Ce este Sterling Silver din China?

Ce este Sterling Silver din China?

Astăzi, achizițiile prin Internet sunt foarte populare. Mai ales acest lucru se aplică bijuteriilor și decorului. site-uri din China oferă produse de argint la preturi atractive. frumoase fotografii sunt, de asemenea, atrase. Cu toate acestea, multe dubii dacă să se bazeze pe bunătatea unor astfel de producători. Învățăm ce caracteristici de argint din China, și ce să acorde o atenție atunci când cumpărarea.

Ce este?

Povestea numelui de argint sterlină este încă un mister. Cu toate acestea, mulți cred că este un astfel de metal care a fost o dată utilizată în producția de lire sterline (monede de înaltă calitate în engleză produse în timpul lui Henry al II-lea). În orice caz, o astfel de argint este foarte apreciat astăzi. Produsele obținute 925 conțin 92,5% argint pur. Restul de 7,5% este un alt metal. De regulă, este cupru sau aluminiu. Adăugarea unui ingredient terț nu scade calitatea de argint. Dimpotrivă, ea îi conferă duritate și o rezistență suplimentară.

Astăzi, multe bijuterii sunt produse în țările din Asia de Sud-Est. Produsele de argint de înaltă calitate ale maeștrilor chinezi sunt uimiți de rafinament și pot concura cu ușurință cu modelele europene. În același timp, costul acestor bunuri este mai mic decât analogii din alte țări. Acest lucru este explicat de munca scăzută a lucrătorilor.

cu toate acestea Adesea, cumpărătorii sunt dezamăgiți, primind prin poștă în loc de decorarea de argint Produs ieftin cu un strat subțire de pulverizare. Din punct de vedere vizual, diferența poate fi invizibilă. Cu toate acestea, pulverizarea este șters rapid care strică aspectul produsului. Atunci devine clar că persoana a devenit victimă a înșelăciunii.

Există denumiri reacționate la nivel mondial care descriu componența subiectului metalic:

  • Placat cu argint (SP) – acoperite de argint 100%+
  • Sterling argint placat (SSP) – un articol cu ​​argint sterlină+
  • Argintiu pe cupru sau EPC – Produs de cupru placat cu argint.

Unii producători inechitari sunt coborâți din descrierea cuvântului placat. Prin urmare, cumpărătorul crede că subiectul constă în întregime dintr-un metal de 925 de eșantioane. Pentru a nu regreta cumpărarea în viitor, înainte de a proiecta o comandă pe Internet, este în valoare de clarificarea vânzătorului de la care se fac bunurile. Și Este recomandabil să explorați recenziile celor care sunt deja familiarizați cu produsele producătorului selectat. În plus, este important să înțelegem că, în ciuda unei diferențe de valoare cu bunurile din alte țări, Produsele din aliajul real de argint nu pot costa prea ieftin.

Doar bijuterii de calitate joasă de vânzare de vânzare.

Compoziție și proprietăți

Așa cum am menționat deja, Sterling Silver (Sterling Silver) este un aliaj. Baza este de argint nobil (92,5%). Aceasta explică numerele indicate pe eșantion. Cuprul este de 7,5%.

Aliajul este ușor, aproape culoare alba. El Diferă în rezistență ridicată, rezistență la coroziune și alte efecte negative ale mediului extern. Acesta este motivul pentru care produsele de la un astfel de material păstrează forma, strălucirea și nuanța de mult timp.

Spre deosebire de argintul pur, care este rapid oxidat și întunecat, metalul sterling nu pierde frumusețea și curăță ușor. Prin urmare, decorațiile și alte produse din acest material pot deveni numele moștenirii. În plus, argintul de eșantion 925 are proprietăți antiseptice.

Unde se aplică?

Materialul este ușor de manevrat, are plasticitate și un bagspost bun. Astfel încât este utilizat pe scară largă Pentru a crea bijuterii elegante. Acestea sunt lanțuri, pandantive, brățări, cercei, manșete, cleme pentru legături.

Spre deosebire de argintul pur, a cărui moliciune nu permite producerea feluri de mâncare și decor, Sterling Metal este adesea folosit pentru a crea tacâmuri, tăvi frumoase, feluri de mâncare. Colectorii sunt foarte apreciați Monede exclusive 925 Test. Precum și în magazine puteți găsi argint Caschete, cortigeri și figurine. Oricare dintre aceste produse poate fi un cadou excelent.

Sfaturi pentru îngrijire

În ciuda faptului că metalul este rezistent la efectul mediului extern dacă țineți produsul în condiții de umiditate ridicată sau sub influența luminii solare directe, se poate întuneca. Prin urmare, este mai bine să observăm Condiții optime de depozitare. De exemplu, decorațiile pot fi puse într-o cutie de lemn. Ideal dacă fiecare produs va fi stocat într-o pungă separată de țesut moale. Vasele pot fi puse într-un dulap sau vitrină.

În ceea ce privește curățarea, nu trebuie să aplicați substanțe chimice agresive, perii rigide, pulbere dentară și alte compoziții abrazive. Opțiune excelentă – un mijloc creat special pentru curățarea monedelor.

Dacă nu doriți să mergeți la un magazin specializat pentru o astfel de substanță, puteți utiliza gelul de spălare, destinat vaselor. În acest caz, trebuie să dizolvați o picătură de gel într-o cantitate mică de apă caldă. Apoi, în recipient cu lichidul rezultat, aveți nevoie să reduceți produsele metalice și să le clătiți cu atenție.

După curățare, obiectele ar trebui să fie clătite cu apă curată.

Îngrijirea regulată poate consta în produse de ștergere cu șervețel uscat moale. Acest lucru va preveni transpirația de argint. Dacă lucrurile pentru tine are o valoare specială, puteți la primele semne de întunecare pentru ao lua într-un salon de bijuterii. Cele mai multe locuri sunt serviciile Curățenie profesională. Deci, veți fi liniștiți pentru siguranța integrității subiectului și puteți să o returnați în aceeași stare magnifică, în care a fost la momentul cumpărării.

Sterling Silver Review din China, consultați videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: