Cum să legați o eșarfă?

Cum să legați o eșarfă?

Moda modernă a transformat o eșarfă dintr-un element de garderobă de toamnă-iarnă într-un accesoriu frumos, elegant, care poate fi purtat nu numai cu haine de top. Eșecul elegant de mătase, gaz sau cifffon va fi o decorare decentă și o completare la costumul pantalonului sau rochia de seară.

Metode de eșarfă de legare pe gât

Se pare că este mai ușor – să legați o eșarfă. Traversați capetele între ele, întindeți un capăt într-o buclă și strângeți-vă. Această opțiune este cunoscută pentru toate din copilărie. Cel mai simplu, rapid și neinteresant. Moda modernă oferă sute de moduri diferite, simple și complexe, frumos legați o eșarfă.

Alegerea unui mod adecvat puteți experimenta în siguranță imaginea, deoarece fiecare nouă versiune vă permite să transformați complet unul și același arc. Iată câteva dintre cele mai interesante și neobișnuite opțiuni:

 • „Baza”. Opțiunea este foarte simplă în execuție, dar eșarfa legată în acest fel arată foarte eficient. Eșarfa este de două ori și pusă pe umeri, capetele sunt strânse în bucla rezultată și sunt întârziate. Bucla poate fi localizată direct sau se poate mișca ușor. Această opțiune este perfectă pentru o eșarfă scurtă.

 • „New York”. Una dintre soiurile opțiunii de bază. Sharchik se îndoaie de două ori și pune pe umeri. Apoi, un capăt pentru a dormi în buclă, rotiți bucla și împingeți al doilea capăt la el. Eșarfă răspândește toate pregătite!

 • „Infinit” – Opțiunea pentru iubitorii de eșarfe sau gulere vrac ale ghearelui. Capetele eșarfă sunt legate unul de celălalt, eșarfa este aruncată pe gât și răsucite. Bucla rezultată aruncă din nou pe gât. Golerul de eșarfă circulară frumos drapată gata!

 • „Răsucire”. Această opțiune pare foarte plăcută pe o eșarfă lungă, de aer. Mai întâi își pune umerii, astfel încât capetele să fie atârnate simetric pe ambele părți. Gâtul se transformă în două capete ale eșardei la rândul lor. Capetele sunt frumos stivuite în față sau fixe și se ascund sub faldurile eșarfă.

 • „Colier” – o altă opțiune pentru eșarfa de mătase subțire, fără greutate. În primul rând, eșarfa se îndoaie în dungat și pus pe umeri, astfel încât capetele să aibă aceeași lungime. Ușor retras de la gât, nodul slab este legat. După câțiva centimetri, următoarele noduli sunt legați și așa mai departe până când lungimea capetelor de suspendare liberă va ajunge la aproximativ 4-5 cm. Acum, panglica rezultată pusă ușor pe umăr, iar capetele eșarfa sunt legate de partea sa principală. Eșarfă răspândește toate pregătite!

Opțiunea care este excelentă pentru jachete, jachete sau haine. Scarfă pe umeri se termină înainte. Apoi, nodurile duble leagă chiar sub gât. Se termină la etaj, să comunice între ei și să se ascundă în pliurile ascuțite.

Aceste moduri sunt potrivite pentru deconectarea formei dreptunghiulare a eșarfelor. Cu toate acestea, există mai multe opțiuni interesante pentru eșarfe pătrate.

 • De exemplu, „floare”. Pentru aceasta, eșarfa se transformă într-un triunghi și capetele sale inferioare sunt asociate unul cu celălalt. Apoi nodulul este pus pe braț, iar marginea din stânga merge bucla și luată de mână. Marginea dreaptă traversează de două ori marginea din stânga. Apoi marginea mandatului este trasă sub nodul, astfel încât el este în mijloc și în mâinile lui era pe vârful eșarfa.

Acum trebuie să trageți cu atenție capetele în direcții diferite, astfel încât nodul să se întoarcă într-o floare frumoasă și frumoasă. Rămâne doar pentru a repara floarea pe gât și accesoriu elegant este gata! Metoda este destul de complicată, dar pare a fi o astfel de eșarfă foarte eficientă.

 • Opțiune neobișnuită și foarte interesantă „Colţ”. Pentru această metodă se va potrivi unei eșarfă largi sau brazoare. Eșarfa este aruncată pe umeri, astfel încât un lucru este mult mai scurt decât celălalt. Acum colțul din stânga al părții lungi este ridicat la etaj la gât și se umple în interior. Eșarfă răspândește colțul.

 • Există câteva modalități mai simple și mai rapide de a lega frumos și ușor eșarfa. De exemplu, „Ferown”. Pentru a face acest lucru, un capăt al eșarfa rulați peste celălalt și lăsați liber liber. O altă variație a acestei metode: ambele capete ale aruncării reciproce. În jurul gâtului se dovedește o buclă largă, în vrac, iar ambele capete ale eșarfa iete. La capete, puteți lega un nodul sau lăsați așa.

Versiunile volumetrice de legare sunt perfect potrivite pentru eșarfe Motley, multicolore. Navele singulare, eșarfele sau eșarfele pot fi scoase în moduri mai complexe.

 • De exemplu, „Mopic”. Pentru aceasta, eșarfa este pliată în jumătate și pune pe umeri. Ambele capete sunt încurajate în buclă, răsuciți și, din nou, mergeți la o buclă nouă.

În timpul iernii, când vine timpul pentru eșarfe calde tricotate, vreau să arăt și nu mai puțin la modă și elegant decât în ​​timpul verii. Pentru eșarfele în vrac, sunt inventate o mulțime de metode de legare interesante și neobișnuite, care sunt utilizate cu haine de top: jachete, haine, haine, straturi sau haine de blană.

 • „Chomut”. Eșarfa este legată de o buclă, răsucite în opt și pune pe gât. În funcție de lungimea eșarfei, clema finită poate avea una, două sau mai multe inele. Eșarfă poate fi strâns strâns dacă este rece pe stradă sau lăsați în mod liber agățat.

O altă opțiune foarte interesantă. Eșarfa este aruncată pe gât, pe una din capetele sale, cuțite un nod liber, moale. Apoi, al doilea capăt al eșarfa este întins în acest nod.

Eșarfele pot fi doar o parte a uzurii ocazionale. Acest lucru este, de asemenea, obligatoriu Elementul de escortă a fanilor! O astfel de eșarfă trebuie legată în așa fel încât să poată fi la momentul potrivit pentru a elimina rapid și în siguranță și pentru a-și susține echipa preferată. Prin urmare, cea mai comună variantă a cravată este o buclă, când ambele capete de lungimi diferite sunt încurajate într-o buclă de eșarfă îndoită.

Eșarcul de ventilator poate fi pur și simplu legat de interconectarea ei. Nodul poate fi tensionat diferit sau deplasat pe lateral. Eșarfă poate fi legată în avans, astfel încât capetele să fie din spate, dar bucla din față. Un capăt al eșarfa poate fi pur și simplu liber pentru a arunca peste umăr și a lăsa să nu fie legat.

Cum să legați o eșarfă pe cap?

Eșarfă – nu numai parte din garderoul de primăvară de toamnă sau de iarnă. Fashioniștii adevărați nu costă fără a curge, eșarfă de aer și vara. Poate fi aruncat pe umeri, folosiți sub formă de coliere, decorați coafura și t.D.

La accesoriu devine o decorare reală a capului feminin, trebuie să alegeți eșarfa potrivită. Ar trebui să fie suficient de luminos, subțire, lung și dens. Cel mai bine este să alegeți eșarfă unică. Dacă se utilizează o eșarfă multi-colorată, atunci culorile sale trebuie să corespundă culorilor totale ale imaginii.

Una dintre cele mai frumoase și spectaculoase opțiuni este „RIM”. Pentru a face acest lucru, eșarfele trebuie să fie pliate într-o bandă îngustă sau trebuie să strângeți cablajul și să conectați nodul din spate sub părul curgător.

Variațiile de pe acest subiect pot fi foarte multe: janta poate fi localizată pe păr, deasupra liniei de păr, pe frunte. Capetele de eșarfă lungi pot fi legate de un nod sau să rămână în mod liber agățat. Nodulul poate fi în spatele sau lateral. Bezodele pot fi completate cu floare decorativă sau decora broșă.

O altă opțiune seamănă cu un stil oriental. Pentru aceasta, mijlocul eșarfa este așezat pe partea din spate a capului, iar capetele încrucișate sau se leagă de frunte. Apoi, capetele pot fi plasate pe partea din spate a capului și se leagă fie să se ascundă sub catarama decorativă, fie în brodie este necesară pentru frunte.

O altă opțiune asemănătoare unui dressing frumos. Eșarfă pune pe frunte, capetele vin în spatele spatelui și strâns strânse, rotind în ham. Nodul poate fi legat pe partea din spate a capului, lateral sau traducă și strângeți-le la frunte.

Bandajul poate fi decorat cu broșă.

Una dintre cele mai populare opțiuni de decorare a părului cu o eșarfă este un turban. Pentru ao crea, este suficient pentru a plasa o esarfa sub par congestionată, iar capetele ar trebui să fie străbătută de frunte, le omit la partea din spate și să stabilească. Turban poate fi lăsat în această formă sau decora o mare frumos rupt.

eșarfă de gaz poate acoperi pur și simplu capul, cruce capetele și cravată-le cu un nod liber din spate pe gât. Sau capetele nu poate fi traversat sub bărbie, dar începe imediat înapoi și cravată un nod.

Esarfe nu numai că pot integral sau parțial, să acopere capul. Acesta poate fi folosit și ca coafuri decor.

fascicul elegant: păr aduna într-o coadă de cal pe partea din spate a spatelui și strângeți cu banda elastica. Un capăt al esarfa este, de asemenea, atașat la elastic. Par demontat în 2 părți, una dintre ele este rănit de o eșarfă. Apoi, a doua parte se împletește cu primul, iar parul este atașat la un fascicul de pe partea din spate. Se pare foarte elegant și coafura feminin.

O altă opțiune: eșarfa este pliată cu o panglică subțire, pusă pe frunte și este atașată la părțile laterale ale invizibilității. O panglică de panglică din părul liber folosind o eșarfă.

Tradițiile musulmane prescriu femeile să meargă cu un cap acoperit. Moda modernă cu respect se referă la acest obicei și oferă diferite opțiuni pentru etichete frumoase de Hijab – îmbrăcămintea musulmană tradițională.

Hijab este o căptușeală suficient de voluminoasă, astfel încât o eșarfă pentru creația sa este selectată lung și largă. În primul rând, eșarfa este aruncată pe cap în așa fel încât să închidă complet părul. Capetele lui Hijab aruncate înapoi și legate pe spate. Scăderea scurtă se întoarce în jurul frunții și este atașată pe cealaltă parte a capului. Gâtul se întoarce în jurul gâtului, iar sfârșitul în sine este atașat pe partea opusă. Provocările libere de la partea din spate a spatelui, astfel încât să rămână o parte liberă, acoperind gâtul și pieptul.

Opțiuni de modă

Tendințele moderne nu dictează anumite restricții clare la alegerea materialului pentru eșarfă. O batistă, o eșarfă sau palatină poate fi legată astfel încât să pară spectaculos, atât din seara, cât și cu haine de zi cu zi și chiar de sus.

Este important să combinați corect materialele. De exemplu, o eșarfă efectuată de la cea mai bună mătase sau sifon este potrivită pentru o set elegant set sau o rochie. Și cu o jachetă sau o jachetă, va fi minunat să arătați un eșarfă grosieră, îmbolnăvită.

Dintre cele mai la modă și relevante opțiuni pentru tipele cravată pe cap sau pe partea de sus a îmbrăcămintei, puteți marca mai multe:

 1. Turban sau chalma. Subiectele estice sunt populare de mai mulți ani. Motivele asiatice pot fi urmărite în culorile eșarfei și în schema sa de culori și în stilul de îmbrăcăminte sau coafuri.
 2. Alte opțiuni relevante includ tot felul de variații cu legarea asimetrică, de exemplu, un colț.
 3. Opțiunile mai elegante și feminine sunt potrivite pentru haine, haine de blană sau oi: „Rose”, bârne în vrac, noduri luxuriale, hamuri răsucite și t.D.

Imagini frumoase și elegante

Elegant și modern. În mod liber, atins de o eșarfă frumoasă checkerată arată minunat pe fundalul unui strat drept de culoare nisipoasă. Opțiune perfectă pentru fiecare zi.

Chalma – tendința noului sezon. Foarte feminin Headdress, care arată perfect cu un costum de anchetă, o rochie lungă, precum și o haină elegantă.

Scarf tricotat cald poate fi o alternativă demnă de modă de astăzi. Gros, împerecherea embosată este combinată frumos cu cele mai diferite haine deasupra capului: jachetă, sacou, haina.

Vedeți următorul videoclip, care arată diferitele metode de legare a eșarfă.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: