Dimensiunea lanțului

Dimensiunea lanțului

Orice decorare trebuie să fie perfectă pentru a aborda doamna. Pentru a face acest lucru, este necesar să dobândiți lucruri de dimensiune potrivită. Vom analiza în detaliu: cum să alegeți un lanț pe gât.

Cum să determinați lungimea?

Aflați lungimea lanțului care vă place nu este atât de ușor. Dar este necesar pentru a ridica un costum adecvat și un pandantiv.

Fiecare tânără doamnă ar trebui să se bazeze numai pe propriile sale preferințe de gust. Cineva iubește produsele, strâns în contact cu gâtul și cineva mai mult ca specimene mai lungi. Totul depinde numai de dorințele doamnei.

Cei mai mulți producători moderni fac lanțuri în conformitate cu standardul unic. Acest lucru este absolut independent de material.

Conform standardului, lungimea ar trebui să fie mai mare de cinci.

Soiuri

Există mai multe soiuri de lungime a accesoriilor. Ia în considerare detaliile lor.

  • 40 cm – lanț scurt. Este mai bine să purtați fete tinere la modă, fete adolescente sau tineri la modă.
  • 45 cm – produse puțin mai lungi. Ele sunt, de asemenea, potrivite pentru fete tinere și se potrivesc perfect în arcuri romantice, mai ales dacă sunteți suplimentat cu un pandantiv de inimă fermecător.

  • 50 cm este o dimensiune clasică care recomandă standardul. Asemenea opțiuni merg aproape toate doamnele. Astfel de specimene vor deveni o soluție excelentă pentru un cadou.
  • 55 cm și mai multe – lanțuri cu o astfel de lungă mai bună cumpărare oameni înalți cu fizic dens. Ei sunt capabili să scoată vizual cifra și să o facă mai elegantă.
Citește mai mult  Revizuirea Rucsacului Nova Tour

  • 60-70 cm – lucrurile din această lungime sunt rare. Dar dacă ați decis încă să decorați imaginea ca un accesoriu similar, se recomandă achiziționarea de modele realizate conform comenzii proprii.

Desigur, puteți alege singur decorarea perfectă. Nu vă va cere prea mult timp.

Înainte de a merge la magazin, faceți doar înfășurați în jurul firului gâtului. Trebuie să fie fixată exact pe lungimea căreia doriți să luați un lanț. Acum firul poate fi îndepărtat și măsoară.

Nu uitați că lungimea accesoriului trebuie să fie un multiplu de cinci, astfel încât numărul rezultat trebuie rotunjit până la cinci, în cea mai mare parte.

Luați un conducător cu dvs. Astfel încât să puteți măsura lanțul selectat dacă au apărut îndoieli.

Lanțul este o opțiune excelentă pentru un cadou. Este foarte ușor și ușor de ales:

  • Dacă selectați un cadou pentru o tanărie de moda, atunci ar trebui să contactați instanțe fermecătoare de mică lungime. Accesoriile scurte se vor încorpora pe gâtul unei fete la modă.
  • Doamnelor mai în vârstă sunt recomandate pentru a fi prezentate ca un cadou variante de mediu și lung.

Alegerea decorului perfect, se bazează pe dulapul tău. Lanțul trebuie să armonizeze cu hainele. De exemplu, cu un neckline sexy, un model mai scurt va arăta. Dar dacă acest element din haine este mai modest și este situat mai sus, atunci trebuie să contactați copii lungi.

Grosime

Când alegeți o decorare adecvată, nu numai lungimea acestuia joacă un rol important, dar și grosime. Se măsoară în milimetri. Luați în considerare un tabel Citiți mai mult dintre acești parametri.

  1. Cele mai subțiri și mai elemente modele nu depășesc 2-3 mm lățime. Ele subliniază foarte mult gâtul elegant feminin.
  2. Grosimea standard nu depășește 4-5 mm. Astfel de lanțuri sunt concepute pentru pandantive fermecătoare și alte adăugiri elegante.
  3. Cele mai groase opțiuni sunt lanțurile a căror lățime depășește 7 mm. De regulă, ele nu sunt completate de elemente decorative.
Citește mai mult  Rucsacuri Brauberg

Ridica produsul Perfect grosime foarte simplu. Tânărul doamnă, cu atât mai bine va arăta un lanț subțire. Doamnelor mai în vârstă poartă mai bine accesorii mai groase.

Lanțul trebuie abordat nu numai vârsta doamnei, ci și la figura ei.

De exemplu, modele scurte și subțiri fac din vedere gâtul mai scurt și mai complet, prin urmare, se recomandă aplicarea la doamne subțiri la astfel de opțiuni.

Efectul de întoarcere posedă decorațiuni lungi. Ei își fac proprietarul mai subțire, trăgând silueta. La astfel de exemplare merită să se folosească persoanelor care au excesul de greutate.

Cum să vă îngrijiți?

Fiecare doamnă ea însăși decide: cum și când poartă un lanț. Unii îl elimină în casa parohială, alții nu doresc să se despartă de decor chiar și noaptea. Dar lanțul trebuie încă să fie eliminat, deoarece își va pierde atracția fără îngrijire adecvată.

Produsul bine îngrijit va servi proprietarului pentru o perioadă foarte lungă de timp. Trebuie să aibă grijă de lanț de efectele oricărei substanțe chimice. Dacă decorarea dvs. este făcută din aur sau platină, atunci nu înseamnă că poate fi supus impactului negativ al chimiei.

Aceste metale nu sunt oxidate și nu intră în reacții chimice, dar instrumentele agresive nu vor beneficia cu siguranță decorarea dvs. preferată.

Încercați să protejați lanțul de diferențe ascuțite de temperatură. Acest lucru poate duce la formarea de fisuri pe metal și pierderea strălucirea inițială.

Accesoriu trebuie să fie curățate periodic. Se efectuează cu ajutorul unei soluții de săpun obișnuite, în care puteți adăuga câteva picături ale amoniacului. Doar coborâți lanțul în această soluție, și apoi ștergeți ușor cârpă uscată sau un prosop mic.

Citește mai mult  Care este diferența dintre scară din rucsac și portofoliu?
Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: