poate fi supus la o varietate de reduceri și utilizarea pentru fabricarea de bijuterii.

Acesta se distinge prin transparență, în timp ce are o capacitate de sticlă strălucire și lumină-rapidă.

Magie

Impactul principal se datorează culoarea pietrei: nuanța galbenă afectează manipuer – aceasta este a treia chakra, care este situat în domeniul plexului solar. Ea este responsabilă pentru succesul profesional al unei persoane și capacitatea sa de a comite. Culoarea galbenă stimulează afluxul de forțe spirituale la această chakră, activând-o.

Toate nuanțele de purpuriu, găsite în Ametrină, au un impact asupra lui Sakhasrara – cea de-a șaptea chakră a unei persoane din zona MC. Cea de-a șaptea chakră este responsabilă pentru iluzia spirituală umană, legătura lui cu spațiu.

În plus, este un depozit imens de cunoștințe. Conectarea acestor două culori clarifică faptul că ametrina nu este numai dirijorul căii spirituale, ci și o baterie care ajută la acumularea forțelor pentru a combate dificultățile care apar în calea omului.

Ametrin oferă încredere în sine, percepția pozitivă a lumii, înțelegerea oamenilor, ceea ce dă capacitatea de a găsi mai repede să găsească o limbă comună cu alte persoane și, eventual, relații romantice.

Piatra este folosită pentru a evita conflictele, interogările, violența și manifestările cruzimelor.

Este piatra lumii și înțelegerii. Proprietarul său, el va face un calm și echilibrat. Boliviantul ajută la dezvăluirea abilităților creative și a darului de previziune dacă este.

Magicienii și piatra de practică sunt folosite pentru a spori abilitățile, deschizând cel mai înalt adevăr. În mâinile potrivite, el ajută să comunice cu celelalte lumi și cu reprezentanții lor. Așezat sub piatra de perne va aduce vise profetice.

Datorită policromicității sa crezut că piatra ar ajuta la gestionarea vremii – a fost foarte valoroasă pentru șamanii de diferite triburi.

Se recomandă să se acorde atenție culorii mineralelor cumpărate – în funcție de ce culoare va fi mai mult, cele ale caracteristicilor sale și vor fi mai bine dezvoltate, prin urmare, vor putea oferi o mai mare influență asupra unei persoane.

Vindecare

Dacă o fată preferă să poarte ametrină în inel, piatra va afecta sănătatea sa reproductivă, îmbunătățind-o și încetinirea proceselor de îmbătrânire în această zonă. În timp ce în capul capului (de exemplu, în cercei), piatra va îmbunătăți viziunea, presiunea de a pune la normal și de a elimina spasmele dureri de cap.

Atunci când poartă pe un lanț destul de lung, minerale va facilita funcționarea tractului digestiv, precum și cu contactul direct cu pielea Bolivianite ea întinerește și facilitează fluxul de boli de piele, atunci când acestea sunt prezentate.

După cum se poate înțelege, proprietățile specifice ale pietrei sunt asociate cu modul în care poartă. Dar, în plus, Ametrin sub orice formă afectează starea generală a unei persoane, îmbunătățirea activității mentale, liniștitor sistemului nervos central, consolidarea vaselor de sânge, îmbunătățind imunitatea și normalizarea activității sistemului urogenital în ansamblu. Se crede că acest mineral poate îmbunătăți zvon și viziune.

Cu aceasta, este posibilă alinierea fundalului emoțional instabil, plătind astfel o persoană din depresie și apatie (cu excepția cazului în care depresia este cauzată de picături emoționale și nu participă la cauza biochimică).

Această piatră ajută la insomnie, purifică sângele de la toxine, poate încetini sau opri procesele inflamatorii ale sistemului urinar (în ficat și rinichi).

Cum să distingem de fals?

Din cauza ametirii de raritate și a valorilor sale, acest mineral este foarte des falsificat. Este foarte neplăcut să cumperi o decorare pentru o sumă fabuloasă și după ce a aflat că este o falsă artificială. Numai un bijutier profesionist, dar, știind câteva dintre trăsăturile pietrei, se poate distinge de copia sa subsidiară.

Piatra naturala nu este prea luminos. Pronunțate, screamând culorile spun că în fața dvs. Fake sintetic.

Cel mai adesea pentru falsuri folosind dezvoltarea de laborator – satal.

Aceasta este o piatră hidrotermală (cultivată). Pietrele sunt foarte asemănătoare, dar costul acestei ametrina variază de la 40 la 70 de dolari pe carate, iar prețul satalului este de numai 3-5 dolari.

Piatra artificială este, de asemenea, caracterizată de tranziții ascuțite între culori. Pentru mineralul natural este o mare raritate. Dacă există trei și mai multe tranziții ascuțite de la violet la galben și viceversa, probabilitatea este că în fața dvs. – o piatră falsă. Eșantionul natural va diferi în tranzițiile moi și fluxul treptat, neted, de la o culoare la alta, cu ajutorul nuanțelor de frontieră asociate.

Real Bolivianit natural ușor de zgâriat – Este demn de amintit acest lucru nu numai în timpul inspecției pe fals, dar, de asemenea, în viitor, în timpul purtarea.

Care se potrivește?

Ametrin se potrivește aproape tuturor, Dar doar câteva semne ale zodiacului va aduce beneficii tangibile: cancer, lei și Berbec. Piatra de piatră afectează toate semnele de foc, inclusiv pe Sagetator. Dar el îi va da pacea minții și nu va ajuta să nu izbucnească pe nenorociri, dar leul și Berbecul vor da răbdare, vitalitate și rezistență la diverse dificultăți.

Berbecul, ca orice alt semn de foc, a crescut iritabilitatea și emoționalitatea. Piatra va ajuta la evitarea acestuia, precum și vindecarea de la atacurile de agresiune și adoptarea soluțiilor învinovățești.

Leii regali vor dobândi armonie cu lumea și cu ei.

În plus, mineralul va ajuta ușor la mufetele unor astfel de caracteristici negative ale acestui semn, cum ar fi vanitatea, lenea și mândria, dar va consolida toate calitățile pozitive, inclusiv generozitatea și generozitatea.

Sagetator va dobândi atenția atât de necesară și, poate, poate înțelege ce înțelesul vieții sale, unde locul lui și unde să meargă mai departe.

Cea mai favorabilă bolivianță pentru cancer. Cancerii în sine sunt adesea în putere de gânduri și îndoieli rele, iar acest mineral le va da optimism și abilitatea de a se bucura de viață, uitând de eșecurile trecute.

Absolut nu este adecvat ametrină pentru fecioare.

Ei le pot face prea lentă, leneșă și ucide interesul în viață, dar vor defăima nu cea mai plăcută calitate a personajului lor – lașitate.

În plus, boliviatul poate slăbi voința lui dev, după care pot intra într-o companie rea sau să fie ascultători față de voința altcuiva.

Dacă vă respingeți atunci când alegeți o piatră de la profesia unei persoane, ametrina este potrivită pentru cei a căror muncă este legată de oameni – politicieni, profesori, jurnaliști și alte profesii similare. Ametrin va da ocazia de a trage oamenii în partea lor, evita situațiile de conflict și de a negocia în atmosfera calmului.

De asemenea, Ametrin este perfect pentru proprietarii de profesii legate de riscuri – cascader, militari, foc, poliție și alte persoane cu profesii similare. Ei îi vor da prudență, bunăvoință și vor ajuta la evitarea manifestărilor de violență și de diferite răniri.

Merită să ne amintim că, alegând un amulet de piatră, trebuie să vă bazați nu numai în cunoștințele mele despre compatibilitatea pietrei și a proprietarului, ci și că trebuie să vă ascultați intuiția.

Dacă, în ciuda tuturor contradicțiilor, o persoană simte că această piatră specială ar trebui să fie ea, merită să acordăm atenție acestui sentiment și să cedeze.

În mod similar, trebuie să vă ascultați și în aceste cazuri, dacă, în ciuda combinației perfecte, o persoană se va simți brusc disprețuită sau chiar dezgustă din cristal.

Îngrijirea pietrei

Ametrina trebuie protejată de mijloace agresive de curățare, efectele produselor cosmetice și temperaturile ridicate. Din acest motiv, este strict interzis să se spele în duș sau în baie în bijuterii, în caz contrar decorarea își va pierde recursul. De asemenea, nu dați bijuterii sau infirmați cu ei să le contactați, permițând aspectul chipsurilor și fisurilor. De asemenea, decorarea trebuie protejată de efectele luminii solare directe – bolivianatul nu le tolerează și în timp se poate declanșa mai întâi și mai târziu și complet decolorat.

Despre modul în care piatra este afectată de o persoană, uită-te în continuare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: