Bratari indiene

Bratari indiene

Brateletele indiene nu pot fi numite bijuterii în sensul literal al cuvântului. Și, deși majoritatea acestor bijuterii sunt efectuate din sticlă, metal sau lemn, ele sunt create de bijutieri experimentați și întruchipează obiceiurile de vintage ale lumii estice.

Particularități

Fetele din India, de la estetica nastere insufla. Prin urmare, pentru a înțelege ce haine strălucitoare, flori vii în păr și numeroase decorațiuni înseamnă pentru o fată și numeroase decorații. Aceasta este, mai presus de toate, dorința de exprimare a frumuseții.

Brățările indiene nu sunt întotdeauna uzate la îndemână, un set de brățări potrivite pe picioarele gleznei. Se crede că astfel de accesorii, datorită unui clopot deschis, a speriat un șarpe.

Decorațiile de stil indian sunt create în funcție de obiceiurile locale. De exemplu, unele națiuni sunt făcute pentru a purta brățări, acoperite complet cu mâna de la încheietura mâinii până la antebraț. O altă opțiune comună este o decorare custodia cu un inel atunci când un lanț bogat decorat de filet sunt întinse de la perie la una sau mai multe degete.

Purtarea brățărilor din India este considerată nu doar un tribut adus tendințelor de frumusețe și modă, ci și o parte integrantă a unui ritual, de exemplu, nunta. După nuntă, femeia a comis un angajament de a purta brățări la îndemână. Dar, în acest caz, ea a fost obligată să urmeze obiceiurile locale. Unele națiuni au fost făcute pentru a combina decorarea aurului și a sticlei la îndemână.

Sa crezut că un astfel de set ar permite să realizeze o bunăstare a soțului și a fiilor ei. Widgeturile care poartă brățări din sticlă a fost interzisă.

În alte părți ale țării, sa crezut că decorațiile nu au putut fi îndepărtate timp de un minut, astfel încât în ​​timpul schimbării seturilor de brățări pe mână, firul metalic a fost purtat sau înfășurat marginea periei hainei.

Proprietăți

Hindus consideră că bijuteriile lor nu sunt doar un patrimoniu cultural, ci și proprietăți terapeutice și magice:

 • Activați lucrarea creierului+
 • Lăsați să reziste hipnozei+
 • Facilitarea durerii+
 • Ajutați la atragerea energiei din intestinele pământului (așa că este recomandat să purtați brățări de argint pe picioarele dvs.)+
 • înțelepciune și cunoaștere inzestreze+
 • În funcție de locul de contact cu corpul, culorile inserturi și brățări metalice pot aduce un efect pozitiv la efectul pozitiv sau negativ afectează acesta.

Modele

bratari-stil indian contemporane sunt realizate din metale prețioase, decorate cu email, filigranată iscusit, elemente din lemn, rasina de bijuterii, pot fi introduse cu pietre naturale sau minerale semi-prețioase.

Formele de produse pot fi cel mai incredibil: de la o margine subțire simplu la modele de lux, cu numeroase inserții prețioase, încununat cu o pasăre sau animal.

Principalul lucru în accesoriul este simetria toate detaliile.

7

Fotografii

La vârf de moda, brățări de picior indian, cunoscute sub astfel de nume precum „Paalyla“ sau „Dzhangar“. Anterior, decoratiuni picior au fost combinate cu un lanț, astfel încât etapa de fata a devenit scurt și ușor. Astăzi, o astfel tradiția de a plecat în fundal. Acum este brățări obișnuite de metale prețioase, decorate cu mărgele de culoare mai multe agățat lanțuri și clopote mici.

Modelele pot fi grele, realizate în tradiția etnică originală, și poate fi subțire și mai ușor, și chiar să fie pur și simplu un fir negru cu margele. Prima versiune a bijuterii este mai bine în armonie cu haine naționale, iar al doilea (imitativ) se încadrează în imagini europene pentru tineret: blugi casual, bluze, fuste, rochii. Dar chiar și brățări înguste au proprietăți magice: protejate de răul.

Interesant este, în unele state din India, decoratiunile glezna fac exclusiv din aliaje de argint. Aurul este considerat un metal nobil, deci nu este bine primită de picioare. În funcție de materialele și inserțiile, prețul accesoriilor de picior variază de la mai mulți dolari la câteva mii.

În cultura indiană, aproape totul este simbolic. Desigur, bijuteriile nu au exceptat. Practic pe bijuterii, este posibil să se ia în considerare ornamentele plantelor sau imaginile animalelor. Se crede că brățara purtării cu unul sau alt model consolidează anumite calități în om:

 • Jasmine – Fertilitate+
 • Ficus – bogăție, bogăție, lux+
 • Elefant – încredere, fiabilitate+
 • Leu – putere, libertate+
 • Peacock – Frumusețe, Dragoste+
 • Șarpe – curaj, curaj, noi începuturi+
 • Pește – bunăstare.

Ornamentul floral vă permite să combinați tradițiile clasicelor și ale tendințelor de bijuterii moderne, astfel încât brățările indiene sunt perfect combinate cu costumele tradiționale ale țării lor, cât și cu rochii de seară europeană (inclusiv negru mic) și cu o zi de oraș -Style de îmbrăcăminte (tricouri, blugi, adidași).

Puteți oferi preferință modelelor largi sau pentru a purta simultan câteva jante subțiri, precum și suplimentarea imaginii de colier de un model similar.

Soluții de culoare

Toate culorile folosite în brățări au propriul lor semnificație simbolică:

 • Orange – succes în eforturi+
 • Roșu – putere, energie+
 • Galben – fericire+
 • Aur – Viața fericită și prosperă+
 • Alb – Caracteristici noi+
 • Argint – manifestare a puterii+
 • Albastru – pace, înțelepciune+
 • Putere neagra+
 • Verde – așteptare pentru schimbare, nunta+
 • Purple – Independență.

Cum să purtați?

În India există tradiții speciale de purtare a brățărilor, care sunt foarte diferite în funcție de caracteristicile unei zone sau al unui altul. Majoritatea covârșitoare a doamnelor din țară sunt bijuterii de aur pentru încheieturi, iar în partea estică a Bengalului de Vest, femeile căsătorite ar trebui să fie decorate cu brățări din corali roșii și albe, care subliniază statutul lor de familie.

În Punjab, fata, în cursul anului după nuntă, puneți accesoriile din Ivory. În Rajastan, femeile sunt acoperite cu brățări de aur toate brațele, de la încheieturi înainte de antebraț. O astfel de modalitate de decorațiuni sunt purtate pe tot sau încă în viață.

Acum, tradițiile indiene au devenit mai puțin stricte, astfel încât femeile își pot permite să poarte brățări de diferite stiluri, indiferent de statutul lor social și de orice evenimente de viață. Deși fiecare familie și zonă au propriile reguli purtând bijuterii.

Există o tradiție indiană numită „ceremonia de brățară”, care fetele sunt îndeplinite până în prezent. Când o femeie așteaptă un copil, mâinile ei sunt decorate cu numeroase brățări, emitând iluminat.

Se crede că, în acest fel, puteți distrage atenția și de a proteja copilul de pericol.

Când purtați?

Brateletele indiene pot fi purtate simultan pe mâini și picioare, folosesc ca accesorii pentru ceremonii solemne sau bijuterii „pentru fiecare zi” (muncă, plimbare, cumpărături). O astfel de decorare va reînvia și diversifica imaginea clasică, precum și adăugarea dinamicii și culoarea în costumul casual.

Există reguli pentru purtarea brățărilor indiene în funcție de timpul anului. În sezonul cald și fierbinte, nu ar trebui să purtați modele luminoase și grele. Este mai bine să alegeți brățări elegante de argint cu pietre de nuanțe blânde. Produsele masive decorate cu pietre prețioase mari reprezintă o opțiune pentru sezonul rece.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: