Care capac să ridice pentru o haină de blană?

Care capac să ridice pentru o haină de blană?

Selectați pe material

Cea mai ușoară cale este să cumpărați o pălărie de la absolut aceeași blănuri ca și haina de blană. Dacă vă decideți să mergeți în acest mod dovedit, rețineți că este permis să combinați absolut același lucru pe culoarea blănurilor sau să ridicați pentru una sau două tonuri mai întunecate sau mai ușoare. Pălăria de răsărit din nurca tricotată este cu siguranță potrivită pentru stratul de blană de nurcă sau sobul. Trebuie doar să te uiți la tine în oglindă din magazin și să-ți găsești propria opțiune. Este mai bine să faci asta, luând haina de blană preferată cu tine.

Fii foarte atent cu haine de blană lungi – De la Fox, Chernoburki, Raccoon, Sands. Capacele de la o astfel de blană sunt obținute destul de voluminoase, arata ca un sheaf sau minge pe cap și împreună cu o haină de blană pufoasă arată cel mai adesea ciudat. Este mai bine să alegeți un capac de stil mai adiacent, mai ales dacă parametrii dvs. sunt departe de model.

Spre deosebire de copii pufoase, straturile de blană din Doodle și Mutona nu vor adăuga kilograme vizuale pentru dvs, Dar capacele volumetrice nu le se potrivesc fie. Se sevează pentru seturi cu un strat de drapare, de exemplu. De asemenea, nu vă îndepărtați cu cartografii pufoase, mai ales dacă aveți caracteristici mici, elegante ale feței.

Riscați doar să vă pierdeți în sălbăticia de blană din acest cap. Dacă specificați obiectivul, puteți găsi întotdeauna o opțiune care să accentueze cu exactitate individualitatea. Pentru aceasta trebuie să ia în considerare stilul și lungimea frumuseții dvs. – haine de blănuri.

Prin Stamus

Dacă haina de blană a capotei, atunci poate că pălăria nu este utilă deloc. O opțiune bună – tricotate sau chiar pălărie de blană pe cap. Cu toate acestea, iarna noastră sunt uneori dure, așa că nu va face rău să stocăm cu o pălărie caldă tricotată fără o batistă pavoposadicată de lână mare, dar întotdeauna relevantă, cu o margine chic.

Citește mai mult  Bandana - Tipuri și tendințe de modă

Dacă vă este frică să arătați ca Disharmony, alegeți modelul nobil Paisley, merge la toată lumea și întotdeauna la modă. Principalul lucru este că eșarfa este schema dvs. de culori. El va veni la îndemână și în cazul în care cochle este un guler de raft. În acest rol poate exista un palattine, care poate fi lână sau chiar mătase, cel mai important – trageți-l frumos. Puteți utiliza broșe, știfturi decorative.

Punchy Orengburg eșarfe sunt disponibile în roz și în albastru și în liliac. Ceea ce nu este o opțiune pentru înghețurile severe? De asemenea, pentru acest stil va fi o gheare de eșarfă potrivită cu împerechere mică, care este încă populară.

Prin Lungime

Păturile de blană scurte sunt în cerere, în principal în rândul tinerilor. Ele sunt bine combinate cu astfel de modele tricotate, cum ar fi o pălărie cu un pompon de blană, o pălărie „pisică” (cu urechi drăguțe) sau cap-sac. Opțiuni cu strasuri, paiete, nituri, litere spumante – chic și sclipici sunt încă în modă.

De asemenea, capul depinde de întreaga imagine. Jeans sunt, de asemenea, potrivite pentru opțiunile de mai sus, dar dacă purtați o pălărie simțită cu câmpuri largi într-un strat de pălărie de blană cu câmpuri largi și adăugați un costum cu cizme mini și cowboy, va fi un set excelent în stil boem.

Haina lungă de blană chic necesită aceeași pălărie de blană rafinată sau costisitoare, frumos drapată, batistă. Pălăria tricotată va arăta inadecvată.

Pentru o siluetă clasică, soluția perfectă este: pălăria simțită fără câmpuri, dar cu un decor interesant sau blănuri durează de la nurcă. Apropo, acest sezon este cel mai popular model de straturi de blană de înaltă lungime. Este practic și frumos, pe măsură ce vă deschideți picioarele cu picioarele.

Citește mai mult  Cercei de pusi

Soluții de culoare

Blana neagră a fost mult timp un clasic pentru o lungă perioadă de timp, aproape orice culoare se va potrivi. Același lucru se poate spune despre stratul de blană. Amintiți-vă că alegem o cămașă, chiar și sub o haină de blană, ci sub culoarea ta (tonul pielii, culoarea părului și ochii). Și în nici un caz de culoarea capacelor (și straturile de blănuri) nu trebuie să coincidă cu culoarea părului! În caz contrar, totul este oarecum într-un singur loc de culoare, și toată impresia de blană superbă va fi răsfățată.

Cu haina de blană albă va fi combinată atât culori luminoase cât și pastelate. Coral roșu, roz blând … alegeți culoarea pe care o faceți. În mod ideal, veți găsi mănuși și geantă de mână în ton.

Capacele universale sunt considerate alb-negru. Sau puteți juca pe contrast – haina de blană roz și pălărie gri – de ce nu? Există o astfel de părere că tonurile calde ar trebui combinate cu cald și rece cu frigul. Dar dacă sunteți pregătiți pentru experimente îndrăznețe, puneți o haină de blană albastră cu un capac roz deschis sau verde de smarald, mai ales dacă este potrivit pentru ochii tăi.

Tendințe de modă

Una dintre cele mai recente tendințe – o combinație de haine de blană cu o pălărie simțită. Poate fi similar cu bărbatul, în stilul gangsterului sau reprezintă o opțiune mai romantică – cu câmpuri largi. Pentru rafinat Natur și cazuri speciale Pălărie potrivită cu voal.

Având o mare popularitate de la respect în stilul celor 20 de ani cu câmpuri mici, așa-numitul „Closh”. Desigur, o imagine cu pălărie simțită necesită o pregătire atentă, dar costă asta. Neobișnuit, elegant, elegant!

La vârf de modă, culori strălucitoare – atât hainele de blană, cât și accesoriile în sine. Portocaliu, violet, albastru, burgundia, fuchsia culoare – pentru cei care nu se tem să atragă atenția.

Capac original cu siruri de caractere, șnururi, ciucuri, abordare appliqué este probabil tinerilor la modă. Din toata gama de straturi, poate că poate fi pus doar pe o piele de oaie colorat scurt și simplu.

Citește mai mult  Lakehousefir: descriere, proprietăți, cărora le vine?

Sfaturi stilist

Principalul lucru este că toată tinuta era armonios: haine, pălărie, accesorii, pantofi – totul trebuie să se potrivească împreună și mediu. Va oferim mai multe imagini gata făcute.

  • Mistress în Maid: Semișube piele de oaie sau de piele de oaie, fular, mănuși cu broderie fusta midi cu model de frontieră și din piele cizme înalte pantofi plat sau tocuri mici.

  • aristocrată Important: Lung blana de vulpe, capac „Jaroslavna“ (disponibil sub ea o cravată subțire fular monofonice), cizme clasic ascuțite pe un ac de păr, o culoare strălucitoare poate fi.

  • Hollywood Star: Strat pufos de lungime medie și o pălărie-turban cu o brosa mare (sau va trebui să facă fără pălărie). Neapărat fața de ton impecabilă și machiaj, bucle. Blugi de designer, cizme de gleznă. Sau rochie rafinată ușor deasupra genunchilor cu cizme topice acum.

  • Boemia Beauty: Bandă de la orice vesta de blană sau de blană, pălărie cu ecran lat, rochie cu ruffles și imprimare de flori, cizme dur

  • Student de moda: Strat de blană din blană artificială, pălărie tricotată, blugi slabi. Pantofi – UGGS sau adidași izolați nu sunt prea sportive.

  • Retro Diva: Rege la genunchiul de nurcă sau sable, rochie cu o margine, pălăria pălărie „ciocănitoare” și pantofi grațioși scurți.

Și un alt sfat general: dacă haina dvs. de blană se distinge printr-o tăietură neobișnuită, o combinație de diferite tipuri de blănuri, abundența decorului, atunci capul ar trebui să fie simplu. Cu o siluetă strictă strictă, vă puteți permite o pălărie sau un capac mai extravagant. Cel mai important, amintiți-vă: moda de modă, iar personalitatea dvs. este mai presus de toate. Nu copiați orbește imagini din paginile revistei glossy. Găsiți ceea ce va face.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: