Ce să purtați pungi din Python?

Ce să purtați pungi din Python?

Șarpele vii sau reptile foarte rar cauzează femeile bucurie și încântare. Ce nu spun despre accesoriile și alte produse realizate din aceste creaturi exotice. Fiecare femeie, fără excepție, visează să aibă în garderoba ei, din piele de șarpe sau crocodil. Subiectul poftei speciale este pungile Python. Ele sunt considerate cele mai multe accesorii moderne de elită. Fiecare model este unic. Face imaginea nobilă și elegantă.

Caracteristici, Pro și Contra

Caracteristica principală a pieilor originale a Python este considerată de moale și elasticitate. Aceste calități sunt combinate cu frumusețea și exclusivitatea aspectului. Nu este un secret că pungile Python sunt o expresie a statutului și a prestigiului, precum și sofisticarea și stilul proprietarului lor.

Popularitatea fără precedent și cererea mare pentru acest material au fost cauzate de apariția unui număr mare de produse false. Imitația implică preț scăzut și, în consecință, o calitate slabă. Majoritatea cumpărătorilor pur și simplu nu știu cum să distingă materialul natural din falsuri decât să folosească cu pricepere fraude.

Pielea Python este cel mai scump material dintre toți șerpii. Pentru producerea de îmbrăcăminte și accesorii aplică o coajă din spate sau abdomen. Uneori sunt combinate între ele.

Capacul din spate este dotat cu scale sub formă de romb. De asemenea, scalele pot avea o margine ușor rotunjită sau o formă de picătură. Mărimea scalelor Fiecare copie este diferită, dar, în general, mică. Ornamentul de pe piele poate fi, de asemenea, diferit, depinde de habitatul lui Python. Scalele nu intră una pe cealaltă și cresc separat.

Citește mai mult  Wallet pentru femei Dkny

Piele abdominală are un fel ușor diferit. În partea de jos a desenului scalelor ei pliate în evidența cristalului. Dimensiunea scalelor depinde de vârsta și dimensiunea șarpelui. Sentimentele materialul este elastic și durabil.

Deci, amintiți-vă, pielea lui Python nu trebuie să fie netedă, moale sau catifea. Dacă vă uitați îndeaproape la ea, puteți vedea fiecare SCAWAY separat. Puteți verifica calitatea materialului după cum urmează. Ia o scară și trageți-o. Acest lucru nu ar trebui să se desprindă, deși poate să pară imediat că este destul de fragilă și pufoasă.

Skar Skar este dotat cu un model unic. Este ceva de genul unei amprente a degetelor la om. Al doilea nu este acolo. Astfel, fiecare lucru făcut din pielea de șarpe ar trebui să fie unic. Deci, dacă vedeți 2 pungi identice cu același model, știți, acesta este un fals.

Reptile are o altă caracteristică importantă. Acest mod de temperatură. Ns.înfruntarea la lucruri de la Python, temperatura pielii ar trebui să crească imediat. Dacă produsul este încălzit încet, atunci este imitația lui Python.

Costul produselor din piele de șarpe este suficient de mare. Dar este important să ne amintim că piele naturală de Python nu poate fi ieftină. În acest caz, calitatea produsului își justifică întotdeauna valoarea.

Modele

Designerii la modă nu rămân deoparte și adaugă în mod regulat modele topice de pungi Python la colecțiile lor. Prezentăm câteva exemple spectaculoase și memorabile.

  • Roberto Cavalli a lansat pentru o pungă de argint laminată la modă, cu o bandă pe mână.
  • Ghibli a creat o versiune unică a sacului cu două mânere în galben portocaliu.
  • Cei care preferă opțiunile clasice vor satisface o pungă brună pe lanțul de aur de la Chloé.
  • Faimoasa brandă Dolce & Gabbana a plăcut fanul unui sac spectaculos Python cu detalii de aur.
  • Nina Ricci a lansat un model galben cu un model neobișnuit pentru fetele care sunt obișnuiți să fie în centrul atenției universale.
Citește mai mult  cercei beckless

Soluții de culoare

În natură, Python poate avea o culoare diferită. Cel mai adesea apare culoarea maro, verde, măslin sau tigru. Modelul de pe piele poate fi sub formă de rombule, inele, pete sau orice desen. Toate produsele din piele Python sunt absolut transmise de frumusețea unei umbre naturale.

Pictura neobișnuit de frumoasă a pielii reptile oferă designerilor capacitatea de a crea produse de lux. Colorarea și textul pot fi combinate între ele. Ea face ca geanta de model exclusiv.

Desenarea pe pielea de șarpe unică și elegantă. Inspirația pentru mulți producători care creează colecții de modă noi. De multe ori puteți întâlni pielea naturală a lui Python, pictată în orice culoare. Tehnologiile moderne fac posibilă crearea de pungi din material natural de orice culoare. Este demn de remarcat faptul că acest proces nu dăunează nici structurii pielii, nici calității produsului.

Ce sa porti?

Achiziționați o geantă de piele Python exclusivistă – puțin. Este necesar să știți cu care se poate combina un astfel de accesoriu. La urma urmei, chiar și cu un astfel de lucru de lux, cu un dulap selectat incorect, puteți arăta ridicol.

Trebuie amintit că sacul din piele de șarpe este un obiect luminos remarcabil al imaginii și atrage întotdeauna. Incluse cu acesta nu ar trebui să fie detalii similare. În caz contrar, riscați să nu căutați luxos și elegant, dar, dimpotrivă, vulgar și ieftin.

Alegerea unei pungi de Python, asigurați-vă că nu există nuanțe luminoase în rochie. Hainele ar trebui să fie neutre. Mai bine ca a fost un monofonic. Gri, alb, bej, albastru deschis, albastru închis și negru culori. Imprimarea, desenele și culorile luminoase ar trebui eliminate.

Citește mai mult  Inel cu chihlimbar

Pungă deosebit de atractivă a lui Python arată ca niște elemente de haine repetă una dintre principalele tonuri ale culorii șarpelui.

Trebuie să știți că un astfel de accesoriu este proiectat nu pentru toate stilurile din haine. De exemplu, cu o manieră comercială, un astfel de lucru este perfect combinat, dar nu se potrivește categoric.

Printre altele, sacul pielii lor de Python necesită o ocazie specială. Este potrivit pentru drumeții într-un restaurant, sărbătoare, pentru negocieri de afaceri sau întâlniri de afaceri.

Acum știi cum să alegi o pungă de Python și cu ce să-l poarte. Puteți merge în siguranță pentru cumpărare, fără teamă că te va dezamăgi. Achiziționarea unei pungi de piele naturală de Python, amintiți-vă că un astfel de lucru are nevoie de o atenție deosebită. Prin urmare, în avans pentru a avea grijă de disponibilitatea specialelor, a cremelor și a spray-urilor.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: