Berman: Proprietăți și comparație cu alte pietre

Berman: Proprietăți și comparație cu alte pietre

Primele Bemboli au fost găsite pe Peninsula Kola, pe coasta Mării Albe, unde cele mai puternice pot supraviețui. Potrivit legendelor locale, acest teren nu-i dă niciodată propriul ei, iar Nakhodka, care natura acelor locuri a permis să descopere oamenii era un adevărat miracol. Toate acestea au devenit un motiv să înzestreze piatra cu proprietăți magice.

Descriere

În exterior, mineralul este o coloană sau o placă groasă. Culoarea este de obicei verzui sau roșiatică, dar cel mai adesea există copii de argint ușoare. Conform structurii, este granulată, densă și în compoziția silicatului. Acesta este un scuipat opac, dar uneori ușor translucid.

Anterior, legalitatea a fost considerată exclusiv o descoperire rusă, dar mai târziu cristalele au început să găsească în Australia și India. De obicei, mineralul este produs din roci magmatice, de exemplu, cum ar fi granit și pegmatite. Depozitele se găsesc în pliurile antice ale lanțurilor montane.

Aplicație

Cel mai adesea această piatră este folosită în bijuterii. Ei înlocuiesc piatra lunară mai solidă și mai scumpă – adyar. Diferența dintre două exemplare se află în preț: bijuteriile din Lean este mult mai ieftin. Cu toate acestea, și în exterior, aceste două pietre pot fi distinse. De exemplu, amularul va arunca o nuanțe albastru sau verzui și cu un parfum de un astfel de efect.

Cel mai adesea pentru tăierea argintului picioarelor. Arată frumos și platină, dar decorațiunile sunt ridicole, deoarece platina este prea scumpă, care nu se potrivește cu piatra turnată. Argint și armonios shams frumusețea pietrei naturale și costă mai ieftin.

Este imposibil să spunem că numele este folosit peste tot de bijutieri. De exemplu, margele din această piatră aproape imposibil să se găsească la vânzare – experții îi fac doar la comandă. Cu toate acestea, este adesea posibil pentru a vedea parfumul ca inserție în seturi de argint de inele și cercei.

Citește mai mult  Totul despre Piatra Șpinele

Popularitatea este, de asemenea, popular cu pandantive din această piatră de Nord. Frumos astfel arată un decor la o fată tânără subțire, punând un accent pe gât lung. Unele bijuterii purta cu parfum ca amuletă. Exquisitely arată ca un pandantiv șirag de mărgele cu un miez de pâine din piele în lanțuri.

Proprietăți

Magie

După cum sa menționat, descoperirile nordice s-au dat o forță miraculoasă. Se crede că acest mineral nu agreează prezența Bardaka atât în ​​apartament și în cap. Din acest motiv, o persoană care poartă un astfel de talisman, patch-uri, treptat, pentru a curăța, dezasamblează toate colțurile camerei, pune în ordine biroul, încearcă să „curat“ de murdărie și gândurile lor. Piatra permite proprietarului să tune în valul de energie dorit și să înțeleagă că el într-adevăr are nevoie. Ajută la găsirea armoniei în relațiile cu el însuși și cu lumea din jur.

Dacă proprietarul lectorului încearcă să îndeplinească o anumită sarcină, el va face față cu siguranță ei și nu va renunța la decizia sa. Cristalul folosit ca un talisman organizează o persoană, îi dă un sentiment de responsabilitate, care îi ajută pe proprietar la timp să lucreze și la alte întâlniri importante, să finalizeze în timp util în timp util, să doneze raportarea la timp.

Se recomandă purtarea acestui mineral cu amortizii tineri – el va conduce femeia iubirea pentru curățenie și confort, va învăța viața potrivită.

O mare importanță este legistul și pentru tânărul om gazdă care nu știe cum să lucreze independent în casă. De exemplu, o piatră va învăța un soț tânăr să lipi rafturile la timp, unghiile de înfundare, să facă reparații. Un bărbat care sa bucurat de un lector întotdeauna apreciază soția sa și nu este îndrăgită de alte femei. Se poate spune că piatra contribuie la menținerea valorilor familiale, își păstrează relațiile calde în casă, confort și confort.

Citește mai mult  Anti-Mosquito Bracer

Potrivit Esoterikov, Picioare poate fi folosit ca o piatră pentru divinație. În zilele bolnavi, fata poate pune o piatră sub pernă, și apoi pe timp de noapte, voi vis de iubitul ei. De asemenea, această piatră protejează proprietarul său de magie neagră și orice factori negativi. Poate trezi darul clarviziunii, dezvolta intuitia, asa ca de multe ori aplicate atunci când se face ritualuri de vrăjitorie. În lumea magiei se crede că această piatră este capabil de a prezice viitorul.

Energia minerală pozitivă stabilește o persoană la gândurile potrivite și ajută să se stabilească relații cu persoane apropiate. Proprietarul piatra devine mai puțin egoist, începe să înțeleagă mai bine pe alții, să se pună în locul lor, este mai ușor de a trata pe cineva.

Cel mai puternic efect determină o decorare, suspendată la nivelul pieptului sau inelul, pus pe degetul mic al oricărei mâini.

Vindecare

Atribuite acestei pietre și calități de vindecare. În special, va fi utilă pentru femei, deoarece este capabil să susțină tratamentul bolilor ginecologice. Cristalul oprește procesul inflamator, stabilizează fundalul hormonal, normalizează ciclul menstrual. Uneori piatra salvează femeile care sunt diagnosticate cu infertilitate, reduce frigiditatea și crește libidoul.

Potrivit litoterapeuților, Swanda de Nord are un efect benefic asupra stării generale a sistemului nervos, inclusiv ajutând la a face față atacului de panică, depresiei, stresului, nervozității. Bine se luptă cu oboseală cronică și overwork-ii și, de asemenea, capabil să perceapă vigoarea, energia, buna stare bună. Se crede că nugget elimină insomnia și coșmarurile.

Energia pietrei face o persoană mai responsabilă, ceea ce înseamnă că începe să-și trateze serios sănătatea, la timp pentru a suferi examinări medicale, ia teste, participă la specialiști. În unele cazuri, acest lucru permite în timp util să observe o problemă serioasă într-o etapă timpurie și să facă față cu succes.

Care se potrivește?

Legiuitorul nu este potrivit pentru toți, despre ce sunt cunoscute astrologii. În opinia lor, În mod ideal, această piatră este combinată cu energia reprezentanților constelațiilor de pește și cancer. Mineral îi ajută pe acești oameni să-și dezvăluie potențialul, să dezvolte talente, să lucreze în sine, să consolideze gândirea intuitivă.

Citește mai mult  Brățări cu figuri de copii

Nu este recomandat să purtați bijuterii cu salturi și arcași. Este o piatră de înțelepciune, iar reprezentanții semnelor specificate ale zodiacului se disting prin caracter exploziv, mândrie, impulsivitate.

Pentru oamenii născuți sub alte semne ale zodiacului, timpul liber este sigur, deși în unele cazuri și beneficii magice, el nu le va aduce, dar rămâne o decorare frumoasă și decentă.

Cum să vă îngrijiți?

În îngrijire serioasă, produsul cu acest mineral nu are nevoie, dar trebuie să tratăm cu atenție piatra. Nu este recomandat să îl păstrați într-o schimbare ascuțită a temperaturii, trebuie să aveți grijă de substanțe chimice, să evitați daune mecanice. Zgârieturi pe o astfel de piatră tare este dificil de plecat, dar în același timp este ușor de bătut.

Pentru a salva mineralele din energia negativă, care a absorbit, protejându-și proprietarul de ea, trebuie să fie cel puțin o dată pe lună o jumătate de oră pentru ao coborî în apă curată. După această procedură, decorarea va avea din nou o putere magică. Ștergeți produsul trebuie să fie o cârpă moale, dar să stocați într-o cutie separată în care nu va intra în contact cu alte decorațiuni.

Despre proprietățile pielii aspectul următor.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: