Capacul partenerului mare

Capacul partenerului mare

Pălăria de împerechere majoră a devenit mult timp o femeie favorită în sezonul rece. Aceasta nu este doar o căptușeală, ci și un accesoriu original care poate avea diferite texturi și modele. La prima vedere, capacul împerecherii majore poate părea ridicol, care nu se potrivește în imagini casual. Dar acest lucru nu este deloc – cu ajutorul său va fi suplimentat cu un arc și cu o haină clasică și cu o jachetă convențională în jos. Modele, stiluri, gamă de culori, elemente decorative, tendințe în industria modei – acest articol va spune toate cele mai interesante despre Feck-ul real al sezonului.

Modele

Pălăria unei împerecheri majore a devenit o continuare evidentă a iubirii de modă la lucrurile suprastrucției. Haina, pulover, eșarfă, și acum, de asemenea, pălărie, care are o serie de avantaje:

 • Confort și practicitate+
 • Concentrându-se pe feminitatea și fragilitatea proprietarului său+
 • Crearea unui efect vizual al gâtului subțire+
 • Corectarea formei de față+
 • Căutarea echilibrată între partea de sus și de jos a arcului.

Toate pălăriile tricotate, inclusiv împerecherea volumetrică sau mare, apelați Bini. Designeri, știind cum Fashionamam-ul a plăcut pălăriile de împerechere mare, oferă un număr mare de astfel de modele.

 • Cu scrisoare. Din cauza lui, pălăria pare prea voluminoasă. Dar acesta este farmecul unui astfel de model – întreaga imagine devine fragilă și drăguță.

 • De la fire mari, care se obține datorită adăugării de fire groase.

 • Legare mare realizat, de asemenea, modelul de tricotat „Scuipat”. Ei, reconstrui, dau pălărie suplimentară de pomp.

 • Volumetric binitric – Opțiunea clasică. Nu este prea mare, dar nu subțire. Doar o opțiune ideală pentru cei care se ocupă doar de o astfel de informație.

 • Gumă În tricotat nu trebuie notat – oferă o varietate de modele care adaugă originalitatea produsului.

Timbre

Printre cele mai populare stiluri ale capacelor unui Major Matele Favorite sunt un capac, stocare și șosete. Limitele stricte dintre ele nu există, ele sunt foarte asemănătoare cu celelalte.

Astfel de timbre au fost de sex masculin. Dar, cu popularizarea stilului de căptușeală Unisex sa mutat fără probleme la dulapul de sex feminin. Și pălării similare, merită remarcat, se potrivesc în multe direcții stilistice.

Particularități

 • Ele se aseamănă cu adevărat cu capacul, stocarea sau șoseaua, adică un dreptunghi puțin rotunjit. Stocarea și capacul un pic mai mult.
 • Ideal pentru stilul sportiv, casual, perfect se potrivesc în imaginea casuală.
 • Pare ușor ocazional și flirty.
 • Confortabil și universal.
 • Purtând astfel de bini ușor zâmbind sau a aruncat pe sprâncene.

Culori

În ceea ce privește schema de culori, paleta naturală a stabilit mult timp la modă. Acesta este un bej clasic, gri, negru, nisip, alb. Astfel de culori sunt întotdeauna perfect combinate unul cu celălalt și nuanțe luminoase, fără a deranja întreaga imagine inventată.

La culori pașnice, stilistii includ, de asemenea, muștar, maro, albastru închis și burgundă. Acestea nu sunt nuanțe de funcționare, dar totuși ar trebui să fie închise.

Dar nu înseamnă, deloc, nuanțele luminoase sunt interzise. Dimpotrivă, toți fanii stacojii, roșu, verde, roz, albastru, galben, portocaliu vor fi capabili să aprecieze capacele nuanțelor saturate, diluând modele triste de viață de zi cu zi.

Culorile calme și blânde vor cădea la gustul agenților romantic. Din nou la vârful tonurilor de popularitate – piersic, menta, liliac, trandafir prăfuit. Sunt moi, zboară și aer, dau drumul și harul.

Cel mai recent, designerii la modă depuse la capacele publice de împerechere mare, din fire multicolore. Tehnica de creare a firelor este simplă – firul este pictat haotic în diferite culori, fie fragmentele multicolore ale altor materiale sunt suprapuse pe ea. Datorită acestei situații de colorare originale sunt create, se atașează o textura neobișnuită.

Decor

Capacul mare de împerechere poate fi decorat cu orice! Luați în considerare metodele de decor populare.

 • Pietre mari – Original și doar. Ele pot fi singure dispersate pe produs sau fac orice ornament sau model. În plus, designerii sunt oferite pentru a decora independent produsul tricotat – așa că va dobândi individualitate și va juca cu noi vopsele.
 • Metal Decor – diverse nituri și lanțuri. Ei vor da pălăria cu spiritul de buni și vor sublinia caracterul iubitor de libertate al proprietarului său. Dar, cel mai important, nu exagerați cu ei, altfel puteți arăta ridicol și ridicol.
 • Broşă – Cele mai accesibile decât pălăria este decorată. Acum, în magazinele de accesorii există un număr mare de sâni diverse pentru fiecare gust. Atașând-o pe antet, se dovedește un arc frumos și blând.
 • Țesături de flori Ușor de făcut pe tine însuți, poate fi achiziționat sau întrerupt de la un alt produs.
 • Pompon dau produsului o jucăușă și rău, ne mișcăm în copilărie norocoasă.
 • Broderie. Un element decorativ destul de complicat. Dar dacă este folosit, pălăria va fi în centrul admiorării privirilor.
 • Sequins – runde strălucitoare, devinovate fac un accesoriu festiv și elegant de la lucrul obișnuit. Starea subiacentă este cu moderatie, altfel pălăria va fi similară cu copacul de Anul Nou.

Materialele

Multe fashioniste sunt susceptibile de a fi o întrebare naturală: de la care există o astfel de capace de împerechere în vrac, care sunt utilizate în producție? Să ne ocupăm de ce sunt obținute pălării la modă și actuală.

Pentru producția lor și realizarea volumului, se utilizează fire groase, fabricate în principal din fibre sintetice – acrilice. Mai puțin folosită lână. Citiți mai multe Discuție despre lână și cele două specii populare utilizate în tricotarea Binai.

lâna merino

Se primește de la rasa specială a oilor, cea mai mare populație din care este în Australia. Rusia rupe, de asemenea, aceste bovine și obține lână unică și de înaltă calitate.

Fire de la Merinos are o serie de avantaje incontestabile:

 • Absorbție ridicată de umiditate. În ciuda capacității de a absorbi o cantitate mare de umiditate, produsul va rămâne uscat și va încălzi proprietarul+
 • Messel rezistență. Acest indicator se realizează datorită fibrelor fibrelor, la rândul său, respinge substanțele străine. Cap PAC ușor clarificat metoda de agitare+
 • Proprietatea izolatoare de căldură. Într-o pălărie de la Merinos, este incredibil de caldă, care se datorează structurii fibrei răsucite cu lumeni de aer+
 • repulsia mirosurilor neplăcute. Căci este creatina din fibră. Acesta distruge acțiunile bacteriilor, creând un mediu în care nu vor putea supraviețui.

Mohair

Acest tip de fire este obținut din lână a unei caprine angora. Este durabil, ușor, bine păstrează cald.

Tendințe de modă

Modificarea modei, astăzi la vârful popularității ceva, și mâine este exact opusul. În ciuda acestui fapt, designerii au îndrăznit să dea anumite previziuni cu privire la o serie de lucruri. La astfel de lucruri, moda pentru care nu este primul sezon, include pălării de împerechere mare.

Ca întotdeauna, pălării volumetrice cu diferite forme geometrice – panglici, romburi, toate tipurile de țesături sunt populare cu popularitate.

Glitter artificial – Tendință nouă în cap. Este perfect pentru o jachetă din piele.

De asemenea, la vârf de modă va fi volumetric berets. Ele sunt purtate nu numai în mod tradițional, ci chiar și se mișcă înapoi, în lateral.

Soluțiile de culoare sunt mai luminoase. Designerii de modă acordă atenție salatei, firelor albastre, roz. Combinații clasice relevante de roz și gri, alb-negru. Ele creează un arc democratic unic.

Cum să ridici?

Cu toată simplitatea aparentă, pălăria este destul de greu de ales. În special având în vedere varietatea de modele prezentate în magazine. La cumpărarea unui cap, este important să fiți ghidat nu numai de preferințele personale, ci și să luați în considerare formularul de față.

Pentru o față ovală, orice capac este potrivit, inclusiv volumetric. Capacul feței mari sau triunghiulare cu balanțe mari de împerechere, dacă este necesar, extinderea vizuală. De asemenea, pălăria nu trebuie să închidă fruntea și să pună ochii. Piața de stilisti sfătuiți să evite volumul excesiv și obsesul.

Cunoscând caracteristicile sale, este ușor să găsiți o versiune decentă, potrivită și la modă a capacelor partenerului mare!

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: