Brățări cu figuri de copii

Brățări cu figuri de copii

Brățări cu cifre ale copiilor – decor elegant, accesoriu al oricărei mama, amintindu-i despre cel mai scump și mai interesant moment al vieții – despre nașterea unui copil. Acest accesoriu astăzi este la vârf de popularitate și exprimă o iubire specială pentru o femeie.

Un pic de istorie

O astfel de brățară este cea mai bună decorare a mamei, deoarece este plină de înțeles și dragoste. Această decorare este obișnuită pentru a da o femeie la nașterea unui copil.

Potrivit tradiției, mama nou-născutului este publicată în diferite țări. Printre darurile pe care le-au dat membrii de familie și rudele, părinții familiei erau diferiți, mai ales dacă un băiat a apărut pe lumină – succesorul acestuia.

În acest caz, soțul / soția a prezentat cadouri generoase – decorațiuni scumpe pe care o femeie a pus ocazii speciale. A fost o recunoștință față de femeia pentru perioada de sarcină și nașterea. În plus, în diferite țări, un cadou purta funcția farmecului (de la ochiul răul, nașterea severă, bolile etc.). Astfel de produse au fost date nu numai după naștere, ci și pentru ei, protejând o femeie însărcinată.

Inițial, nu a fost acea brățări: li sa dat care i sa permis familia. În unele cazuri, acestea au fost inele, cercei, pandantive, în altele – flori, lucruri pentru copii și mame. Astăzi bărbații sunt mai bine înțeleși de oboseala fizică și morală a unei femei asociate cu sarcina și nașterea. Soțul iubitor încearcă să-i placă soția cu ceva special, care va aminti despre evenimentul vesel și mult așteptat.

Ideea de a da o brățară cu un design neobișnuit a reprezentat multe mame, ea a câștigat rapid popularitate. O decorare specială cu care este asociată o mulțime de amintiri este cel mai scump cadou. În acest caz, atenția este importantă, deși, bineînțeles, materialul este, de asemenea, deoarece metalul prețios salvează proprietățile sale mult mai mult, nu se oxidează și arată prezentabil.

Caracteristici și avantaje

  • Un accesoriu neobișnuit nu este doar un aspect extraordinar, ci subliniază, de asemenea, starea specială a proprietarului. O astfel de brățară simbolizează valorile familiei și se combină cu orice îmbrăcăminte. El se va potrivi armonios într-un costum riguros și va fi un accent luminos al rochiei elegante. În plus, este potrivit pentru vizitarea teatrului, expozițiilor, plimbări în jurul orașului, o sărbătoare de familie și chiar un ansamblu de weekend.
  • Această decorare este unică, este potrivită pentru ocazii speciale și pentru șosetele de zi cu zi. În același timp, nu arată copilăresc: este un produs elegant și la modă care poate fi purtat sau în combinație cu alte brățări, ceasuri, inele.

  • Bratara cu bebelușii poate fi cel mai diferit design. Puteți cumpăra o decorare terminată sau o comandă conform unei schițe individuale, adăugând gravă. Totul depinde de capacitățile financiare ale unui om, abilități și profesionalism al designerului. Dacă doriți, pe partea inversă a figurii copilului indică numele, greutatea, creșterea și data copilului.
  • Unicitatea brățeniei se află și în faptul că, în timp, puteți adăuga elemente noi în design sau puteți efectua la ajustarea nașterii altor copii.

  • Avantajul unei astfel de brățară este originalitatea darului însuși: el va place întotdeauna mama, va fi acuzat de energie pozitivă și va deveni cea mai iubită decorare printre altele.
  • Poate da nu numai unui bărbat, ci și copiilor mai mari. Și manifestarea fanteziei, puteți face un astfel de accesoriu cu propriile mâini din diferite materiale. În același timp, el va fi extrem de drum spre inima mamei.

Material

Bratara mea poate fi efectuata din diferite materiale.Poate fi metale prețioase (aur, argint) sau opțiuni modeste cu suspensie diferită. Decorațiile de aur sunt cele mai căutate vizualizări de cadouri. Aceste produse sunt efectuate din aur alb, lămâie și roz, mai des încântați de fioți și diamante, cristale Swarovski, decorate cu smalț de culoare de diferite nuanțe. Cu toate acestea, la cererea clientului, pot fi adăugate alte pietre prețioase.

Fabricarea brățărilor, mărci comerciale decorează produse de argint cu pietre sintetice de origine artificială. În astfel de brățări, spinelul și fianii sunt mai des găsite, precum și corundul sintetic. În produsele de aur, pe lângă aceste pietre, sunt atașate minerale prețioase (diamante, rubine, safire).

Pietrele de diferite nuanțe participă la dezvoltarea modelelor. Pietrele sintetice pot fi transparente, dar mai des un om aleg minerale de nuanțe albastre, negre, verde, galben, albastru, purpuriu și roz.

Alegerea unui produs cu pietre prețioase, Părinții familii preferă diamante transparente, negre, albastre și roz, safire convențională incoloră, albastră și albastră, precum și nuanțe sparte de la tonul luminos la burgundă-violet.

În plus față de brățări de aur și argint, interesante și silicon, precum și produse dintr-un fir special și un cordon de suede. Opțiunile de răchită sunt convenabile deoarece pot regla dimensiunea, ușor de purtat și scoateți brățara. Ele sunt făcute în stilul minimalismului, dar arată foarte elegant și eficient.

Modele

Uită-te fermecător la simbolurile inextricului brățară – figuri mici ale copiilor. Indiferent de cât de departe copiii ei înșiși, el a maturizat, rămân pentru totdeauna într-o inimă iubitoare a mamei, le amintesc de ei și cu figurile în sine.

Modelul de decorare poate fi cel mai divers. De obicei, este un lanț de țesut de ancorare, în care sunt adăugate cifrele copiilor, interconectate prin diferite adăugiri sub formă de detalii iconice ale copilului. Dar există și alte tipuri de țesut.

Brățara poate consta dintr-un lanț, cifre pentru copii, pandantive decorate cu minerale prețioase. Colectați accesoriul poate fi în diferite cazuri. Mai ales produse populare cu gravură: Cuvinte calde despre dragoste, metrică și data nașterii copilului va încălzi inima mamei toată viața.

Cifrele ele însele diferă, precum și designul lor. Ele pot fi făcute fără cristale, au coafuri diferite și pălării, formă și îmbrăcăminte. Acestea sunt figuri de băieți și fete care se iau cu cel care sa născut în familie. În funcție de numărul de copii din familie, brățara poate fi cu una, două, trei cifre.

Modelele cu doi copii sunt mai des efectuate într-un singur stil: acestea sunt fie figuri simple fără pietre, fie, dimpotrivă, bărbații încrobiți generos cu cristale colorate.

În plus față de cifrele copiilor, modelele sunt decorate cu diferite Hans, printre care o varietate de pinioane, flori, lavă și „mamă”, cheile, numerele, literele sunt mai frecvente. Unele produse sunt completate de cabine asemănătoare amulelor ciudate.

Este incredibil de atingerea cifrelor sub formă de manșete, acoperite cu fyaniți de nuanțe diferite. Nu mai puțini pandantivi adorabili sub forma picioarelor unui copil. Cifrele pot fi plane, sub formă de componentă a lanțului sau reprezintă pandantive independente, fixate în mod fiabil la lanț.

În același timp, designul unor astfel de pandantive este foarte diversă: copiii pot fi efectuați în subiecte stilizate similare cu bufetele de desene animate, bărbați volumetrici. Unele pandantive sunt un pandantiv dublu: figura și inima unui copil. Acestea sunt în mod special atingând elemente de brățară. Ele sunt adesea făcute cu o abordare creativă: acestea sunt decorate cu pietre.

Modelul poate fi laconic: fără pietre și dantelă suplimentară sau specială, cu împrăștierea generoasă a cristalelor pe fiecare element prezent. Modelul cu o fată, un băiat sau doi copii este adesea decorat cu mai multe pietre de umbre.

Branduri

Cumpărarea unui produs de marcă într-un boutique special, este recomandabil să luați în considerare preferințele unei femei în alegerea bijuteriilor. În plus, este important să se țină seama de caracteristicile periei și o combinație cu alte decorațiuni.

Accesoriu pentru mama tânără nu ar trebui să fie masiv și voluminos: mai bine dacă este elegant și miniatural. Astfel încât acesta poate fi purtat cu alte decorațiuni sau în mod independent. Pentru a sublinia unicitatea stilului unei femei, puteți comanda cercei sau brățară inel sau inițial selectați un model într-un singur stil cu bijuterii deja existente.

Sokolov

Bijuterii din aur 585 și de argint 925 de probe au apreciat deja multe femei. Producătorul intern monitorizează îndeaproape tendințele noi și oferă produse de înaltă calitate la o valoare acceptabilă. Comoditatea modelelor constă în prezența mai multor inele pentru dimensiunea maximă precisă a dimensiunii periei.

Produsele sunt realizate în minimalismul în stil, la cererea acestora puteți alege separat suspensii sub formă de tocuri, chei, inimi diferite cu inserții de la Fianți, precum și pandantive sub formă de litere, copaci, simbolizând arborele familiei, culorile și opțiunile cu smalț de culoare.

Ariadne

Marca de tranzacționare are propria producție la Moscova și oferă o gamă largă de modele metalice nobile, decorate cu pietre diferite. Compania produce brățări de aur și argint pe comenzile clienților sau vinde opțiuni universale pentru accesorii memorabile. Silver 925 și Gold 585 participă la producție. În plus față de metalele prețioase, marca efectuează designul folosind fire hipoalergene luminoase care sunt decorate cu cabine la cererea clienților.

În plus față de asamblare, puteți comanda gravarea cu numele copilului sau data nașterii sale. De obicei, comenzile drepturilor de autor sunt efectuate destul de repede (în două săptămâni). Produsele acestui brand au reușit să aprecieze mamele „stea”, printre care Ksenia Borodin, Victoria Bonya, Tina Kandelaki.

Boys & Girls Bijuterii

Unicitatea companiei se află într-o abordare creativă specială pentru crearea brățării. Marca de tranzacționare oferă clienților să îndeplinească proiectarea produsului cu ajutorul unui designer special, pentru a deveni autorul decorului, punerea fanteziei și căldurii sentimentelor. Filozofia mărcii este dragostea, îngrijirea și sensibilitatea față de oamenii apropiați și indigeni.

Brățările sunt efectuate cu ancoră clasică și rotundă de țesut de argint și roșu, galben și alb de aur 585 și 750 de probe în una, două și trei rotații. Frumos caută modele de argint cu aur. Dimensiunea fiecărei brățări este individuală și se efectuează în funcție de dimensiunea periei feminine. Opțional, Mark produce un model universal cu mai multe inele de țesut pentru a alege dacă nu este posibil să se determine parametrii periei.

Când să dai?

Un astfel de cadou poate fi dat unui extract prin întoarcerea unei femei din spital. Cu toate acestea, nu întotdeauna o femeie va fi capabilă să evalueze îngrijirea imediat după descărcarea de gestiune, deoarece în această perioadă este epuizată fizic și moral, iar în primele zile va aprecia restul decât un cadou.

Dacă produsul implică gravarea cu datele pentru sugari, un cadou este dat puțin mai târziu. De exemplu, o surpriză plăcută poate să vă rog mama în ziua Babusului sau când copilul este o lună.

Îmi puteți reaminti mamei mele despre un eveniment plin de bucurie la prima zi de naștere a copilului. Și dacă doriți să arătați o atitudine specială față de o femeie, merită să dați brățară „mamă” la aniversarea nunții. Purtarea unei astfel de decor este făcută pe mâna stângă, deși nu există recomandări clare.

Una dintre ideile oferite de mărci comerciale este un dar nu numai pentru mama, ci și o nouă bunică sau o nenorocire. Acest accesoriu va fi un cadou plăcut în cazul, dacă nenorocitul sau bunica locuiește departe de copii și nu au ocazia să le vadă.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: