Clip „Banana

Clip "Banana

Fiecare fată vrea să se simtă cea mai frumoasă și mai atractivă. Pentru acest lucru, programul de modă folosește multe trucuri – obțineți decorațiuni scumpe, haine elegante, faceți coafuri frumoase. Astăzi există un număr mare de accesorii frumoase de păr. Zapacca „Banana” – una dintre ele.

Particularități

Hairpinul lui Banana nu este o noutate în lumea modei, pentru prima dată astfel de accesorii au apărut cu mai bine de 30 de ani în urmă. Prima încântare a fost trecută și despre elegantă la acel moment, chestia este pur și simplu uitată. Cu toate acestea, moda sa schimbat și astăzi astfel de păruri neobișnuite au câștigat cea de-a doua viață. Au primit numele lor datorită unei forme interesante asemănătoare unei banane. De fapt, aceasta este o scoică obișnuită, fixare, ca un pin.

Faceți astfel de păr din metal, lemn sau plastic. În plus față de modelele standard, există și creații reale de designer, bogat decorate cu pietre și pietre. „Bananele” pot fi văzute în colecțiile de branduri mondiale, cum ar fi Dior și Chanel. Aici, maeștrii pot decora produsul cu siglele proprii sau chiar fac inscripțiile pe întreaga suprafață a accesoriului.

Nu mai puțin popular și model, frumos tăiat cu pânză sau pene. Această tendință este observată nu numai atunci când decorează părul, dar și în fabricarea altor accesorii de păr. Mai ales modele de succes realizate în tehnica Kanzashi – o viziune populară a modelării creative japoneze.

Modele

Modelele blocurilor „banane” sunt multe, dar este posibil să le separe în mod specific numai în dimensiune.

Mare

Mare masiv „banane” se potrivesc fetelor cu păr lung dens. Un astfel de model va fi foarte convenabil de utilizat, acul de păr nu va cădea și nu se va deschide într-un moment inadecvat. Dacă părul este foarte gros, este logic să se gândească la cumpărarea de modele metalice.

Accesorii din lemn și plastic nu pot face față întotdeauna cu o capelă puternică groasă, dar metalul o va ține cu siguranță pe loc.

Mic

Astfel de păr de păr vor deveni o soluție excelentă pentru fetele a căror păr nu diferă în dens. Puteți selecta diferite tipuri de materiale, accesoriul nu trebuie să se rupă sau să nu se rupă pe părul subțire. Nu cumpărați părul mare în cazul în care părul este rar, există riscul ca decorarea să pară exorbitant voluminoasă. Mici „banane” se pot simți confortabil atât pe părul gros, dar acest lucru este supus unei coafuri scurte.

Cum se utilizează?

Hairpinul lui Banana este foarte ușor de utilizat, este un accesoriu elegant pentru fiecare zi.

Înainte de ao pune, acordați atenție structurii părului propriu. Dacă acestea sunt netede și netede, trebuie să faceți un mic nimeni, curat – deja o opțiune excelentă.

Coada de cai este coafura cea mai simplă și rapidă pe care o puteți face. Datorită „Bananei”, mai ales dacă produsul este frumos decorat, nu sunteți doar păr frumos ascuțite, dar în același timp decorați-le.

  1. Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să dezvăluiți părul și să puneți în locul unde veți face coafura.
  2. Răspândiți cu grijă părul astfel încât să nu existe fire confuze, și ușor înclinați capul în jos.
  3. Aduceți părul la păr și gândiți-vă ce o înălțime ar trebui să fie coada ta.
  4. Rămâne doar pentru a atașa un ac de păr, astfel încât dinții să intre în contact și să se închidă. Coafura elegantă și simplă completă.

Coafuri interesante

Cu ajutorul unui păr de păr de banane, nu puteți face doar o mulțime de coafuri rafinate, ci și cele mai simple dintre ele pentru a se transforma în lucrări reale de artă.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: