Azurit: Caracteristici și proprietăți de piatră

Azurit: Caracteristici și proprietăți de piatră

Azuristul este o bijuterie, cunoscută din cele mai vechi timpuri cu proprietățile sale extraordinare de vindecare. El nu poate să nu admiră frumusețea și o culoare uimitoare. Nu o confunda cu un lapiis, deoarece acestea sunt minerale diferite.

Descriere

Azuristul poate fi distins prin culoare, care poate varia de la albastru închis la albastru purpuriu. Culoarea albastră, numită și azur, este ca și cerul, care este adesea deșertele și peisajele de iarnă. Azuristul nu este mineralul care poate fi găsit peste tot. Are o frumusețe unică, și tentă albastră uimitoare atrage atenția bijutieri pentru multe mii de ani. Strălucirea Azurit variază, însă, acesta este unul dintre motivele pentru bijuterii cu ea atrage o atenție specială. La momentul nuanțele închise de la Indigo la albastru deschis.

Cel mai faimos umbra Azurit este cel care ia dat numele său – albastru (sau azuriu). Destul de des, minerale este amestecat cu malachit, o astfel de piatră se numește lazultsmalachitis. Cu toate acestea, Malachit este un alt mineral de cupru, care este semnificativ diferită de Azurit.

Azurist se formează atunci când dioxidul de carbon pătrunde în sol, unde are loc reacția cu minereu de cupru. Cupru într-o formă dizolvată, cu interacționează lichid până când ajunge la un alt mediu chimic. Există o altă reacție, compoziția chimică se poate modifica, temperatura crește, motiv pentru care evaporarea umidității se observă. Dacă se păstrează ceva similar pentru o perioadă lungă de timp, rezervorul Azuritei se formează subteran.

Depunerea Azurita are loc în crăpăturile și golurile de pământ care sunt prezente în grosimea solului. Mineral se acumulează sub formă de noduri sau matrice, foarte rar poate fi văzut sub formă de creșteri.

Cel mai adesea geologi se confruntă cu cristale care pot apărea numai dacă mineralele trimite în fisuri și nu mai sunt încălcate prin cristalizarea sau mișcarea crustei Pământului.

În SUA, și anume în statele din New Mexico și Utah, există minerit activ de piatră. Altele, nu au fost găsite depozite minerale mai puțin impresionante pe teritoriul Namibiei și Franței. A fost posibilă găsirea unei pietre și în țări precum Mexic, Chile, Australia, există depozite în țara și Marocul nostru.

O caracteristică distinctivă a mineralei este culoarea sa: întuneric, albastru adânc. Duritatea sa variază de la 3,5 până la 4 puncte pe scara Moos. Conține cupru, care dă o caracteristică minerală albastră nuanță. Azuristul este o piatră de carbonat, astfel încât se prăbușește în acid clorhidric, se formează lichidul albastru deschis rezultat.

Istoria originii

Există o colecție impresionantă de povești și legende care spun despre proprietățile extraordinare ale Azuritei. Valoarea minerală a fost transferată de la legende și legende. Astăzi, piatra albastră închisă continuă să-și dezvăluie proprietățile în lumea modernă. Merită să spuneți că de mulți ani acest mineral a schimbat numele. Dacă vorbim despre Franța și provinciile sale, atunci există încă o piatră cunoscută sub numele de Shehesilite. Explicați un astfel de nume este destul de simplu – o lungă perioadă de timp în vecinătatea orașului Shessi a fost dezvoltată de domeniul acestui mineral prețios.

Numele modern al pietrei a fost dat doar în 1824. Francois Bedana a devenit cei care au venit cu un nou nume mineral. Există nume mai puțin cunoscute de Azurita, dar și în viața de zi cu zi, de exemplu, cupru albastru, lapis, xin de munte.

Piatra a fost folosită pe scară largă în știința ocultă a șamilor din Irlanda și preoții din Egipt. Materialul este ușor de manevrat, astfel încât amuletele și obiectele pentru ritualuri au făcut din ea. În perioada de la XV la secolul al XVII-lea, vopseaua utilizată de pictori a fost făcută pe baza pulberii de azuritate. Oamenii de știință știu că depozitele abundente de Azurit pot fi găsite adesea în același loc în care există depozite de minereu de cupru. Din acest motiv, este folosit ca un indicator mineral care ajută la găsirea de cupru.

Piatra a fost folosită în bijuterii de mii de ani și nu numai. În Egiptul antic, minierea activă a mineralei a fost efectuată pe Peninsula Sinai. După ce am amintit de cupru.

În acest moment, câmpurile Azurit nu au fost atât de mult, astfel încât mineralele sunt folosite în scopul dorit și nu pentru topirea pentru cupru.

Care este diferența de la Lazarite?

Majoritatea oamenilor nu au cunoștințe exhaustive în domeniul mineralogiei, așa că nu înțeleg întotdeauna ceea ce diferența dintre Azurit și Lazarith și cred că aceasta este doar o greșeală de scriere. Într-adevăr, ambele pietre au o nuanta albastru, dar diferența lor este că Azurita are o mai profundă și bogată.

Dacă te uiți la Lapis, apoi umbra său luminos pune accentul linations mici de pirită, care au o culoare aurie. Cel mai bun din toate acestea sunt vizibile în soare. Mai mult decât atât, din punct de vedere fizic, nu este atât de moale și dacă au o monedă pe ea, atunci zgârieturi vor rămâne, dar pentru a strica aspectul atractiv al Azurit în acest fel. Dacă țineți pe porțelan mai întâi cu un lazurite, și apoi Azuritul, atunci puteți vedea că, în primul caz rămâne o caracteristică albastru, în al doilea – linia de umbră ceresc albastru.

Proprietăți

Orice piatră, cunoscută pentru mineralogie modernă, are anumite proprietăți, ceea ce îl face unic. Acestea nu sunt doar calități terapeutice, ci și magice, abilitatea de a influența sfera spirituală și emoțională a vieții umane.

Magie

Azuristul este piatra cerului, dar și pământul, are o energie feminină. Ancienul chinez numit azuristul pietrei cerești, ghidat de convingerea că a deschis porțile cerești. Vechile civilizații romane și grecești au folosit-o pentru înțelegere, pe care ar putea da-o. Minerale elimină gândurile negative și acordă claritatea minții, în plus, stimulează inteligența. Aceasta este o piatră de meditație care leagă divinul cu lume. Azuristul este o alegere excelentă dacă doriți să vă conectați cu cea mai înaltă „I”. El dă liniștea și echilibrul dorit. Minerale șterge toate preocupările, ajută la depășirea stresului, depășirea durerii și tristețea. Temerile și fobiile sunt împrăștiate de Azurit.

Crystal deschide o fereastră pentru o înțelegere mai profundă a sentimentelor, gândurilor și temerilor sale. Datorită lui, devine mai ușor să se risteze emoțiile și sentimentele negative cauzate de dezamăgirile trecute. Azuristul îmbunătățește intuiția, generează idei și vise noi. Cristalele Azurite că transfuzia în nuanțele de Indigo sunt alegerea ideală pentru restabilirea echilibrului energiei interne. Lucrurile magice din minerale ajută la focalizare, astfel încât acestea sunt folosite în timpul meditației, precum și cu sesiuni spirituale.

Vindecare

Azuristul este considerat o piatră puternică de vindecare pe care are proprietăți de vindecare.

Din alte proprietăți de vindecare merită să aloce astfel:

 • îmbunătățește compoziția sângelui, curățarea acestuia+
 • Lasă tensiunea arterială+
 • Promovează o vindecare mai rapidă a țesuturilor și a splicingului osului+
 • calmează că este important atunci când epilepsia și isteria+
 • Ajută la astm+
 • Îmbunătățește starea în unele boli oculare+
 • Utilizate în tratamentul problemelor cu tractul gastrointestinal+
 • Promovează somnul bun.

Având în vedere capacitatea ridicată de absorbție a pietrei, se crede că poate fi folosit și pentru a elimina toxinele din corp. Și faptul că azuristul este asociat cu cupru, îl transformă într-un remediu ideal pentru artrită și reumatism. Azuri are, de asemenea, proprietăți de vindecare pentru sistemul nervos central, ajută la circulația sângelui și îmbunătățește regenerarea celulelor.

Se crede că acest mineral este o piatră de viață și amintiri care ajută la ameliorarea simptomelor bolii Alzheimer, precum și calmează alte boli neurodegenerative. Se utilizează în terapie ca mijloc de menținere a stării normale a ficatului și a rinichilor.

Azuristul oferă vindecare fizică și emoțională. Este folosit pentru a influența vertebra problema.

Care se potrivește?

Indiferent de umbra pietrei, este minunat ca un talisman al scalelor și cuvintelor de apă. Aceste semne îi ajută să recunoască când o persoană se află, deoarece are un efect pozitiv asupra intuiției. Cu un astfel de ornament, reprezentanții acestor semne învață să ia soluții corecte. Scalele sunt deosebit de sensibile la energia de piatră, ei o pot simți chiar și la o distanță scurtă, de exemplu, dacă azuristul se află acasă ca o statuetă. De aceea, scalele nu sunt necesare pentru a purta o piatră pe sine, puteți cumpăra doar un suvenir ca obiect interior.

Când mineralul apare în Vărsător, el devine mai înțelept, încetează să ia decizii dureroase. Pozitiv energia pietrei afectează starea emoțională interioară a unei persoane care devine mai cinstită cu el însuși și cu ceilalți.

Dar acestea nu sunt singurele semne care ar trebui să aibă cu tine însuți ca un azurist ornament. Puteți încerca minerale la devani, firme, viței și pește. Acestea sunt tocmai acele semne care sunt necesare pentru a se opri în mod regulat de la luarea unor decizii incorecte și direcționate către calea adevărată. Un pește nerăbdător va fi mai calm, ei vor primi ceea ce voia cu mult timp în urmă – credința în tine și încredere. Auto-controlul este garantat SageTtari. Purtarea azuristă nu poate fi gemene, deși cum agentul terapeutic Mineral va aduce o mulțime de beneficii.

Cum să distingem de fals?

Azuristul este adesea fals, dar există mai multe metode care vă vor ajuta să știți dacă piatra este într-adevăr reală.

 • Merită să puneți mineralul în apă curată și țineți-l acolo câteva ore. Dacă nu este vopsită artificial, atunci apa va rămâne clară cristalină.
 • Când este expus la acid clorhidric, azuristul începe să se hiss.

Ce pietre sunt combinate?

Atunci când Azuristul este combinat în decorațiuni cu alte minerale, merită să luăm în considerare energia lor. Este frumos Hematite vecin. Împreună, aceste două pietre ajută o persoană să-și îmbunătățească memoria, să-și dezvăluie potențialul intelectual. O astfel de decorare – o idee bună pentru cifrele științifice, studenții.

Dacă doriți să păstrați claritatea gândurilor, atunci ar trebui să găsiți un talisman în care Azuristul va fi combinat cu turmalina, topazul albastru sau lazuritul. O astfel de combinație face transportatorul său moral stabil, ea poate deveni fără compromisuri, ceea ce nu este întotdeauna rău, el reușește mai obiectiv să se uite la diferite situații.

Dacă conectați Azurist cu un topaz de citrină sau galben, atunci amulet începe să aibă un efect pozitiv asupra sferei senzuale de viață. Parabeas pentru o lungă perioadă de timp sentimente pasionate sunt păstrate, înțelegerea și dragostea domnește.

Aplicație

Dacă piatra este o lungă perioadă de timp pentru a minți fără contact cu o persoană, proprietățile sale sunt slăbite. Acest mineral se referă la cele pentru care este necesar un contact constant tactil. Cel mai bun loc pentru îndreptarea – încheietura mâinii sau gâtului, dar îl puteți purta în buzunar, de exemplu, faceți un rozar din piatră. În epoca Renașterii, au fost pictate multe fresce și pictura în biserici, care se bazează pe pulberea minerală descrisă. Astăzi, acest material este folosit pentru a crea suveniruri atractive, deoarece este ușor de manevrat.

Dacă vorbim despre sfera industrială, aici Azurist este o componentă secundară a minereului de cupru, care întotdeauna rulează undeva în apropiere. Piatra este folosită ca o componentă pentru a crea o dispoziție de cupru, uneori cuprul este plătit din ea.

Dar acest lucru nu este tot – minerale și-a găsit aplicația în pirotehnică, unde oferă focuri de artificii luminoase verde.

Îngrijire

După ce ați purtat, se recomandă curățarea pietrei, dar nu cu lichide, deoarece piatra are o tendință de a se prăbuși. Sunt preferate metode de curățare a cristalului și a pietrelor.

Trebuie să se înțeleagă că azuristul își păstrează proprietățile unice numai atunci când o persoană respectă cerințele pentru stocarea și îngrijirea corectă pentru el. Specialiștii consiliază:

 • Păstrați decorațiuni și lucruri din minerale în care nu există diferențe ascuțite de temperatură+
 • Este necesar să se elimine efectul prelungit al razelor solare pe minerale+
 • Cu o datorie de contact cu un mediu umed, azuristul achiziționează o nuanță verde+
 • Chiar și un impact mecanic minor afectează negativ atractivitatea și duce la distrugerea pietrei+
 • Curățați decorarea cu o cârpă moale și apă cu săpun, apoi ștergeți uscarea+
 • În apă caldă, mineralul nu este scufundat, pentru că din acest motiv este pierdut sclipici.

Despre caracteristicile lui Azurit, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: