ceas pentru femei Tissot

ceas pentru femei Tissot

Wristwatches au încetat de mult să fie doar un mecanism de determinare a curent zi de zi – pentru sunt folosite aceste telefoane mobile acum. Astăzi este un accesoriu elegant, care reflectă impetența financiară și rafinamentul gustului proprietarului său, așa că abordarea alegerii sale ar trebui să fie foarte atent și responsabil. Creatorii colecțiilor de femei sunt ingeniozitate deosebit de diferită, deoarece reprezentanții sexului frumos apreciază foarte mult varietatea de desene și culori.

Un lider recunoscut în producția de acest tip de accesorii este compania elvețiană Tissot, creată în secolul al XIX-lea și de atunci numai numărul negativ al fanilor lor.

Particularități

Brandul Tissot de mulți ani deține un bar de înaltă calitate în agregat, cu implementarea constantă a ideilor inovatoare, iar în prezent produsele sale sunt disponibile nu numai de straturile aristocratice ale societății, ci și o gamă largă de cumpărători.

Colecțiile femeilor din acest brand sunt produse numai în Elveția, adunarea pe teritoriul unui alt stat este strict interzisă.

Produsele companiei sunt caracterizate de durabilitate uimitoare și nu au fost pierduți de-a lungul anilor. Producătorii creează modele universale care arată potrivit la orice eveniment și sunt potrivite pentru orice imagine.

Înainte de a emite vânzarea, fiecare eșantion de produs trece mai multe verificări. Astfel, reacția la vibrații este controlată, comparația geometrică cu structura, rezistența vopselei și capacitatea cureaua de a rezista la diferite sarcini și calitatea aliajelor utilizate sunt estimate.

Modele și funcții

În prezent, produsele de brand de înaltă tehnologie sunt reprezentate de o varietate de modele diferite cu caracteristici inovatoare originale. Puteți selecta mai multe colecții de bază care utilizează cererea permanentă.

Atingeți colecția

Modelele acestei linii se întâlnesc cu cele mai moderne cereri de clienți. Acestea sunt echipate cu un ecran tactil electronic și o varietate de opțiuni utile: barometru, termometru, compas, altimetru (dispozitiv de măsurare a înălțimii). O atingere ușoară a afișajului senzorial Sapphire poate fi activată sau dezactivată orice funcție. Astfel de modele universale vor deveni o completare excelentă la imaginea elegantă și sofisticată a oricărei persoane.

T-sport

Colecția sportivă multifuncțională, care se distinge prin designul original și este dedicată anumitor tipuri de sport (de exemplu, iubitorii de motorsport vor aprecia seria T-Race).

T-Trend

Proiectat special pentru o jumătate de colectare a mărcii umanității. Linia include produse unice, cu pietre prețioase înclinate și design de lux. Pentru decorare, sunt folosite o perla și diamante.

T-clasic

Linia clasică de ore mecanice și de cuarț este întotdeauna actualizată și populară. Accesorii pentru această linie vor cădea pentru a gusta femeile moderne sofisticate și rafinate. Poziția Bestseller-ului internațional absolut al acestei colecții din momentul eliberării deține modelul L LOCLE.

Lux automat și patrimoniu

Reprezentanții straturilor superioare ale societății vor aprecia eșantioanele liniei de lux de lux premium.

Fanii de stil retro vor aprecia colecția de patrimoniu limitată constând din replici duplicate ale modelelor de companie vechi.

T-aur

Cea mai scumpă serie, operele actuale ale artei, este T-Gold. Probele de colectare afectează imaginația cu designul și numărul de materiale prețioase utilizate pentru a le crea.

Natura romantică va dori posibilitatea de a achiziționa un ceas asociat – un set de mâini de sex feminin și de sex masculin de un design, dar mai multe dimensiuni diferite. Astfel de accesorii pe încheieturi iubitorilor vor sublinia comunicarea lor durabilă unul cu celălalt. Pentru un accent uituci, achiziții utile vor fi modele „inteligente“ cu auto-șoc, care nu vor sta pe neașteptate pentru proprietarul lor, și va începe în mod independent în procesul de mișcare.

Material

Primele modele lansate în anii șaptezeci ai secolului trecut au fost din plastic. Acum, producția a mers mult mai departe, iar materialele folosite sunt mult mai bună calitate și scumpe. Designerii de companie se extind în mod constant gama, ca urmare a care vă puteți întâlni specimene cu elemente din lemn, stropi de ceramică, pietre și inserții de perle și alte inovații originale.

Bratara este făcută fie din același material ca și în cazul mecanismului sau poate fi excelent – de exemplu, cureaua poate fi din piele.

Practic, produsele moderne ale acestei companii sunt fabricate din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Există, de asemenea, modele titan și aur. Inovatoare a fost introducerea de acoperire PVD (precipitații fizice din faza de gaz), care constă în pulverizarea ionilor la suprafață în vid. Stratul extrem de subțire rezultat se distinge prin puterea izbitoare și proprietățile hipoalergene.

Afișajul este cel mai adesea făcut din sticlă de safir, care este remarcabil de rară rezistență, rezistență la impactul negativ asupra mediului, abilitatea de a nu pierde strălucirea pentru o lungă perioadă de timp și aspectul ochi plăcut.

Este important ca compania să refuze să folosească sănătatea elementelor chimice – radium și tritiu, înlocuindu-le cu cel mai recent material luminescent, care este pe deplin sigur pentru oameni. Pentru fabricarea produselor, sunt utilizate numai materiale durabile, de înaltă calitate.

Decor

Linia producătorilor de accesorii pentru femei încearcă în special să se diversifice cu desenele originale. Deci, în colecție s-au adăugat modele cu un caz de aur și o curea de piele naturală sau de țesături și eșantioane în care aurul alb și galben alternat în carcasă și brățară. Suntem în cerere și accesorii cu diamante situate atât în ​​jurul perimetrului cadranului, cât și pe întreaga suprafață a cazului și cureaua.

Copii disponibile și complet originale, de exemplu, un model „de flori prețioase”. Dialul este realizat din perle și este înconjurat de petale alungite, oferind asemănarea carcasei cu un bouon de trandafir. Caracteristica izbitoare este abilitatea petalelor de a se dezvolta, ca o floare vie. Mecanismul se menține pe mâna folosind panglica de satin, iar carcasa este decorată cu safire, rubine și diamante.

Sexele frumoase pot alege designul accesorii în funcție de preferințele lor personale: poate fi atât un model clasic strict, cât și un eșantion original din colecția limitată.

Culoare

În gama extinsă de produse de marcă, fiecare femeie poate alege accesoriul exact culoarea care-i plăcea cel mai mult ochiul ei. Accesorii sunt produse în diferite nuanțe: de la alb și negru clasic până la maro original și Burgundy. Principala caracteristică distinctivă a gamei de culori a mărcii poate fi numită o adâncime de lux și o sofisticare a nuanțelor.

Preț

Evident, produsele unui astfel de brand celebru nu pot costa ieftin. Deci, modelele din colecțiile de bază sunt în medie șapte mii de ruble rusești. Achiziționarea de ore de la colecțiile limitate le va costa la proprietarul de aproximativ treizeci de mii. Unele rola etichete de preț de peste cincizeci. Ceas cu inserții din diamante, safire și alte pietre face mai ușor pentru portofelul noilor lor proprietari, în medie, cu 25-30 de mii de ruble.

Astfel, achiziționarea de marcă de ceas Tissot – punct nu este ieftin, dar mulți ani de funcționare și de cea mai înaltă calitate justifică.

In fiecare an, compania produce aproximativ un milion de exemplare.

Cum de a distinge originalul din fals?

popularitate mare a oricărui produs duce inevitabil la apariția unui mare cantitate de falsuri. Această tendință de trist și de brand celebru Tissot. Copiile pot fi diferite niveluri:

  • De slabă calitate, distinge care poate fi chiar utilizatorii nelansate. O inscripții inegale sunt aruncate în ochi, lipsa de gravura de marcă, curbe săgeți, materiale ieftine.
  • Media – astfel de falsuri emite calitatea pieselor mici (gravura, localizarea numerelor)
  • falsurilor calificați. Ele sunt, de asemenea, numite replici, și să recunoască o astfel de copie a este chiar un profesionist. Principala diferență este prețul, de multe ori mult mai mici decât originalul poate costa.

Există mai multe nuanțe importante care vor ajuta să nu cedeze la trucuri de evazioniștilor și a dobândi un produs real:

  1. Trebuie să se înțeleagă faptul că ceasurile originale pot fi cumpărate numai în magazin de brand oficial trebuie să aibă o curea din piele.
  2. Acest produs ar trebui să fie ambalate într-un caz piele de căprioară și netedă, fără scuffs, caseta de marcă. Un card de garanție și instrucțiuni trebuie să fie investite în pachet.
  3. Codul specificat în instrucțiunile pentru ceasul trebuie să se potrivească cu codul de pe eticheta. De asemenea, are întotdeauna un cifru pe care se poate verifica autenticitatea mărfurilor.
  4. Scrisoarea „T” este întotdeauna gravată pe coroană – o nuanță foarte esențială, care de obicei nu este pe falsuri.
  5. Toate gravurile (inclusiv pe curea) sunt aplicate exact, fără defecte. Funcții de formare suplimentare și nu sunt trase.

Atentivitatea la astfel de trockeri importanți va ajuta să evitați cumpărarea falsă. Și, bineînțeles, principalul lucru este că trebuie să vă amintiți este că este posibil să achiziționați bunurile numai în magazinul companiei de marcă.

Cum să scurtați brățara?

Cel mai adesea, începând să încerce o nouă achiziție, proprietarul fericit al ceasurilor Tissot descoperă că brățara este prea mult. Creatorii de produse o fac intenționat, astfel încât cumpărătorul să poată ajusta cureaua, deoarece va fi la fel de confortabil să-l purtați. Pentru a ajusta lungimea, veți avea nevoie de: șurubelniță, unghii obișnuite, ac, o bucată de sârmă de metal și pensete.

Mai întâi trebuie să înțelegeți cât de multe elemente vor fi șterse. Pentru această uzură ceas pe încheietura mâinii. Este important să ne amintim că, pentru a se evita circulația sângelui de rupere și apariția de vânătăi pe piele, nu este în valoare de strângere cureaua prea tare – este de dorit ca în lumenul între mână și ceasul are un deget.

Din interiorul bratarii se poate observa că fiecare detaliu are două știfturi (care seamănă cu un șurub și o umflătură mică). Ai nevoie pentru a deșuruba șuruburile în aceste link-uri care vor fi eliminate. Dacă șurubelnița nu a fost la îndemână, este posibil să-l înlocuiască cu un metal pila de unghii pavate sau foarfece mici. Celelalte părți ale bratara sunt conectate, link-urile sunt introduse una în cealaltă și fixate cu șuruburi.

În unele modele, conexiunea nu se produce în detrimentul șuruburilor, dar în detrimentul de pini, care sunt stoarse la extract. Puteți elimina PIN-ul din cuib folosind apăsând pe ea cu un ac sau o bucată de sârmă de metal durabil. Crearea pieselor pot fi fixate prin returnarea știftului la locul cu un pensetă.

Oferim un ghid video pentru ajustarea curelei.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: