Brățară cu țesuturi și Bismarck

Brățară cu țesuturi și Bismarck

Brățări și lanțuri din metale prețioase (aur și argint) – cea mai veche punct de vedere al bijuterii. Cel mai adesea, decorațiuni similare sunt completate de simboluri religioase (de exemplu, cruce), pandantive și brăzdare. „Bismarck” este una dintre cele mai durabile și durabile țesături, care a meritat mult timp iubirea populară datorită rezistenței la uzură.

Istorie

Țesutul lui Bismarck este considerat unul dintre cele mai complexe și mai frumoase. Moda pentru astfel de lanțuri din Rusia a apărut în vremurile „Lidi 90s”. Știm cu toții aceste lanțuri de aur masive, atribute ale oamenilor influenți: gangsteri, „noi ruși”. Cu toate acestea, acele vremuri au trecut, iar acum astfel de decorațiuni nu sunt percepute astfel categoric. Până în prezent, lanțul cu țesut „Bismarck” rămâne foarte popular la piața de bijuterii.

Inițial, un cardinal destul de dur „cardinal” (așa și numit „Bismarck”) a fost inventat pentru lanțuri care au cântărit mai mult de o sută de grame. „Bismarck” este asociat cu multe precizie cu decorațiuni masculine, dar pe un gât sau o mână de sex feminin, această țesătură arată destul de estetică. Bijuterii făcute pe această tehnică sunt renumite pentru puterea și durabilitatea lor.

Fabricare

Particularitatea acestei țesere este că este creată exclusiv manual. Cu ajutorul instalărilor mașinilor, doar un fel de „Bismarck” – dublu (constă din două rânduri de țesut).

Cel mai adesea pentru fabricarea firului de aur „cardinal” de diametru mic. Este răsucite sub forma unei spirale, iar apoi părțile tăiate sunt înșurubate unul în celălalt. Acesta este modul în care este creat tipul lanțului strâns strâns. Mai rar puteți întâlni „Bismarck” de la argint.

Citește mai mult  Barring cu flori

Puteți evidenția două tipuri principale de țesut:

 • Manipulate. Decorațiuni manuale, oferă o calitate superioară, exclusivitate și durabilitate. „Bismarck”, care se face sub comanda, costă destul de scump, dar purtând o decorare făcută de maestru, în special pentru tine, mult mai plăcut.

 • Biți de mașini. Acest tip de împerechere face posibilă producerea lanțurilor de orice dimensiune și complexitate. În același timp, costul acestor modele este semnificativ mai mic decât prețul produselor realizate manual. Face un lanț foarte subțire va fi dificil chiar și pentru a face cu pricepere. Dacă cineva va lua pentru acest loc de muncă, prețul unei astfel de decorări va fi prea mare. Datorită producției tehnologice, fiecare dorință poate achiziționa un lanț „Bismarck” de absolut orice dimensiune și țesut.

De asemenea, merită remarcat lanțurile goale. Ca urmare a unui proces complex de tehnologic, decorațiuni dintr-un tub gol. Au cântărit puțin, dar nu posedă o forță specială. Astfel de lanțuri sunt adesea sfâșiate și este imposibil să le reparați după deteriorări.

Cu toate acestea, lanțurile goale posedă avantajele lor. În primul rând, ele sunt originale decât cele completate. Astfel de produse au mult mai multe opțiuni de țesut. În al doilea rând, prețul scăzut vă permite să achiziționați nu unul, dar imediat câteva lanțuri. Ele pot fi combinate. În al treilea rând, lanțurile goale arată adesea mai mari decât greutatea totală (cu aceeași greutate).

Modele

Tipurile de țesut diferă sub formă de linkuri și decorul lor.

Alocați un număr de modele de lanțuri:

 • Flat „Bismarck” sau „Rouh”. Forma legăturilor este aproape de cerc. Un astfel de produs este destul de voluminos. Datorită tehnicii de execuție, rămâne suficient de ușor. Elegant și ieftin (datorită consumului scăzut al materialelor).
Citește mai mult  ochelari de soare rotunde

 • Half Consuming. Grosimea lanțului este egală cu lățimea unui nivel (care, în formă, amintește ovală greșită) sau o depășește ușor. Această specie se referă la „Bismarck Springlaevid”, constând din elemente în formă de inel.

 • „Piton”. Este un triplu „Bismarck” (trei rânduri de legături subțiri interconectate unul cu celălalt). O astfel de țesătură deschisă are alte nume: „american”, „italian”, „Pharaoh”, „Caprice”.

 • „Regal”. Țesătură vitivată a unei cantități mari de inele. Un astfel de lanț este numit și „Byzantine”, „Roman”, „Runda”, „Imperial”.

 • „Coada lui Fox”. Link-urile sunt situate „pomul de Crăciun”, sunt îndreptate în direcții diferite unul de celălalt.

 • „Bismarck arab”. Țesut de la două, trei și mai multe rânduri de legături rotunde.

 • „Bismarck” Moscova „. Capetele legăturilor din lanț sunt vărsate și lipite, datorită căruia produsul pare perfect neted.

În plus, există lanțuri și brățări „Bismarck” cu diferite garnituri: diamante, pietre semiprețioase, fianite.

Alegerea potrivita

Un număr mare de tehnici vă permite să creați modele complet diferite de bijuterii. Ce fel de femei vor fi potrivite și ce sunt bărbați, pentru că unele produse arata elegante și ușor, iar altele sunt destul de nepoliticoase.

Modelele de sex masculin sunt considerate „Royal” (sau Runda) „Bismarck”, „Moscova”, „Springlaevid”. Aceste tipuri de decorațiuni cu legături mari mari arată bine pe reprezentanți puternici, accentuând bărbatul și puterea.

Poate cea mai bună versiune feminină de țesut – „coada de vulpe”. Un astfel de lanț pune accentul pe fragilitatea femeilor. Multe modele sunt universale, sunt potrivite pentru reprezentanții ambelor sexe.

Speciile universale includ:

 • „Arab”. Această țesut arată sofisticată atât pe femelă, cât și pe gâtul masculin, distingând numai în grosimea legăturilor.
 • „Piton”. Cu selecția potrivită, acest model va fi perfect combinat cu costumul de afaceri.
 • „Byzantine”, modelul navei va decora absolut orice.
 • „Rouh”, „Bismarck plat” – cea mai bugetară opțiune pentru iubitorii de bijuterii.
Citește mai mult  Bag-purtare pentru un nou-născut

Ridicând orice decorare, trebuie să vă bazați pe propriul gust. Este important să vă amintiți că principalul lucru este un sentiment de măsură. Imaginea armonioasă și echilibrată va arăta întotdeauna elegantă.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: