Caracteristici de rucsacuri din piele pentru școală

Caracteristici de rucsacuri din piele pentru școală

Până în prezent, alegeți un rucsac școlar de înaltă calitate pentru un copil destul de dificil, deoarece este important să găsiți un model care nu numai că va fi de înaltă calitate și durabil, dar și elevul însuși.

Rucsacurile din piele naturală și artificială în fiecare an devin din ce în ce mai populare. Acest lucru este explicat prin designul lor elegant, designul durabil, calitățile excelente de umiditate și rezistente la uzură.

Avantaje și dezavantaje

Nu mai sunt rucsacuri din piele de un an bucurați-vă de o cerere largă. Ele sunt cumpărate pentru plimbări de zi cu zi, pentru muncă, pentru școală.

O varietate de modele fac posibilă alegerea unui adecvat în funcție de domeniul de aplicare al aplicației.

Pentru a înțelege de ce acest accesoriu este atât de popular printre cumpărători, aflați ce beneficiile lui.

 • Viața de viață mare. Prin achiziționarea unui model de piele naturală, puteți fi sigur că un astfel de rucsac va fi durabil în purtarea.
 • Stil. Acesta este un lucru universal care este potrivit atât în ​​sport, cât și sub ceapă de afaceri strictă. Rucsac din piele realizat în stil minimalist, puteți lua în siguranță cu dvs. la birou.
 • Conforturi. Anterior, rucsacurile de piele au avut un design semi-rigid sau moale și nu au fost adaptate pentru a le fi încărcate cu o mulțime de greutate (datorită curelelor și spatelui moale). Cu toate acestea, modelele școlare moderne sunt echipate cu curele confortabile rigide, un spate ortopedic pentru descărcarea spatelui copilului.
 • Numărul departamentelor. Noile modele sunt disponibile cu un număr suficient de ramuri și buzunare.

În plus față de avantaje, există doar un minus minus – greutatea rucsacului din piele. Produsele textile cântăresc o ordine de mărime mai mică decât cele realizate din piele naturală. Deci, pentru turism și rucsacuri militare coase din material.

Dar pentru școală sau pentru o plimbare obișnuită, această greutate nu va fi atât de tangibilă. Aici deja masa va depinde de elementele pe care le veți umple.

Materialele

Există mai multe tipuri de materiale care sunt utilizate în producția de rucsacuri din piele. Materiile prime de mediu sunt considerate suede: atât autentice cât și artificiale. Pune-ul ei scurt arată foarte elegant și original, deoarece suprafața sa poate fi vopsită în diferite culori. Acesta este cel mai frecvent utilizat în crearea de femei si accesorii pentru copii.

Cel mai practic material este pielea. Are o rezistență bună la uzură, nu își pierde forma, are un aspect prezentabil.

Costul produselor din piele este destul de ridicat, dar calitatea și durabilitatea garantată. Astfel de rucsacuri sunt bine rezistente la temperaturi extreme.

În prezent, cele mai populare sunt rucsacurile din piele eco-piele. Acest material artificial este flexibil, durabil și ușor de curățat. Materialul este rezistent la îngheț și umiditate și este, de asemenea, hipoalergenic. Principalul avantaj al produselor, care se bazează pe leatente – prețul scăzut.

Dar în comparație cu rucsacurile din bucătăria din piele de accesorii din piele eco-piele în ordinea mărimii mai mici.

Proiecta

Producătorii moderni creează o linie întreagă de rucsacuri la modă pentru elevii de școală.

Proiectarea modelului poate fi cea mai diversă: De la opțiunile clasice la rucsaci originale, decorate cu pacele cu două fețe și marginile.

O gamă largă de rucsacuri școlare vă permite să găsiți o variantă care să satisfacă părinții și copilul.

 • Backpack cu piele naturală Betton. Clasic din marca rusă Lekiko realizată din material rezistent la umiditate. Dimensiuni: Înălțime – 39 cm, lățime – 29 cm, adâncime – 12 cm. Are un compartiment principal sub blocare și laptop suplimentar. Cost – 7499 ruble.

 • Nikki Wave rucsac. Produsul mărcii sud-coreene Niki Nanaomi de la eco-copac de înaltă calitate. Prezentate în mai multe culori. Dimensiuni: Înălțime – 38 cm, lățime – 27 cm, adâncime – 11 cm. Are un spate moale, un compartiment și un compartiment suplimentar pentru un laptop, precum și un buzunar de patch-uri externe pe castel. Inclus este un keychain elegant. Cost – 2599 de ruble.

 • Rucsac David Jones. Modelul elegant de piele artificială, vândut în mai multe culori. Are un compartiment principal și buzunar din spate pe castel. Curelele sunt reglementate convenabil sub creșterea copilului. Dimensiuni: Înălțime – 26 cm, lățime – 26 cm, adâncime – 12 cm. Cost – 1220 de ruble.

 • Rucsac Rey. Model rece de la marca rusă lekiko de la Eco-Arbore. Dimensiuni: Înălțime – 39 cm, lățime – 29 cm, adâncime – 10 cm. Un rucsac spațios, cu un compartiment mare și un compartiment moale sub un laptop, are un buzunar extern pe castel. Cost – 3299 ruble.

 • Backpack Camp Big. Rucsacul volumetric de la Brandul Lekiko din piele artificială, realizată în stil urban. Este perfect ținută și dimensiuni mari (înălțime – 41 cm, lățime – 29 cm, adâncime – 11 cm) vă permit să găzduiți toate consumabilele școlare la acesta. Există un buzunar extern mare și mai multe interne. Constă din două birouri, dintre care unul este destinat pentru transportul unui laptop. Cost – 3299 ruble.

Sfaturi pentru alegerea

Fiecare părinte atunci când cumpără un rucsac pentru școală încearcă să găsească această opțiune, care va fi de înaltă calitate pentru a servi nu după un an, precum și structural în condiții de siguranță pentru copil (spate ortopedică, curele late puternice și t. D.). Atunci când alegeți un rucsac școală, ar trebui să se bazeze pe o serie de calități cu care el trebuie să aibă.

 • Design confortabil. Copilul ar trebui să tragă cu ușurință și să poarte un rucsac, el trebuie să fie confortabil să-l poarte. Dimensiunea cărții trebuie să se potrivească cu creșterea unei școlăresc. De exemplu, pentru copii cu o creștere de 80-90 cm, este necesar să se ia un model de 20-28 cm, cu o creștere de 90-110 cm, produsul este perfect pentru 28-36 cm înălțime. Pentru cei a căror creștere este mai mare de 110 cm, puteți alege modelul de până la 42-45 cm. Rucsacul perfectă ar trebui să nu fie mai mare decât linia umerilor și nu mai mic decât lombare copilului.
 • Materiale de calitate și croitorie. Orice copil conduce un stil de viață activ – poate rămâne pentru a juca după lecții cu prietenii. În acest caz, rucsacul poate fi aruncat neglijent de pe umeri sau folosit ca un joc al jocului. Prin urmare, proiectarea produsului trebuie să fie rezistentă la uzură și rezistentă la uzură, cu curele bine cusute și mâner.
 • Capacitate. Lista de lucruri care iau cu mine un școală doar un imens: cărți, notebook-uri, papetărie și t. D. Ar trebui să alegeți un rucsac, luând în considerare toate lucrurile necesare cu ușurință. Un număr mare de departamente și buzunare sunt binevenite.
 • Design sigur. Poziția corectă a copilului este cheia pentru spatele său sănătos, deci este extrem de important să alegeți agravarea cu un spate ortopedic pentru copiii de vârstă școlară mai mică. În această perioadă există o formare activă a posturii.
 • Preț acceptabil. Costul acestui accesoriu școlar nu ar trebui să fie prea mare, deoarece după câțiva ani, copilul va dori un nou rucsac. Apoi merită să cheltuiți sume mari la achiziția sa? De asemenea, costul prea scăzut poate fi un truc pentru achiziționarea unui produs de calitate proastă.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: