Cilindru Hall

Cilindru Hall

Cilindrul Hat este cămașa tradițională a Europei, care a fost distribuită între bărbații din secolul al XIX-lea. Acum, moda de pe cilindri este renăscută din nou, însă, într-o altă cheie: înainte de a fi o cămașă de gentleman, și acum – un tratament de mascare și extravagant pentru oamenii de ambele sexe.

Adesea, cilindrul este fabricat pentru orice eveniment – o matinee în grădiniță, o seară mascaradă, partidul corporativ de Anul Nou, costumul original.

Istoria cilindrului

Inițial, cămașa a fost făcută dintr-un beaver simțită, dar atunci acest material a fost înlocuit cu pluș și mătase. Pentru oamenii săraci, pălăria au fost făcuți din simțul obișnuit.

În timpul fabricării ubor, astfel de fenomene au apărut din simțuri ca insane. Acum, acest nume este mai legat de caracterul din faimoasa lucrare l.Carroll „Alice în Wonderland” – un ceai de amatori ciudat, excentric.

Dar, în secolul al XIX-lea, totul a fost mult trist – datorită faptului că, în procesul de a face mercur simțit, iar perechile sale au redus literalmente maeștrii de haine nebunești, provocând demență, halucinații și alte tulburări.

În lumea modernă, cilindrul a devenit nu numai o mascare, ci și o carte de vizită de tot felul de magicieni și iluzioniști. O pălărie neagră este deținută de culoarea ei prințul Albert, care nu și-a plăcut culori strălucitoare și o combinație de nuanțe diferite.

De asemenea, merită să vorbim despre soiurile curioase ale pălăriei cilindrului:

 • Bolivar este numit un cilindru de pălărie larg, numit după Simon Bolivar – o figură publică și eliberator al Americii Latine.
 • Shapoklyak – varietatea franceză a acestui cap de cap, care a fost de mare popularitate în Europa până la primul război mondial.

Acum, cilindrul este un detaliu integrat al unei astfel de direcții ciudate în artă și îmbrăcăminte ca steampunk. Steampunk – Moda combină elemente ale dulapului epocii victorian și așa-numitul stil mecanic.

Cum se face un cilindru cu mâinile tale?

Faceți o astfel de căptușeală cu mâinile dvs. este destul de simplă. Pentru aceasta, veți avea nevoie de următoarele elemente:

 • Carton dens negru+
 • bucată mică de fleece negru+
 • Scotch transparent+
 • super-lipici+
 • Creion simplu sau mâner+
 • foarfece+
 • Un cuplu de perii de desen și clei+
 • lac+
 • Decorațiuni pe preferința dvs. (opțional).

Acțiune algoritm:

 • Tăiat din dreptunghiul de carton, care este egal cu lungimea diametrului capului și se adaugă o pereche de centimetri pentru curbe și cusături. Lățimea puteți alege orice. Cu ajutorul scotch transparent, este necesar să se conecteze marginile dreptunghiului și să livreze figura cilindrică goală.

 • Pe foaia de carton, trageți un cerc neted egal cu diametrul circumferinței cilindrului – acesta va fi așa-numitul fund al capului. Apoi, în jurul primului cerc trebuie să trageți fără probleme al doilea, cu câțiva centimetri diferă de la primul.

 • Tăiați cel mai recent cerc desenat și faceți serif mici la nivelul primului cerc – Creați o așa-numită margine. Hotal această margine în interiorul cercului mic.

 • Pe marginea se aplică ușor lipirea și atașați un cerc în partea de jos a cilindrului. Pentru o mai mare eficiență, Donyshko Scotch.

 • Atunci trebuie să vă gândiți la crearea câmpurilor de pălării. Pentru a face acest lucru, trageți un cerc pe carton, egal cu circumferința superioară a Uraz. După el, trebuie să cheltuiți un alt cerc, deja mai mare în diametru și tăiați ambele cercuri, astfel încât sa stins inelul.

 • Pe inel, este, de asemenea, necesar să se creeze un fel de margine și lipici cu lipici și bandă pe cealaltă parte a cilindrului, la fel cum a fost lipit fundul fundului.

 • Pe partea interioară a cilindrului – cel care va contacta direct cu capul – este necesar să se fixeze banda de fleece. Apoi acoperiți pălăria cu lac și adăugați decorațiuni (dacă este necesar).

Aceasta este doar una dintre opțiunile pentru crearea unei căi de conducere cu propriile mâini. În plus, cilindrul de pălărie este, de asemenea, realizat din piele, piele naturală sau piele de piele de un principiu similar – pur și simplu toate piesele din carton sunt cusute sau lipite pe materialul țesutului și apoi lipiți unul de celălalt deasupra metodei de mai sus.

Trebuie remarcat faptul că căptonatul de la simțul este foarte cald și va fi capabil să încălzească capul în vreme rece, iar versiunea din piele arată luxoasă, dar la cost este destul de scump. Prin urmare, alegerea materialului pentru PAC ar trebui să depindă de scopul acestui accesoriu și de frecvența utilizării sale.

Cât de mult este o pălărie cilindrică?

La toate, nu este necesar să creați o director de acest tip cu propriile mâini – poate fi achiziționat cu ușurință atât într-un magazin specializat, cât și pe Internet. O astfel de achiziție în funcție de tipul, culoarea, prezența sau absența bijuterii, materialul din care este fabricat, poate costa de la 200 la 1500 ruble. În medie, negru pălărie cilindri pentru femei costă 450 de ruble. O pălărie roșie va ieși mai scump – aproximativ 780 ruble.

Ce sa porti?

În epoca modernă a cilindrilor pentru cea mai mare parte folosit de femei decât bărbați. Iar dacă nu iau în considerare partide costum, rimeluri și detalii care acționează, atunci această frizură a fost mult timp o tendință la modă de moda pentru femei.

Un astfel de luminos și diademă neobișnuit poate fi destul de relevant și detaliile relevante ale imaginii, în cazul în care acesta este combinat în mod corespunzător cu îmbrăcăminte.

 • Coat – Cashmere sau material textil strat de tăiere clasic Crearea într-o combinație de vechi imagini, de epocă de bun vechi din secolul al XIX-lea Anglia. Mai bine, dacă haina va avea o nuanță închisă. Într-o astfel de tinuta, va fi necesar pentru a vizita expoziția, un muzeu, cinema, teatru sau du-te pentru o plimbare într-un bazin sau o zi ploioasă.

 • Imagine de nunta – Multe mirese prefer sa foloseasca acest capa ca un detaliu al imaginii lor festive. Astfel de capace pot fi decorate cu voal, pene, voaluri mici, pietre, flori si alte decoratiuni, și pot avea, de asemenea, mărimea potrivită și să fie mai mică decât dimensiunea capului pentru a da imaginea de lumină suplimentară, fragilitate și feminitate.

În cazul în care mireasa a decis să poarte o astfel de frizură originală, atunci se poate încercat și mireasa. Mireasa într-un cilindru alb, mirele – în negru – aceasta este o alianta minunata pentru o celebrare nunta.

 • Imaginea casuală cu o astfel de pălărie este extrem de extravagantă și atractivă. Un cilindru negru sau cu părul roșu este combinat cu o jachetă scurtă, un miniskirt și pantofi strale. Această imagine este potrivită pentru vizitarea unui restaurant, o petrecere de modă sau o zi de naștere distractivă.

 • Costumul de costum clasic (sau fusta) este opțiunea de combinație originală, potrivită pentru o seară solemnă, solemnă, chiar corporativă, evenimente. Cu această imagine, trebuie să minimalizați toate accesoriile și decorațiunile.

 • Outfit-ul hipcoodromului este o combinație a unei jachete stricte stricate cu pantaloni înguste și înălțime, mergând la genunchi, cizme. În acest formular puteți vizita curse de cai sau evenimente asociate cu călare. De asemenea, această imagine este potrivită pentru o petrecere de mascare sau costum.

 • Image de epocă – ca o epocă steampunk sau engleză a secolului al XIX-lea. O astfel de imagine poate fi creată folosind un strat suburvet de culoare închisă, cu butoane mari și rochii sau bluze ale unei umbre ușoare cu un guler de jabs. Adăugarea la bluza poate fi strict pantaloni cu talie înaltă sau o fusta creion negru. În ciuda extravaganță sale, acest costum poate fi utilizat în viața de zi cu zi.

Al doilea, mai îndrăzneț și imagine luminoasă, constă într-o scurtă, aproape puternic montarea jacheta roșie, fără lung (dar nu sex) umbra fusta întuneric sau în celule mai mari, o bluză albă cu guler și cizme sau cizme cu tocuri înalte sau puternic stilettos. Această imagine feminina si rock pot fi completate cu frumoase mănuși negre scurte.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: