Aur are 385 de mostre

Aur are 385 de mostre

Mulți oameni iubesc să poarte bijuterii de aur diferite. În prezent, în magazinele de bijuterii puteți vedea un număr mare de bijuterii similare din metal prețios de diferite mostre. Astăzi vom vorbi despre caracteristicile a 385 de eșantioane.

Ce este?

Eșantionul de aur este un standard al cărui valoare afișează cantitatea de aur din aliaj. Se măsoară în mii de mii, prin urmare În eșantionul 385 există 38,5% din acest metal.

Un astfel de aliaj prețios este foarte durabil în comparație cu defalcarea 585. Cel mai adesea este de la o astfel de bază pentru a crea ornamente masive și mari. Adesea, acest aur este amestecat cu paladiu, argint sau cupru.

Decorațiile pregătite create dintr-un astfel de aliaj pot fi de diferite nuanțe. Ele sunt produse în culori galbene ușoare, roz, luminoase.

Avantaje și dezavantaje

Eșantionul de aur 385 are o serie de avantaje importante.

  • Nivel ridicat de rezistență și duritate. Elementele fabricate din acest aur sunt practic deformate. Aceste proprietăți sunt realizate prin adăugarea de componente suplimentare la aliaj. Este impurități care fac ca materialul cât mai tare posibil. În plus, din cauza unei puteri bune de la o astfel de bază, este ușor să creați diferite ornamente subtile care nu își vor pierde forma.
  • Preț accesibil. Acest aur are un preț relativ mic, deci este adesea folosit nu numai pentru fabricarea bijuteriilor, ci și pentru a crea alte obiecte de decor mici.

Printre principalele dezavantaje ale acestui material, este posibilă distingerea apariției petelor întunecate datorită conținutului mare de cupru de oxidare în aliaj. Dar, în același timp, cu îngrijire adecvată, astfel de decorațiuni pot fi păstrate în forma sa originală pentru o lungă perioadă de timp.

Cum de a determina?

Mulți oameni la cumpărarea de bijuterii de aur confuze 585 și 385 de eșantioane de aur. Dar, în același timp, au diferențe importante.

  • Preț. Prețul produsului prețios depinde de procentul de conținut de aur din aliaj, astfel încât eșantionul 385 va fi mult mai ieftin.
  • Nivelul de rezistență. Produsele create din 585 de eșantioane sunt considerate mai fragile, deoarece un astfel de metal este suficient de moale, se poate deforma.
  • Durabilitate. Conținutul mare al bazei de cupru din aliaj cu 385 de probă duce la faptul că produsele fabricate dintr-o astfel de masă nu pot fi atribuite grupului de decorațiuni durabile. Câțiva ani mai târziu, ei vor începe să se întunece, mai repede și vor pierde apariția și strălucirea lor fostă și sclipitoare, deci au nevoie de îngrijire constantă.
  • Nivelul rezistenței la coroziune. Eșantionul 385 nu este deosebit de rezistent la acesta. În cazul unei cantități mici de umiditate, pot apărea pe produse întunecate pe produse, vor începe să se estompeze, lucrurile își vor pierde culoarea bogată și vor străluci.
  • Nivelul durității. Eșantionul 385 perfect lustruit, dar este dificil să se deformeze pentru fabricarea diferitelor elemente.

Micul dejun de aur sub 585 utilizează mai puțină cerere, deoarece este considerată mai puțin strălucitoare, frumoasă și dezastruoasă. Dar, în același timp, în multe țări străine, în cazul în care practica este evaluată, inclusiv în Statele Unite, în Canada, un astfel de metal este destul de comun datorită ieftinității și forței sale. Cel mai adesea este folosit pentru șosete de zi cu zi.

De asemenea, ar trebui să fie amintit de unele reguli importante care vor ajuta la distingerea produselor din aurul eșantionului 385 din falsuri. Deci, asigurați-vă că acordați atenție stigmei mici, care se aplică materialului. Se recomandă navigarea prin lupă, pentru a nu confunda cu semnul producătorului.

În falsuri, ștampila va fi scrisă în mod incorect, contururile sale vor fi fuzzy. Dacă există pietre pe decorare, verificați dacă acestea sunt cele mai atașate la bază. Amintiți-vă că cumpărarea unor astfel de lucruri nu este recomandată de la mână sau online. Acestea ar trebui achiziționate în magazine de bijuterii dovedite.

Uită-te cu atenție calitatea adunării de bijuterii. Elementele separate trebuie să fie cât mai repede posibil și fără probleme atașate unul la celălalt cu un elegant vârf de înaltă calitate. De asemenea, amintiți-vă că toate acestea trebuie să fie confecționate din același material, de multe ori evazioniștii face decoratiuni, combinând aur reale și artificiale.

aplicarea aliaj

Aurul această probă a fost folosit destul de larg în URSS. Acesta a fost utilizat pentru fabricarea de ceasuri de mana, produse de cadouri și mânere din pene. În prezent, acest metal este cel mai adesea luate pentru producerea de elemente în stilul casual si Smart-Casual.

in afara de asta, Proba 385 este adesea folosit pentru a elibera diferite inele de nunta. La urma urmei, aceste decoratiuni sunt mulți oameni pe tot parcursul vieții, fără a îndepărta, și un astfel de metal este caracterizat printr-un nivel special de duritate și rezistență, astfel că nu va fi deformat, chiar și după mai mulți ani.

Adesea, elementele fabricate dintr-o astfel de bază prețioasă, acționează ca o alternativă mai ieftină și la prețuri accesibile la decorațiile pentru copii și adolescenți. Fiecare copil va fi bucuros la un mic pandantiv, brățară sau lanț de astfel de metale.

in afara de asta, Eșantionul 385 poate dura pentru producția de diferite statuete, suveniruri, pandantive, medalioane și standuri. Produse similare au un aspect frumos. Ei vor putea deveni o decorare excelentă a aproape orice interior.

Sfaturi pentru îngrijire

Pentru a face produse din eșantioane de aur 385, au putut să-și mențină o priveliște frumoasă și lucioasă pentru o lungă perioadă de timp, ar trebui să aibă loc câteva reguli importante de îngrijire. În caz contrar, metalul va acoperi rapid raidul, va deveni prea plictisitor și întunecat.

Amintiți-vă că astfel de decorațiuni ar trebui protejate împotriva diferențelor ascuțite de temperatură, a nivelului ridicat de umiditate, a apei calde și a substanțelor chimice. De regulă, acest aur este combinat cu o bază de cupru. Când ajunge apa, cuprul poate să stea afară.

Păstrați astfel de produse sunt recomandate într-un caz special. Înainte de a spăla felurile de mâncare ale inelelor de aur 385 de eșantioane mai bine durează mai bine. Cu un contact constant cu umiditate pe metal, pot apărea pete verzi, Au primit numele de oxizi de metal. Puteți elimina complet aceste defecte cu un bijutier profesionist.

Dacă umflarea metalică, întunecată și și-a pierdut strălucirea, atunci ar trebui curățată cu atenție. Puteți face acest lucru în mai multe moduri.

Adesea pentru curățare este utilizat de alcoolul amoniac, soluția de săpun sau pastă de bijuterii speciale. Subiecții netezi au nevoie, de asemenea, de lustruire. Această procedură ar trebui, de asemenea, să fie efectuată în mod regulat pentru inele de nuntă.

Faceți o lustruire cu compoziții speciale și țesături simțite.

Examinați recenzii

Mulți proprietari de produse de aur 385 de eșantioane au remarcat că astfel de aliaje relativ ieftine sunt cea mai potrivită opțiune pentru un cadou pentru un copil sau adolescență. Dar in acelasi timp Efectuarea investițiilor în astfel de metale este neprofitabilă, ca nivelul de calitate și cererea pentru aceasta este mult mai mică comparativ cu restul Acest metal prețios, astfel încât costul său va cădea doar cu fiecare an ulterior.

in afara de asta, Produse finite din 385 de aur de probă nu arată atât de frumos și prezent ca tipuri mai scumpe Un material atât de prețios. La urma urmei, aliajele cu componente mai ieftine sunt utilizate cel mai adesea pentru fabricarea diferitelor suveniruri și statuete, speciile rămase sunt utilizate în producția de produse de bijuterii.

Aflați mai multe despre eșantioanele și culoarea produselor de aur vor afla în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: