Caracteristici ale probelor de argint 84

Caracteristici ale probelor de argint 84

Utilizați oamenii de argint au început în antichitate. Utilizarea frumosului metal de argint și astăzi nu pierde relevanța. Bijuterii și tacâmuri sunt făcute din argint cu o defalcare de cel puțin 800. Cu toate acestea, în magazinele antice puteți găsi produse cu defalcare 84 și sunt destul de scumpe.

Ce este?

Eșantionul 84 nu înseamnă că suntem Calitate foarte scăzută de argint. Cifra este legată de sistemul de bobină de probă, care a fost introdus în Rusia Tsarist în 1798. Acțiunea sa a continuat până în 1927., Când a fost înlocuită cu metric. Baza construcției sistemului a fost luată de o lire rusă constând din 96 de bobine. Bobina în acele zile a fost folosită ca o unitate de măsurare în masă, a cântărit mai mult de 4 g.

Ca orice sistem de eșantion, Stensa a însemnat cantitatea de metal prețios din aliaj.

Astfel, expertul Stigma cu un număr 84 a arătat că din 96 părți ale aliajului pe argint există 84 părți.

Cel mai mic indicator a fost de 36 de bobine, cel mai înalt – 96, care corespundea argintului aproape pur.

Aflați ce eșantioane de argint 84. Acest număr nu este dificil să se traducă într-un sistem metric familiar și convenabil de măsuri. Pentru a face acest lucru, este necesar să împărțiți eșantionul bobinei cu 96 și să se înmulțească cu 1000. Prin producerea de acțiuni simple, obținem rezultatul 875.

Azi 875 Silver Silver este considerat cel mai scump, și de la ea nu face bijuterii de lux.

Dar este un material excelent în producția industrială de tacâmuri.

Avantaje și dezavantaje

După cum se știe, argintul este un metal destul de moale și flexibil, astfel încât materialul fără impurități nu este utilizat pentru fabricarea produselor. Proprietățile materialului depind de compoziția cantitativă și calitativă a impurităților. În probele de argint rusesc 84 au existat un conținut semnificativ de cupru, care a cauzat atât calități pozitive ale produselor, cât și negative.

Plus destul de mult.

 • În primul rând, cuprul dă putere aliajelor de argint. Produsele sunt obținute puternice, ceea ce permite utilizarea materialului pentru elementele care utilizează în fiecare zi.
 • Aliajul este foarte rezistent, nu se întristează, ceea ce oferă o durată lungă de viață a produselor. Ei nu pierd un aspect atractiv pentru o lungă perioadă de timp.
 • Lucrurile sunt rezistente la efecte mecanice, zgârieturile nu sunt formate pe ele.
 • Produsele sunt ușor de suspendat pentru spălare și curățare, nu se teme de transpirație.
Citește mai mult  Asgard Cel mai bun rucsacuri Prezentare generală

Cu toate acestea, sunt prezente unele dezavantaje:

 • Aliajul nu este potrivit pentru bijuterii rafinate+
 • Din cauza conținutului mare de cupru al argintului are o nuanță gălbuie+
 • Lucrarea nu a fost întotdeauna exactă datorită rezistenței și durității metalelor.

Compoziție și proprietăți

Argint – reprezentant al unui grup de metale prețioase. În caz contrar, ele sunt numite nobili, deoarece nu oxidază și nu sunt coroziune.

Printre metalele prețioase argint – cele mai frecvente.

Caracteristica sa distinctivă – frumoasă culoare albă-argint.

Cu toate acestea, argintul din acest grup este cel mai instabil metal. Iar cealaltă caracteristică este o întunecare treptată. Acest lucru se întâmplă atunci când contactați cu unele elemente chimice. Azot, oxigen, carbon pe argint nu funcționează. Active îngălbenire și întunecare provoacă compuși de sulf. Concentrația lor mică este conținut întotdeauna în aer, deoarece acesta este un produs al metabolismului organismelor vii și ale oamenilor, precum și sulful utilizat pe scară largă în industrie. Modificările în apariția argintului pot provoca iod și brom.

Datorită plasticității mari, argintul pur este utilizat ca pulverizare utilizând o metodă electrolitică pentru a îmbunătăți proprietățile decorative și a proteja produsele de la alte metale și aliaje de argint. Pentru a oferi metale prețioase de anumite proprietăți, sunt introduse ligaturi – elemente suplimentare. Ele ajută la creșterea durității și durabilității metalelor de bază și pot schimba și culoarea sa.

Principala ligatură pentru argint – cupru.

În probele de argint 84, cota sa este de 12,5%. Acest raport face ca argintul să fie rezistent la deteriorări mecanice și la uzură, dar metalul este suficient de bun pentru forjare. Și, de asemenea, datorită cuprului are o nuanță specifică.

În unele cazuri, maeștrii ar putea adăuga alte impurități. De exemplu, Platinum contribuie la o creștere a durabilității produselor, dar în același timp le face mai scumpe. Și zinc, cadmiu, nichel ar putea fi adăugat.

Citește mai mult  Totul despre rucsaci pătrate

Aplicație

În Rusia, interesul pentru argint a apărut sub influența lui Peter I. Producția primului serviciu a avut loc în 1711. În conformitate cu comanda sa. Apoi, maeștrii talentați au început să apară, produsele fabricate de produse au fost îmbunătățite. Sub presiunea lui Petru I în țară au existat transformări, obiceiurile europene făceau parte din nobilime. A devenit la modă și prestigioasă să aibă în viața de zi cu zi a elementelor de argint frumoase.

Silver de masă a devenit obișnuit pentru servirea în case bogate. Compoziția setărilor a fost extinsă: linguri, furci și cuțite, feluri de mâncare, tăvi, suporturi pentru pahare, alte elemente. Esențiale pentru 6, 12 sau mai multe persoane au fost apreciate în special. Silver de tabel a devenit familiar, trecut prin moștenire.

Pe lângă seturi de prânz, Sa dovedit utilizarea ceaiului cu samovar, cafea, seturi de vinuri.

Utilizarea și colectarea obiectelor de argint au determinat starea familiei. Au cumpărat găleți pentru răcirea vinului, candelabră, vase, țigări și argint tobacker, scris de desktop. Tacâmurile, accesoriile și obiectele decorative realizate în atelierul Faberge au fost deosebit de apreciate.

Valoarea antică

Mulți factori afectează costul argintului, dintre care unele aparțin domeniului proceselor economice care apar astăzi în lume. Prețul poate crește și scădea într-un timp destul de scurt. De exemplu, În ultimul an, prețul probelor de argint 875 fluctuate în intervalul de 26-36 ruble pe 1 g. Și în caseta de amanet sau cumpărați, va fi chiar mai mică. Produsele gata vor costa mult mai scumpe, deoarece costul muncii va fi luat în considerare.

Deși testul 84 corespunde indicatorului modern 875, vorbind despre cât de mult gram de argint antic nu este greu, deoarece produsele sunt valoare culturală și istorică. Ele sunt adesea evaluate ca o lucrare artistică, exponează ca exponate în muzee. Adesea, astfel de lucruri sunt în colecții private. Piața antique globală oferă o mare evaluare a argintului rus.

Deoarece aliajul are o stabilitate ridicată, multe produse sunt bine păstrate în această zi.

Elemente la care Stigma „84” sunt astăzi un preț ridicat, deoarece este lucruri antice.

De exemplu, Costul mâncărurilor de argint poate ajunge la 50 de mii. rubles. În plus față de test, pe produse există expertul Stigma, care poate, de asemenea, crește costul. Faptul este că, până în 1899, nu era nici o ștampilă uniformă, fiecare atelier sau maeștri era al lui. Ștampila ar putea conține datele privind numele comandantului, locul și data fabricării produsului.

Citește mai mult  Tot ce trebuie să știți despre Quartz Rainbow

Îngrijirea produselor

Lucrurile valoroase necesită o abordare competentă a depozitării și îngrijirii pentru a asigura aspectul lor bun. Ei vor trebui să se curățească periodic de placaturile care apar. Face cel mai bine în atelierul de bijuterii unde curățenia va organiza profesional. Acest lucru se aplică în special produselor care au un decor de smalț sau inserții din pietre.

Obiectele fără inserții pot fi curățate independent la domiciliu. Aplicați la utilizarea produselor speciale concepute pentru argint, care într-o varietate largă sunt oferite de producătorii moderni. Este important să urmați instrucțiunile atașate la mediu.

Subiectul poate fi spălat în apă caldă utilizând o soluție de săpun. Dacă există reliefuri pe produs, ar trebui să utilizați o perie (puteți să vă puteți dentara) cu părul ne-rigid. Cu această metodă, este necesar să se usuce cu atenție produsul cu un șervețel sau un prosop pentru a evita apariția divorțurilor. După spălarea suprafeței, este recomandabil să polonezi.

Pentru lustruire, puteți utiliza creme sau fluide speciale, care sunt de asemenea vândute în magazine. Compozițiile speciale vor proteja argintul de efectele substanțelor agresive conținute în aer, vor furniza strălucire.

La finalizarea procedurii, produsul este din nou spălat cu apă cu săpun pentru a îndepărta reziduurile agentului de lustruire și pentru a șterge uscarea.

   Stocați elemente de argint antic în cameră în care nu există umiditate excesivă a aerului și este, de asemenea, necesar să se asigure că nu primesc razele soarelui.

   Alături de produsele din argint nu ar trebui să fie obiecte din alte metale.

   Cu particularitățile mărcii de argint pot fi găsite în următorul videoclip.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Narcisa Raescu

   Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: