Cercei de cuarț roz

Cercei de cuarț roz

Nu mai drăguț și rafinat accesoriu decât cercei. Astăzi există o mare varietate de decorațiuni cu diferite pietre. Printre o astfel de selecție chic este de a evidenția cerceii de licitație cu cuarț roz.

Ce este?

Pink Quartz este un mineral de origine naturală. Saturația culorii este influențată de numărul de elemente diferite din compoziția sa. Această piatră poate consta din fier, mangan sau titan.

De regulă, cuarț are dimensiuni miniaturale. Copiile mari sunt aproape niciodată găsite în natură. Acest mineral a câștigat dragostea bijutierilor și a couturierilor, care și-au apreciat dimensiunile și colorarea.

Caracteristici și avantaje

Cercei pentru femei cu această piatră blândă se disting prin ușurința și aerul lor. Doamnelor doar adora cuarț pentru bogăția sa de nuanțe. Poate fi roz deschis, alb sau luminos liliac.

Decorațiuni similare reprezintă o soluție excelentă pentru personalitate creativă și sofisticată.

Pebblele blânde arată frumos atât în ​​aur, cât și în argint. Această calitate o face și mai populară și mai solicitată.

Mulți oameni sunt încrezători că cu cuarț roz are proprietăți terapeutice. Din cele mai vechi timpuri, budiștii au susținut că acest mineral avea energie puternică și poate percepe proprietarul ei. Din acest motiv, multe utilizează articole cu cuarț în rolul de credințe și amulete.

Stocați ornamentele cu cuarț într-un loc separat și izolat.

Produsele cuarț vor fi o opțiune excelentă pentru un cadou. Ei sunt capabili să transfere întreaga gamă de sentimente romantice sau simpatie sinceră. Aceste decorațiuni pot fi prezentate cu un bun prieten, care este în găsirea iubitului tău. Se crede că cerceii de argint cu cuarț roz îi ajută pe cei care caută dragostea lor.

Accesorii cu cuarț roz posedă ușurință unică. Ei sunt bine așezați pe urechile doamnelor și nu provoacă senzații de gravitate chiar și după o șosete lungi.

Modele și soiuri

Astăzi, experții identifică mai multe soiuri de minerale blânde. Ei pot avea o formă și o umbră diferită. Fiecare modă va fi capabilă să aleagă decorarea perfectă cu un astfel de detaliu de flirt.

Translucid

Există un cuarț translucid foarte blând și calm. De regulă, are o nuanță interesantă de lapte și intersiuni mici luminoase.

Cu efectul asterismului

O astfel de piatră fantastică creează efectul original al starului. Minerale care intră într-un spectru de lumină specială duce la aspectul unor scântei strălucitoare. Ei sunt cei care creează un model fabulos, asemănător unui asterisc.

Puteți realiza această frumusețe în momentul în care lumina se reflectă în minerale sau trece prin ea. Piatra cu efectul asterismului este cea mai valoroasă și cerută astăzi.

Feline ochiul

Popular astăzi și cuarț, care este numit un ochi felinar. În natură, acest articol este foarte greu de găsit. Pe rafturile magazinelor obișnuite este și mai dificil de detectat. Accesorii elegante, cu o piatră similară pot fi achiziționate numai în magazine specializate.

Dar nu uitați că ochii pisicii de multe ori false.

Chameleoni

decoratiuni atractive cu cuarț incredibil – cameleon. Aceste minerale se disting prin proprietatea lor interesante: lumina, care se încadrează în partea interioară a pietrei, este distribuit inegal acolo.

Dacă te uiți la astfel de lucruri la unghiuri diferite, puteți vedea diferite nuanțe de cuarț.

Fumuriu

Mai ales populare cercei astăzi, cu cuarț fumuriu. Această piatră este considerat cel mai puternic și magice. El este capabil să protejeze proprietarului său de energie negativă și ajută la recuperarea rapidă după boală.

Mai ales armonioase arată minerale de fum în bijuterii. Este cel mai eficient combinat și atractiv cu metale ușoare: platină sau aur alb. Nu mai puțin eficient arată ca un cuarț tandem cu argint sau aur roz.

În argint

Avantajul principal al unei astfel de bijuterii este o combinație neclară de argint lumină și nici o piatră mai puțină lumină. Aceste accesorii sunt în măsură să ofere doamnelor de note speciale de seninătate și ușurință.

Quartz arată foarte bine în argint. Astfel de cercei va fi capabil de a alege pentru ei înșiși ca fete tinere și femei în vârstă.

în aur

Quartz arata la fel de armonios, atât în ​​galben și în aur alb sau roz. Cercei cu astfel de componente arata foarte scumpe și feminin.

accesorii de aur cu un pietre în formă de picătură sau flori și inimile arata mai ales în mod eficient.

Rare cercei sunt considerate cu un quarce de un metal de culoare galbenă.

Cum să purtați?

În produsele originale cu cuarț este imposibil sa nu te indragostesti. Ele sunt literalmente create pentru persoanele blânde care doresc să sublinieze farmecul lor natural.

Fashionii cu părul de umbră platină Se recomandă să purtați cercei cu piatră mai strălucitoare. Bijuterii de aur alb vor examina cel mai de succes.

Fetele cu păr roșu sau Rusia ar trebui să ridice accesorii în care cuarț are o culoare palidă, alb, albastru sau liliac.

Dacă sunteți o brunetă fierbinte sau un maro cu părul întunecat, puteți adăuga o imagine a cercei de aur cu cuarț având un val roșu.

Dacă doriți să achiziționați o decorare cu efect terapeutic, atunci ar trebui să alegeți un produs în care piatra nu va avea o formă complicată. Ideal va fi un accesoriu care nu are elemente decorative suplimentare.

Pink Quartz este universal și poate fi combinat cu multe ansambluri elegante. Poate fi atât blugi obișnuiți, cât și costumele stricte de birou sau de seară. Merită doar să acordați atenție culorilor îmbrăcămintei și cuarțului.

 • La birou sau la o întâlnire de afaceri puteți purta modele fermecătoare de aur de aur. Merită să alegeți decorațiuni în care piatra va avea o formă geometrică mai clară.

 • Pentru seturile casual merită să alegeți copii interesante cu pietre opace și bogate într-un cadru simplu și ieftin. Asemenea opțiuni vor arăta feminin și nu pe Pestro.

 • Pentru seara, puteți alege bijuterii mai vizibile cu minerale mari și translucide. Ei vor reflecta în mod eficient luminile de seară care vor face cuarț câștigat toate fețele. Cu arcurile solemne vor fi minunate pentru a arăta cercei extinse în nuanțe neutre. Piatra albă și roz în metal alb va privi armonios cu toate culorile și timbrele de rochii.

Imagini elegante

Decorațiunile frumoase vor fi uimitoare să se uite în multe imagini feminine. Luați în considerare în detaliu unele dintre ele:

 • Dacă ați luat un costum spectaculos de un ton întunecat, atunci este recomandat să alegeți să alegeți decorațiuni cu pietricele întunecate. Cel mai armonios va arăta cercei într-un cadru de aur spectaculos care va ieși pe un fundal întunecat.

 • La haine sexy, se recomandă să ridice cercei cu culoarea de acvamarină. O astfel de combinație va permite să sublinieze personalitatea strălucitoare a modeiului și să-i dea un farmec special.

 • Seturile saturate sunt recomandate pentru a selecta cercei cu o culoare mai neutră și mai liniștită. Dimensiunea mineralei trebuie să fie miniaturală, astfel încât să nu creeze un ansamblu prea captivant și ridicol.

 • Foarte spectaculos și romantic va căuta cercei alungite cu quartz roz și costume confortabile de toamnă: haine, fuste și eșarfe calde. Eșarfa ar trebui aleasă în acea umbră, care ar veni la piatră pe accesorii.

 • Multe stele decorează imaginile lor elegante cu aceste decorațiuni blânde. Acestea vor fi armonizate cu tinute in podea avand culori neutre si pastelate. Nu mai puțin uite în mod eficient și printuri cu imprimeuri. Cel mai de succes pentru runde seculare sunt cercei alungite.

Cum de a distinge fals?

Astăzi merită să fie atenți atunci când alegeți orice bijuterie. Multe minerale naturale sunt falsificate și vândute sub masca de reale. Luați în considerare mai detaliat modul de a recunoaște fals în cercei cu cuart roz:

 • Ia decorarea cu mâna. Stai un pic. Real cuarț nu vor fi încălzite. Temperatura sa este mai mică decât cea a sticlei obișnuite.
 • Culoarea pietrei naturale va fi neuniformă și inegală. Acesta va fi implicat în diferite rase. Astfel de defecte naturale pot fi găsite folosind o lupă cu 10 – zoom multiplu.
 • minerale fals este ușor de daune, in timp ce cuart natural se distinge prin puterea. Este dificil de zero sau daune.
 • Unele specii din această piatră emit o lumină gălbuie atunci când tăiați sau loviți. Dar, în acest sens, vă permiteți să vă asigurați că magazinul.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: