Bini Hat

Bini Hat

Indiferent cât de mult vrem să mergem cu capete deschise, pentru a nu strica stilul și de a lăuda părul luxos, timpul anului vine când fără un capac este pur și simplu rece.

Cu toate acestea, industria modernă de modă oferă o selecție enormă de produse elegante, care nu numai că vor fi răsfățați, ci și o imagine satisfăcătoare și mai interesantă. Exemplu excelent – pălăria lui Bini.

Ce este Bini Hat?

Bini este o pălărie, în fața căreia nu există șiruri, dar se sprijină pe cap fără dificultate, făcându-l mai ușor. Cel mai adesea sunt destul de liberi, pentru că în modele lungi ale tendințelor, dar acest lucru nu înseamnă că este imposibil să găsești o pălărie care se potrivește strâns în partea de sus. Bina are un design modest și, în această frumusețea sa. Nu este nevoie să se asigure că pălăria stă pe cap, se va potrivi oricărui golf, transformându-se inconsecvent în mod modern, datorită simplității și versatilității sale.

Aceste capace au venit direct de la haine pentru Handymen, încărcătoare, mecanici, sudori, adică cei care au avut mult timp să-și petreacă în aer liber chiar și în sezonul rece. Apoi, acest plafon consolidat sub formă de studenți, deoarece a fost convenabil să coaseți emblemele universității și colegiului pe el. Gloria Bini a găsit în anii ’90, când forma de lucru a trecut în rândurile atributelor de modă.

De atunci, epoca inovațiilor permanente introduse în design, material, culoarea a început pentru pălăria Bini. Acum nu este doar o căptușeală caldă, ci și un accesoriu care este purtat de multe femei, inclusiv de stele.

Modele la modă

Capul lui Bini este orice pălărie care nu are catarame, șiruri. De aceea, gama de modele este foarte diversă, deoarece nu se limitează la anumite convenții.

Bini se poate potrivi strâns la cap și poate fi lung și liber, partea baggy va atârna pe spate. În plus, ele sunt împărțite la sezonalitate. În timpul iernii, este capace dens tricotate, cel mai adesea de la fire groase, iar în primăvara modele mai ușoare și subțiri. Bini de iarnă din cauza materialelor utilizate și a tehnologiilor de împerechere cel mai adesea voluminoase.

Există câteva caracteristici în modelarea simplă în vederea capacului. Pentru a începe cu, acesta poate fi diversificat de către toată lumea cunoscută – Pompon pe partea de sus. Bilele moi pot fi de la fire sau blană, dau aspectul un pic de infantilitate.

Citește mai mult  Cum să legați o gheare eșarfă?

Capace populare de incubație, care adaugă volum și arată foarte interesant cu multe imagini de iarnă. Modelele cu urechi au un farmec ciudat. Cel mai adesea se lipeste pur și simplu pe capacele capacului, dar uneori este elementele cusute care arată exact ca urechile de pisici, șoareci, urși.

Dublu bini – un fel de înșelăciune. Este de două culori și poate fi dovedit a fi în afara uneia dintre laturile de culoare. Astfel, în loc de o pălărie, două. Ea merge bine, că pălăria nu arată ridicol, designul ei este cel mai simplu, dar una dintre partide poate decora imprimarea sau un model special, în timp ce celălalt va rămâne un monofonic.

Separat, merită să spunem despre bini de două culori. În ciuda faptului că în el, ca în dublu, sunt folosite mai multe culori, dar ele sunt distribuite pe o parte. Pălăria de două culori nu are nici un duplicat în interior, este cel mai obișnuit. Culorile sunt distribuite cel mai adesea așa – partea de sus a unei singure culori, și orice altceva este restul. Uneori se distinge culoarea.

Bini pălării rareori decorează. Ele sunt fermecători datorită simplității lor și sportului luminos. Numai uneori le puteți vedea pe ele cu modele mici de pietre, arcuri cusute, logo-uri brodate sau inscripții mici atrăgătoare.

Material

Bini poate fi cusută din tricotaje sau legată de lână. În timpul iernii, în prioritate, firele groase de cald și nu ratați vântul, deci pentru acest timp al pălării din lână naturală, Mohair, Angora, cașmir, Merino sunt comune.

Mult mai rar pe un amator – pălării făcute din blană, de exemplu, de nurcă, și să folosească atât fusta întreagă, cât și firele.

Pălării de primăvară și de vară ar trebui să fie dimpotrivă și subțire, astfel încât să nu provoace supraîncălzirea. Pentru astfel de bini, sunt utilizate fire de bumbac, fire de bambus, materiale de apă-repellent, fleece, tricotaj subțire (bumbac sau mătase). Pentru a oferi o mai mare epuizare, pentru produsele de vară alegeți o largă și deschisă.

Modelele

În plus, capacele Bini îndeplinesc amprentele și desenele (dungi, modele, mazăre), tricotate pot fi executate în diverse tehnologii. În funcție de schema selectată, unul sau alt model apare în timpul tricotat pe antet.

Ele pot fi plane și netede, deschise, în toată pânza sau volumetric, convexă, dar, în același timp, alternând cu alte imagini. În al doilea caz, una dintre aceste tehnici este adesea folosită cu un cauciuc tricotat sau o jantă pentru a extinde vizual accentul.

Citește mai mult  Ruby artificial: Ce este și cum să o distingeți de piatra naturală?

Pentru multe Bini, se caracterizează un model de perle. Acesta este un mod simplu și dovedit de tricotat, rezultatul acesteia seamănă în exterior cu o pictură de perle, pentru care acest nume a primit. Există mai multe tipuri de tehnică, mari și mici, dar, în general, nu este volumul în sine, neted.

Printre pozițiile de conducere volumetrice ocupă modelul cu panglici. Arata ca aceeasi intercalare, iar textura sa volumetrica da amploarea si majoritatea.

Există și alte tehnologii populare: combinarea benzilor orizontale de volum și culori diferite, hamuri, Arana în formă de diamant, împerechere de mână, engleză și brevete.

Culoare

O varietate condiționată de culori Bini poate fi împărțită în două categorii. Universal, ele sunt cele mai populare și mai rar folosite, dar memorabile.

Primul este gri, negru și alte culori de bază, care sunt literalmente combinate cu toate. A doua categorie include nuanțe luminoase multi-colorate și monofonice, de exemplu, roz, roșu, albastru, portocaliu. Ele sunt puțin mai greu de ales dreptul la una sau la o altă ceapă, dar vor dilua cu siguranță orice arc monocrom, realizat în culori clasice.

Cum de a alege?

Pălăria lui Bina este cu siguranță o căptușeală pentru toată lumea, dar să arate frumos în ea, și nu ridicol, merită să lipiți câteva sfaturi. Krugliti poate purta în siguranță capace mari mari, deoarece acestea vor atrage atenția asupra lor și vor crește.

În cazul în care partea de jos a feței este masivă, atunci ar trebui să purtați o pălărie cu un titlu pentru a echilibra aspectul. Pălării lungi și capace cu pompoms prelungite în mod vizual, dacă pare mic. Pentru persoanele cu caracteristici mari și pronunțate ale feței, bini de un partener mare este potrivit și cu mic și inexpresiv, dimpotrivă, tricotat, subțire.

Pălăria tricotată nu trebuie să se nască, deoarece va fi un adevărat test de mult timp. Ea nu ar trebui să fie prea mare, deoarece altfel va cădea în mod constant, dar și prea aproape, pentru că pot începe durerile de cap.

Capace luminoase cu pompons, urechi, decorațiuni neobișnuite sunt potrivite pentru mai mulți tineri, ca fiind infantile, non-grave.

Capacele nuanțelor pastelate și culorile de bază sunt cele mai versatile. Bright, fără îndoială, atrage atenția și poate fi o imagine reală a imaginii, dar unele dintre ele, cum ar fi flori strâmbe, sunt potrivite pentru costume sportive. Produsele monofonice ale unei palete de culori calme sunt mult mai ușor de combinat cu un număr mare de imagini.

Cum și cu ce să purtați?

Datorită Bini, o neglijență apare în imagine, care poate fi utilizată cu succes pentru a crea imagini de contrast. Se uită speoficându-se la costumele, unde pălăria arzătoare este combinată cu haine elegante, privându-l cu raidurile elitism și oferind o proprietate.

Citește mai mult  Andalusite: Caracteristici, tipuri și proprietăți ale pietrei

Asigurați-vă că încercați să încercați pe Bini cu o rochie sau o fustă desfășurată, un creion de fustă, pantaloni stricți cu săgeți în combinație cu o cămașă, pulover, pulover.

Capacul poate fi purtat de proprietari de păr lung și scurt. Cei care au păr de lux, merită să le dizolvați pe umeri sau pe o parte singură, iar Bini se poartă pentru ca ea să-și închidă fruntea. Cei care au părul scurt, puteți trage pălăria de pe partea din spate a capului, astfel încât buclele să privească de sub ea.

Dar acestea sunt doar recomandări și urmează nu este neapărat, pentru că vorbim despre antetul lui Bini, care transportă simplitatea și libertatea de alegere. Purtând-o poate fi trasă pe frunte, partea de sus, cap, mutați în lateral, întoarceți partea bagată în ham sau, dimpotrivă, a pus-o cu un arc.

Proprietarii lui Bini iubesc să combine ce, ar părea, nu se combină, dar în cele din urmă arată foarte original. De exemplu, o pălărie cu o coifon sau bluză de mătase, o haină clasică de lână, pantaloni scurți.

Bini Mating Mating se va potrivi în jos jachete, parcuri, jachete din piele și într-o perioadă slabă a anului – cardigani, pulovere, tunici libere și cămăși de zbor. Pălării subțiri tricotate arată bine cu jachete, blazers, cardigan, blugi și pantaloni strânși.

Pălăria este perfect combinată cu o eșarfă, cu o calomnie și pot fi atât un ton, cât și o altă culoare și chiar texturi. Desigur, nu trebuie să uitați de mănuși, mănuși, pentru că în timpul iernii, fără ei oriunde, și dacă Bini tricotat, atunci ar trebui să fie.

Imagini

Fusta neagră scurtă, combinată cu un pulover de gri scurt reumplut sub ea – imaginea de tineret a acestui sezon. Golful înalt și pantofii pe o talpă plat vor adăuga coqueturi, iar imaginea unei pălării Binige Bini cu un pompon și o pungă brună va fi finalizată.

Pulover gri închis, cu pantaloni de sport negru – setul perfect pentru capacul volumetric Bini selectat de culoarea puloverului. Imaginea va juca vopsele noi dacă la stilistica sportivă se adaugă haina lungă lungă și sacul negru.

Bright Bini este ideal pentru a dilua ceapa monotonă casuală. Bluza neagră și blugi, piele neagră, astfel încât pălăria roșie nu iese din imagine, adidași cu inserții roșii. Ei bine, ce fel de fată urbană va costa fără ochelari de soare mari?

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: