Curățarea argintului prin alcool amoniac

Curățarea argintului prin alcool amoniac

Produsele de argint își pierd atractivitatea, încep să se întunece din cauza contactului cu mediul. Problema este legată de modificarea proprietăților chimice ale componentelor individuale ale aliajului. Curățarea necesită utilizarea mijloacelor agresive. Cu întunecare puteți lupta Cu ajutorul alcoolului de amoniac.

Poate fi periaj cu amoniac?

Alcoolul de vară este un agent puternic de oxidare. Cu ea, puteți elimina înnegrirea și căderea. Curățarea argintului prin alcool de vară – metodă comună și sigură. Amoniacul disponibil, este ușor de găsit în orice farmacie.

Avantajul important al uimitorului este că se dizolvă în apă, prin urmare nu dăunează metalului.

Este demn de remarcat faptul că are unele deficiențe. De exemplu, nu puteți utiliza un mijloc de curățare a produselor de argint și perle atare.

Se poate spune similare despre mâncărurile din sufragerie. Dacă este rău să spălați remedierea, poate intra în interiorul corpului. Amoniacul chiar și în cantități mici provoacă arsurile membranelor mucoase. Argintul este material plastic. Pentru fabricarea de bijuterii, aliajele sunt folosite cu adăugarea de cupru. Amoniacul poate curăța produsele de orice eșantion. Instrumentul va elimina înnegrirea și orice cădere.

Cum să-l curățați corect?

Curățarea produselor de argint Amoniac este disponibil tuturor Acasă. Deci, soluțiile de curățare vor permite scăparea de oxizi negri și alți oxizi. Cea mai ușoară modalitate de a amesteca alcoolul amoniac, săpun lichid și peroxid. Toate componentele sunt luate în cantități egale și se adaugă la apă. Săpun, apropo, este mai bine să luați un copil.

Mijloace destul de eficiente Când amestecați amoniacul și pulberea dentară. Această compoziție este potrivită numai dacă decorarea fără piatră. Ar trebui să fie amestecat 5 st. L. apă caldă, 1 st. L. Pulbere dentară și 2 st. L. Alcool amoniac.

Citește mai mult  Pălării italiene

Există cea mai ușoară cale de a curăța produsele de argint. Ai nevoie de pur și simplu Adăugați 2 articol. L. Amoniac în recipientul de apă de 2 litri și puneți-l în solver pentru 10-15 minute.

După prelucrare, frecați produsele. Clătiți cu apă limpede.

Metoda de curățare eficientă – fierbere cu soluție adecvată.

  1. Scor 0,5 litri de apă într-o cratiță din oțel inoxidabil. Adăugați 50-100 ml Spălați uneltele. Grosimea curată, cu atât mai puțin aveți nevoie.
  2. Îndepărtați complet în argintul de apă care ar trebui curățat.
  3. Aduceți la fierbere, fierbeți în 5 minute. Opriți gazul.
  4. Seringa se toarnă într-o oală de 20 de cuburi de amoniac. Rapid aproape de capacitate cu un capac, porniți capota și se lasă timp de 10-15 minute. Nu dețin mai mult.
  5. Mai departe totul depinde de caracteristicile de bijuterii. Formele simple sunt ușor de curățat, de la negru. Dacă este necesar, puteți lua o periuta de dinti veche si curata decorarea. Deci, se dovedește a ajunge la toate nișele.

retete standard sunt bine reușit să facă față inele și brăzdare fără inserții. O atenție specială necesită produse, argint negru radiată și decorațiuni cu pietre. Curățați cu grijă lanțurile, deoarece acestea sunt supuse multe poluare.

Țeserea mai dificilă, cu atât mai puternică produsul va fi produsul. În locuri inaccesibile se acumulează de produse cosmetice și mijloace pentru suflet. După fierbere, ar trebui pus un lanț într-o sticlă de săpun lichid. Se adaugă 100 ml de apă fierbinte la container, 50 ml de spălare. Acum trebuie să închideți capacul și se agită intens o sticlă de 5-10 minute. Lanțul ar trebui să fie atins și clătit sub macara. Cu o curățare regulată în acest fel, produsul va străluci întotdeauna.

Este demn de remarcat că curățarea lanțului cu o țesut complexă cu o periuță de dinți nu are sens. Părul pur și simplu nu vor putea trage murdăria.

Decorațiile cu pietre necesită îngrijire regulată. De obicei, nu există inserții naturale în ornamente de argint și nu există nici o interzicere la curățarea sinteticii. După fierbere în această soluție, ar trebui să curățați periuța de dinți a produsului. În același timp, acționați cât mai mult posibil, este mai bine să luați un instrument cu o grămadă moale. Argintul este un metal moale, deci există riscul de a sparge fixările de pietre.

Există pietre naturale în produs, de exemplu: perle, corali, chihlimbar etc., este interzisă fierberea cu amoniacul. Aspectul poate fi răsfățat permanent.

Unele pietre naturale de origine sunt atașate la un adeziv special, care se poate dizolva la temperaturi ridicate. Numai soluția de săpun și periuța de dinți pot fi utilizate pentru curățare.

Citește mai mult  Cum să legați un turban?

Negru argintiu Are o acoperire decorativă. Deci, tot produsul este întunecat, iar piesele proeminente lipsesc. Ca rezultat, se dovedește o suprafață neobișnuită, cu contrast. Utilizarea pentru curățarea alcoolului de amoniac, acidul acetic și alți agenți agresivi sunt strict interzise.

Este demn de remarcat faptul că Decorare cu negru mai puțin suferă de impact asupra mediului și întuneric mult mai mult. Produsele de fierbere pot fi fierte, dar fără amoniac. Soluția de săpun se confruntă perfect cu sarcina. În caz contrar, culoarea va deveni gri, iar stratul decorativ în sine va fi distrus.

Rady Silver Nu mai puțin interesant. O acoperire este aplicată pe produsul care îl protejează de oxidare. Toată curățarea este numai în eliminarea murdăriei casnice. Alcoolul plutitor de înaltă calitate nu va face rău. Dacă aveți nevoie să faceți față unei poluări grave, acesta poate fi folosit pentru ao folosi.

Nu utilizați substanțe abrazive. Ele pot zgâria suprafața și pot strica o strălucire atractivă.

Va fi posibil să restaurați produsul numai într-un profesionist. Bijutierul va trebui să redefiniți decorarea.

Masuri de precautie

Alcoolul de vară este o substanță agresivă. În cazul unei circulații incorecte, ar putea dăuna corpului. În timpul curățării trebuie să respectați mai multe reguli.

  1. Utilizați mănuși. Mai ales dacă obțineți obiecte dintr-o soluție cu mâini amoniac și nu unelte. Vasharyar poate pielea chirurgicală, lăsând o ardere chimică.
  2. Dacă Amoniacul a lovit pielea, Apoi merită să clătiți cu multă apă. Mult mai rău dacă membranele mucoase au fost rănite. De asemenea, acestea ar trebui să fie clătite cu multă apă și apel la medic într-un timp scurt.
  3. Se recomandă să omiteți și să obțineți argint din soluție Cu un pensetă sau alt instrument.
  4. Nu puteți fi înclinat deasupra recipientului cu amoniac și respirați-l cu evaporare. Ele sunt destul de toxice, pot provoca otrăvire. În unele cazuri, deteriorarea cochililor tractului respirator. De asemenea, este recomandat să utilizați o mască.
  5. Produsele de curățare ar trebui doar Într-o cameră bine ventilată. De asemenea, puteți folosi capota în bucătărie, de exemplu.
Citește mai mult  Pungi pentru femei Gucci

Regulile simple vor permite menținerea sănătății după utilizarea amoniacului. De asemenea, atunci când se fierbe, merită să scoți copiii și animalele de companie. Atunci când încălzirea unui cuplu devine deosebit de agresiv. După ce ați folosit soluția Ammamar, merită bine și decorarea. În caz contrar, reziduurile substanței pot afecta pielea în timpul utilizării produsului.

Cum să curățați argintul cu ajutorul alcoolului de amoniac, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: