Aur 24 carate

Aur 24 carate

În lumea modernă, aurul a găsit utilizarea multilaterală în diferite domenii și sectoare ale activității umane. Și această latitudine de utilizare a acesteia de la an la an își mărește valoarea. Pentru investitori, metalul prețios este un instrument excelent care vă permite să primiți un profit stabil. Și pentru bijuterii din întreaga lume, acest aliaj strălucitor face posibilă implementarea ideilor dvs. creative pentru a crea produse care aduc bucurie și încântare oamenilor.

Produs de industria de bijuterii este estimat de mai mulți indicatori: practicitatea, atractivitatea estetică și puritatea metalului. Dar cel mai mare preț pentru formarea prețului este curățenia reală a aliajului fixat de defalcare.

Ce este și ce este acest test?

Aurul este exploatat în moduri diferite. Dar oricare dintre aparițiile sale: Nuggets, minereu conținând aur sau vopsea nu se distinge prin puritatea naturală. Are întotdeauna multe alte impurități. În mod similar, bijuteriile conțin aditivi. Calitatea aliajului în sine și a lucrurilor făcute din ea depind de cantitatea lor. Indicatorii sunt în mod clar reglementați la nivel legislativ și sunt furnizați de procesul de branding. Marcarea specială este aplicată fiecărui produs – eșantion.

Pentru a determina indicatorii calitativi, unul dintre cele patru sisteme. Rusia utilizează o metrică, care arată folosind un număr de trei cifre, arătând câte grame de aur în 1000 de grame de aliaj. De exemplu, 1000 g de aliaj de probă 958 conține 958 g de metal nobil. Restul de 42 g aparțin aditivilor.

În Federația Rusă, 5 eșantioane sunt standard. În 375 eșantion conține cea mai mică cantitate de metale prețioase – 37,5%, iar 62,5% au reprezentat aditivi. Cel mai mare eșantion 999 are 99,9% aur. Această compoziție se numește aur pur.

Restul statelor se bucură de alte metode de calcul: carat, bobină și loturi. Țările europene, China, EAU, America, a preferat o probă de pedeapsă, arătând o parte a aurului pur în 24 de părți ale aliajului. Probele de carate prea 5. Cel mai mic este 9, corespunzând 375 metrice. Cel mai mare – 24 (999 din sistemul metric). Deci, 9 carate sunt 9 părți de aur de la 24. Iar aurul este de 24 de carate înseamnă 24 de părți din maxim 24 (999 de probă).

Prețul Metalului Pure – un indicator economic important pe care omenirea îl folosește pentru o lungă perioadă de timp. În acest timp, valoarea metalului nu a scăzut deloc, în fiecare an devenind din ce în ce mai mult. De aceea Oamenii din întreaga lume preferă să cumpere bare de aur, să-și investească banii în ele. Un gram costă astăzi 2313 de ruble la rata băncii centrale. Dar această valoare este utilizată numai pentru operațiile metalice la nivel de stat. Și pentru persoane fizice, fiecare bancă are propriul curs real, care este întotdeauna diferit de cotațiile băncii centrale și de schimbul de la Londra.

În prezent, prețul este de 1 gram de aur de 24 carate în gradații 3320-3340 ruble.

Compoziție și proprietăți

Aurul 24 carate corespunde eșantionului 999 și în compoziția sa are 99,9% din aur pur. Admisibilitate admisibilă de 0,01% cu aditivi din Palladium și Platinum. Densitatea aurului pur, egală cu 19,32 g / cm³, ajută la prada sa, asigurând un grad mai mare de extracție din rasă. În forma pură, metalul este foarte plastic, poate fi tras într-un fir. Se duce într-o foaie de aur de piatră translucidă de aproximativ 0,1 mm grosime.

Citește mai mult  Margele de la Ametysta

moale de aur pur și deformare predispuse sub influența efortului fizic. Posedând rezistență chimică ridicată, nu reacționează la oxigen, sulf și nici asupra. Rezistent la umiditate, nu interacționează cu acizi, substanțe alcaline, săruri.

Capabil să se dizolve în amestecurile unor acizi și ușor formează amalgam, conectarea cu mercur.

Nuanțe de aliaje

Culoarea naturală a metalului nobil este galben, dar stăpânii au învățat mult timp să-i dea o varietate de nuanțe. Aurul pur, cu o îngălbenire lucios caracteristic, arata foarte elegant, atât în ​​produse mici și în lingouri mari. În sortimentul de saloane de bijuterii, există decoratiuni de alte nuanțe. Ele sunt, de asemenea, în cerere și un succes imens. Paleta de culori a produselor de aur depinde exclusiv de descoperirile de metalurgiști și chimiști, precum și moda prosper.

Metal de culoare Indebral Aditivi.

Culoarea albă creează ligatoare de platină și paladiu. Nichelul dă o umbră albă abia galbenă atrăgătoare. Aurul popular roșu are un conținut ridicat de cupru. Aurul roz se face atunci când fuzionează cu cupru și argint. Astăzi, tendința a devenit produse de aur negru cu ligatură de argint, nichel și cobalt. 24-CARAT 999 de eșantioane de aur, având o cantitate nesemnificativă de impurități, nu se schimbă niciodată în culori și este întotdeauna distinsă prin galben strălucitor.

Unde utilizați?

Aur – unul dintre cele 7 elemente familiare pentru umanitate o mulțime de milenii. A început să o folosească din vremurile străvechi. Și raritatea metalelor strălucitoare în timpul frumuseții sale nevrotice a făcut-o cu adevărat foarte valoroasă. Cea mai mare parte a volumului global de aur miniat este trimis în mod tradițional la producția de bijuterii prețioase. De asemenea, acest metal nobil este utilizat în fabricarea coroanelor și protezelor, contactelor electrice, este cuprinsă în preparatele medicale.

Mare cerere în ea și în industria alimentară. Deoarece aurul alimentar are proprietăți bactericide, iar utilizarea sa în producția de alimente se extinde la nivel mondial. Este înregistrată la aditivul alimentar E175, a permis să utilizeze în industria alimentară în Federația Rusă. În unele țări, Goldschlager Gold Flakes sunt populare – Schnaps elvețian în valoare de 300 de dolari pe sticlă. Aceasta este cea mai uimitoare băutură alcoolică din lume conține aur real în fulgi – aproximativ 13 mg pe litru.

Citește mai mult  Rhodohotomit: descriere, proprietăți și varietăți

Compania Italiană Florența „Dante” a lansat o serie limitată de săpun de legume de înaltă calitate, cu aur de 24 carate, în care puteți vedea stropi de aur. După aplicarea pe corp, scânteile de aur se aprinde, iar picăturile de aur rămân în săpun. Produce, de asemenea, pizza, cafea cu cele mai mici particule de aur și multe altele.

În ceea ce privește producția de decorațiuni de 999 de mostre, se aplică puțin în acest scop, deoarece a crescut și a deformat o fragilitate și abilitate, astfel încât bijutierii rareori lucrează cu un astfel de metal. Costul ridicat, de asemenea, nu contribuie la popularitatea acestui material. Bijuterii preferă să utilizeze pentru produsele aliajelor de la 9 la 23 carate. A aliajelor de înaltă subiect, sunt utilizate 958 de probe în 23 de carate, care au 0,42% din impuritățile în compoziția sa.

Sunny Metal marcat cu o defalcare ridicată de 958, este destinată numai pentru drepturile de autor originale realizate manual, create în specimene unice. Deși este posibil să rețineți popularitatea tradițională a produselor prețioase din aur cea mai pură în țările din regiunea Orientul Mijlociu. Japonezii consideră că este necesar să aibă lucruri de aur pure. Restul popoarelor preferă aur în aliaje.

Trebuie remarcat faptul că Pe lingourilor bancare care alcătuiesc rezerva de aur de stat, iar pe monedele aniversare este un eșantion de 999.99. Ceea ce este drept doar în parte. Ele conțin aur 999.96 probe cu clasele de plumb, antimoniu. Desigur, materialele aditive nu trebuie să depășească 10%.

PRIVIND 999.99 Fii foarte dificil, a găsit o aplicație largă numai în industria chimică pentru suprafața de gilding galvanică a produsului de la nichel, alamă sau cupru. Gilding Gilding – un mod ieftin de a vă bucura de produs. Aurul pur este folosit pentru acoperirea de top – acesta este un tinsel.

De exemplu, medalia olimpică de aur poate fi adusă, care de fapt constă din 925 de argint de eșantion cu 6 grame de aur pur.

Cum de a alege produsele?

Produsele de bijuterii vor fi întotdeauna în cerere. Prin urmare, este adesea falsificat, înlocuind-l cu metal galben mai ieftin. Substituenții naturali de aur există foarte mult. Cea mai faimoasă culoare minerală de culoare cu glitter metalic – pirită. Ar trebui să se acorde o atenție deosebită calității și nu numai pe design.

Citește mai mult  Bratari cu suspensie

Pentru a nu cumpăra un fals de la „Samovar Gold” ar trebui să fie folosit de un sfat universal: cumpărați doar într-un loc sigur. Cu toate acestea, intrarea în salon cu un nume tare, publicitate luminoasă și dezavantajată într-o locație convenabilă poate fi întotdeauna „exagerată” la bunurile de consum de bijuterii la prețul produselor de înaltă calitate sau vânzările de produse însămânțate care au trecut o lustruire repetată cu produse de curatat.

Prin urmare, înainte de a efectua o achiziție, este necesar să producem cu atenție o inspecție vizuală a ștampila, care ar trebui să fie clară. Numere inegale, semne fuzzy și simboluri de probă – un semn de fals. Toate părțile decorului trebuie să fie străpunse, se asigură că fiecare detaliu este fabricat din material prețios.

Examinarea atentă prin lupă va ajuta la vederea în cazul în care semnul are un eșantion. Sau această impresie – doar litere și numere fără sens. Vânzătorul neconfirmat se poate întâmpla cu ușurință. Metodele folclorice nu garantează autenticitatea. La urma urmei, iodul și esența acetică vor interacționa cu suprafața produsului, fără a ajunge la compoziția internă.

Dar dacă dorința de a vă asigura că autentificarea la domiciliu este puternică, atunci toate experimentele trebuie efectuate pe partea interioară invizibilă a suprafeței.

Decorațiile de aur sunt de fapt considerate investiții și se acumulează de populația în imensă. Doar o mică parte din bijuteriile se întoarce pe piață sub forma unei resturi. Acum există încă o metodă de stocare profitabilă a fondurilor. În mod obișnuit, cele mai populare metode de investiții sunt achiziționarea de lingouri și monede. Costul barurilor maximizează costul aurului. Greutatea lingourilor mari, de regulă, poate fluctua atât în ​​modul mare, cât și în cea mai mică. De asemenea, în lingouri mari, conținutul de aur nu este foarte mare, aproximativ 99,5%. În lingouri mici, greutatea este mai precisă, iar conținutul de aur este de 99,9%.

La al doilea plan există o achiziție de monede – Krugers și Periov. Alte tipuri de monede sunt mai scumpe. Barele și monedele sunt recomandate pentru a stoca în ambalajul original fără a le scoate. În caz contrar, trebuie să dovediți autenticitatea produsului. Da, și băncile li se iau în mod reticent în întreruperea integrității ambalajelor și numai la un preț redus.

Avantajul acestei metode de investiții de capital este în fiabilitatea sa și o creștere stabilă a produselor.

Despre cum eșantioanele reale de aur 999 folosite pentru turnare, uitați-vă în videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: