Cercei cu opal

Cercei cu opal

Doamnelor de toate vârstele iubesc să creeze imagini luminoase și de modă. Puteți adăuga haine elegante folosind diferite accesorii: brățări, lanțuri, inele sau cercei. Astăzi va fi despre o astfel de decorare incredibilă, cum ar fi cerceii cu Opal.

Un pic de istorie

De mult timp, această piatră semi-prețioasă a provocat asociații cu „speranțe înșelătoare”. Oamenii au crezut că a reușit să-și influențeze proprietarul și să-și consolideze calitățile pozitive sau negative. Se crede că un decoruri cu opal au fost îndepărtate din ispite, iar altele au fost împinse în grămadă de plăceri interzise.

Opal este principala decorare a atributelor figurilor religioase ale Americii de Sud. A folosit o mare popularitate în rândul Kurtisanok european. Mysticii cred că doamna care a ales cercei cu această piatră, ar trebui să vadă goluri concrete în fața lor, altfel Fortuna va juca o glumă cu ea.

Caracteristici și avantaje

 • Principalul avantaj al acestor pietre magice este aspectul lor fantastic. Ei literalmente fascinează culoarea lor magică. În Opal este imposibil să nu se îndrăgostească.
 • Cristalele multicolore au o caracteristică interesantă: unele dintre ele conțin în compoziția lor de la 30% la 35% apă. Ele reprezintă o valoare de bijuterii mai mare, deoarece au o culoare unică de curcubeu curcubeu.
 • O astfel de proprietate uimitoare se numește și opalescență și este împărțită în trei tipuri: solid, mozaic și zonal.

Modele

Opal doar arată în mod magic în încadrare diferită: fie auriu sau argint. Fashionul modern preferă astfel de decorațiuni deoarece arată atractive și scumpe. Fiți familiarizați mai aproape de cele mai populare cercei care sunt decorate cu această piatră uimitoare.

În aur

Piatra spectaculoasă arată grozav în janta de aur. Acesta evidențiază cu succes strălucirea și luxul de metale prețioase. Modurile moderne oferă adesea preferință acestor produse, deoarece sunt capabili să sublinieze culoarea ochilor și să facă imaginea cu adevărat magică.

În argint

Foarte proaspete și elegant arată cercei de argint cu opal. Copiile cu piatră albastră sau albastră sunt considerate cele mai spectaculoase. Se numește și Harlequin și se distinge prin adâncimea și saturația culorii.

Piatră de colorat

Opal este complet diferit. Fiecare doamnă va fi capabilă să ridice cercei pentru el însuși în umbra pe care îi place mai mult și vine la culoarea pielii și a ochilor. Luați în considerare un citiți mai mult: Ce minerale sunt utilizate în fabricarea accesoriilor.

alb

Un astfel de mineral arată incredibil de blând și proaspăt. Structura sa este translucidă și turnată „cool” albastră ușoară.

Negru

Cristalele întunecate arată deosebit de deosebit de spectacole și atractive. Cercei cu astfel de detalii sunt soluția perfectă pentru doamnele îndrăznețe și încrezătoare. Pietre similare au uimitoare albastru, violet, burgundy sau verde.

De foc

Fiery numit mineral, care este vopsit în galben, portocaliu sau roșu. Astfel de opal se distinge prin reflecții luminoase asemănătoare cu scântei reale de foc.

Tsarsky

Această piatră frumoasă are un model spectaculos, mai asemănător cu un mozaic. Poate avea un număr mare de elemente multicolore.

Jizarol

Opal numit Dzzhizarol se distinge printr-o nuanță roșiatică, suplimentată cu transparentă sau neclaritate.

Lechos

Lechos – Opal este o piatră verde naturală. Are o strălucire verzui asemănătoare.

Roz

Pink Opal se îndrăgostește la prima vedere. Această piatră are o culoare roz blândă și suculentă, cu clape de ton albastru alb și albastru. Ele arată mai mult ca niște străluciri mici în partea internă a mineralelor și o fac cu adevărat magică.

Cum să ridici?

Alegeți cerceii perfecți cu această piatră uimitoare foarte ușoară. Merită să cunoașteți câteva nuanțe care vor contribui la obținerea celei mai potrivite decorațiuni.

 • Bruneturile spell se potrivesc perfect accesorii de lumină. În mod ideal, va arăta eventorile cu opal alb. Ei sunt capabili să dea imaginea de romantism și sensibilitate.
 • Blondele ar trebui să acorde atenție opțiunilor mai luminoase și bogate. Mai ales spectaculos pe astfel de frumusețe se va uita la bijuterii cu vopsele irizante. Puteți alege o copie originală cu un model mozaic care combină mai multe culori diferite.

Foarte suculent și atractiv pe Fashionista se va uita la decorarea cu Opal, suplimentata de alte pietre pretioase sau semi-pretioase. RIM poate fi absolut orice. Totul depinde doar de preferințele Fashionista.

Cum se păstrează și de îngrijire?

Prin achiziționarea cercetătorilor feminini cu o astfel de piatră, merită să ne amintim că este foarte capricios și necesită o atenție deosebită. Opal are o structură foarte fragilă. Fără îngrijire adecvată, accesoriul își va pierde luminozitatea și va înceta să emită lumina unică.

 • Nu scoateți cerceii în caseta la restul decorațiilor. Acest lucru poate duce la zgârieturi și alte daune. Este de subliniat o casetă separată pentru accesorii cu opal. Acest lucru este foarte important nu numai pentru piatra în sine, dar, de asemenea, pentru un astfel de metale cum ar fi argint. Deci, îl puteți salva de la întunecare.
 • Accesorii mai bune pentru a elimina înainte de a aplica machiaj sau de a folosi băuturi spirtoase. Opal absoarbe umezeala. Acest lucru este valabil și pentru componentele chimice ale produselor cosmetice sau parfumuri. În aceste condiții, nu numai minerale poate suferi, dar, de asemenea, tăiate de argint.
 • În nici un caz nu poate să înoate și să ia un duș în astfel de cercei! Acestea trebuie să fie pre-eliminate și să amâne cât mai mult posibil, astfel încât apa să nu le-a lovit accidental.
 • decoratiuni Magic din când în când va avea nevoie de curățare. Ar trebui efectuată cu o periuță de dinți moale și o soluție simplă de săpun. curățare Clean trebuie să fie extrem de ușor, astfel încât să nu dăuneze piatra.

Multe pietre și decorațiuni își pierd luminozitatea și atractivitatea lor în timp. Nu sunt excepții și cercei cu opal. Este foarte dificil să evitați diferite zgârieturi microscopice de piatră. Adesea, doamnelor se confruntă cu problema curățării: greu de-atins pentru peria locului se va acumula praf și murdărie.

Returnați cercei fosta frumusețe va fi capabilă să experimenteze un bijutier experimentat. Multe ateliere oferă în prezent astfel de servicii. Wizards se pot întoarce la decorare nu numai fostă luminozitate, ci și pebblele poloneze, după ce l-au salvat de zgârieturi.

Ce sa porti?

Accesorii elegante și feminine arată armonios ambele cu rochii de zi cu zi și de seară. Fashionul modern poate crea un ansamblu foarte spectaculos și la modă, completat de cercei frumoși.

Pentru kiturile de zi cu zi și de birou, se recomandă selectarea specimenelor în care opalul se face într-o singură culoare: albastru, alb, negru sau verde. Opțiuni similare sunt mai laconice și versatile.

Pentru kit-ul de seară vă puteți ridica cercei mari și notabile. Cercei de aur cu piatră albastră sau regală va arăta deosebit de armonios cu o varietate de rochii.

Imagini spectaculoase

 • Pentru a evidenția o rochie de vară ușoară pe curele folosind bijuterii de aur sau de argint. Mai ales impresionant, combinația de costum, care combină culorile albastru și roz, cu cercei cu roz deschis sau opal albastru. Reglați imaginea utilizând pantofi de flacără pe un călcâi.

 • Pentru a crea o imagine unică de seară, puteți ridica o rochie de cocktail sexy cu umeri deschise sau o tinuta lungă, cu o suprafață strălucitoare. Supliment că astfel de veșminte pot fi completate cu accesorii cu Opala albastru-verde albastru. Un astfel de ansamblu a ales o dată o actriță Natalie Marx să acceseze covorul roșu.

 • Incredibil de feminin și arată ușor ca un set de cămașă sau bluze de culoare ceresc, fuste albe, pantofi strălucitori și accesorii de argint cu piatră albă. Un astfel de ansamblu va fi soluția perfectă pentru imaginile proaspete și de modă subțire și tânără.

 • Pentru a sublinia imaginea zilnică și confortabilă cu cercei miniatural. Purtați o bluză caldă sau pulover cu un gât înalt, blugi și completați acest set simplu de produse geometrice mici. Culoarea opalului vă poate ridica gustul: de la întuneric la foc.

 • Accesorii magice pot fi decorate cu un cocktail. În mod ideal, o combinație de rochii de cocktail albastru cu o fustă de fixare sau un umăr deschis și cercei mici cu Opal. Puteți adăuga un set folosind o brățară elegantă cu cristale, o tijă fermecătoare sau o bobină simplă.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: