Cap-Boyarka

Cap-Boyarka

Capul de iarnă este foarte opțional pentru a fi infantil luminos cu pomp sau prea simplu. Boyarka Cap – o opțiune indispensabilă pentru femei elegante care preferă imaginea spectaculoasă și luxul.

Particularități

Boyarka are o poveste destul de lungă, pentru că este o căptușeală tradițională rusă. Anterior, această pălărie a fost subiectul unui dulap de sex masculin, dar, ca și în cazul multor alte lucruri, sa mutat în cele din urmă la moda femeilor.

Cap-Boyarka – o cămașă de două părți, dintre care unul inchide partea superioară a vârfului (Tula), iar al doilea a înfășurat banda unită în jurul frunții (va). Forma tuli poate fi plană sau convexă, iar agitul de cel puțin zece centimetri lățime.

Acest plafon nu are sex, adică, purtarea poate atât pentru bărbați și femei, dar gama de modele pentru cei și altele este ușor disting prin culori populare, elemente decorative. Cel mai adesea, pedunculul și Tully diferă unul de altul, dar unele capace sunt pe deplin realizate din blana.

Deoarece Boyarka este o îmbrăcăminte de iarnă, apoi cu izolație există o sursă de încălzire, precum și un controler de dimensiune, astfel încât este mai bine așezat pe capul meu și nu au lăsat aerul rece.

Modele

Modelul tradițional de capace Boyarka este un instrument de piele cu blana solidă. Capacul formularului simplificat pot fi cusute din mai multe pene și blană selectate pufos și volumetric pentru a da capul lăsând forma.

Cele mai frecvente Modelul arata ca o blană de piele coroană arcuită largă RIM, dar există o altă tehnologie. Aceasta sugerează prezența fundației unor goluri tricotate, prin intermediul căruia sunt trecute benzi subțiri de blană.

Modelele de la capacele Boyarka nu sunt atât de mult, deoarece are un anumit stil clasic. Cu toate acestea, în ea unii designeri aduc ceva nou, de exemplu, urechile de pe laturi sau pompon.

Un alt model atipic este o pălărie de mistreț tricotată, pe care o proeminență cu volum dublu este proeminentă ca o aproape. Neobișnuit poate fi atribuit orbitei LOGSON „, care sub gât există o continuare a Tuli, adică o parte suplimentară inferioară, fata de frunte. În afară, pălăria orbită reamintește un pic legat.

Există modele de capace, care nu sunt făcute din blană și piele de căprioară, catifea și uneori pielea.

În ceea ce privește elementele decorative, pe boierul blană, decorarea principală, desigur, blană. Cu toate acestea, pe unele modele, de exemplu, așa-numita „fată de zăpadă”, pe partea occipitală există șireturi din piele cu bufe, sfaturi metalice, clopote sau o coadă lungă de blană lungă.

Tula poate fi decorată cu o broderie de fire de aur, sticlă, margele, pietre, perle și, de asemenea, acoperite cu o imprimare în stilul gorodetskaya sau khokhloma pictura, batista Pavlovsky.

Material

Boyarka Hat arată costisitoare și eficace, deoarece pentru croitoria sa este folosită blană scumpă groasă. Cele mai populare sunt Sands, Mink, Chernoburka, cu toate acestea, Beobur, Saby, Raccoon și Fox. Scaun mai accesibil modele coase din piele de oaie.

Capacele Tula Thelheaper sunt cusute din blană, atât la fel, cât și la alte specii. Blana Makushka tăiată și curățată în mod necesar, astfel încât există o diferență în textura dintre cele două părți ale capului îndepărtat, deoarece culoarea este la marginea nuanțelor aceleiași culori.

Cel mai adesea puteți găsi și cumpăra modele combinate ale căror capac sunt cusute din piele naturală sau piele, catifea, catifea, jacquard, mai puțin de deseori tricotaje sau conectat de la fire de lână. Sarnage sau tricotaje sunt folosite ca căptușeală.

Cum de a alege?

Nu există restricții de vârstă la Boyarka, pentru că va arăta la fel de sofisticat atât asupra unei tinere, cât și la doamna în vârstă.

Tipul de față este, de asemenea, irelevant, dar la fete scăzute o astfel de pălărie, în special stil prea volumetric, poate să se uite la motive și să se zdrobească vizual.

Merită să înțelegem că pălăria de blană se va potrivi departe de fiecare rochie de vârf, așa că înainte de cumpărare ar trebui să fie repetată de la prezența lucrurilor pentru o combinație armonioasă. În plus, pălării întunecate sunt cele mai practice și universale pentru a selecta îmbrăcăminte și accesorii.

Ar trebui să fie verificată calitatea frizură, pentru că, la fel ca orice produs de blană, prețul lui va fi decent, și de aceea vreau să servească pentru o lungă perioadă de timp:

  1. Blană nu ar trebui să aibă un miros neplăcut sau chimice naturale, în mod corespunzător, gras lipite unele de altele firele de păr.
  2. Vors nu ar trebui să rămână la îndemână, dacă îți pasă cu atenție pentru partea de blană.
  3. Este imposibil de by-pass partea a uneltei și a căptușelii, deoarece fiabilitatea produsului va depinde de calitatea cusăturilor, și din materialele – greutatea totală și capacitatea de a menține căldura.

Ce sa porti?

pălăria Boyarka pentru nimic pentru a se potrivi de obicei scurt sacou sport sau parc oversayz. Cel mai bun dintre toate, cu un capac de volum va fi stiluri de îmbrăcăminte pentru exterior – preliminare haine de blana si stergatoare, dublinka, în jos jachete, paltoane. Puternic simpla a chamole vă permite să efectueze mai multe lucruri libere, cu o astfel de pălărie, cum ar fi haine și paltoane supradimensionat.

O atenție deosebită este plătită pantofilor, deoarece este una dintre cele mai vizibile atribute de iarnă de iarnă. Cu produse scurte puteți purta în siguranță cizme și cizme înalte pe călcâi, jumătate de cizme. În mod intenționat nepoliticos și pantofii simpli nu ar trebui să fie combinate cu pălării pufoase superbe. Pentru fanii entuziasm – adidași completează cu un strat liber și capac cu barca.

Datorită unității de blană, Boyarka devine decorarea oricărei imagini. Acesta este motivul pentru care arcul, compilat cu un astfel de capac, nu necesită intervenția altor accesorii active, companii de tovarășii (eșarfe, mănuși), pungi. Toți ar trebui să aibă un design simplu și neclintit pentru a suplimenta un astfel de capac în picioare și nu concurează cu ea, făcând aspectul fără gust.

Imagini moderne

Blocul Black Fluffy cu un strat de blană cu o curea de piele neagră. Bej exteriorwear diluează ceapa neagră și este accentul său principal, la urma urmei, pe lângă capace, pantaloni negri și cizme sunt prinse.

Brown nu pălăria pufoasă abordează un strat albastru clasic alungit. Sub el Terracotta pulover dens și blugi gri și pe picioarele albe. Ca o geantă mică.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: