Demantidoid: Caracteristici, Soiuri și Proprietăți

Demantidoid: Caracteristici, Soiuri și Proprietăți

Există pietre care pot fi numite în mod legal. Acestea includ deformat. Acesta este un subspecii unei rodii cu o frumusețe specială. Piatra este considerată rară și costisitoare. Despre caracteristicile și proprietățile sale și vor fi discutate în articol.

Ce este?

Demantidoid – unul dintre cei mai valoroși reprezentanți ai grupului lor. De la alții se poate distinge prin culoarea verde bogată și strălucirea uimitoare. Apariția demantoidă a condus numele său. Tradus, înseamnă „diamant ca”. O astfel de comparație nu este deloc întâmplătoare. După detectare, piatra a devenit imediat favoritul hotărârii maiestuoase. Doar oamenii bogați și influenți își pot permite astfel de decorațiuni care subliniază statutul lor.

Astăzi, GEM este încă costisitoare. El continuă să cucerească inimile oamenilor bogați și să inspiră bijutierii să creeze capodopere exclusive. Lumina care se joacă pe marginile pietrei, chiar depășite diamantele cu luminozitate și expresivitate. Umbra de verdeață se explică prin impuritățile de fier și crom.

În diferite copii, raportul dintre acestea și alte elemente poate varia. Prin urmare, tonul de mintrală este schimbabil.

Poate fi smarald întunecat, ierbal sau salată strălucitoare și poate avea alte nuanțe de culoare. De exemplu, puteți întâlni pietre cu reflecții de chihlimbar care au apărut mulțumită lui Titan. Există copii exclusive care seamănă cu un ochi felinar. Includerea azbestului oferă pietricelor un efect optic uimitor și o nuanță de aur.

Demantoid utilizat în fabricarea diferitelor bijuterii. Acestea sunt broșe de lux, brățări, coliere. Introduceți o piatră și în inele. În secolul al XX-lea, o colecție de Tiffany a apărut cu aceste pietre. Gems verde foarte apreciat și Karl Faberge. Schițele naturale ale pietrelor brute sunt diferite.

În ceea ce privește metodele de tăiere, forma de ovală sau cerc este atașată mai des decât o rocă valoroasă.

Unde sunt minate?

Cele mai bune copii ale mineralelor sunt minate în Rusia. Pentru prima dată a fost recunoscut la sfârșitul secolului al XIX-lea. Apoi, rasa uimitoare a fost descoperită în Ural. Gem a provocat imediat un interes deosebit și a primit primul său nume. El a fost numit Ural Emerald.

Astăzi, cele mai renumite câmpuri din Ural sunt Novo-Karkodinsky și Poldnevsky. De asemenea, rasa se găsește pe Kamchatka și Chukotka. Mai ales ridicat, pietrele cu cele mai subtile fibre cristaline ale bissolitei sunt evaluate. Ele creează o strălucire ușoară specială. Un astfel de efect optic a fost numit „coada de cai”. De mult timp sa crezut că numai pietrele urale se pot lăuda astfel de caracteristici. Cu toate acestea, nu cu mult timp în urmă, astfel de pietre au fost găsite în Italia și Pakistanul.

Mineritul de piatră se desfășoară și în Elveția, Ungaria, SUA, Zaire. Depozitele mari sunt în Madagascar. Există „comori verzi” și în alte puncte ale lumii. În funcție de locul de producție variază culoarea, textura și calitatea mineralelor. Cu toate acestea, standardul este încă considerat pietrele urale.

Citește mai mult  Bandă de cap tricotat

Vizualizări

După cum sa menționat deja, toți demantoizii diferă în compoziție. Aceasta afectează culoarea minerală și gradul de refracție a razelor. Acest tip de grenadă este caracteristic tuturor nuanțelor verdeață. Există, de asemenea, tonuri galbene verzi. Toate pietrele de diamant sunt transparente. Dar efectul „coada de cai” nu are toate copiile. Despre ce alte semne se disting prin adevărata demantidă de la alții, veți învăța la sfârșitul articolului.

Proprietăți

Fizic

Deși grenada este cunoscută tuturor ca piatră de roșu, demantidoidul nu se întâmplă. Indiferent de umbra, verdele rămân în ea principala nuanță de culoare. Mineral este solid. Acest indicator este de 6,7-7 pe scara Moos. Dimensiunile copiilor variază de la o pereche de milimetri la 1 centimetru. Cristalele cu dimensiuni mari sunt extrem de rare. Transparența și piatra de strălucire magică dobândește după prelucrare.

Este șlefuirea care vă permite să dezvăluiți întreaga adâncime a culorii și a expresivității suprapunerii luminii în marginile bijuteriei.

Vindecare

Litoterapeiștii cred că rodie verde este capabilă să se vindece. În același timp, în opinia lor, gradul de influență al pietrei asupra corpului uman este foarte extins.

  • Se crede că decorațiile cu DeMantide ajută la vindecarea bolilor cronice și a bolilor respiratorii. În acest scop, sunt selectate contactele produselor cu partea corespunzătoare a corpului. Acest colier, precum și pandantive din piatră valoroasă.
  • Pentru a restabili viziunea, se propune să ia în considerare pur și simplu ziarul mineral. Suficient doar 2-3 minute pe zi.
  • În timpul problemelor cutanate, demantidoidele ar trebui plasate cât mai aproape de sursa problemei. De exemplu, dacă o persoană este nemulțumită de starea pielii pe față, poate fi o suspensie verde.
  • Localizarea unei pietre în zona inimii (de exemplu, sub formă de broșe), puteți contribui la normalizarea activității sistemului cardiovascular, precum și la stabilizarea tensiunii arteriale.
  • Orice decorare cu pietre, potrivit experților, ajută la neutralizarea nervozității, rezolvă problemele cu somnul, reduce oboseala.
  • Mineral este folosit cu o problemă atât de delicată ca impotența bărbaților. Se crede că acțiunea pietrei crește marginea aurului. Opțiunea optimă este inelul care trebuie pus pe mâna stângă. În același timp, se susține că este mai bine să alegeți degetul mijlociu.
  • Mulți cred că bijuteria ajută și în tratamentul infertilității. În acest caz, o brățară de argint este considerată preferabilă cu includerea unei grenade verzi în ea.
  • Dacă ia în considerare ultimele două puncte, nu este surprinzător faptul că mineral este atribuită capacitatea de a armoniza viata sexuala intr-o pereche. Efectul de piatră se aplică la consolidarea înțelegerii reciproce, și trezirea fostelor sentimente.

Magie

Oamenii au trădat întotdeauna o importanță deosebită verde. Se credea că elementele care posedă ei (și mai ales pietre) au proprietăți mistice. Vrăjitori numit rodie verde, cu un robinet puternic. Ei au crezut că minerale protejează împotriva impactului negativ de energie, aduce liniște sufletească și armonie. misticilor vezi capacitatea de piatra mai larg. proprietatea sa principală este considerată Abilitatea de a promova dezvoltarea abilităților umane și a talentelor, precum și găsi utilizarea optimă a acestora.

Citește mai mult  Pălării de vară

Demantoid – piatră „de afaceri“. Acesta ajută să se concentreze, de a depăși lene și să accelereze atingerea obiectivelor. Oamenii care au devin mai raționali în legătură cu afacerile, planifică mai competent afacerile lor zilnice. Minerale învață să aprecieze timpul, ceea ce înseamnă mai repede pentru a obține succesul. Ajută la rezolvarea sarcinilor complexe, luarea deciziilor înțelepte și judiciare. Ca urmare, fluxurile financiare sunt optimizate, situația financiară este satisfăcută. O persoană dobândește stabilitate.

Cu toate acestea, printre proprietățile mistice ale pietrei nu numai „Afaceri”. El este supus sferei iubirii. Se crede că bijuteriile cu o grenadă verde frumoasă ajută la întâlnirea unui partener potrivit și pentru a forma o familie. GEM poartă pacea minții, sporește farmecul și farmecul natural al omului, își dezvoltă calitățile pozitive.

În familie, el este, de asemenea, un asistent credincios. Datorită proprietăților magice, piatra creează energie pozitivă, întărește relația, stabilește atmosfera de încredere și înțelegere reciprocă. Ca talisman dintr-o vatră familială, puteți alege nu numai decorațiuni, ci și suveniruri cu demantide. Vaze frumoase sau o altă bucată de decor, decorată cu o piatră, vor proteja familia de certuri și necazuri.

Dacă chiar și o persoană nu are probleme în viața personală și afacerea, demantidoidul poate veni în continuare la îndemână. Mineral va atrage evenimente de succes, va consolida sănătatea și va aduce bunăstarea în toate sferele vieții. Oameni de afaceri El va acoperi calea spre obiectiv. Personalități creative El va aduce inspirație și putere.

Care se potrivește?

Există o opinie că diferite pietre sunt potrivite pentru diferite semne ale zodiacului. În ceea ce privește grenada verde, este în combinație cu semnele de aer. Acestea sunt gemeni, cântare, Vărsător. Ei pot purta în siguranță produse decorate cu minerale și își pot îmbunătăți viața datorită proprietăților sale magice. Talismanul îi va da succes, noroc și dragoste. Lion și Sagetator – semnează că mineralul ajută la afaceri.

Pește în acest sens nu este norocos. Demantidoid – nu piatra lor. În ciuda tuturor avantajelor sale, reprezentanții acestui semn, GEM nu numai că pot ajuta, ci și rău. Se crede că impactul pietrei va fi distructiv și numai evenimentele negative vor aduce.

În ceea ce privește restul semnelor, piatra le afectează este neutru. Efectul său magic și terapeutic pozitiv în astfel de cazuri nu este pronunțat. Deși nu poate dăuna decorului cu astfel de oameni.

În plus, astrologii dau câteva recomandări suplimentare despre cine merită să alegi această piatră asistenților. Demantoidul nu-i place agitația. Prin urmare, ar trebui să fie folosit pentru cei care caută o viață calmă, măsurată fără să se agită. Decorarea cu minerale este mai bine să poarte pe tehnici solemne și în alte cazuri speciale. Acesta va fi relevant pentru negocierile serioase de afaceri și datele de emoție.

Citește mai mult  În lumea diamantelor: cele mai faimoase, frumoase și scumpe pietre

Cum de a determina falsul?

Demantidoid – Mineral rar și scump. Nu este surprinzător faptul că unii producători fără scrupule îl falsifică pentru a economisi și a crește veniturile. Adesea piatra este înlocuită cu sticlă obișnuită. Uneori fianiturile verzi dau pentru el. Utilizați ca înlocuire și turmalină. Cea mai ușoară modalitate de a identifica autenticitatea mineralelor este utilizarea filtrului Chelsea. Sticla în acest caz rămâne verde. Piatra naturală atunci când o analizăm prin dispozitivul devine roșu.

Puteți determina falsul fals și folosind geamul convențional. Trebuie să luați în considerare cu atenție piatra în timpul luminii luminoase. Gem are overfluri frumoase și nuanțe de culoare. Multe exemplare au incluziuni mici. Sticla se distinge prin transparența, unitatea și puritatea umbratului.

Dimensiunea demanthoidului nu ar trebui să fie mare. În natură, nu există practic pietre de o astfel de rasă cu un diametru mai mare de 1 cm. Ceva ce veți spune și senzațiile tactile. Sticla falsă este mult mai rapidă încălzită în mână. O altă modalitate de a înțelege ce este în fața dvs. este să utilizați un magnet. Green Rodie este bine magnetizată.

Unii cred că efectul „coada de cai” este principala dovadă a autenticității demanto. Cu toate acestea, acest lucru nu este în întregime adevărat. În primul rând, incluziunile bissolitului pot fi în alte roci, de exemplu, în topazolit. În plus, după cum sa observat deja, nu toate cazurile de demantoid au această caracteristică. Pentru pietrele urale, acest lucru este de obicei de obicei, motiv pentru care sunt mai scumpe. Pietrele minate în alte locuri pot să nu aibă incluziuni clar pronunțate.

Identificarea falsă este importantă nu numai în ceea ce privește banii cheltuiți la cumpărare. Ar trebui să fie negociat în minte Piatra artificială nu are proprietățile naturale. Nu trebuie să sperăm pentru ajutorul său în îmbunătățirea corpului sau îmbunătățirea situației vieții. Îndoielile ar trebui să provoace rezistența unui astfel de produs.

Recomandări pentru îngrijire

Bijuterii cu DeMantide necesită o relație deosebită atentă. Nu se recomandă să le purtați în mod constant. Să fie decorațiuni din motive festive. Nu permiteți mineralei compozițiilor chimice. Acest lucru se aplică detergenților, parfumului.

Îngrijirea produsului la domiciliu este destul de simplă. Doar o șterge uneori cu săpun. Acesta va ajuta la eliminarea prafului și a poluării. Nu uitați să ștergeți cu atenție piatra după. Puteți utiliza atât tesatura simțită, cât și un șervețel de hârtie.

Depozitați decorarea urmează într-o cutie separată. Lăsați-l să se culce pe soare nu merită.

În următorul videoclip puteți să vă uitați la demantoid cu includerea de coadă (coada de cai) cântărind 2.43 Karata.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: