Caracteristicile de argint israelian

Caracteristicile de argint israelian

În cele mai vechi timpuri, argintul a fost găsit în nuggeturi mari. Metalul moale este ușor procesat, el a avut, de asemenea, alte proprietăți unice, astfel utilizate de oameni pentru fabricarea diferitelor produse, inclusiv bijuterii și feluri de mâncare. În unele țări, Mesopotamia a fost considerată sacră.

Descriere

Israelul este renumit pentru tradițiile sale. Dificultățile cu care se confruntă evreii în diferite perioade istorice nu au dezasamblat oamenii, nu au permis să deșeuri cunoașterea și secretele bijuteriilor. În zilele noastre, cu multe secole în urmă, Produsele de producție israeliene sunt cunoscute dincolo de țară. Fashionista de pe diferite continente caută să decorații de bijutieri celebri dobândesc.

Bijuterii au fost făcute de meșteșugari locali din timpuri imemoriale. Stilul de prelucrare a metalelor de marcă este numit „Sabra” și se distinge printr-o anumită grosime.

argint veritabil

Silver israelian este popular cu cumpărători din mai multe motive. În primul rând, are o calitate excelentă. În al doilea rând, Produsele din acest metal nobil se disting prin designul original.

Silver Silver are o sofisticare specială. Caracteristica sa importantă este o compoziție neobișnuită. Raportul de interes al componentelor:

  • Silver – 92,5%+
  • Cupru – 7,5%.

În funcție de metoda de procesare a aliajului, produsele sunt cu adevărat unice. Unii dobândesc o nuanță mată, în luciu al altora elementele înconjurătoare sunt reflectate exact în oglindă. De-a lungul timpului, decorațiile nu numai că nu își pierd recursul, dimpotrivă, devin mai valoroase.

Lucrurile de argint sterline sunt produse fie într-o singură copie sau loturi mici. Titularul de achiziție poate fi sigur că nu va vedea un lucru similar între prietene sau cunoștințe.

Proprietăți

Argintul israelian diferă semnificativ de metale prețioase tratate în alte țări. În ateliere mici, care în Israel există multe, iar pe plantele de bijuterii există lucruri unice cu un design uimitor. Produsele de masterat datorită artei bijutierilor și cele mai noi tehnologii combină vechile tradiții și un fel de stil modern.

Maestrul poate da decorații de diferite grade de strălucire: de la cele mai luminoase până când aproape vizibil. Variațiile compozite ale argintului israelian nu pot fi luate în considerare. Ramele fabricate din maeștrii locali nobili sunt potriviți pentru diamante, pietre artificiale și semi-prețioase.

Varietate de produse

Israelul de bijuterii de argint este în primul rând inele masive decorate cu pietre mari. Cel mai adesea în cadrul introdus opal, agat, piatră neagră.

Potrivit legendelor, inelele posedă forțele vrăjitorilor, servesc ca camere de la boli și alte adversități, simbolizează eternitatea.

Cercei de producție locală sunt, de asemenea, masive. Ca castel, un cârlig cu un dop de silicon, și nu familiar cu Rusia „Engleză”. Astfel de cercei nu trebuie să personalizeze sub grosimea lobului – sunt potriviți pentru toată lumea.

Luând luxul de coliere de argint, în special cele în care există „sticlă romană”. Inserția similară nu este utilizată în afara Israelului. Secolele antice din sticlă se aflau în pământ, așa că a acoperit patina.

Elemente deosebit de valoroase cu pietre naturale: inele, inele, brățări, cercei, pandantive, colier.

Folosim lanțuri cu vintage complicată, scaune pentru bărbați, precum și ceasuri pentru încheietura mâinii. Fiecare produs este individual elegant, dă respect față de proprietarul său, subliniază statutul său.

Adesea, bijutierii fac decorațiuni într-un stil oriental vechi. Arată astfel de produse doar de neegalat! O vizualizare a unui obiect de argint este suficientă pentru a vă deplasa mental într-o țară antică. Acest profesionist va fi capabil să facă un lucru indiscutabil de cei care găsesc arheologi în timpul săpăturilor.

În argintul de est se apreciază și mai mult decât aurul. El a primit un loc special în viața obișnuită, în materie de credință și, desigur, în magie. Silver israelian nu este numai bijuterii. Acestea sunt farmecul și talismanii, produsele colective, simbolurile religioase.

Cum de a alege?

Odată ajuns într-un magazin cu decorațiuni, o persoană caută în mod natural să dobândească cel puțin un lucru. Metalul din plastic în sine este potrivit absolut tuturor. În ceea ce privește produsul și inserțiile specifice, atunci este necesar să se concentreze asupra comparației elementelor și a rezultatului dorit.

Aceleași pietre afectează oamenii născuți în diferite constelații în moduri diferite. Chiar dacă nu sunteți un aderent de învățături ezoterice, merită să ascultați sfatul astrologilor.

Dacă doriți să cumpărați un cadou la o persoană apropiată, alegeți suspendarea. Deci nu vă înșelați cu dimensiunea. sa nu uiti asta Aproape fiecare instanță are proprietăți distinctive. De exemplu, Hamsa (pandantiv sub forma unui palmier care ilustrează ochiul în centru) protejează împotriva trădării și adaugă curaj. Iar steaua lui David este cea mai vizibilă în Israel îi dă proprietarului o sustenabilitate magică pentru orice adversitate.

Cum să îngrijiți în mod corespunzător bijuteriile de argint, spune următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: