Cercei neobișnuite

Cercei neobișnuite

Cinci sute de ani în urmă, cerceii în urechile femeilor au fost un simbol al apartenenței la o familie nobilă. Doamnelor cu aceste accesorii au încercat să-și dea o imagine mai multă atractivitate. Și astăzi această decorare rămâne relevantă, indiferent de vârsta de frumusețe.

Astăzi în Trend

Recent, în tendință, cercei neobișnuite și originale ale diferitelor opțiuni. Materialele pentru producția lor pot fi diferite.

Cupidurile sunt realizate din aur, cercei cu lanț original și alte decorațiuni. Aur – metal hipoalergenic, astfel încât acești cercei sunt potriviți pentru toată lumea.

Ornamentele pe urechile unei forme neobișnuite pot fi argint. Ele sunt mai accesibile după preț. Dar lipsa de argint este că este oxidată când este în contact cu apa.

Cele mai accesibile decorațiuni – bijuterii, mai bine cu un strat hipoalergenic. Varietatea celor mai neobișnuite cercei din această categorie este invizibilă. Printre acestea – cu castelul englezesc, cuișoare, cafenele (purtate chiar pe urechi non-flip), cu pene, asimetrice.

Trend 2017 – Eternul a crescut de la „Frumusețea și monștrii”.

Dacă vă opriți atenția asupra lui Kaffa, puteți alege din opțiuni de aur sau argint cu pietre. Ei vor deveni o decorare minunată chiar și pentru costumul de seară.

Bijuterii Puteți găsi accesorii neobișnuite de aur realizate sub formă de inele mari sau pătrate cu suspensie. Sortiment prezintă cercei-cuișoare.

De la argint puteți urca decorațiuni originale elegante pentru vechi. Atrageți atenția dvs. Cercei de deschidere de la Sterling Silver. Subiectele din plante se bucură de cercei populare, de înaltă tehnologie.

Tinerii ca cercei de argilă polimer.

Modele

Original

Astfel de cercei nu pot fi numiți chiar decorațiuni. De exemplu, un produs sub forma unui mamelon al unui animal, pe care lână și gheare ca aceasta. Sau cercei sub formă de dischete, cloturi pentru lenjerie, precum și un alt exotic.

Cercei – Caffs

Acestea sunt în special la modă astăzi. Poate avea forma de animale, pești, dragoni, doar pânzele de păianjen. Pune pe complet în ureche, uneori, ei aproape o parte a feței, sau înecat la umeri. Dar există, de asemenea, lucruri fermecătoare: un arc mic sau flori în centrul urechii. Frumos arată lanț subțire de țesut originale, în creștere de la urechea urechii la partea de sus a punctului său de.

broșat cercei

Fabricat din aur sau argint, acestea sunt cele mai familiare decor. Insolitului dintre ei este că ei nu au nici o blocare. Cel mai adesea ele sunt realizate sub forma unor lanțuri subțiri, care se întind prin puncția în ureche și atârnă liber.

jeturi

Ei au devenit deosebit de populare în urmă cu doi ani. Pentru jachete nu au nevoie de mai multe perforări în ureche. Acestea sunt introduse într-o singură gaură, dar suspensiile disponibile se uite de sub urechea urechii, creând iluzia de piercing multiple. Ele sunt purtate atât cu haine casual și cu rochii de seara.

Potrivit declarațiilor Ezesetics, decorațiunile absorb puterea amansei lor și într-o situație dificilă sunt capabile să o returneze.

Cercei-solicitanți

Aceste decorațiuni sunt ținute pe urina urechii garoaferii și urcă un șarpe mic. Ele sunt, de asemenea, numite „mai scurte”.

Bilateral

Caracteristica este că cerceii frontali sunt atașați în spate. Specia dintre ele sunt bile de albine.

Neplăcut și monoseregi

Nemaipomenit poate să difere unul de celălalt lung, formă, culoare.

Uneori nu există un cuplu, cercei este purtat pe o ureche – acesta este un monosolac. Astfel de opțiuni pot fi înregistrate din ce în ce mai mult pe spectacolele de modă.

indian

Caracteristica distinctă a ornamentelor indiene și țigănești pentru urechi – masivitatea lor. Ele sunt neapărat inamice de pietre strălucitoare strălucitoare.

În stilul rock

Cercei în stil rock – Aceasta este tendința sezonului curent. Ei dau calea proprietarului îndrăznețului și sexualității.

Cercei perle

Acum, în special accesoriile la modă cu perle-giganți. Ele sunt perfect combinate cu rochia de seară.

Alegem dreptul

  • Pentru muncă, îngrijitorii sunt potriviți, combinați cu un costum de afaceri.
  • La petrecere, dimpotrivă, merită să alegi cercei luminoase și atrăgătoare capabile de proiectare, pentru a atrage atenția asupra dvs.
  • Adunarea într-un restaurant sau la recepție oficială, trebuie luate în considerare regulile etichetei. Cercei ar trebui să fie făcute din material prețios cu pietricele naturale.
  • Cercei pentru cumpararea zilnică din orice material, este important să priviți armonios pe străzile orașului.
  • Cumpărarea cercei, merită să le luați sub formă de fața ta, culoarea părului, ochiul.

nouăFotografii

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: