Cap și eșarfă: două în unul și ca un kit

Cap și eșarfă: două în unul și ca un kit

În sezonul rece, nu puteți face fără un set cald constând dintr-un capac și eșarfă. În alte chestiuni, acesta poate înlocui un Sneody Universal, o gheare sau eșarfă. Care dintre aceste accesorii vă va alege?

Ce este o pălărie ca o eșarfă?

Moda este foarte dinamică, de asemenea, modernii de modă încearcă să dea preferință celor mai universale îmbrăcăminte și accesorii. Printre ei, puteți evidenția o scară de eșarfă, care a marcat recent o mare popularitate.

Se numește sind, gheare sau pălărie eșarfă, și acesta este unul dintre cele mai versatile accesorii de iarnă.

Ceva înseamnă, între eșarfa obișnuită, cap și capota. Arată ca o eșarfă întreagă, capetele care sunt cusute unul cu celălalt. Este destul de voluminos, deci poate fi înfășurată de mai multe ori pe gât.

Are loc, de asemenea, un tub eșarfă, care este mai îngust și strâns. În afară, ele seamănă cu un guler înalt de pulover cald.

Purtarea unui astfel de accesoriu poate fi la fel de eșarfă și dacă este nevoie să sapă, ca o capotă. Este foarte convenabil și practic, și mai ales potrivit pentru fetele care nu le place să poarte o pălărie. Snoo nu îți va strica coafura, dar, în același timp, îmi protejează capul de la frig și zăpadă.

Modele în formă de modele

Cap-eșarfă conductă

Un astfel de model este acum la vârf de popularitate. Cu ea, cu siguranță nu aveți nevoie de o pălărie, chiar și în vreme rece. Va fi suficient pentru a ridica produsul produsului pe cap, făcându-l într-o singură mișcare. Un astfel de produs va accentua originalitatea dvs., deoarece pare mult mai interesant decât pălăria obișnuită.

Hota Hat-eșarfă

Eșarfă-hood, care este, de asemenea, numit eșarfă eșarfă – este un accesoriu unic!

Acesta servește ca o pălărie și eșarfă în același timp, arată neobișnuit și foarte atractiv. Este fixat pe cap mult mai fiabil decât Snedad, deoarece partea sa centrală este Hawk. Un astfel de produs este adesea decorat cu panglici și alte elemente decorative, deci arată foarte frumos. În același timp, capota eșarfă poate purta atât fete, cât și băieți, pentru că este universal.

Transformator

Transformator de eșarfă sau calomnie cel mai popular. Forma sa universală vă permite să purtați un accesoriu de fiecare dată într-un mod nou, obțineți imagini elegante și neobișnuite. Opțiuni șosete depinde nu numai de imaginația proprietarului său, dar, de asemenea, de lățimea și diametrul clemei.

Citește mai mult  Hat cu Kososhi

De la unele modele, puteți construi nu doar o eșarfă și capac, dar, de asemenea, o cămașă și chiar o rochie! Pentru a fi siguri de versatilitatea sa, vă sugerăm vizionarea unui film despre numărul de diferite moduri de a purta un transformator de ascuțit.

seturi de femei la modă cu fular 2016-2017

Cap cu urechi și eșarfă

Astăzi, pălării cu urechi sunt foarte populare. Există seturi și accesorii 2 în 1. Ultima opțiune este un rănit cu capete foarte lungi, care poate fi înfășurat în jurul gâtului ca o eșarfă. Astfel de capace sunt, de obicei cusute din blană naturală sau artificială, ele sunt foarte moi și plăcute la atingere.

O pălărie obișnuită tricotate cu urechi – o altă tendință de sezoane recente. Cele mai cunoscute modele cu urechi de feline, dar, de asemenea, există pălării, iepuri și alte animale amuzante. La un astfel de antet, eșarfa poate merge sau puteți alege separat.

Casca cu eșarfă

Casca cu o eșarfă – un alt accesoriu de iarnă convenabil și practic. Este de obicei preferat de persoanele care sunt obișnuiți să se angajeze în sporturile de iarnă, cu toate acestea, designerii ne oferă o mulțime de modele interesante care sunt destul de potrivite pentru șosetele de zi cu zi. Dacă sunteți o fată mai îndrăzneață care nu se gândește la opinia celorlalți, într-o cască caldă și convenabilă, veți fi garantat că este cald și confortabil.

Eșarfă homest și capac

Kitul constând dintr-o clemă și capace este ideal pentru șosetele de zi cu zi. Poate fi cap-bini, o pălărie cu un pompon sau cu urechi, de la fire groase sau un model mare de mate. Modelul poate fi selectat la discreția sa. Ei bine, dacă aceste două accesorii sunt culori diferite, astfel încât imaginea va arăta mai interesantă.

Uneori puteți întâlni kituri de troică cu mănuși sau mănuși. Astfel de combinații se par interesante și elegant.

Modelele

Cu kosyos

Cap cu impletituri nu numai, dar, de asemenea, încălzindu Decora. Modelul face volumetrice capac și texturate, atrage atenția. Dacă aveți o față mare, impletituri va distrage atenția asupra ta, dedurizare trasaturile faciale. Impletituri nu trebuie să fie mare și voluminos. pigts mici, monofonice și contrast, volumetrice și plate sunt, de asemenea, populare. Selectarea modelelor diverse.

scris de mână

Barca-tricot-legat pălării, astăzi sunt foarte populare. În ciuda faptului că aceasta este cea mai simplă de legare, care este, de obicei, a început să învețe să tricot. Puteți tricot decât numai credință sau doar implicată, în orice caz, se obține manualul.

Deschidere

Tipuri de împerechere ajurat sunt diverse, acesta poate fi rhobs ajurata, șnururi, flori dantelă și alte elemente decorative.

Modelele ajurata sunt mai potrivite pentru extrasezon, iar pentru iarna este mai bine pentru a alege o pălărie mai cald.

banda de cauciuc engleză

Un alt model simplu cu care nou-veniții chiar va fi făcut față cu. Avantajul capacele legate de banda elastică în limba engleză este că acestea sunt bine elaborate. Prin urmare, dimensiunea unui astfel de capac a este aproape întotdeauna universal, este potrivit pentru capul de orice volum.

Citește mai mult  Șepci de baseball pentru copii

Material

Din fire melanj

Fire Melange este diversă, ea se distinge prin textura, grosime și schema de culori. Acesta este un fir de culoare neobișnuită, care constă din două, trei sau mai multe culori. În procesul de tricotat, tranziții frumoase sunt obținute de la o culoare la alta, care arata foarte original și atractiv.

Din Flis

Fleece – material foarte ușor și cald, care protejează bine la frig și zăpadă. Accesorii din acest material sunt foarte populare cu sportivii, dar este, de asemenea, potrivit pentru șosete de zi cu zi.

Culoare

În sezonul rece, cele mai multe fete prefera culori naturale saturate. Printre favoritele lui Burgundia, Blue, Green, Red Hat, nuanțele populare sunt populare. Într-un set poate fi mai întunecat, aproape negru și luminos, plămâni, amintește de culoarea cerului de iarnă.

Printre fetele tinere sunt populare mai multe combinații de culori ușoare. Acesta poate fi un set de mentă, roz, alb sau bej pălărie. Ele arata foarte blânde și romantice.

Face un set de culori diferite

Designerii și stilistii ne-au oferit mult timp să nu cumpărăm o pălărie și o eșarfă într-un singur set, dar învățați să-și fac propriile kituri, „având prieteni” cu fiecare alte accesorii care sunt complet diferite în afară.

Eșarfă închisă – pălărie ușoară

Puteți combina diferite nuanțe dintr-o gamă de culori. De exemplu, o pălărie albastră cu o eșarfă albastră închisă sau o capac roz roz și o eșarfă de burgundă. De asemenea, unul cu celălalt va fi perfect combinat cu nuanțe din diferite culori. Pentru a face alegerea potrivită, utilizați cercul de culoare.

Eșarfă gri și pălărie neagră

O astfel de combinație este practic un clasic, este convenabil și universal. Dacă aveți mai multe bucăți de îmbrăcăminte exterioară din diferite culori, un astfel de kit va fi combinat cu orice sacou sau strat.

În același timp, cu nuanțe de gri poate experimenta. Poate fi o eșarfă melange, o umbră eșarfă de asfalt umed, grafit sau gri deschis, ieșind într-un albastru blând.

Palarie de blana

Deoarece moda modernă este un amestec de stiluri, o pălărie de blană poate fi purtată aproape cu orice îmbrăcăminte. De exemplu, se va potrivi bine în stilul lui Bocho sau Sport-Chic. Combinați-o cu o eșarfă tricotată netedă, un astfel de kit va arăta neobișnuit și elegant.

Ce sa porti?

Cu jacheta jos

Cele mai multe fete preferă jachete în sezonul de iarnă, deoarece este o îmbrăcăminte de exterior confortabilă, ușoară și practic universală pentru fiecare zi.

  • Cu o jachetă neagră, o pălărie și o eșarfă aproape orice culoare va arăta bine. Kitul poate fi neutru, luminos sau întunecat, în funcție de preferințele dvs. personale. Dacă jacheta jos este luminată, este mai bine să alegeți accesorii neutre și calme.
  • Snoo poate fi glud sau aruncați-l de sus. Dacă nu există hota, clema poate juca rolul său, caz în care va fi ușor să schițezi pe partea de sus.
  • Amintiți-vă că orice jachetă în jos oferă o cantitate suplimentară din figura dvs. Prin urmare, dacă aveți un top masiv al figurii, dați o preferință unei eșarfă subțiri, nu prea volumetrice, a căror culoarea va fi diferită în câteva tonuri.
  • Fetele cu șolduri complete dimpotrivă, merită să alegeți eșarfe masive masive în vrac sau cleme, care se va concentra pe față, distrag atenția din partea de jos a figurii.
Citește mai mult  Cum să faci fanul Fan?

La haina

Selectarea kitului tricotat la strat, trebuie să luați în considerare caracteristicile sale stilistice. Snooth va fi bine combinat cu un strat fără guler, sau cu un guler mic sau un contor de guler. Și dacă stratul cu o formă de guler solid, clema este categoric nu este potrivită pentru ea.

Dacă o haină de culoare neutră este neagră sau gri, puteți alege o combinație interesantă de două chiuvete de diferite culori la acesta. Produsele cu texturi diferite sunt minunate, de exemplu, unul neted, iar celălalt volumetric, cu panglice și alte elemente decorative.

Astăzi în moda de soluri din blana artificială. Cu un astfel de accesoriu pufos va fi bine să arate absolut orice haină.

Haină de blană

Este destul de dificil pentru blana de blană să aleagă un capac tricotat adecvat, mai ales dacă preferați stilul clasic în haine. Pentru a scăpa de tine de la chin, alegeți un Snely elegant tricotat. Ar trebui să arate rafinat și statut, poate fi un produs de cașmir, lână alpaca sau alte fire scumpe.

Refuză culori strălucitoare în favoarea albului, gri, bej, măslin, albastru închis, burgundy, smarald. Nu este nevoie să o legați în modele bizare, cu atât este mai ușor de pe tine, cu atât mai bine. Va fi suficient să-l transformați în câteva bucle și să puneți pe gât.

Imagini frumoase

  • Imagine la modă cu un snub albastru în vrac de împerechere engleză, care este potrivit pentru mijlocul toamnei. Negru jumper, mini-fusta de piele de culoare argint, sperând peste chilot negru dens negru, drapes, realizat cu culori albe albastre, cizme de gleznă neagră și o pungă de vrac Céline, culorile de care ecouri gama de culori a întregii imagini. Foarte elegant și bine gândit, care va fi adecvat în orice situație informală.

  • În timpul iernii, purtăm un strat de mentă cu o calomnie roz roz. Obțineți o imagine romantică făcută în schema de culori pastel-bomboane. Pentru a nu arăta prea „orbește”, combinați un astfel de kit cu îmbrăcăminte și accesorii neutre. Perfect Negru, Gri și Brown.

  • Fur Senad completează aspectul feminin de toamnă. Întuneric gri tricotat MIDI, cardigan maro, ciorapi dens negru și geantă mică. Imaginea va completa pantofii sau pantofii cu toc înalt.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: