Eșarfă cu două culori

Eșarfă cu două culori

Tendințe de modă

În noul sezon, o varietate de eșarfe este destul de mare. Modelele cu două culori pot fi tricotate, tricotate, lână sau blană. Fără restricții și lungime – lățime și îngustă, scurtă și lungă, eșarfă, se furiș, eșarfă și altele. Când alegeți, merită respinsă din preferințele personale.

Eșarfele cu două culori pot fi reprezentate de o împerechere mare sub formă de panglici, fire interconectate sau rombus. Cele mai solicitate fire din noul sezon sunt lâna, angora și mohair.

Modelele cu două culori pot fi decorate cu fringe. O astfel de eșarfă va adăuga arcuri de neuzunitate și excentricitate. Fringe poate decora o eșarfă de-a lungul întregii sale lungimi sau folosită numai la capetele sale.

Popularitate uriașă de eșarfă Palatine. Nu numai accesorii elegante, ci și vor ajuta la încălzirea înghețurilor severe. Astfel de modele pot fi purtate ca pe capete. Modele dungate astăzi în tendință.

Modele

Imprimarea cu două culori este universală, deoarece o astfel de eșarfă poate fi folosită pentru a crea o ceapă frumoasă pentru birou sau odihnă. Designerii moderni oferă o mare varietate de modele frumoase și atractive cu două culori.

Pentru realizarea unei ceapi elegante într-un stil zilnic care merită să acorde atenție eșarfelor – SNUDA cu un circuit gratuit. Ele sunt adesea denumite rotunde sau cleme datorită marginilor lor reticulate. Acest model este universal, deoarece poate fi folosit chiar ca o cămașă în formă de capotă.

Pentru zilele calde, o eșarfă lungă de bumbac subțire sau cașmir este perfectă. Palatine Două culori poate fi purtat ca Poncho, în cazul în care este înfășurat în jurul gâtului. Pentru a da silueta de armonie, merită atenție la modelele cu o bandă verticală.

Citește mai mult  Inele de nunta de aur alb

Tineret acordă preferință o esarfa-Golk sau dolari. Acest model este medie între șal și banda. O astfel de eșarfă va acoperi zona cu un decolteu, oferind ceapa de atractivitate și farmec.

eșarfe două culori, cu elastic limba engleză. Ele dau ceapa de feminitate si gratie. Modelele sunt adesea decorate cu butoane, pompe, brosa sau pietre frumoase.

Materialele

Eșarfă este relevantă atât iarna cât și vara. Modelele moderne sunt realizate dintr-o varietate de țesături, așa că nu este dificil de a alege un accesoriu elegant pentru orice moment.

Astăzi, esarfa este conceput pentru a nu numai pentru a crea confort si confort, dar, de asemenea, pentru exemplul de realizare a unui arc elegant, manifestare de individualitate. El devine punctul culminant al unui arc neobișnuit, adăugând noi vopsele.

Eșarfele cu două culori pentru vreme reci sunt de obicei făcute din lână sau cașmir. Uneori adăugați fibre sintetice pentru a crea un produs durabil și elastic.

Multe Fashionista preferă să poarte o eșarfă cu două culori în zilele calde. Designerii oferă un model de lux din satin, mătase, sifon și bumbac.

Soluții de culoare

Combinația de flori joacă un rol imens. Imaginea externă depinde de selecția soluțiilor de culoare. Eșarfele cu două culori pot fi făcute în diferite tandemuri de culoare.

  • Soluția clasică este o eșarfă alb-negru. Poate fi într-o cușcă, dungi, mazăre și t. D. Un astfel de model se va potrivi armonios în orice imagine. Combinația de alb-negru este potrivită pentru toți reprezentanții minunați ai sexului.

  • Speologic și luminos arată roșu și negru sau eșarfă roșie alb. Culoarea roșie oferă întotdeauna luminozitate și saturație haine. O astfel de eșarfă poate fi purtată în siguranță cu haine prezentate în culori reci.
Citește mai mult  Face jante pentru păr cu mâinile tale

  • Culoarea albă este combinată armonios cu nuanțe saturate de albastru. Eșarfă alb-albastră este ideală pentru realizarea unui arc elegant pe subiectele marine. O astfel de soluție de culoare va ajuta la crearea ca o imagine sofisticată, romantică și un arc strict.

Ce sa porti?

În noul sezon puteți crea o varietate de arcuri, completându-le cu eșarfe elegante cu două culori. În tendință, minimalism și bogăție, sofisticare și neglijență, volum și siluetă strictă. Puteți să vă arătați individualitatea, să creați un arc unic și strălucitor.

Eșarfele cu două culori pot fi purtate în siguranță cu o haină, o jachetă din piele sau o jachetă în jos. Ei vor ajuta la adăugarea la imaginea de culori noi, vor decora arcul.

Eșarfă poate fi purtată nu numai cu haine de top. Modelele cu două culori arată excelent în tandem cu rochii, începând cu Mini și Finishing Maxi. Ele pot fi combinate cu pantaloni din piele sau cu blugi iubiți. Frumos și armonios arată eșarfe de două culori față de pulovere sau bluză.

Când alegeți o eșarfă, merită să utilizați una dintre reguli:

  • Pentru a încorpora un birou sau o imagine de zi cu zi, puteți selecta o eșarfă sub culoarea hainelor, merită să folosiți gama de culori calme. Nu vă concentrați asupra unui lucru specific, dimpotrivă, elementele de îmbrăcăminte ar trebui să se completeze armonios reciproc.
  • Multe Fashionista aleg principiul contrastului atunci când o eșarfă cu două culori este un accent deosebit în crearea unei ceapi unice. Se poate evidenția pe fundalul altor elemente de haine sau se poate combina cu sac, mănuși sau pulover.
Citește mai mult  capace de toamnă pentru femei

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: