Bezodok-chalma: Caracteristici, Culori, Vizualizări

Bezodok-chalma: Caracteristici, Culori, Vizualizări

Bezoda-Chalma este o noutate a tuturor spectacolelor la modă, o tendință reală a sezonului pentru cel mai elegant. Utilizarea fiecărei Bezel este un accesoriu convenabil pentru a colecta părul pentru afacerile interne sau sport, dar designerii moderni oferă noua sa interpretare. Bezodok-chalma accesoriu în mod estic, el va da drumul o enigmă, iar coafura va juca într-un mod nou.

Caracteristici, Pro și Contra

Bezoda-Chalma este o bancă destul de largă (6-10 cm), împletită cu o cârpă. Un astfel de accesoriu are cu siguranță avantajele sale față de modelele de jantă obișnuită și alte accesorii de păr. Acum este cea mai modernă decorație de coafură. O decizie îndrăzneață suficientă nu va fi ignorată.

Rimul turban este extrem de ușor de utilizat, nu necesită abilități speciale pentru purtarea, va fi potrivit pentru absolut orice coafură și orice lungime a părului. Alegerea jantelor elegante este imensă, o varietate de modele vor permite tuturor să aleagă pe cea care. În cele din urmă, un astfel de accesoriu este foarte disponibil: o varietate de magazine de piață de masă oferă o noutate elegantă la un preț accesibil, precum și un astfel de lucru poate fi făcut independent de o batistă și o jantă.

Ca orice noutate la modă, janta sub formă de turban are dezavantajele sale. Din păcate, accesoriul nu este potrivit pentru iarnă, deoarece nu închide întregul cap. În plus, el nu va putea să protejeze părul din condiții meteorologice externe (ploaie, zăpadă, vânt). Cu toate acestea, moda va rămâne primăvară, vară și toamnă, astfel încât minus poate fi considerat nesemnificativ.

Vizualizări

Modelele de jante sub formă de canalm diferă, mai întâi, lățime și în al doilea rând, material de fabricație. Lățimea maximă a jantei poate ajunge la 10 cm. În ceea ce privește materialul, Bezelul poate fi acoperit cu mătase, tricotaje, Sietc, velor. De asemenea, materialul poate fi tricotat sau va fi blană. Bezelul poate fi așezat sau decorat.

imprimeuri reale: patchwork, Tai-Dai, „Goosepad”, mazăre, desene geometrice, flori, fluturi, celulă scoțian, culori de animale (leopard, zebră, piton). O atenție deosebită trebuie acordată jantei sub forma unui cavrum, decorată cu margele albe.

Culori reale

accesoriu de par sub forma unui chalms poate fi absolut orice culoare, alegerea sa este destul de individuală. Accesorii de păr poate deveni un accent în imagine sau combinat complet în culoare cu haine sau chiar o atingere de păr.

cu toate acestea, Este de remarcat acordarea atenției asupra nuanțelor actuale ale sezonului curent. Acestea includ saturate coral, visiniu, piersic blând, corporal roz, caramel (și toate nuanțele), muștar, indigo, portocaliu, smarald întuneric.

Desigur, orice culoare poate fi adaptată imaginii dvs., dar merită să alegeți cel care se potrivește cel mai bine cu tine și de culoarea părului. Contrastul culorii părului și a accesoriului va arăta foarte interesant, astfel încât blondele ar trebui să evite nuanțe complet luminoase, iar bruneturile sunt întunecate.

Ce sa porti?

Accesoriu sub formă de turban poate fi purtat ca o căptușă cu drepturi depline (bandaj) sau ca accesoriu.

Tricotate, blană, pansamente izolate sunt potrivite pentru căptușeală. Acestea sunt potrivite pentru straturi quilate și de lână, haine de blană. Pantofii pot fi ca o feminină mai feminină (pe un călcâi) și mai grosieră (talpă tractor).

Versiuni ale seturilor tricotate cu bandaj, mănuși și eșarfă arată foarte elegant (sau sind) din fire de o singură culoare. Nuanțele nobile ale acestor seturi, cum ar fi caramelul sau burgul, dau calea strictă și eleganță.

Calmul ca un accesoriu ar trebui să fie ales sub imagine. Rimul va deveni un supliment elegant la rochie, bluză cu fuste sau pantaloni. Combinații mai îndrăznețe sugerează acest accesoriu să poarte cu blugi, moare, tricouri. De asemenea, turbanul poate deveni accesorii originale de vară pentru drumeții pe plajă și alte divertisment. Această tendință modernă poate fi folosită după cum doriți.

Imprimare, material, dimensiunea poate fi oricare. Combinația completă de culori este, de asemenea, opțională. Nu este necesar să alegeți prea provocarea tipăririi sau a culorii, RIM-CHALMA ar trebui să devină o parte armonioasă a imaginii și să nu-l strică. Selectarea mai multor haine relaxate, janta poate fi cu o imprimare luminoasă.

În orice caz, atunci când alegeți un astfel de canal ca decor, coafurile nu trebuie să adauge un număr mare de decorațiuni. O limită mai bună la inele laconice și cercei minimalism.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: