Cum de a alege un rucsac ortoped pentru un adolescent?

Cum de a alege un rucsac ortoped pentru un adolescent?

Este foarte important să înțelegem că atunci când alegeți un rucsac, el trebuie să corespundă nu numai stilului și designului adolescenților, ci și tuturor standardelor de securitate, care se reflectă în special asupra sănătății lor. Este rucsaci ortopedice, care va asigura o utilizare confortabilă și de a preveni boala si curbura coloanei vertebrale.

Particularități

Deoarece rucsac școală este un companion indispensabil al adolescenților pentru mai mulți ani, adică, probabilitatea ca copilul poate dezvolta postura greșită sau curbura a coloanei vertebrale datorită distribuției sarcinii necorespunzătoare. Pentru a minimiza această probabilitate, companii de top au dezvoltat un design special pentru rucsaci, care împiedică apariția unor astfel de probleme la copii. Acestea sunt rucsacuri ortopedice, care sunt echipate cu un spate rigid cu căptușeală moale și o formă convenabilă anatomic. Materiale speciale sunt utilizate la fabricarea lor, care promovează în mod favorabil circulația aerului. Datorită curele late, cu umpluturi moi, umerii nu sunt încărcate. Utilizarea trece cât mai confortabil. Schele sunt personalizate de-a lungul lungimii. Datorită fixării bune, rucsacul nu este aruncat de pe partea laterală, protejează copilul de curbura coloanei vertebrale. Toate rucsacurile au un fundal dur, datorită căruia produsele pot fi plasate pe podea, fără a se teme ca să fie pete. Acestea sunt impregnate cu componente respingătoare de umiditate, care se reflectă favorabil pe șosete în vreme ploioasă, este asigurată o grijă ușoară, iar viața lor este extinsă.

Datorită materialelor speciale de pe spatele și cureaua de umăr, aerul este omis, astfel încât pielea copilului nu transpiră. Pentru o mișcare sigură în întuneric, ele oferă benzi reflectorizante.

Revizuirea mărcii

 • Compania modernă Lego Ole a fost fondată de Kirk Christiansen, care sa născut într-o familie săracă. Inițial, a studiat ambarcațiunile dulgherului și în 1932 a creat producția de articole pentru utilizarea de zi cu zi. Marele profit Acest caz nu a adus și a decis să se angajeze în producția de cuburi din lemn. De-a lungul timpului, a început să producă jucării și designeri din plastic. După moartea OLA, compania a fost condusă de fiul său și a adus-o la nivel internațional. Astăzi, brandul este angajat nu numai de lansarea designerilor, ci și diverse seturi de copii, precum și rucsacuri ortopedice.

Rucsac de la Lego Foidmen Ninjago Energy 3 din 1 Backul ergonomic este fabricat din poliester. Are astfel de dimensiuni:

 • Înălțime – 42 cm+

 • Lățime – 32 cm+

 • Adâncime – 30 cm.

Cântărește 930 g și are un volum de 17 litri. Rucsacul este proiectat pentru băieți, echipat cu 5 buzunare externe. Două pe partea din față, decorată cu imprimare verde, aproape de castele. Pe laturi există buzunare suplimentare destinate sticlelor de apă sau prânzului. Partea interioară este echipată cu un compartiment mare cu un compartiment special pentru notebook.

Curelele de umăr sunt ajustate de-a lungul lungimii, au o bază moale, care oferă o șosetă confortabilă. Și, de asemenea, există un șapă toracică. În partea de jos a spatelui există un buzunar semicircular pe fermoar.

Un fund solid cu picioarele din plastic oferă o bună stabilitate pe o suprafață plană fără zgârieturi și blotting. În interior există o carbină pentru chei. În zona superioară există un mâner pentru transport. Elementele reflectorizante sunt cusute pe fiecare parte.

 • Herlitz – Aceasta este o companie germană pentru producția de produse luminoase și colorate. În ultimii 100 de ani, ea a lansat multe produse pentru școală și birou la un preț accesibil. Compania a preluat acest lucru în anii ’60 din secolul trecut, a fost primul care a emis cărți-culoare. Colecția de materiale școlare a acordat o medalie din competiția de calitate rusă „Cei mai buni copii”. Toate accesoriile subliniază imaginea proprietarului lor și sunt destinate unui public individual conceput pentru a-și îndeplini gusturile și preferințele. Astăzi Herlitz din Germania prezintă o gamă largă de rânduri școlare. Ele se disting prin standardele de calitate europene, a plămânilor, cu nuanțe luminoase și stil modern.

Rucsac pentru fete Herlitz Ultimate Cai echipate cu un spate ergonomic și cadru greu. Made in flori de liliac, cu imagini mici de cai. Pe partea din față există un buzunar patch-uri de pe castel. Partea interioară are 3 departamente separate, care sunt închise cu fermoar dublu față-verso. În interior, de asemenea, există o carabina pentru chei.

Datorită curelele moi, greutatea rucsac nu se simte pe spate și nu umerii de prindere. Bretele sunt reglabile în lungime, și din cauza materialului respirabil, pielea nu transpira. Pe laturile exterior există buzunare pe banda elastica. Puteți pune un prânz sau o sticlă de apă. Produsul este reglementat de o sapa de piept, datorită căreia rucsac este bine fixat pe partea din spate și nu se deplasează către părțile laterale. Dimensiunile sale sunt:

 • Inaltime – 41 cm+

 • latime – 31 cm+

 • Adancime – 22 cm.

Se cântărește 1 kg și are un volum de 25 de litri. Din poliester, deci este bine curățată și se usucă repede.

 • Una dintre brandurile rusești pentru producția de rucsacuri este grizzly, care a fost înființată în 1996. Pentru tot timpul activității în intervalul de mai mult de 1000 de rucsacuri diferite pentru toate ocaziile. Ele diferă în design, culori și numire. Producția utilizează numai tehnologii noi și costuri excelente de calitate egală. Regulile școlare speciale sunt dezvoltate în cadrul programului „Spirite sănătoase”.

Rucsacul de tineret Grizzly-EN-423-1 Proiectat pentru elevi și adolescenți. Oferă o mulțime de spațiu și compartimente pentru diverse accesorii. În interior există 2 compartimente și 1 buzunar pe partea din față. Toate acestea sunt închise cu încuietori duble cu covoare cheie confortabile. Pe laturile produsului există buzunare suplimentare pe castele.

Datorită lor, lucrurile mici nu sunt pierdute și nu se murdăresc, mereu la îndemână.

Datorită spatelui anatomic moale, a cadrului dur și a curelelor întărite, adolescenții păstrează poziția corectă și sunt mai puțin obosiți. În țesutul de cusut utilizat cu o impregnare specială de apă și murdărie. Toate articulațiile și cusăturile sunt consolidate. Produsul este fabricat din poliester 100%, cântărește 950 g și are astfel de dimensiuni:

 • Lungime – 30 cm+

 • Înălțime – 42 cm+

 • Adâncime 22 cm.

Criteriile de alegere

Pentru a alege un copil la rucsacul ortopedic al școlii, este necesar ca produsul să aibă un solid înapoi de la materiale respirabile. Desigur, un astfel de model va fi mult mai greu în comparație cu alte opțiuni, dar datorită unui astfel de design, greutatea va fi distribuită uniform pe tot parcursul întregului spate.

Echipamentele interioare pot fi cu un număr minim de buzunare. Este suficient să fie două compartimente mari pentru a partaja manuale și notebook-uri. Separat ar trebui să existe buzunare pentru birou, bani și chei. Din exterior trebuie să existe buzunare pentru sticlă și gustare ușoară.

În ceea ce privește materialul, alege produse din material rezistent si dens, cu impregnare hidrofugă, iar cusăturile și atașamentele trebuie consolidat.

În modele fiabile, există în mod necesar o linie dublă fără părți de lipici. Toate elementele în mișcare fără colțuri ascuțite.

Rucsacuri rezistente la uzură în care există o mulțime de fulgere și mai puține ciocniri pe Velcro, deoarece acestea sunt de scurtă durată.

În ceea ce privește dimensiunea, atunci când cumpărarea trebuie făcută pe spate. Partea superioară nu trebuie să se odihnească în partea din spate a capului, iar partea de jos – să nu pună presiune pe partea inferioară a spatelui.

Plus sunt picioarele din partea de jos a produsului, mai ales dacă sunt situate pe o bază solidă. Un astfel de rucsac va fi protejat de poluare și umezire și va sta exact la suprafața orizontală.

Spatele ar trebui să fie cu o bază de plasă care îmbunătățește circulația aerului – ca rezultat, transpirația scade.

Orice produs trebuie să aibă curele dens și ușor de plăcut și moale la atingerea materialului, astfel încât să nu se târască în umeri. Și ar trebui să fie tăiate în lungime.

În ceea ce privește schema de design și de culoare, aceste caracteristici ale copilului ar trebui să se aleagă, deoarece acestea vor depinde nu numai de plăcerea achiziționării achiziționate, ci și o atitudine atentă față de ea.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: