Ceas pentru iPhone

Ceas pentru iPhone

Tehnologii de uz casnic dezvolta totul extinse și extinse. Una dintre inovațiile ultima dată este ceasul „inteligent“ pentru smartphone-. Acest articol va spune despre astfel de produse, principalele modele ale ceasului pentru iPhone și sunt date sfaturi scurte privind alegerea.

Aspect

Primele așa-numitele „ceasuri inteligente“, mai mult sau mai puțin similare cu moderne (memoria lor ar putea fi stocate până la 24 de cifre), a apărut în 1982. În viitor, au început să sune la ceasul de lucru, împreună cu telefonul.

Modern Smart-ceas, pe care combină caracteristicile de telefon, ceas, bratara de fitness a apărut la vânzare în urmă cu aproximativ patru ani. Acestea sunt o adăugare la telefonul smartphone, pentru a le teme trebuie să fie conectat la distanță – sincronizați. Astfel de gadgeturi au mers departe de ideea de măsurare simplă a timpului – nu este nici măcar caracteristica principală.

Principalul lucru este ceea ce fac – aduceți posibilitățile și acțiunile smartphone-ului pe ecranul unui ceas compact și elegant. Lucrul cu informații devine mult mai rapid și literal la îndemână.

Mai ales pentru interacțiunea cu Apple iPhone, Apple Watch a fost creat, dar există și alte ore compatibile cu platforma iOS. De exemplu, timpul de pebble, Huawei și alții.

Ceasul modern „inteligent” are caracteristici comune și caracteristici principale. De regulă, aceasta este:

 • Trimiterea de mesaje și alerte de pe un smartphone timp de ore. Abilitatea de a le răspunde cu emoticoane, mesagerie textuală sau voce+

 • Măsurarea pulsului, numărul de pași și calculul caloriilor arse. Multe ceasuri tehnologice sunt capabile să devină o brățară de fitness+

 • Dacă aveți un difuzor – jucați muzică. În absență – este posibil să includeți muzică pe un smartphone+

 • Măsurarea timpului. Orice cronometre „inteligente” au numeroase forme diferite și pot fi alese întotdeauna pe gustul dvs.

Citește mai mult  Pot spăla rucsacul în mașina de spălat și cum altfel de curățat?

Dacă rezumăm, toate caracteristicile enumerate nu sunt noi, ele există deja pe smartphone-uri. Noi evoluții le fac pur și simplu mai confortabile, compacte și naturale pentru oameni.

Care are nevoie de acest produs?

„SMART” ceas – achiziție scumpă, prețurile pentru modelele de încheietura mâinii variază de la 10 la 50 mii de ruble. Spre deosebire de modelele cu cartela SIM, au nevoie de o prezență constantă a unui număr de smartphone, ceea ce înseamnă că valoarea reală a acestei combinații va fi și mai mult.

Ar părea de ce avem nevoie de un ceas rezumat cu un smartphone atunci când suficient dispozitivul? Cu toate acestea, astfel de gadget-uri sunt indispensabile pentru:

 • Drivere (conducători auto), și cele din diferite motive nu sunt convenabile pentru a vă păstra pe mâini. Abilitatea de a vedea un mesaj sau de a răspunde la apel fără a scoate mâinile de pe volan este foarte util+

 • sportivi și oameni, Conducerea stilului de viață activ și sănătos. Unele ore pot citi pulsul, pașii, ajutorul în programul de formare. Desigur, există brățări de fitness pentru acest lucru, dar ceasurile inteligente au, de asemenea, funcții care vor fi utile în alte sfere ale vieții+

 • Cei care lucrează sau de petrecere a timpului liber primesc o mulțime de mesaje prin telefon și prin Internet. Ceasul va simplifica procesul de citire a lecturii, permițându-vă să nu obțineți un smartphone de fiecare dată și filtrarea indisponibilă+

 • Această achiziție va fi interesată de cei care iubesc noile tehnologii. Nu reprezintă nimic supernova, dar este o interfață bună de control într-un design neobișnuit.

Desigur, aceasta nu este o listă completă de utilizare a ceasului „inteligent”. Ei sunt bărbați, femei, sport, afaceri, și, prin urmare, pot fi utile în orice domeniu, dacă înțelegeți oportunități utile specifice. Acum sa trecem la luarea în considerare a diferitelor tipuri de ceasuri compatibile cu iPhone.

Citește mai mult  Cele mai scumpe, rare și mari pietre

Apple a Uita-te

Cronometrul inteligent Apple se distinge printr-o interfață de colorat și de preț. La fel ca toate ceasurile inteligente, principalele funcții ale gadgetului sunt disponibile pentru a fi utilizate cu un smartphone, în acest caz, numai pentru iPhone.

de lucru la Apple ceas cu iPhone 5, 5S, 6 și 7. Ele pot recunoaște localizarea smartphone GPS, poate recunoaște discursul, astfel încât devine posibil controlul vocal și un set de mesaj text.

Inclus cu ei există un încărcător wireless.

Ceasuri pot interacționa nu numai cu iPhone-ul, dar, de asemenea, cu Apple TV și alte dispozitive ale companiei. Și există toate motivele să se presupună că sfera de interacțiune a ceasului inteligent va crește. Știind Apple, se poate presupune că toate gadget-urile vor lucra coordonate și coordonate.

Caracteristici Apple Watch:

 • Design elegant și interfață. Designul este destul de simplu, dar în stoc interfață există multe cadre originale. Apple, o firmă binecunoscută și produsele lor sunt convenience și aspectul grijuliu.

 • Ecranul tactil și butonul lateral – Roți pentru gestionarea ceasului.

 • În funcție de numărul de alerte și de utilizarea dispozitivului, lucrați de la 1 la 2 zile.

 • Cea mai bună sincronizare cu iOS din motive evidente. Apple – Corporation Creator iPhone și ore din această companie sunt fabricate în mod specific pentru interacțiunea cu acest smartphone.

 • Spre deosebire de restul, nu sunt compatibile cu platforma Android

 • Echipat cu senzor de bătăi.

 • Două afișaje disponibile: 38 mm și 42 mm. Alegeți să gustați.

Trei modele de ceasuri de model pentru iPhone, diferă în corp, curea și prețul:

 • Urmăriți sportul – primul model economic inteligent (circa 25 mii. ruble) cu curea de silicon si corp din aluminiu lumina. Programe speciale de fitness sunt construite. Este potrivit pentru cei care conduc un stil de viață activ și pentru activități sportive.

Citește mai mult  Totul despre rucsaci si peste insigne

 • Apple a Uita-te – modelul este mai scump decât cel anterior (circa 50 mii. ruble) cu piele sau curea fier, carcasă din oțel inoxidabil și ecran safir rezistent la deteriorarea și zgârieturi.

 • Uita-te Edition – modelul extrem de scump (peste 600 mii. ruble). Costul este ridicat din cauza Corpului de Aur. Acum scos din producție. În schimb, ceramică, în valoare de mai mult de 100 de mii de ruble a apărut.

După eliberarea originalelor, Apple ceas Seria 1 a fost creat, diferă de la ceas sport doar de un procesor mai puternic și Apple Watch Seria 2, în cazul în care diferențele sunt mai reparate:

 • În Seria 2 built-in modulul GPS, permițându-vă să nu ia cu tine pe un jogging.
 • Orele se măsoară distanța pe care au trecut și reflectă în statisticile de activitate.
 • A existat un mod rezistent la apa, acum ceasul poate fi scufundat în apă, fără a deteriora risc.
 • De asemenea, durata de muncă a crescut – 2-3 zile, fără reîncărcare.

2 serii de prețuri circa 40 mii. rubles.

Mai multe informații despre funcțiile și diferențele dintre aceste modele pot fi găsite din clipul video următor.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: