Chocul dantelă

Chocul dantelă

Choker – un accesoriu elegant care dă imaginea feminității, a romanticității, a sexualității. Designerii moderni oferă numeroase modele ale acestui mic accesoriu. Dar cele mai populare și versatile rămâne un choker dantelă.

Ce sa porti?

Când alegeți un colier guler, ar trebui să fie gândit cu atenție costumul său, în stil, să ia în considerare evenimentul pe care este destinat să-și demonstreze imaginea. Acest accesoriu mic este capabil să schimbe aspectul. Dungi orizontale au, în general, o proprietate vizuală pentru a scurta, astfel încât fetele care nu sunt scurte coliere sunt mai bine să abandoneze sufletul negru contrastant.

Indiferent de acest tip de decorare, este cel mai bine combinat cu un top sau o rochie cu umeri deschise sau cu un neckline în formă de V adânc. Lacekerul de lace este bine armonizat cu un costum dacă există inserții de deschidere similare. Cu toate acestea, dacă rochia este în întregime dovră, atunci o astfel de riscuri de decorare arată ridicol.

Coliere se combină elegant cu pantaloni și rochii de aer. Principalul lucru este de a alege lățimea lungimii relevante a dantelă. Cea mai ușoară modalitate de a crea o imagine folosind o bandă subțire, subliniind cablajul formei. Lace mai largă care merită alegerea, având în vedere creșterea, constituția și lungimea gâtului. Acest mic accesoriu este mai degrabă viclean, deoarece presupune pe deplin rolul principal în formarea imaginii.

Selecție serg și alte accesorii

CHOCENTELE NU SUNT URMELE DE CONCLORARE COLECTIVE. Guler asociat cu pandantive lungi agățate arată ridicol și fără gust. Și temerile mici sunt destul de potrivite. Poate fi:

  • Garoafe+
  • Dior serități+
  • Inele subțiri ale diametrului minim.
Citește mai mult  Pungi de călătorie

Dacă totuși doriți să puneți cercei cercei, este mai bine să ne limităm la decorarea cu un lanț subțire, o mică pietricală sau o perlă „picătură”.

Culoarea Servoek poate fi selectată sub culoarea hainelor. De exemplu, o rochie luminoasă și un choker negru dantelă vor fi combinate cu cercei în ton de-a lungul timpului. Un arc mai spectaculos – dimpotrivă – haine negre și împinge cu un guler contrast. Toate elementele din costum pot fi de aceeași culoare.

Colierul scurt se combină cu alte decorațiuni de col uterin. Un lanț cu un pandantiv sau chiar câteva lanțuri subțiri de diferite lungimi se simte grozav cu el într-o pereche.

Cu brățări și inele puteți experimenta un pat. Adevărat, o panglică largă de deschidere pe gât, cu o „umflare” voluminoasă – nu cel mai de succes duet. Alte tipuri de brățări, ore sau inele sunt combinate perfect.

În ceea ce privește pantofii și genți de mână, stilul este jucat aici. Dar pantofii sunt încă mai bine să aleagă pe tocuri sau pe pană înaltă. Orizontul luminos pe gât reduce vizual creșterea. Pentru a nu risca și a obține imaginea uimitoare dorită, este mai bine să recurgeți la elemente care au efectul opus.

Fâșia subțire de dantelă albă nu este mai puțin potrivită pentru o plimbare cu o zi obișnuită. Datorită luminii Saratan cu un choker alb deschis, puteți merge în siguranță la o întâlnire și cuceriți inimile reprezentanților sexului opus.

Varietate de specii

În esență, această decorare este foarte simplă – țesătura, strâns adiacentă gâtului. Dar de la varietatea de texturi, lățimi și decorațiuni dezasamblate ochii.

Citește mai mult  Alegeți un rucsac de școală neagră

Cel mai popular model este o bandă subțire de negru. Un astfel de cher dă imaginea sofisticarea și misterul. Este potrivit pentru multe costume. Lace neagră îngustă este relevantă ca și pentru plimbări în timpul zilei, este potrivit în cadrul costumului de seară.

Dacă fata are un gât lungi de lebedă, atunci puteți purta în siguranță un choker larg de deschidere. Astfel de decorațiuni sunt adesea decorate cu pietre, perle sau margele de calibru diferit. De asemenea, panglicele pot fi completate de una sau mai multe suspensii. Din cele mai vechi timpuri, a fost la modă pentru a decora bijuterii largi pe gât, cu o piatră mare în mijloc. Acest mic element al costumului va da drumul o notă a epocării.

Choker este atât de simplu în designul său că se poate face cu propriile sale mâini. Suficient pentru a merge la cel mai apropiat magazin de lucru, cumpărați un segment mic de dantelă, ciocniri, alege opțional orice pietre sau margele și creați o decorare originală. Cu un astfel de cher, orice fată va arăta unică.

Soluții de culoare

Fără îndoială, cea mai populară culoare pentru choke dantelă este negru. Gulerul OpenWork arată ca un tatuaj. Aceasta este o soluție universală care se va potrivi orice imagine. Negru pentru un astfel de colier este atât de popular încât la prima mențiune a accesoriului se pare exact într-o astfel de performanță de culoare.

Gulerul alb deschis nu provoacă un efect mai mic. El dă imaginea ușurinței și romantismului. Lace lumina este potrivită în special pentru nunta de-a lungul. Colierul poate fi suplimentat cu o perlă sau margele superficiale. Cu un astfel de ornament, imaginea mirelui va deveni unică.

Citește mai mult  pălării Brand

Unele coliere colaj constau din mai multe culori sau texturi. De exemplu, o bandă fină de satin completează dantelul negru. Un astfel de accesoriu în combinație cu costum de seară va crea un arc uimitor.

Roșu pentru suflare, la prima vedere, pare atipic. Cu toate acestea, cel care a devenit popular de la vremea revoluției franceze, când femeile erau o bandă roșie subțire pe gâtul ei victimele de ghilotină. Mai târziu, o bandă simplă a schimbat panglicile de deschidere cu tot felul de decor.

Dacă un singur cher negru de dantelă sa dovedit a fi în cutie și vreau să port un accesoriu luminos care să se potrivească perfect sub costum, atunci există o ieșire. Adăugați câteva margele colorate, suspendarea sau o piatră mare în mijloc nu va fi dificilă. După ce ați făcut-o cu atenție, puteți să vă mutați colierul într-un mod similar și să obțineți unul nou de fiecare dată, o decorare unică.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: