Brățară cu ancora

Brățară cu ancora

Tendința de sezoane recente este o brățară de ancorare. Un astfel de accesoriu aduce doamnelor la ușurința unică a doamnelor, ceea ce va fi întotdeauna la modă. Vom fi familiarizați mai aproape de produsele interesante.

Caracteristici și avantaje

Imaginile femeilor în stilul marin vor fi întotdeauna relevante. Ele pot fi atribuite clasicilor care nu vor lăsa niciodată rânduri de modă.

În fiecare an, despre spectacolele de modă, putem observa modele care prezintă costume elegante, similare cu vesta sau jgheaburi la modă de culoare ceresc, suplimentată cu noduli de frânghie. În acest sezon, notele de mare nu sunt mai puțin relevante.

La vârf de popularitate există brățări fermecătoare, decorate cu pandantive interesante sub formă de ancora. Arată bine pe mâna doamnei.

În țara noastră, designerul Ilya Trixie a influențat popularitatea unei astfel de decorări. Totul a început de la copilărie. Bunicul preferat ia prezentat cu diverse monede, cochilii, cuțite pliabile și alte lucruri similare.

Aceste surprize mici au inspirat Ilya să creeze o brățară marină cu o ancoră miniaturală. Puțin mai târziu, și-a fondat propria marcă numită Tricksy. Până în prezent, accesoriile originale pot fi îndeplinite în multe puncte comerciale ale orașelor și magazinelor online.

Astăzi există multe tipuri diferite de astfel de brățări. Selectarea opțiunii ideale depinde numai de dorințele dvs.

Este demn de remarcat unobruzia unor astfel de brățări. Ei nu arată greu și încărcătură, ceea ce le permite să se potrivească armonios în multe doamne.

Trend Accesorii pot fi nu numai single, ci și duble sau triple. Astfel de produse sunt completate nu numai de ancore mici, ci și alte detalii decorative în vena marină. Ele pot fi decorate cu volan sau cu busolă.

Citește mai mult  Rucsacuri și standarde minecraft

Ce înseamnă?

Decorațiile la modă cu ancora au mai multe valori.

  • Ancora navigatorilor provoacă asociații cu devotament, speranță și succes în viață. Acest lucru se datorează faptului că mulți marinari au lăsat o ancore în locuri natale. Ei au crezut că garantează întoarcerea lor acasă și nevătămat.
  • În perioada creștinismului timpuriu, ancora a fost considerată o versiune închisă a crucii. În zilele noastre, el a pierdut acest sens, dar băieții tineri sunt adesea dependenți de el (ca o cruce alternativă).
  • Natura romantică a aparținut întotdeauna unui simbol de ancorare într-o specială. Îi determină asociații cu țărmuri îndepărtate, spații marine și aventuri uimitoare. Bratara cu un astfel de detaliu poate fi administrată ca un cadou pentru o persoană care iubește să riscă și să urmeze rafale romantice.

Materialele

Producătorii moderni oferă consumatorilor un sortiment bogat de brățări frumoase și originale cu ancore. Se potrivesc perfect în multe doamne. Selectarea opțiunii ideale depinde de dorințele și gusturile dvs.

De la margele

Pe mânerul doamnei, pare grozav pentru o brățară de mare făcută din margele de sticlă sau bazalt de diferite culori.

Astfel de accesorii se disting prin design original și luminos, care este capabil să atragă atenția celorlalți. O opțiune ideală poate fi aleasă în orice design de culoare. Margelele pot fi pictate atât în ​​culori clasice, cât și în culori saturate.

Astfel de brățări frumoase de mână oferă marcă marinar. În ele, ancora poate juca rolul nu numai suspendarea, ci și clipul.

De la Suede

Nu arată mai puțin frumos ca brățările de la catifea de catifea. Pe fundalul unui astfel de material, add-on-uri sub formă de ancorare. În mod obișnuit, lungimea unor astfel de produse poate fi ajustată la discreția sa (folosind hoppers speciali).

Citește mai mult  Lanț cu biscarck cu țesătură (cardinal)

Ancorele decorative pot fi făcute din materiale complet diferite, dar în special armonios pe fundalul lui Suede arată alamă de bijuterii cu efect antic.

Decorațiuni similare produce anchorse de marcă. În arsenalul acestei companii există modele laconice în 2, 3 și 4 rotații. Toate brățările sunt fabricate manual.

De la cauciuc

Recent, decorațiile din cauciuc sunt foarte la modă. Acest material este foarte plastic și are o suprafață mată. Pe fundalul unei astfel de dantelă, diferite suspensii sunt frumos ședinței. Ancora nu este o excepție.

Mai ales original și spectaculos pe încheietura mâinii doamnelor va arăta o brățară din cauciuc cu o placă lustruită, cu o imagine de ancorare a volumului.

Decorațiuni similare se disting prin designul lor solid și spectaculos, dar trebuie să fii foarte îngrijit. Cauciucul nu tolerează coliziunile cu substanțe chimice de apă și de uz casnic. Produsul preferat își poate pierde flexibilitatea și pauza dacă nu o economisiți de la un impact negativ.

Opțiunile foarte frumoase și originale oferă consumatorilor o astfel de marcă ca everroit.

Piele

Brateletele din piele sunt una dintre cele mai populare și comune. Ele sunt foarte solide și privesc armonios în multe imagini.

Cu ajutorul produselor din piele naturală, puteți accentua personalitatea strălucitoare și faceți o imagine mai originală. Astfel de accesorii frumoase si prezentabil produce un brand popular Kiel James Patrick.

În acest nume celebru sunt disponibile decorațiuni de înaltă calitate manuală. Colecțiile de brand sunt reprezentate de opțiuni remarcabile din piele și fire de nave. Astfel de modele sunt deosebit de populare.

Ancorarea în brățări poate consta din orice material. Astăzi, mulți bijutieri apelează la acest detaliu interesant și fac produse spectaculoase din aur de diferite culori sau argint nobil.

Citește mai mult  Cum să legați curelele pe un rucsac?

Mai multe accesorii la prețuri accesibile cost cu suspensie din oțel inoxidabil sau bijuterii alamă. Aspectul lor nu este inferior la produse scumpe.

Astăzi la vârful popularității există ancore din alamă cu efect antic. Ei arata foarte interesant și misterios. Este imposibil să nu rețineți faptul că astfel de elemente sunt combinate remarcabil cu multe tipuri de brățări: din textile la cauciuc.

Cum să se facă?

Dacă nu ați găsit opțiunea potrivită în magazin, faceți-vă de asemenea decorarea perfectă. Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de o mică suspensie sub formă de ancora, elemente de fixare și fire durabile de diferite culori. Astfel de componente pot fi găsite în magazine pentru creativitate.

Măsurați șaptezeci de centimetri ai firelor și se îndoaie în jumătate. Looping la gaura din ancora. După aceea, inhat se termină capetele și trageți-l astfel încât un nod durabil format. Acum țese pigtailul și puneți dispozitivul de fixare. Toate acestea trebuie repetate din partea inversă. În toate etapele de lucru, nu veți avea mai mult de 30 de minute.

Există o altă modalitate de a face un accesoriu de modă. Este mai simplu și rapid. Veți avea nevoie de o dantelă de ceară de bumbac, câteva margele acrilice și ancora însuși. Cablul trebuie fixat (ca în primul mod), iar capetele libere se leagă într-un nod slab.

Cum să faceți o brățară din cablul de ceară cu propriile mâini, consultați videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: