ARAPHAK: Tendințe de modă

ARAPHAK: Tendințe de modă

Ce este?

ARAPHAK – Supliment la modă și grațios modern. Numele tău este faimosul eșarfă pătrat-eșarfă de la liderul arab Yasira Arafata.

Această parte a costumului național este numită și manșdiya, batistă palestiniană, Shemki sau Shemag. Headresa tradițională protejează perfect capul de la soare. Prezența diferitelor modele pe headscarve în țările palestiniene vorbește despre apartenența la unul sau altul, iar compoziția de culoare indică statutul în societate. Ornamentul poate spune despre regiunea de a trăi.

Particularități

Mai recent, acest atribut al îmbrăcămintei nu a fost considerat, ca eșarfă, rămas nu mai mult decât îmbrăcămintea națională. Îi purtau oamenii, schițând peste cap și consolidând cercul Rennotel, astfel încât Shemag nu a căzut. Cu toate acestea, mai târziu, el, totuși, el sa întors împotriva privirii designerilor de modă creativă, primul care va vedea noutatea ideilor într-un plus excelent al stilului urban modern.

Ca un accesoriu, a atras atenția eminentelor actori și a popularității, care a subliniat doar partea estetică a întrebării. Ca rezultat, Cofia a început să ia diferite direcții de stil.

Materialele pentru eșarfele ARAPHAK sunt bumbac, lână și în unele versiuni ale țesăturilor sintetice de vâscoză și de înaltă calitate, deși au fost excluse inițial sintetice. Arab Shemakhi recunosc doar țesături naturale.

Astăzi există mai multe tendințe ale liniilor colective de ARAPHAK:

 • Șablonul clasic tradițional realizat în culori alb-negru (produsul principal care are succes în majoritatea fanilor gustului rafinat)+
 • Contrast ansamblu cu două culori de component negru și luminos (cu purpuriu, roșu, verde, roz și alții.).
 • Combinații albe cu nuanțe calme și, în general, un grup armonios luminos.
 • Designul de design bold Bold implementate în paleta de culori, care include mizerie colorată.

Astăzi, Araphak este o decorare elegantă de sex feminin, un plus de costum, oferindu-i un aspect rafinat finit. Și dacă mai devreme a fost o cămașă pur masculină, acum, cu excepția faptului că implică o direcție feminină și de sex masculin, sunt permise diferite opțiuni pentru purtarea ei, inclusiv pe talie, cap și gât.

Un astfel de accesoriu oferă volumul dorit în designul imaginii, acesta introduce o anumită notă de nobilime și stil, făcând ceapă finalizată.

Acest atribut este la fel de popular în rândul bărbaților și femeilor, fără a fi concretizarea unui grup.

Cum să purtați?

Există mai multe versiuni ale tangei unei eșarfă pătrată. Toate varietățile depind de rezultatul dorit. De exemplu, o modalitate standard de a încheia o eșarfă este perfectă pentru cazul dacă trebuie să închideți pieptul. Opțiunile de vară pot fi relativ mici și ușoare.

Adesea, arapetul este înfășurat peste cap într-un mod special, închiderea fundului feței, precum și nasul. Poate fi purtat în loc de o pălărie, închideți umerii, spate și gâtul zonei.

Ca eșarfă, ARAPHANT este ușor de utilizat, este mult mai important să puteți găsi stilul potrivit pentru un fel de imagine:

 • Pentru utilizarea de zi cu zi, o versiune triunghiulară convențională a designului Shmagh este potrivită+
 • Stilul de afaceri implică o versiune mică legată de un nod sau arc francez+
 • Purtarea acestui atribut implică un număr rezonabil de elemente suplimentare ale costumului fără o afirmație a întregii compoziții+
 • De obicei, Shmagh, îmbrăcat sub o haină sau o jachetă, câteva aspecte principale mai ușoare+
 • Este necesar să se țină seama de caracteristicile culorii pielii și structurii cifrei.

În plus, soluțiile de culoare au o importanță deosebită.

Cum să observați?

Procesul de a da ARAPHANTUL AUTOMATULUI FORMULAR SUPUNT. Execuția sa nu are mai mult de câteva minute, dând naștere uneori o imagine unică și unică a zilei.

Versiunile de înfășurare eșarfă variază în funcție de locul în care se emite (pe partea de sus a capului, pe gât, în jurul șoldurilor). Unii designeri oferă să completeze imaginea pentru a transforma ARAPHATE pe mânerul sacului sau în jurul șoldurilor.

Pe gât

Cea mai obișnuită variantă a modelului ARAPHAK este după cum urmează:

 • Este necesar să o adăugați sub formă de triunghi și să faceți o parte largă a pieptului.
 • unghiuri libere pentru a depăși în jurul gâtului din spate și să se întoarcă înapoi la piept.

Alte modalități de a transforma capetele pot varia în funcție de imaginația și preferințele. Acesta poate fi revizii suplimentare, zeeping de noduli și t.D. Se termină poate fi lăsat liber, cravată-le pe partea de sus a keffiyeh sau ascunde în interior.

Dacă există o mică ceapa decorat cu un triunghi dublu, atunci metoda de lichidare keffiyeh vor fi diferite: o eșarfă eșarfă dublu triunghi. Pentru a face acest lucru, ori eșarfă de două ori, sub forma unui dreptunghi. Apoi, pasul următor pentru a minimiza dreptunghiului primit în diagonală, formând în cele două unghiul de mijloc. La final, să ia în capetele, arunca pe gât și cravată două noduri pe partea.

O opțiune cu o cravată este efectuată destul de simplă: ARAPHAK-ul este îndoit în jumătate de triunghi, este aruncat pe umeri, ca o batistă obișnuită, în timp ce colțurile sunt vopsite și legate de un nod dublu, astfel încât designul să nu elibereze.

Arafatka Lungimea mai mare poate fi purtată ca o eșarfă simplă. Pentru a face acest lucru, este pliat, înfășurați în jurul gâtului și faceți colțuri libere în bucla formată. Puteți purta atât în ​​partea stângă, cât și pe partea dreaptă, în funcție de preferințe.

Pentru a efectua hamul original, trebuie să minimalizați în diagonală manșf, oferindu-i o formă triunghiulară. Apoi luați într-un singur unghi și răsuciți în cablaj, se întoarce de două ori în jurul gâtului și fixează nodul dublu.

Metoda clasică de proiectare strictă și simplă poate fi efectuată prin plierea eșarfa de-a lungul și înfășurată în jurul gâtului, legați un nod. Pe această bază există mai multe variante, fiecare dintre acestea contribuie la nota la crearea unui arc comun.

Pe cap

Utilizarea tradițională a unui handker palestinian. O astfel de decizie rămâne neschimbată în țările care susțin tradițiile naționale.

Stilul clasic – cu Renotel. Pentru aceasta, Shemes sunt pliate în diagonală, formând un triunghi, apoi aruncat peste cap și fixează cu un cerc special. După aceea, capetele sunt ușor răsucite și îndepărtați înainte prin umărul drept. În unele cazuri, există o superimpoziție destul de simplă a cercului fără a strânge capetele eșarfei.

Transformarea treptată a acestui accesoriu la decorarea capului achiziționează mai multe versiuni ale executării, permițând proprietarului să pară elegant și adecvat, subliniind statutul special nobil.

Înregistrarea sub formă de turban este efectuată prin plierea mandatului sub forma unui triunghi și aruncarea peste cap. Free capete înfășurate în jurul capului și scoateți partea din față, tricotat un arc frumos. În unele cazuri, capetele pot fi înfășurate de un ham.

Cele mai curajoase apartamente de modă sunt invitate să emită un eșarfă-araraphant sub forma unui blestem. Pentru asta, batista este un triunghi, este aruncat puțin deasupra frunții. După aceea, capetele libere au trecut, conducând în jurul capului și se ascund sub CHALM. Opțiuni pe această bază foarte mult, uneori turbanul este decorat cu catarame. Unele metode pot avea capete libere din spate.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: