Cercei de aur fără pietre

Cercei de aur fără pietre

Adesea, atunci când alegeți bijuteriile de aur, femeile se bazează pe caracterul practic și design, astfel încât atunci când cumpărați cercei de aur, multe dintre ele alegeți produse fără inserții. Ele sunt potrivite fără excepție de la toate femeile și în mod armonios se potrivesc în orice stil și imagine. Magazinele de bijuterii sunt astăzi o gamă largă de bijuterii de aur fără pietre, iar fiecare modă va fi capabilă să-și aleagă cerceii.

Modele și tipuri de elemente de fixare

Principalul avantaj al sacilor de aur fără inserții este combinația de aur galben și alb. Astfel de decorațiuni arată scumpe și foarte frumoase. Dar din cauza prețului, majoritatea femeilor aleg cercei au fost efectuate numai din aur galben. Tipurile de ursuri de aur fără pietre se disting printr-o varietate de tehnici de fabricație, forme, dimensiuni și, desigur, clapete. Ei definesc exact modelul și alegerea ulterioară la cumpărare.

Toate decorațiile sunt împărțite în mai multe grupuri care sunt caracterizate de elemente de fixare.

Castelul englez

Cel mai comun și mai popular de fixare, este folosit de bijutieri mai des decât restul, iar proprietarii de bijuterii cu un castel englez apreciază confortul și fiabilitatea de fixare a urechii. Blocarea în limba engleză este un cârlig, investit în urechea urechii și fixați cu clicul caracteristic. Este pe el că o femeie poate înțelege cu siguranță, de blocare închis sau nu.

Din minusurile acestui tip de fixare – aceasta este o distanță fixă ​​între elementul decorativ și dispozitivul de fixare în sine. Pentru o uhah în miniatură, cercei cu o astfel de blocare o „cădere“ înainte și nu vor fi vizibile. Și urgențele prea masive, blocarea englezească dimpotrivă, va trece.

Pusi sau garoafe

În majoritatea cazurilor, înclinarea pe astfel de modele face parte din cercei sau decor. Astfel de cercei sunt, de obicei, dimensiuni mici, deci nu întindeți gaura de la puncție și fixați cu atenție produsul pe mobil din spatele unor astfel de modele ideale pentru fete tinere și active. Ele sunt compacte și nu sunt complet pe ureche, ceea ce le face imperceptibile și funcționale pentru sport, alergare sau alte sarcini active.

Citește mai mult  Tommy Hilfiger Rucsaci Descriere

Mai ales „garoafe” relevante ca primii cercei pentru copil sau la fel ca o decorare a copiilor.

Este locurile fără inserții și pietre care arată ca o decorare elegantă și scumpă, datorită faptului că partea din față a cercei poate fi efectuată în diferite stiluri, dimensiuni și decorate cu elemente de orice complexitate (flori, suspensie, modele, geometrie).

Castelul francez

Acest suport este un cârlig, al cărei mecanism este faptul că dispozitivul de fixare sub forma unor clinturi de buclă din spatele marginii alinierii cercei. Bijuterii cu o astfel de blocare fără inserții se disting prin elemente de decor artistice ridicate. Ele pot fi făcute sub forma unei varietăți de culori, petale, forme geometrice, animale, semne zodiacale și multe alte lucruri care vor fi suficiente pentru maeștri de fantezie. Acest decor principal este atașat la arme sub formă de suspensie.

Inele

Din nou, popularitatea cercei-ringului cercei din anii 80 au o clapetă interioară a inelului, care nu este capabilă să impas și să fie considerată cea mai sigură. Astfel de modele pot avea un decor sub formă de suspensie sau pot fi absolut concise. Caracteristica principală este dimensiunea. Diametrul produselor poate fi destul de miniatură sau, dimpotrivă, extravagant mare și volumetric.

„Trage”

La fel ca „garoafe“, „broșă“ sunt și elementul de fixare și elementul principal decorativ din cercei. Astfel de modele sunt adesea numite doar ace, toate deoarece structura produsului seamănă cu un ac care este în UHM. Din cauza lipsei de castel, astfel de cercei sunt ținute pe urechi din cauza greutății lor.

„Intinderea“ este cel mai potrivit de proprietarii o fata rotunda, datorită caracteristicilor modelului, care este un lanț de lungimi diferite, cu un element decorativ la final, este atașat pe partea frontală a lobului.

Tendințe de modă

Cercei de aur fără inserții câștigă popularitate în creștere. Ele arată, modeste, elegante și nu vulgare și, de asemenea, datorită lipsei de pietre potrivite oricăror de-a lungul și evenimentului. Recent, combinațiile de aur alb, roșu și galben au devenit din ce în ce mai mult în lumea modă de bijuterii, dar toate aceleași decorațiuni au fost efectuate numai din aur alb.

Acestea se vor potrivi tuturor femeilor, sub orice tip de aspect și combinate perfect atât cu rochii de lumină feminină, cât și cu suite stricte de afaceri.

Astăzi în magazine de bijuterii o selecție foarte mare de bijuterii de aur frumoase de la producătorii interni. Cercei fără pietre sunt decorate cu țesături originale și complicate sau au inserții din aliaje prețioase. De asemenea, decorațiile fără pietre decorate cu un „diamant” care oferă produsul. Și pentru cei care iubesc cercei extraordinare și originale, producătorii oferă modele de combinație de aur și smalț.

Citește mai mult  Bag-rucsac pentru femei

Sfaturi pentru alegerea

Foarte des, atunci când vizitați un magazin de bijuterii, suntem pierduți din luxul și gama care sunt reprezentate pe ferestrele magazinului. În această situație cu bărbații care aleg un cadou pentru femeia lor. Prin urmare, am luat câteva sfaturi utile de la stilistii care vor ajuta la alegerea:

  • Dacă ați adus un cadou pentru salonul de bijuterii, alegeți cercei, este mai bine să acordați atenție modelelor fără pietre. Ele sunt universale, potrivite pentru șosete zilnice și sunt o opțiune câștigătoare.
  • Pentru fetele tinere este mai bine să alegi bijuterii minimaliste și non-îmbătrânite.
  • Dar femeile mai în vârstă sunt cele mai bune să se uite la cercei mai mari. Ei se potrivesc armonios în imagine și se concentrează pe ei înșiși, distrag atenția de defectele.
  • Alegeți o clapetă de cârlig practic.

În ceea ce privește alegerea decorațiilor sub forma unei fețe, este mai bine pentru titularii unei forme triunghiulare. Cercei care extind cartea. Krugolet merită să acorde atenție modelelor cu suspensii masive pentru a echilibra fața.

Cercei volumetrice rotunjite vor ajuta la rotunjirea feței ovale. Femeile cu această formă de față nu a recomandat categoric „broșă” și cercei cu elemente lungi și agățate.

Cercei de aur ca o investiție profitabilă

Probabil că nu există o singură femeie care nu avea cel puțin o pereche de cercei din Uniunea Sovietică. Decorațiile de aur ale acelei ere se disting prin calitatea și designul lor. Mulți dintre ei vor potrivi armonios imagini moderne. În cele mai multe cazuri, astfel de eșantioane din URSS nu au valoare culturală sau istorică, dar diferă de calitatea produselor moderne și, în consecință, prețul.

Datorită acestui fapt, orice bijuterii de aur este o investiție bună. Aurul nu își pierde niciodată relevanța, prețurile și aspectul, spre deosebire de telefoane sau alte tehnici la modă.

Pentru majoritatea femeilor nu vor fi selectate, care achiziționează un smartphone scump sau o altă pereche de cercei. Mulți aleg cea de-a doua opțiune. Telefonul își va pierde rapid costul și relevanța că nu veți spune despre aur. În plus, decorațiile de aur sunt capabile nu numai să piardă costul, ci de-a lungul anilor să o câștige. Un bonus de bijuterii de aur frumos este că ele pot fi întotdeauna suprapuse sau schimbate pentru un alt produs nou.

Citește mai mult  Mănuși de iarnă pentru femei

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: