Cele mai populare tipuri de pălării

Cele mai populare tipuri de pălării

Astăzi, nici o Fashionista nu face fără accesorii elegante. Mulțumesc, imaginea devine expresivă și unică. Atenția designerilor a fost trasă de căpriori.

Pălărie – un atribut indispensabil al ansamblului feminin. Ea poate finaliza cu succes arcul și îi va da eleganță. Ce se arată cele mai populare tipuri de pălării și cu ceea ce purtând accesorii elegante?

7

Fotografii

Fedora

Acest model este cel mai popular. Este un atribut de modă al unei ceapi elegante și îi protejează capul de la soare. Modelul este un stil strict, cu înălțime medie și câmpuri mici. Ele pot fi complet înguste sau moderat, drepte, curbe în sus sau în jos. Uneori câmpuri de pe laturile se îndoaie și în față.

Modelul standard are o dentare pe Tul. Unul este situat în partea de sus și două – pe laturi. Panglica trece în jurul lui Tuli. Poate fi într-un singur ton sau în contrast cu o atingere a unui produs. Designul pălării depinde de un caz specific.

O astfel de pălărie arată grozav cu fuste de diferite lungimi, topuri la modă, tricouri casual, bluze fără tăiere. Astfel încât imaginea a fost adecvată, nuanța accesoriului trebuie repetată în haine.

Ceapa armonioasă pot fi create, puse pe o cămașă monofonică, pantaloni scurți liberi și o paie federa. Pentru o plimbare prin oraș perfect potrivită cu o bluză tăiată dreaptă, pantaloni scurți și pantofi de denim pe un călcâi.

Fedor este bine completat de arcuri cu rochii sau sundrese. În același timp, hainele pot fi o tăietură laconică de nuanțe atrăgătoare sau cu o imprimare florală. Un astfel de accesoriu este capabil să facă solemnitate chiar și în cea mai ușoară și cea mai obișnuită costum. În acest caz, pantofii ansamblului pot fi oricare.

Nu mai puțin atractiv arată Fedor cu jambiere și blugi. Dacă purtați o pălărie albă cu pantaloni negri înguste și o cămașă albă de zăpadă, imaginea va fi elegantă și în viață. Luke cu blugi sunt minunate pentru stilurile de zi cu zi. Mikes, topuri, cămăși, pulovere și jachete denim vor arăta bine ca vârful ansamblului.

Fedor poate decora și costumul clasic de pantaloni. În acest caz, acesta este ales în tonul unui costum sau bluză.

Borsalino

Acest model a primit numele său de către producător. Logon este împrumutat de la colecții de sex masculin și rămâne la vârf de popularitate timp de mai multe decenii. În exterior, pălăria seamănă cu un Fedor clasic. Ea are, de asemenea, câmpuri mici și dents pe Tul.

Modelul „Borsalino” valoare moderată, este efectuată de la pâslă și decorată cu panglică de lățimi diferite. Astăzi în panglica neinteligibilă de modă din satin.

Citește mai mult  Perle cultivate: soiuri și proces de creștere

Pălării acestui brand au fost întotdeauna scumpe și au beneficiat de succesul gangsterilor. Prin urmare, al doilea nume Borsalino – „pălărie de gangster”.

Acest accesoriu cu câmpuri înguste este grozav pentru Fashionista, adora rafinat, sa gândit la ansamblul celor mai mici lucruri. Borsalino arată perfect cu femeile clasice de garderobă de femei. Un astfel de costum va fi câștigat și elegant.

Puteți purta un model cu un costum de pensulă sau un set de sacou și pantaloni scurți. În același timp, câmpurile pălării pot fi îndoite în sus sau în jos. Pentru a da un farmec special, puteți purta catargul Borsalino.

Pentru stilul de zi cu zi sau stradă, un astfel de stil este potrivit cu orice îmbrăcăminte relaxată. Chiar și cele mai simple și necomplicate lucrurile vor arăta diferite dacă adaugi ceapa cu o pălărie elegantă de gangster. Este perfect combinat cu blugi de panglică, jachete înghesuite, diverse tricouri și pantofi sport. O astfel de căptușeală poate fi completată cu un pantalon îngust, alpinism și jachetă alungită. Ceboribriti poartă acest stil cu pantaloni scurți, vesta și tricou.

Hat-Cloch

Acest produs este doar respirație cu începutul feminin. În ciuda faptului că stilul necesită o selecție aprofundată a elementelor ansamblului, a fost popular cu fanii de modă romantic și de stil retro de mai mulți ani. Modelele clasice devin adesea imagini decorate de zi cu zi.

Acest model seamănă cu o formă clopotă, pentru care și-a primit numele (de la cuvântul francez Cloche – clopotul). Poate avea un mic vizor, câmpuri înguste sau efectuate fără ele. Tulley Top Runda. O astfel de pălărie este bine amplasată pe cap. Arată fără probleme cu o rochie elegantă și haine de stil de afaceri.

Clouce este făcută din pâslă sau piele. Pentru opțiunile de vară, uneori designerii sunt utilizați în producția de paie sau de in. Unele opțiuni sunt făcute din puf, textile sau panza tricotate. Un astfel de model este perfect pentru fetele subțiri cu caracteristici mici.

Acest stil poate fi combinat cu îmbrăcămintea în stilul treizeciului. Modelul este perfect combinat cu sundrese și rochii cu o linie de talie scăzută, pantaloni liberi. Ca îmbrăcămintea exterioară, puteți purta o pălărie de ciocnire cu un antrenor sau un strat scurt deasupra genunchiului.

Un astfel de stil nu va fi adecvat în combinație cu fuste scurte, blugi și seturi de seară. Cloch poate fi aleasă într-un singur ton cu alte suplimente de ansamblu. Arată grozav cu o eșarfă storcă, un puț și alte soiuri de eșarfe largi, cu o grosime temperată groasă.

Pălării cu largă de apă

În modelul de tendință cu câmpuri largi ondulate. Cu astfel de clipuri, imaginea devine misterioasă și personifică rafinamentul incredibil al gustului. Capul este bun pentru că poate fi purtat în orice moment al anului, ridicându-și materialul pentru fiecare sezon. În acest caz, accesoriul protejează în mod fiabil de vânt, își protejează capul de la o ploaie bruscă și permite unei femei să fie în centrul atenției.

Citește mai mult  Eșarfă mare

Un astfel de stil schimbă adesea proporțiile formei și o selecție greșită poate fi plină. Pălărie largă cu bucle lungi arată foarte frumos. În același timp, coafura va fi frumoasă și îngrijită. Designerii decorează generos modelele cu pietre, pietre, margine, perii, panglici, flori, broderie și perforare.

Capul cu câmpuri moi este perfect pentru o imagine de plajă sau acces la lumină. Pentru ocazii speciale, produsele sunt realizate din materiale atrăgătoare. Opțiunile pentru fiecare zi sunt efectuate de la denim, satin, paie și bumbac. textile naturale oferă un microclimat favorabil capului și îl protejează de la Soare.

În sezonul rece, puteți purta modele elegante, cu un strat de orice reducere și de siluetă, de la clasic la bushlates scurtate, stiluri în stilul Oversis. Coat poate fi tăiat clasic sau cu detalii asimetrice. Lukes interesante sunt obținute în cazul în care o pălărie cu câmpuri largi pentru a purta cu strat de tineret în stilul Caushal, blugi sau pantaloni înguste.

În combinație cu jachete, aveți nevoie pentru a încerca să evite accesorii sportive. Inadecvată și combinații cu jachete de piele: se pare insipidă. Și haine de ploaie la astfel de pălării poate fi ales orice. Și clasic, și avangardist tăiat va arata elegant și spectaculos.

Duminica, rochii de diferite stiluri, rochie tricouri, pantaloni, bluze și tunici sunt potrivite pentru imagini de vară.

Pentru tinerii fashionista astăzi nu există restricții. Ei pot purta o pălărie în vrac cu îmbrăcăminte avangardă (jachete, cardigane), tăieturi asimetrice, fuste, cămăși și chiar bass. Cea mai mare ceapa nonordin, selecția liberă de pălării.

Materialele

Pălării femeilor sunt stilul continuu. Așa că el a fost relevant și scump, este necesar să achiziționați produse de la componente de înaltă calitate și costisitoare. Astăzi în pălării de modă din materiale naturale.

Pentru offseason, modelele simțite sunt perfect potrivite. Acest textile este bine ținând forma și arată aristocratic. Simțit este cel mai popular material din alegerea capului. Modelele pentru zilele calde sunt fabricate din soiuri mai subțiri și moi de pâslă.

Nu mai puțin populare Suede. Pălării realizate din astfel de țesături cu textura catifea, dau imaginea nobilitelor nobilimilor și a accesoriilor la un statut privilegiat special. În combinația de modă de țesături: adesea designeri combină două materiale. Poate fi piele și piele de piele. Regula principală a unei astfel de combinații ar trebui să fie o coloană completă de textură.

Citește mai mult  Un caz pentru telefon

Multe modele sunt fabricate din velor, catifea și lână. Pentru ceapă de vară puteți cumpăra un accesoriu elegant din bumbac, denim, paie. La vârful pălării de popularitate, cu câmpuri transparente din material sintetic.

Soluții de culoare

Stylistii recomanda cumpararea de incendii de nuanțe dezactivate. La spectacolele de modă, apar adesea elemente elegante într-o schemă de culori relaxată. Ele sunt cele mai armonioase completate imaginea și sunt universale. Datorită culorilor neutre și dezactivate, ele pot fi purtate cu haine diferite și mai multe arcuri.

Pentru sezonul rece, designerii de modă oferă produse noi în nuanțe clasice: negru, maro, bej, gri și variațiile sale. Unele produse sunt realizate într-un roșu saturat sau combinații cu ton alb și negru. Ventilatoarele de nuanțe întunecate stilistii oferă pălării purpurii, smarald, ciocolată și burgoliere.

Pălării de vară a paletei de culori mai diverse. Acest sezon în pălării de modă, realizate în alb, bej, cremă, roz, pulbere, galben, nisip, lumină gri și albastru. Pentru imagini luminoase, stilurile sunt bine în culori saturate: roșu senzual, albastru, teracotă, cărămidă, khaki. Fanii unui arc romantic ca capacele din Fuchsia. Nu mai puțin interesante și spectaculoase produse cu un model sau print.

Cum de a alege modelul?

Nu este un secret că pentru o imagine relevantă trebuie să selectați un produs ținând cont de figura dvs. și fețele ovale. Acest accesoriu poate accentua avantajele proprietarului sau poate consolida defectele. Pentru a evita acest lucru, trebuie respectate mai multe reguli.

  • O față ideală este forma ovală. Astfel de moda sunt potrivite oricărui stiluri. Nu vor exista restricții aici și puteți purta diferite locuri cu orice lățime de câmpuri.

  • Pălării de apă cu tulpină mare va fi cea mai bună alegere pentru naturile laminate rotunde. Datorită înălțimii lui Tuli, fața se extinde vizual, achiziționând contururi nobile. Stiluri mici și înguste mai bine exclude (Cloce, Panama), pentru a nu crește lățimea obrazului.

  • Fetele cu bărbie îngustă și fruntea mare au nevoie de opțiuni care să reducă partea superioară a vârfului capului. Ele sunt pălării perfect potrivite cu câmpuri low-tule și largi.

Alegerea unui stil, este important să nu uitați de creștere. Agenții miniaturani evită mai bine pălări masive. O alegere bună pentru fetele joase și fragile vor fi mici stiluri.

La modă ridicată, dimpotrivă, este mai bine să cumpărați pălării cu câmpuri largi și abandonați opțiunile mici. Ele pot adăuga vizual creșterea și vor fi inadecvate.

Titularii de dimensiune plus nu ar trebui să fie achiziționate stiluri miniaturale. Imaginea, completată de un astfel de accesoriu, va deveni ridicolă și adaugă o figură.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: