brățări de aur pentru femeie

brățări de aur pentru femeie

Femei bratari de aur sunt o componentă importantă a imaginii fashionista moderne. Ele sunt capabile nu numai pentru a sublinia fragilitatea și sensibilitatea mâinilor înainte de căsătorie, dar, de asemenea, spune multe despre gusturile proprietarului lor. În ciuda popularității enorme de bijuterii și de argint, multe doamne da preferință modele precis de aur, eleganța, care este foarte dificil de a supraestima.

Particularități

Istoria brățărilor este departe de un secol. Chiar și în antichitate profundă au fost folosite ca talismane care protejează de cuvintele rele, de calomnie și invidie. Au făcut astfel de decorațiuni de la prima iubită – lemn, oase, pene de păsări.

Dar funcția brățărilor elegante de decorare achiziționate deja în Egipt, unde antichitatea Tsaritsa le-a pus cu mare plăcere. Apoi au apărut primele produse de aur.

În culturile slave, brățările au pătruns mult mai târziu – mai aproape de secolul al XII-lea. La început, au dat și un sens magic, dar mai târziu acest punct a fost complet uitat. Bijuterii de aur rusești purtau doar femei de un tip notabil, subliniind statutul lor.

Astăzi, timpul s-au schimbat, iar gunoiul sofisticat de aur își poate permite orice fată.

Caracteristica principală a brățeniei este că este o decorare pentru fiecare zi. Arată bine pentru femeile de orice vârstă, transmite trăsăturile personaj ale proprietarului său, combină cu multe tipuri de îmbrăcăminte. Avantajul unor astfel de bijuterii este, de asemenea, faptul că într-un sortiment imens puteți lua o varietate de modele, de la clasic la original. Dar nu este principalul lucru pe care l-ați decis să cumpărați o brățară – oricare dintre ele va adăuga o prezentare și va fi restrânsă de lux la imaginea dvs.

Modelele moderne 2021

Astăzi, saloanele de bijuterii sunt gata să ofere clienților lor la cea mai largă selecție de bijuterii. Îți plac modelele clasice sau moderne, o decorare interesantă este găsită pentru fiecare. Ridicând o brățară la îndemână, gândiți-vă dacă îl veți purta în fiecare zi. Dacă da, atunci o mare soluție va fi achiziționarea unui stil clasic. Astfel de modele pot varia în forma și structura lor.

Brățări largi asemănătoare decoratiunilor romane antice, deoarece este imposibil să împărtășim frumusețea mânerului feminin. Produsele subțiri se vor potrivi celor care au încheieturi fragile. Brățările groase sau plate arată foarte frumos, dar ar trebui să fie singurul punct culminant al imaginii tale. Pentru uzura zilnică, puteți alege modelele din aliaj în diferite variante. Minunat brățară turnată din diferite tipuri de aur.

Inele de brățară sofisticate, un fel de hoop constând din mai multe elemente. Forma frumoasă oferă spațiu pentru fantezie și vă permite să creați multe ansambluri frumoase.

Elegant arată ca un model cu o farfurie pe care puteți să-i graviți personaje sau numele propriu. Printre brățări, pe forma de inele asemănătoare, modelul interesant „Săptămâna” este evidențiat spectaculos. Acesta include șapte inele metalice, în contul zilelor săptămânii.

Fetele care se disting prin religiozitate, dar în același timp apreciază frumusețea, puteți recomanda bijuteria „salvați și salvați”. Există astfel de brățări cu o placă sau doar cu litere.

Modelele clasice cu suspensie sunt elegante și în oficial, și în stil casual.

Creative științe naturale Produs elegant cu semn de infinit în mijloc.

În plus față de tipurile clasice, fetele moderne pot alege și o varietate de brățări originale. La stilul urban o soluție interesantă va fi de a cumpăra modele combinate cu piele. La îndemână, ei „stau” foarte frumos și ușor de combinat cu îmbrăcăminte din piele.

Citește mai mult  Indigolitul: Caracteristici și proprietăți

Și pentru purtarea confortabilă în fiecare zi, dobândește cu îndrăzneală o brățară de aur cu argint.

Acest sezon, produsul cu pietre și minerale ocupă în mod corect primul loc, deoarece pietricele prețioase sunt evaluate în orice moment. Brățări de aur cu diamante și fianuri – numărul unu în lista doamnei de succes.

Modelele elegante cu pietre colorate nu au rămas în spatele ratingului – safire, rubine, ametists. În mod recrutant și grațios arată și bijuterii de aur cu perle. Aurul alb și galben combinat, de asemenea, cu turcoaz.

Modele neobișnuite pe care bijutierii sunt gata să le ofere clienților să nu aibă o gamă mai puțin extinsă. Produse frumoase cu bile, floare, scrisori și inscripții vor satisface cel mai exigent gust. Natura romantică sunt bine potrivite o brățară cu o inimă, dorind bogăția materială – cu monede, celor care ar dori stabilitatea – cu ancoră.

Se pare foarte ușor produs cu numele propriu – înconjurătorul nu trebuie să se piardă în Ghisses. Iar fanii stilurilor extravagante pot fi recomandate pentru a acorda atenție tipurilor indiene și orientale de decorațiuni.

Brățări pe picior – adevăratul masthev din acest sezon. În mărime și forme, ele sunt, de asemenea, clasice și moderne. Puteți alege modele originale care diferă de mână doar mult timp. Sortimentul are o varietate de bile, suspensie, simboluri, scrisori, figuri animale, pe care designerii îl sfătuiesc frumos decora decorarea lor.

Tipuri de aur

Gold galben și alb – material clasic pentru fabricarea brățară. Aceste modele sunt cele mai des găsite în saloanele de bijuterii. De regulă, consultanții oferă achiziții 585 de teste, este cel mai durabil și mai deocratic preț. Există, de asemenea, 750 de modele de eșantioane, aici materialul este mai curat și conține mai puține impurități.

Aurul Rose este potrivit pentru fetele tinere. Este foarte răcoritoare și arată ușor, în special în combinație cu perle și pietre prețioase luminoase. Brățările de la un astfel de material pot fi numite pe bună dreptate „Classic modern”.

Aurul de lamaie este foarte asemănător cu galbenul, îi deosebește doar o mică diferență în compoziție. Cele mai bune din toate decorațiile „lămâie” aspect cu perle, chrysolit, piatră lunară, topaz.

Bijuterii de la prețul aurului la un preț de ordin mai mic decât de la obișnuit. Acest lucru se explică prin faptul că decorarea din interiorul golului și nu este umplută cu material.

Poate fi atât brățări subțiri cât și masive. Durata de viață a vieții de aur este mai mică decât cea a celuilalt coleg, pereții exteriori ai brățeniei vor scădea rapid.

Modelele de aur medicale câștigă din ce în ce mai populare în ultimii ani. Datorită aspectului atractiv și a costurilor reduse, astfel de produse merg literalmente la apucare. Aurul medical este un aliaj de metale naturale, care are un strălucitor frumos și este adesea folosit în medicină și stomatologie. Brățările de acest tip sunt foarte durabile, ei își vor salva speciile originale pentru o lungă perioadă de timp.

Tipuri de lanțuri de țesut

Până în prezent, există mai mult de 70 de tipuri de țesut, fiecare dintre acestea fiind unic în felul său. „Bismarck” – una dintre cele mai dificile țesere, care se face adesea manual. Link-urile de aici au mai multe inele multidirecționale. Conectarea în modele bizare, țesutul ulterior formează un ansamblu durabil și blând.

„Rhombus” este un tip de țesut, unde toate inelele sunt formate rhombus. Bijuterii de acest tip pot fi sofisticate dacă „rhombus” este unică sau mare, cu dublu sau triplu vâscos. Țesutul „Figaro” este impermanent. La prima vedere, legăturile sunt haotice, dar când se iau în considerare, devine clar că ideea de bijutier este ideală.

Citește mai mult  Dior Ochelari de soare

„Snake” sau „Snake” – un alt subspecii interesante de țesut, în care legăturile sunt așezate astfel încât să semene cu un șarpe frumos transfuzat. Brățările de șarpe sunt cele mai convenabile pentru purtarea în fiecare zi.

Fetele care apreciază harul și rafinamentul, puteți alege un produs cu o „Nonna”. Durabil și elegant, au o tăietură cu diamante, care este incredibil de plină de soare în soare.

Țesutul „Perlin” și-a primit numele din cuvântul „Pearl”. Există astfel de brățări dintr-o varietate de bile conectate într-un fir. Bilele sunt ambele rotunde și convexe, cilindrice sau ovale. „Coada Fox” – țesut fantezist, care predomină în brățări masive. Link-urile sunt selectate de aceeași dimensiune, după care sunt bine interconectate.

Branduri

Sokolov – una dintre cele mai faimoase branduri rusești, adesea plăcut camerele lor de cumpărare cu noutăți interesante. Aproape toate produsele au o probă 585. În gama de bunuri puteți găsi brățări clasice și moderne, precum și modele, decorate cu pietre prețioase. Bijuterii subțiri cu pandantive sub formă de inimi și chei arata foarte frumos.

Cartier – Brand, celebru la nivel mondial. În arsenalul său există multe decorațiuni unice demne de monarhii. Prețul mărfurilor Cartier este foarte mare, și le pot permite. Bratara de Aur cu un ceas, multe sezoane nu vin din capacele revistelor la moda – produsul care ar dori să aibă fiecare fată.

Marca Tiffany este o adevărată legendă în lumea înaltă. Producătorul lansează produse concise fixate care afectează frumusețea lor. Bratari largi de aur alb decorate cu diamante. Printre noile colecții, un loc decent este ocupat de modelul cu unitățile în formă de minge, precum și opțiuni duble cu suspensii.

Brățări de aur de la vârsta de aur fermă – aceasta este combinația perfectă de preț și calitate. Există o varietate de modele în stoc, dar majoritatea sunt clasice. O mare decizie va fi achiziționată o brățară tare cu fyaniți sau diamante. Pentru modelele moderne, există și bijuterii subțiri cu pandantive fluture, bile, semn de infinit.

Ce mână purtând femei?

Cumpararea unei brățară, multe doamnelor imaginare se miște ce să o poarte pe ceană. Aici, stilistii nu prezintă recomandări precise și stricte, lăsând decizia fetelor înseși. Purtați o brățară, deoarece este convenabilă pentru dvs. Practic, această mână stângă – majoritatea dreaptă nu iubesc când ceva interferează cu munca lor. Dacă decorarea este mare și are suspensii, într-adevăr poate distrage atenția de la procesele de muncă și de a lucra la casă.

Dreptul de mână care poartă ceasuri pe mâna stângă, designerii nu recomandă adăugarea unei brățări pentru ei. O astfel de combinație, care apare adesea pe spectacolele de modă mondială, nu este destul de potrivită în viața reală.

Alegeți o brățară subțire clasică și purtați-o pe mâna dreaptă. Aceeași regulă este valabilă dacă doriți să afișați achiziția dvs. către alții. Mâna dreaptă este mai activă, iar decorarea va fi mai rapidă și apreciată.

Mergând la o petrecere seculară, gândiți-vă la ceea ce o mână sau un ambreiaj pe care îl veți lua. Dacă aveți dreptate, atunci veți păstra cu siguranță accesoriul la dreapta. Pe aceeași mână trebuie să purtați o brățară, va arăta foarte potrivită și elegantă.

Cum de a alege?

Cumpărarea unei brățară de aur, primul lucru de a acorda atenție – dimensiunea încheieturii mâinii. Produsul nu trebuie să fie prea suspendat sau cu care se confruntă – în ambele cazuri veți avea disconfort. O soluție excelentă va fi achiziționată o decorare în care puteți ajusta lungimea. Astfel de produse sunt potrivite pentru fetele care devin adesea mai bune și pierd în greutate.

Citește mai mult  Alegeți un rucsac pentru un laptop

Trebuie să vă concentrați pe propriul fizic. Bracelestici mici vor cădea la gust fete subțire cu încheieturi subțiri. Dacă sunteți proprietarul formelor superbe – alegeți o brățară mare. Produsele cu grosime medie vor arăta bine pe fete cu orice tip de cifre, astfel încât să puteți obține în siguranță.

Vârsta are, de asemenea, un sens important atunci când alegeți bijuterii de aur. Girlistii de fete sfătuiesc să cumpere modele cu pietre prețioase și semi-prețioase colorate. Perlele și diamantele vor fi adecvate pentru femeile mai în vârstă. Nu uitați de scopul achiziționării, dacă brățara este luată pentru uzura zilnică – gândiți-vă la clasic. Pentru petreceri, produsele cu pietre și inserții sunt bine potrivite, pentru lucrări – modele nonsens din aur alb, cu un minim de decor.

Cum să curățați de murdărie?

Aur – material durabil și durabil, dar are nevoie de îngrijire periodică. Uneori se întunecă de aur, apare pe ea, mai ales dacă brățara este adesea uzată. Curățați suprafața și întoarceți decorarea aspectul original nu va fi dificil chiar și acasă.

Soda obișnuită ajută foarte bine. Împărțiți o lingură într-un pahar de apă fierbinte și puneți o decorare pe o jumătate de oră. După aceea, va fi doar să o clătiți și să ștergeți cârpa moale. Dacă nu există nici o sodă la îndemână, puteți folosi sare sau zahăr. Adăugați câteva linguri într-un pahar de temperatură a apei și plecați timp de câteva ore. Mai târziu, bijuteria merită clătire și ștergeți.

Când este necesar un rezultat rapid, o soluție de săpun va ajuta. O cantitate mică de săpun Adăugați la apă și clătiți brățara. În special locurile murdare pot fi curățate cu ușurință cu o periuță de dinți. În plus față de săpun, mod dovedit este, de asemenea, purificarea pastă dentară. Aceasta este metoda cea mai rapidă și simplă, după care decorarea va străluci pur și simplu.

Există multe alte puncte pe care bijutierii le sunt recomandate să ia în considerare. Dacă brățara nu este doar murdărie, ci zgârieturi și zgârieturi, este mai bine să o atribuiți atelierului unde suprafața este actualizată. Același lucru este valabil și pentru modelele combinate, unde prezența diferitelor tipuri de legături va face dificilă curățarea. Nu experimentați cu brățări, pietre decorate – un bijutier experimentat va face față unei astfel de lucrări mai repede și mai bine.

Imagini frumoase

Dacă așteptați un eveniment corporativ sau intrați în lume, o soluție mare va ridica o rochie clasică albă. Decorațiile trebuie să combine astfel încât să dovedească un singur ansamblu. Perfect vor exista produse masive sub formă de trandafiri.

Imaginea frumoasă de seară poate fi realizată prin combinarea unei rochii de cocktail Fret de o nuanță bej-negru cu mai multe brățări mari.

Trebuie amintit că, deoarece decorațiile sunt mari, alte bijuterii nu vor avea nevoie.

Prin achiziționarea de haine în culoarea întunecată, nu va face rău să se dilueze cu vopselele luminoase. De exemplu, o inele de brățară de aur rigide sunt potrivite pentru o rochie neagră spațioasă sau o tunică.

Un model mare și de flori. Rochia de vară de vară poate fi combinată cu succes cu decorațiuni fine de aur și cu ceas mare.

În acest caz, li se permite să se retragă din regulile general acceptate de poartă brățară.

Pentru plimbările urbane, datele sau site-urile prietenoase aleg un arc blând și elegant. Cămașa de culoare albă spațioasă sau tunică va fi combinată frumos cu o brățară neobișnuită. O opțiune excelentă va fi un model subțire de deschidere cu un inel de pe deget.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: