Ceasuri de argint pentru femei

Ceasuri de argint pentru femei

Dacă doriți să decorați imaginea unui nonsens, dar accesorii foarte elegante, atunci ar trebui să contactați ora excelent de argint. Astfel de lucruri sunt în măsură să dea un farmec aparte feminin.

Vizualizări și modele

ceasuri de argint moderne sunt reprezentate de o mare varietate. Acestea nu sunt doar modele încheietura mâinii, dar, de asemenea, produse rafinate pe un lanț subțire sau dispozitive inteligente la modă.

Le vom analiza mai în detaliu:

 • Cele mai frecvente sunt încheietura ceas. În plus față de clădirea principală și cadranul există curele sau brățări. Aceste piese pot fi realizate din argint sau din alt material (de exemplu, piele). Aceste accesorii trebuie să fie în carcasa de fiecare fashionista, deoarece cu ajutorul lor se pot accentua mânere elegante și fragile.

 • Apăsați imagine notele subțiri de aristocratism ceas de argint pe lanțul. Odată ce aceste produse făceau parte numai la garderoba de sex masculin, dar astăzi ele sunt universale. Cazurile în astfel de opțiuni pot fi nu numai rotunde, dar, de asemenea, ovale și chiar pătrat. În copiile de sex feminin puteți întâlni inserții de deschidere, țesătură cunning de metal nobil și o varietate de inserții. Astfel de ore subliniază starea proprietarului lor și o fac o imagine cu adevărat luxos.

 • Nu mai puțin efectiv și inițial Pandantive mecanice. În exterior, astfel de accesorii sunt similare cu lanțul obișnuit sau brățara cu un pandantiv, dar carcasa ceasului cu cadranul funcționează ca o lovitură de stat. Cel mai adesea în astfel de decorațiuni, cadranul este protejat de un capac deosebit de argint deosebit. Este necesar pentru a nu rupe sau zgâria produsul accidental. Astăzi, în magazine puteți găsi modele foarte interesante, realizate sub formă de bufnițe, chei, busolă, inimă și t. D.

 • Astăzi, orele inteligente sunt populare. Astfel de dispozitive produc multe branduri bine-cunoscute. Aceste dispozitive de modă au un set imens de funcții: de la numărarea pașilor făcute în comunicarea mobilă. Există, de asemenea, astfel de dispozitive care sunt sincronizate cu smartphone-uri.

Opțiuni brățară

Modelele fermecătoare de ceasuri de femei pot avea brățări și curele diferite. Aceste detalii joacă un rol foarte important în accesoriu.

Bratara de argint

Foarte rafinat și feminin arată ca o brățară de argint. Există astfel de opțiuni scumpe, dar strălucirea și frumusețea lor merită.

Brateletele de argint pot fi clasice și constau din celule. În astfel de opțiuni, puteți ajusta cu ușurință și scurtați lungimea la discreția dvs. Acest lucru se face prin eliminarea unui anumit număr de linkuri.

Luxos pe încheietura mâinii de sex feminin arată ceasul de argint cu brățări grele. Aceste modele rareori au un design clasic și minimalist. De regulă, o varietate de pietricele sau piese modelate sunt plasate pe ele. Farmecul unic, brățările de metal strălucitor care au se distinge cadrele mici și ușoare.

Brățară de piele

Nu mai puțin costisitoare și frumoasă pe mânerul doamnei, ceasul de argint pe centura de piele arată. Frumusețea și atractivitatea încântătoare a acestor accesorii sunt detaliile contrastante. De exemplu, pe fundalul unei curele negre sau maro închise, foarte luminos și, în mod solid, arată șasiul orar din metalul ușor.

Se recomandă selectarea produselor în care cureaua este realizată din piele autentică și moale. Păsterea se va sparge și va pierde aspectul primordial. Va trebui să se schimbe după șosete de primăvară.

Citește mai mult  eșarfă roșie

De regulă, astfel de modele au un design foarte restrâns și solide. Ele se pot potrivi cu ușurință în multe doamne: de la zi cu zi la afaceri și oficiale.

Brățări largi

Tendința anotimpurilor recente este orele cu brățări și curele largi. Ele arata foarte originale. Asemenea opțiuni au fost inițial elemente ale unui dulap de sex masculin din cauza aspectului dur. Astăzi, un sex minunat poate fi aplicat și la ceas cu brățări largi.

Bratara largă poate fi făcută din piele naturală sau argint natural. Cea de-a doua opțiune apar puțin mai des și sunt mult mai scumpe, dar designul lor nu va lăsa indiferent nicio doamnă tânără.

Brateletele din piele sunt o bandă convențională de material pe care se află un carcasă de argint.

7

Fotografii

Acesta poate fi suplimentat cu lanțuri scurte, nituri sau suspensie.

Brățară cu pietre prețioase

Aspectul fabulos are curele încrustate cu pietre prețioase și semi-prețioase de diferite culori. Ceasul de argint cu astfel de detalii va costa cumpărătorii într-o sumă rotundă.

În astfel de accesorii, totul este bine – de la pietre colorate de strălucire la sclipirea de argint pe fundalul lor. În aceste lucruri este imposibil să nu se îndrăgostească.

Decor

Add-urile decorative fac ca doamnele de metal nobil, chiar mai rafinate și atractive. Acestea pot fi diferite pietricele, pandantive sau secțiuni tratate cu smalț de culoare. Puteți alege opțiunea perfectă pentru orice ocazie.

Luați în considerare câteva elemente interesante ale decorului în ceasurile femeilor:

 • Aspectul frumos și armonios are accesorii cu Marcatsites. Aceste pietre pot avea galben, verde deschis, negru sau gri. Asemenea culori arata foarte elegant in tandem cu argint. Farmecul natural al Fashionista este capabil să sublinieze orele strălucitoare cu brățări deschise, completate de Marcasites.

 • Foarte des, bijuteriile sunt echipate cu fianuri. Aceste pietre sunt sintetice și sunt cultivate în mod artificial. Ei pot avea o culoare complet diferită. Accesorii cu astfel de pietricele în frumusețea lor nu sunt inferioare produselor, completate de minerale naturale.

 • Multe tinere doamnelor achiziționează modele de ceasuri fermecătoare cu straturi. Aceste pietricele mici și modeste sunt capabile să facă accesoriu frumos frumos! Deosebit de spectaculoase și atractive pe care le primesc într-o zi însorită. Pietrele sunt frumos strălucitoare sub influența luminii solare, atragerea atenției trecătorilor.

 • Unele dintre cele mai originale și celendale sunt emailul Katsiki C doamnelor. Cu acest strat de acoperire pe suprafața ceasului, se aplică o varietate de desene sau modele. Emailul cade perfect pe metale prețioase.

Astăzi, astfel de accesorii sunt foarte solicitate. Ei posedă un aspect cu adevărat fabulos, care atrage vederi entuziaste pe stradă.

Branduri

Decoratiunile de marcă sunt cea mai înaltă calitate și durabilă. Acest lucru se datorează faptului că producătorii celebri își vor valorifica numele și nu se vor permite să producă produse de calitate scăzută sau defecte. Vom fi familiarizați mai aproape de cele mai populare branduri care produc ceasuri de argint de neegalat pentru doamne drăguțe.

Nika

O reputație excelentă pe piața de bijuterii ruse a câștigat compania Nika. Profesioniștii designerilor lor de afaceri și talentați ai acestei mărci dezvoltă modele excelente de aur și de argint, în care chiar și cele mai mici detalii sunt gândite.

Procesul de producție este în mod constant modernizat și îmbogățit cu noi tehnologii, permițând să creeze accesorii de neegalat.

Ceasul elegant de la acest brand sunt dotate cu brățări din piele metalică și naturală. Toți au un design laconic, dar foarte sofisticat.

Citește mai mult  Aktinolitol: Descriere, proprietăți și aplicații

Nickname și modele originale, completate cu farmecul la modă în tandem cu apeluri rotunde mici. Asemenea opțiuni beneficiază de cererea de invidiat.

Pescăruş

Un alt faimos marcă rusesc marca de marcă oferă o oxcakes modernă de argint fermecătoare cu brățări, decorate cu pietre multi-colorate și curele de piele de diferite nuanțe.

Gama de firme este reprezentată de modele concise în cheia clasică, ceas subțire în stil de epocă și produse moderne cu cadre mari decorate cu strasuri.

Sokolov

Leadershipul pe piața de bijuterii din Rusia aparține faimosului brand Sokolov. Acest producător popular produce un număr mare de decorațiuni și ceasuri cu un design uimitor.

Ceasul de argint al acestei companii sunt efectuate în diferite culori și echipate cu curele de piele naturală de diferite culori, precum și brățări sau lanțuri rigide de argint.

Cadranul în aceste modele sunt decorate cu vopsele de diferite pietre și picturi de email. În astfel de accesorii, este dificil să nu se îndrăgostească.

Astăzi, brandul intern oferă o selecție chică la modă de coquette Kathers de la cel mai mare eșantion de argint. Găsiți opțiunea corespunzătoare va fi capabilă pentru doamnele de orice vârstă și gust.

Lumina soarelui

Produse laconice și solide din metal strălucitor oferă o tânără lady brand lumina soarelui. Designerii acestei mărci creează modele excelente în care cadranul are culori de contrast. Pe fundalul unor astfel de elemente, argintul pare încă mai strălucitor.

De exemplu, poate fi ora de licitație cu fundal roz, menta sau albastru.

Platour

Produse solide cu brățări și curele de culori diferite produce brand platoor. Sub numele acestui brand sunt produse și ore foarte originale în care cadrele au cele mai neașteptate forme. De exemplu, poate fi accesorii pentru femei cu un cadran sub forma unui fluture mare de argint sau o floare cu pietricele mici de culori diferite.

Scump și luxos pe încheietura mâinii doamnelor se va uita la produsele de marcă cu brățări rigide, decorate cu flori de argint și linii metalice modelate. Oferă o companie și modele laconice în care nu există detalii decorative. Astfel de lucruri au canale minimaliste și brățări în care strălucirea de argint este acordată mai multă atenție.

Cat costa?

Ceasurile de argint de înaltă calitate de înaltă calitate nu vor costa prea ieftin, deci nu aveți încredere în prețuri prea scăzute. Ceasul în care argintul se estompează numai cadranul va costa de la 5 mii de ruble și mai sus. În mod tipic, în astfel de produse, curelele sunt fabricate din piele. Dar marca Sokolov are modele similare în arsenalul său, prețul căruia este de 20 și 30 de mii de ruble.

Modelele mici cu brățări înguste de argint și cadre mici vor costa cumpărătorii la 11-15 mii de ruble. Pentru acești bani puteți alege opțiunea cu pietre din Pescărușul firmei.

Rusia va ofera Brand Nick cumparatori produse mai scumpe, prețul care începe de la 6 mii de ruble și vine la 65 de mii de ruble.

Costul accesoriului va influența proba de argint și calitatea acestuia. Politica de prețuri a unui anumit brand joacă, de asemenea, un rol major.

Cum de a alege?

Alegerea unui ceas de argint, să acorde o atenție la dimensiunea cadranului. El nu ar trebui să fie prea mici, altfel pur și simplu nu va fi vizibil.

Citește mai mult  Cum de a elimina cercei garoafe după arma puncție?

Decide cât de des vă va purta un produs. În cazul în care este destinat pentru zi cu zi și șosete regulate, ar fi bine să analizăm opțiunile mai ușor cu un design universal. Pentru evenimentele de seara, frumoase de argint sunt potrivite boi, decorate cu detalii decorative.

decoratiuni de design trebuie să fie armonizate cu stilul si garderoba.

Se recomandă contactarea mărcilor bine cunoscute care oferă clienților produse de înaltă calitate și frumoase. Nu comandați orele prin site-uri terțe. Modelele originale ar trebui comandate numai prin site-urile oficiale ale mărcilor selectate.

Îngrijire

Ceasul preferat vă va servi de foarte mult timp și nu vă va pierde frumusețea dacă le oferiți o mare îngrijire. Spuneți în detaliu: Cum să curățați ceasul de argint acasă?

 • Uneori placa se acumulează pe suprafața metalului, ceea ce este dificil de îndepărtat. Pentru a face acest lucru, puteți contacta un mic tampon Watt. Anterior, trebuie să fie umezită în soluția de alcool.
 • După această curățare, nu puteți șterge sau spăla decorarea. Ar trebui să vă uscați.
 • Puteți curăța lucrul cu soluția acetică folosind un șervețel moale. După toate procedurile, este necesar să clătiți bine produsul și să frecați o cârpă uscată.
 • În magazinul de bijuterii puteți achiziționa servetele speciale pentru curățarea unui anumit tip de metal. Doar luați o opțiune de argint și curățați-vă accesoriul cu acesta.

Recenzii

Tânără modernă doar adora strălucire și strălucire de argint. Ceasul de la acest metal se uită la încheietura mâinii foarte elegante și atractive. Modesta sărbătorește versatilitatea acestor lucruri. Ei pot merge la muncă, pentru o plimbare și chiar pentru un eveniment de vacanță sau de seară.

Cumpărători mulțumiți și costul ceasurilor de argint. Acestea pot fi cumpărate pentru cantități mici, ceea ce nu afectează calitatea, durabilitatea și designul acestora. În exterior, astfel de decorațiuni în orice nu pierde produse din alte metale mai scumpe, dar va fi mult mai ieftin decât, de exemplu, aurul.

Nu au putut fi observate consumatori de contrast de argint strălucitor și curele din piele. Un astfel de kit pare scump și solid. Multe tinere doamne se întorc la astfel de ovăz pentru a finaliza afacerile și imaginile oficiale.

Pentru a achiziționa accesoriu perfect, nu este necesar să contactați mărcile străine. Producătorii ruși oferă consumatorilor moderni un număr mare de modele diverse realizate din materiale durabile și noncaine ale căror calitate este sărbătorită de cumpărători.

Imagini frumoase

Luați în considerare mai multe imagini spectaculoase completate cu ceasuri sofisticate de argint:

 • Puneți cămașa de lumină, blugi de panglică de pantofi de balet alb și brusc (sau pantofi mici de călcâi). O astfel de aeronavă poate fi completată cu un ceas de argint cu o brățară largă și cu pandantiv pe gât.

 • Pickup O lumină deschisă de sus, o fustă roz blândă și înclinați culoarea pastelată cu mâneci lungi. În acest ansamblu romantic, ceasul de argint cu un cadran ușor și o pungă de răchită va fi perfect privită.

 • Sexy și atractiv pe o fată va arăta un ansamblu realizat din cămăși strălucitoare, scurte scurte denim și argint înclinate pe tocuri mici și largi. Completați setul de ceas de argint, brățări și sac clasic negru colorat negru.

 • Păstrarea tricoului de culoare pastel și blugi albastre. Decorați imaginea de tineret în stilul colierului casual greu de tonuri întunecate și bijuterii cu o brățară de argint.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: