Descrierea rucsacurilor Tatonka

Descrierea rucsacurilor Tatonka

Rucsacurile Tatonka, cunoscute și sub numele de „Bison”, cauzează dispute la cald printre iubitorii de drumeții, activități în aer liber și turism. Firma germană este renumită pentru calitatea sa ridicată a produselor sale, produce o gamă largă de produse pentru cei mai diferiți audiențe. Orașul și turistul, rucsacurile și transportul femeilor și altele, pentru 30-45 și 50-60, 90 de litri și alt volum merită o atenție deosebită – pentru a afla mai multe despre ele va ajuta la o imagine de ansamblu a modelului de la Tatonka.

Particularități

Echipamentele turistice și de drumeții sunt considerabil diferite de accesoriile urbane clasice. Rucsacurile Tatonka sunt prezentate în fiecare dintre aceste categorii. Brandul german a funcționat cu succes din 1994, acordă o atenție deosebită creării propriilor tehnologii inovatoare, experimentează cu atenție fiecare model în domeniu. În fabricarea rucsacurilor lor, marca utilizează numai materiale rezistente la uzură. Ambalate sunt caracterizate de funcționalitate, lipsă de detalii suplimentare, crezut CLG.

Producția fabrică a companiei bavareze Tatonka este situată nu în Germania, dar în Vietnam. Există, de asemenea, comenzi pentru alte companii bine-cunoscute. Gama de firme prezintă modele turistice și sportive de rucsacuri, urbane și copii, precum și pescuitul special. Produsele sunt produse cu greutatea proprie de 1-4 kg, volum de la 20 la 100 sau mai multe litri.

Există chiar opțiuni speciale pentru transportul copiilor, înlocuind cu ușurință curele.

Examinați turistul Ryukzakov

Cea mai populară destinație din Tatonka poate fi numită rucsacuri turistice de înaltă calitate. Compania produce modele cu un volum de 30, 45, 50, 60, 90 de litri. De asemenea, există în gama de firme și modele cu un cadru pentru transportul încărcăturii cele mai grele. Ei sunt capabili să mențină până la 120 + 15 litri.

Printre cele mai populare opțiuni din această categorie, pot fi distinse următoarele modele.

 • Bizon. Linia emblematică a rucsacurilor prezentate în versiuni masculine și feminine. Culori standard: negru, kaki, gri, roz-maro. Volumele variază de la 85 de litri în versiunea clasică de până la 120 + 15 litri în cea mai mare ridicare. Modelul femeilor este proiectat pentru 75 de litri, oferă o aterizare și montare convenabilă pentru creștere.

 • Lago. Modelul clasic de rucsac turistic din țesutul modern Textreme 6.6. În interior există 2 compartimente, un volum suplimentar adaugă capacul. Backul este realizat ținând cont de caracteristicile anatomice ale unei persoane, reduce sarcina în procesul de conservare a greutăților. În interior există o partiție dezgustată pe fermoar, în gât există un extender care facilitează accesul la lucruri.

 • Yukon. Modelul prezentat în versiunea masculină și feminină cu designul modern actualizat. Volumul de 60, 70, 80, 85 litri se formează din cauza compartimentului principal și a supapei suplimentare. Există o versiune trekking a rucsacului, popular printre iubitorii activi de drumeții. Un sistem special de elemente de fixare V2 distribuie în mod egal greutatea în greutate, facilitând conferința pe distanțe lungi.

 • Lastenkraxe. Special Stankovaya Model rucsac pentru încărcături grele și drumeții multi-zi. Modelul de greutate proprie este de 2,7 kg

 • Belmore. Rucsac turistic cu elemente de fixare a taliei pentru distribuția uniformă uniformă a încărcăturii. Volumul ținând cont de supapa exterioară este de 90 kg.

 • Karas. Modelul universal al unui rucsac turistic. Curele largi confortabile, dungi reflectorizante pe laturi. Spațiul intern este caracterizat printr-un aspect convenabil, cu ușurință împărțit în compartimente, dacă este necesar.

 • Pyrox. Rucsacul modelului de lumină în feminină (50 L) și variantă de sex masculin (60 L). Modelul are o mulțime de buzunare în aer liber, fixare de talie, supapă superioară, creșterea volumului. Designul elegant și dimensiunile compacte oferă o mare popularitate în această serie.

 • Norix. Rucsacul luminos reprezentat în 3 versiuni de volum: 48, 55, 65 litri. Diferite cu un sistem de fixare atent. Echipat cu inserții ortopedice.

Rucsacuri turistice – subiectul unei mândrie speciale a mărcii Tatonka. Ei au dat companiei faima unuia dintre liderii mondiali din industria activă de recreere.

Alte modele de marcă

În plus față de mașini pentru transportul opțiunilor de gravitație și turistică, Tatonka are o mulțime de produse pentru sport și recreere. Modele de alpinism sportive, rulează pentru alergarea, ciclismul, urmărirea și haizura – ușoare, peste 40 de litri și cântărind până la 2 kg – asigură un confort maxim la ridicarea mișcării încrucișate,. Această serie prezintă modele Vert, Pack Pack, Hike Packl, Baix, Yalka, Cima di Basso, Pacy, Vari. Toate acestea diferă în performanța de înaltă tehnologie, comoditatea și fiabilitatea.

Rucsacurile urbane sunt, de asemenea, prezentate în gama de produse de marcă. Cele mai populare modele merită o atenție deosebită.

 • Grip Rolltop Pack. Opțiune volumetrică și ușoară cu tipul de descărcare superioară.
 • Pungă husky. Rucsac universal și ușor.
 • City Pach. Model spațios în 4 versiuni ale volumului.
 • Pachet de bord. Seria luminoasă cântărind doar 380 g.
 • Coţofană. Există o versiune feminină și de sex masculin. Compartimentul inclus sub laptop.
 • Papagal. Modelul cu laptop și compartiment de lansare.
 • Sparrow Pach. Rucsac elegant de birou în culori strălucitoare.
 • Cangur. Modelul spațios și luminos, cu o mulțime de buzunare.
 • SUPER-LUMINA. Modelul, cu o greutate mai mică de 200 g.

Până de curând, marca produs care transportă pentru copii Tatonka Pat Carrier. Astăzi, numai produse pentru copii preșcolari și adolescenți sunt produse în mod oficial. gama de modele de produse sunt reprezentate de o serie alpin Pentru cele mai mici și cele două modele – Mani și Wokin – Pentru copii mai mari. Bright și accesorii proprii elegant pentru o excursie va încânta tineri iubitori de activități în aer liber, le va oferi confort chiar și în timpul călătoriilor lungi.

Modelele de pescuit Tatonka merită o atenție specială. Scaun pliant-rucsac Fischerstuhl va permite sa nu transfere accesorii suplimentare în timpul deplasării pe gheață. Volumul util al modelului este de 20 litri, cu greutatea proprie 1.1 kg. Petri scaun – un alt scaun-rucsac cu un cadru rigid de un vârf de cuțit, scaun larg, curele late moale. Acest model este echipat cu un sistem de organizator, plug-in și buzunare, volumul total al spațiului intern este de 35 litri.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: